Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BIHfan » 24 mar 2012, 20:47

FC BAYERN je napisao/la:Dzeko kriza, nista, nista, tanko skroz, kretnja mu je nikakva, hoda po terenu nema nikakvog zara nit' borbe, uopste se ne otvara samo ceka da mu neko ubaci kakvu loptu i da on postavi nogu, nemoze tako.

Eee to, samo ceka da neko drugi za njeg sve uradi a on da pospremi u mrezu. Ne moze care to tako, moras se boriti. Nadam se da me neko nece napast, ali Dzeko je solidan napdac koji nikad nece biti world class kako su ga neki nazivali.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 20:50

BIHfan je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Dzeko kriza, nista, nista, tanko skroz, kretnja mu je nikakva, hoda po terenu nema nikakvog zara nit' borbe, uopste se ne otvara samo ceka da mu neko ubaci kakvu loptu i da on postavi nogu, nemoze tako.

Eee to, samo ceka da neko drugi za njeg sve uradi a on da pospremi u mrezu. Ne moze care to tako, moras se boriti. Nadam se da me neko nece napast, ali Dzeko je solidan napdac koji nikad nece biti world class kako su ga neki nazivali.
ma kakav World Class, World Class su igraci koji jednim potezom rjese utakmicu ili okrenu tok utakmice kad je gusto i kad se lomi titula i slicno, u korist svoje ekipe, kao Tevez protiv Chelsea.Udje, nije "sutno lopte" tri mjeseca i asistira.To je WC.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 mar 2012, 20:52

Uuu bojim se da su i forumasi Edinu okrenuli ledja :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 mar 2012, 20:57

Los do zla boga, al Mancini je kriv jer mu je izbio samopouzdanje! Sjedenje na klupi ostavilo traga!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 mar 2012, 20:58

Ne koristi prilike koje dobija i to je to. Ono protiv Begovica pocetkom drugog poluvremena je trebao pogoditi i imao je sansu glavom u prvom poluvremenu,jednostavno ga nece. Sad 4-5 utakmica na klupi.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2012, 21:05

Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???

Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 mar 2012, 21:08

majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???

Ako se nevaram,Inzaghi u citavoj karijeri nije sebi 5 golova sam iskreirao i vise od 20 nije ih zabio van peterca,al je sigurno world clas.
Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2012, 21:11

BIHfan je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Pricate gluposti...znaci,ako igrac nemoze sam sebi iskreirati gol sansu,nije world clas???

Ko je to rekao ? Za mene je to jedan obicni prosjek od igraca, al mora se priznat da je jako dobar u izbjegavanju ofsajd zamki i frajer je uporan do bola trci, dok Dzeko sam trcakara, spusti onu glavu i gleda nesto u zemlju. Njemu treba sad neko ko Magath ili Ćiro da ga trznu, inace ce otici u zaborav dok je pod palicom ovog Žabara ili ako u buducnosti ga bude vodio neko slican Žabaru.
Nemogu svi biti kao Messi,Ronaldo i Rooney. Glavni problem Cityja je SEBICNI vezni red i to je to. Dok su igrali timski,dobro se vidjelo sta radi Dzeko
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 mar 2012, 21:38

Cuj Inzaghi prosjek igrac :lol: :lol:

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 21:41

Sheyi je napisao/la:Cuj Inzaghi prosjek igrac :lol: :lol:
nije, al nije vala i neka klasa da ga jbes.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 21:42

sanji je napisao/la:Ne koristi prilike koje dobija i to je to. Ono protiv Begovica pocetkom drugog poluvremena je trebao pogoditi i imao je sansu glavom u prvom poluvremenu,jednostavno ga nece. Sad 4-5 utakmica na klupi.
Ne koriste ni drugi igraci i igraju užasno ,pa dobijaju puno prilika recimo Balo, ali on sigurno nece sl. na klupu. Mancini je uništio Džeku rotiranjem, ali i sebe, jer nece ništa osvojiti. Bilio je i za ocekivati nakon svega ovakvu Džekinu utakmicu,a i svaki drugi napadac da je prošao ono što Džeko bilo bi isto. Vidjeli smo npr. Zlatana, Benzemu , Gomeza.... dok su rotirani i stavljani na klupu da nisu bili ni n od današnjih napadaca kada igraju redovno

