Afika je moj dream,Afriku volim srcem svim!

Bosnoooo,žuto-plavi ,rasturit moramo,poderat mrežu abd-a.
Momcima sretnoo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mostar_mo je napisao/la:tooooooooo sportasiceeeeeeee, , samo veselooooooooooooooooooo
DA GA HOĆE NANOOOOOOOOO
DA GA HOĆE JOJ NANICEEEEEEEE
DA GA HOĆEEEEEE ZABIT DŽEKO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEE
vatrena sportasica, jedna od rijetkihssportasicaa_sa je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:tooooooooo sportasiceeeeeeee, , samo veselooooooooooooooooooo
DA GA HOĆE NANOOOOOOOOO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEE
SVOJU MLADOST, SRCE SVOJE, TEBI DADOH JEDINA SAMO TEBI SAMO TEBI DRAGA MOJA BIH!!!!!hvata me trema kao da cu ja na teren izaci, a da ne pricam kada budu igrali protiv Turaka.
ssportasicaa_sa je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:tooooooooo sportasiceeeeeeee, , samo veselooooooooooooooooooo
DA GA HOĆE NANOOOOOOOOO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEE
SVOJU MLADOST, SRCE SVOJE, TEBI DADOH JEDINA SAMO TEBI SAMO TEBI DRAGA MOJA BIH!!!!!hvata me trema kao da cu ja na teren izaci, a da ne pricam kada budu igrali protiv Turaka.
Hvala Bogu pa ima takvih dobro bi bilo da ih je viseElddar je napisao/la:vatrena sportasica, jedna od rijetkihssportasicaa_sa je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:tooooooooo sportasiceeeeeeee, , samo veselooooooooooooooooooo
DA GA HOĆE NANOOOOOOOOO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEE
U potpunosti se slažem s tobom, podržimo ovih 11 heroja što će nam večeras, ako Bog da, donijeti veliku radost.....nafrI82 je napisao/la:Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.
BOSNA I HERCEGOVINA!!!rob do bagro je napisao/la:JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA!!!![]()
Elddar je napisao/la:100 Stranica Armenija-BiH
a tekma nije ni pocela
Tamo je bio Nadarević, još jednom Ibričić, ima ovde Vedade prostora na levoj strani, to se lako može uočiti odavde sa komentatorskog mjesta..Misimovič, u njegovom stilu, dobra lopta, Muratović, Džeko, Džeko, ŠANSA!, jao ništa, kakva prilika, nastavlja se napad naše reprezentacije, Džeko i gooooooooooooooooo, gooooooooooo, Džeko, Džeko, Džeko, Džeko, Džeko, dijamantu, dijamantu....Ljudi ja večeras slušam radio, a gasim ton na televizoruHigh je napisao/la:Ne ulazite u offopic,pisite samo o temi !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.