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 mar 2012, 21:43

Stalno se potencira to Dzekino (ne)trcanje.Mene samo zanima gdje bi vi da on trci kad se igra ekipe bazira na 90 min dodavanja oko 16,a napadaci su cirka na 13-14 metara od gola,nema kontre ,polukontre,centarsuta? Ako ima ko koju pametnu o tome rado bih je cuo.
Evo slozicu se da je Dzeko bio slab,ali isto tako ko je to bio dobar u MC ili bolje receno bolji od Dzeke?
Napadac je pa da uporedimo sa drugim napadacima,Baloteli je li bio bolji od njega ili mozda golfer Tevez?
Dajte malo objektivnosti,Tevez 1 potezom rijesio Celzi i on je WC,a kad Dzeko da jedini gol na tekmi komentari idu odprilike ovako ,,osim gola nije nista uradio,,.On je propao! Kako ? Koliko igra,kako,koliko je golova dao,pa po cemu je propao,jedino po tome jer igra u ekipi sa igrom koja ne odgovara ni jednom igracu u ekipi,uzas.
I jos nesto,mrtvac Klisi igra ispred Kolarova-nevjerovatno,koliko je lopti izgubio,a u odbrani propuh zivi.
Za kraj neko rece vjerovatno gubitak titule,po meni oni su titulu izgubili onog trenutka kad ih je UTD pretekao za bod,jer Alex kad namirise krv to je gotovo nema popravnog....

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 21:50

a zasto je za Dzeku opravdanje Balotelli je bio gori ili cijela ekipa je bila losa.To je uvijek neko opravdanje.Dzeko je Dzeko i njegove igre su mjerilo.Ko da je mjerilo da li je Dzeko dobro igrao ili ne to da li je bio bolji od Balotellia ili nije.Dzeko je placen masno, i u Wolfsburgu je isto bilo utakmica gdje je cijela ekipa lose igrala ali tu je bio Dzeko koji bi pospremio neku loptu glavom ili slicno i izvukao ekipu.Zato su onolike pare i dali za njega a i za ostale igrace u vrhu napada.Glupo mi je vjecito izvlacenje, "ekipa je cijela losa".Pa eto ako je Dzeko 30 miliona vrijeda i ako je svijetska klasa nek pogura tu ekipu kad je najteze, nek dadne onaj gol sto je trebao da da kad mu Clischy nabaci na glavu, tu je mogao da presudi i da pokaze sto su onolike pare dali.A ne vjecito, Balo je jos gori, Aguero sebican ,Mancini nema pojma, ovo ono bla bla.Nek i Dzeko malo stisne.
Vi bi da City da igracu platu od 9 miliona i da ga Silva i Nasri gadjaju loptama i on da ih posprema u mrezu.E vala City je mogao kupit i Croucha i dat mu dosta manje para al nije, trazio je od Dzeke mnogo vise sto do sad izuzev utakmice sa Tottenhamom ne pruza.
Zadnja izmjena: Buffon, dana/u 24 mar 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 24 mar 2012, 21:51

odigrao je onako bas kako je mancini i zasluzio! svaki njegov gol je opstanak mancinija na klupi i izivljavanje na edinu. to mu ne treba! upravo pojedini igraci i igraju bezobrazno i suprotno od zelja mancinija da ga sto prije otjeraju. danas sam vidio opstrukciju igre od vecine igraca na terenu, pa medju njima i edinu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 mar 2012, 21:54

Buffon je napisao/la:
Drugi najbolji strijelac svih vremena u europskim takmičenjima nije neka klasa?

Mancini i City sve dalje od titule, to je odlično i za Džeku i za nogometnu igru!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 mar 2012, 21:55

Buffon je napisao/la:a zasto je za Dzeku opravdanje Balotelli je bio gori ili cijela ekipa je bila losa.To je uvijek neko opravdanje.Dzeko je Dzeko i njegove igre su mjerilo.Ko da je mjerilo da li je Dzeko dobro igrao ili ne to da li je bio bolji od Balotellia ili nije.Dzeko je placen masno, i u Wolfsburgu je isto bilo utakmica gdje je cijela ekipa lose igrala ali tu je bio Dzeko koji bi pospremio neku loptu glavom ili slicno i izvukao ekipu.Zato su onolike pare i dali za njega a i za ostale igrace u vrhu napada.Glupo mi je vjecito izvlacenje, "ekipa je cijela losa".Pa eto ako je Dzeko 30 miliona vrijeda i ako je svijetska klasa nek pogura tu ekipu kad je najteze, nek dadne onaj gol sto je trebao da da kad mu Clischy nabaci na glavu, tu je mogao da presudi i da pokaze sto su onolike pare dali.A ne vjecito, Balo je jos gori, Aguero sebican ,Mancini nema pojma, ovo ono bla bla.Nek i Dzeko malo stisne.
Vi bi da City da igracu platu od 9 miliona i da ga Silva i Nasri gadjaju loptama i on da ih posprema u mrezu.E vala City je mogao kupit i Croucha i dat mu dosta manje para al nije, trazio je od Dzeke mnogo vise sto do sad izuzev utakmice sa Tottenhamom ne pruza.
Na ovoliki tekst cu ti odgovoriti jednostavno,zato sto je fudbal kolektivni sport,napadac zavisi od lopti veznjaka, i trece zato sto govorite da je on rinaka a ova trojica svjetski igraci.Jednostavno....

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 21:58

spielführer_21 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
Drugi najbolji strijelac svih vremena u europskim takmičenjima nije neka klasa?

Mancini i City sve dalje od titule, to je odlično i za Džeku i za nogometnu igru!
svacija definicija klasnog igraca je razlicita gdje Inzaghi kod mene ne spada tu.Jednostavno me njegova igra niti jednim segmentom ne odusevljava.Da mi neko kaze da ima karte za utakmicu dva tima koji se sastoje od 11 Inzaghia protiv 11 Inzaghia ja bi mu se lijepo zahvalio na pozivu.Zapravo takav fudbal ili takva liga bi po gledanosti bila gora od singapurske trece lige.Radje bi neku rekreaciju gledao nego takve igrace.To je stvar ukusa i onog sto licno cijenim kod fudbalera.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 22:01

Buffon je napisao/la:a zasto je za Dzeku opravdanje Balotelli je bio gori ili cijela ekipa je bila losa.To je uvijek neko opravdanje.Dzeko je Dzeko i njegove igre su mjerilo.Ko da je mjerilo da li je Dzeko dobro igrao ili ne to da li je bio bolji od Balotellia ili nije.Dzeko je placen masno, i u Wolfsburgu je isto bilo utakmica gdje je cijela ekipa lose igrala ali tu je bio Dzeko koji bi pospremio neku loptu glavom ili slicno i izvukao ekipu.Zato su onolike pare i dali za njega a i za ostale igrace u vrhu napada.Glupo mi je vjecito izvlacenje, "ekipa je cijela losa".Pa eto ako je Dzeko 30 miliona vrijeda i ako je svijetska klasa nek pogura tu ekipu kad je najteze, nek dadne onaj gol sto je trebao da da kad mu Clischy nabaci na glavu, tu je mogao da presudi i da pokaze sto su onolike pare dali.A ne vjecito, Balo je jos gori, Aguero sebican ,Mancini nema pojma, ovo ono bla bla.Nek i Dzeko malo stisne.
Upravo je Baloteli kljucan, ali nije on kriv nego Mancini koji je umislio da je on Mesi. Džeko je zbog Balotelija završio na klupi, a ovaj ta to vrijeme igrao uzasno, hajd da je igrao dobro, pa da mi je Džeko rodeno dijete, ako je Balo bilji nek igra, ali partije su pokazaleda nije, iz tog razloga spominjanje Bale. Ti spominješ samo utakmicu protiv Tot., pa Džeko je odigrao još nekoliko fantasticnih utakmica, dao golova i asistencija osim te protiv Tot., pa i sa klupe, ali opet je završavao na klupi. Tevezova obicna asistencija ili Balin natpis na majici se cijene mnogo više nego da Džeko bilo šta uradi. I Mancini nema pojma to ne kažemo samo mi radi Džeke nego to misli cijela nogometna svijetska javnost i vidi da njegov tim nema nikakvu igru

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 22:05

ZOI84 je napisao/la:
Upravo je Baloteli kljucan, ali nije on kriv nego Mancini koji je umislio da je on Mesi. Džeko je zbog Balotelija završio na klupi, a ovaj ta to vrijeme igrao uzasno, hajd da je igrao dobro, pa da mi je Džeko rodeno dijete, ako je Balo bilji nek igra, ali partije su pokazaleda nije, iz tog razloga spominjanje Bale. Ti spominješ samo utakmicu protiv Tot., pa Džeko je odigrao još nekoliko fantasticnih utakmica, dao golova i asistencija osim te protiv Tot., pa i sa klupe, ali opet je završavao na klupi. Tevezova obicna asistencija ili Balin natpis na majici se cijene mnogo više nego da Džeko bilo šta uradi. I Mancini nema pojma to ne kažemo samo mi radi Džeke nego to misli cijela nogometna svijetska javnost i vidi da njegov tim nema nikakvu igru
balo je obicni konj a Mancini samo sjajan igrac a trener rinaka obicna, al to ne amnestira Dzeku da ga lako otresu u duelima kao veceras ili da se svaka Dzekina slaba utakmica opravdava nekim tamo "ne dodavanjima, rotiranjima, losom ekipom".Ima Dzeko itekako udjela u tome.A dobija 9 miliona kao i vecina tih tamo seikovih placenika.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 mar 2012, 22:06

Ljudi jel to Dzeko igro ili je sijedio na klupi? Pogledo sam drugo pol. ali svi su bili klocevi.Dzeko ne benda fudbal uopste,jbt,ni spuz mu nije ravan.Onakvo kretanje i primanje lopti,ajajajajj,Susic treba dobro da razmisli ko ce mu biti standardni spic...Ako Ibisevic bude u formi i vise igro onda je je Dzeki klupa i kad repka bude igrala.Valjda ako vec dobijes sansu bar se trudi,ne moras nista spektakularno raditi,ali ori,grizi,ujedaj,znoji se.Fuj dje mu je mladost,hebemti statiku.Onaj Sergio je igracina nek niko ne zamjera Argentincima,oni grizu,trude se..
Nisam pljuvac,volim svakog naseg igraca ko moje najmilije,ali treba biti realan.Gledo sam i Pjanku ali mali Pjana nakon duze povrede ore ko lud.Svaka mu cast,Vidi se da hoce,da zzeli,da uziva u fudbalu.
Dzeko volim te ko sina ali nemoj da zbog tebe i tvoj stajanja,padanja,fulanja,statike,gubljena lopti u skoku,a kolki si ko div,nemoj da zamrzim ovako lijepu igru kao sto je fudbaal.
Ne moras uvjek davati golove ali daj igraj fudbal.Treba mu neko poput Cire da ga ispljuska i malo izgalami,paa ako treba i opsuje,joj ima li neko onaj snimak kad Ciro psuje nekom igracu na treningu :?:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, IgmanskiVukovi, MostarNeretva, RajvoSA03 i 35 gostiju.