http://www.rtvfbih.ba/loc/" onclick="window.open(this.href);return false; evo prijateljuBosnier je napisao/la:Jel ima radio prenos barem ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima nas oko 7.000. Izvor S C S P O R T.
zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...

- fanatic1991
- Kontakt:
Vecina nas koji smo na forumu nije iz Sarajevamurchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Gledaj "lokacija"murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()
ma pusti djeteMrAmani96 je napisao/la:Gledaj "lokacija"murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()
Jos mu ovo prvi post hahahah.. Hljebe. Mnogi zaboravljaju da Zeljo ima fanove preko cjelog svijeta a ne samo iz grada odakle je!murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()

@MrAmani96
Buraz, sta se opravdavas trolu..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evo da se i jedan manijak iz Sarajeva prijavi kako nije na tekmi i plače zbog togaMrAmani96 je napisao/la:Gledaj "lokacija"murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()

Razlog opravdan!
I da iskoristim priliku i da pozdravin dragu raju što iz dijaspore što iz drugih dijelova BiH. Vidim ima dosta ovih mamlaza koji znaju bezrazložno provocirati... Svi smo mi Manijaci!
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Ako vas je 7000 bruka.. Onda je ona "kampanja" bila uzalud
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
protiv travnika je za tebe malo 7000 ljudi idi ljeci se ...MaroonWhite1987 je napisao/la:Ako vas je 7000 onda bruka.. Onda je ona "kampanja" bila uzalud
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Evo liječim se, al opet je malocera1 je napisao/la:protiv travnika je za tebe malo 7000 ljudi idi ljeci se ...MaroonWhite1987 je napisao/la:Ako vas je 7000 onda bruka.. Onda je ona "kampanja" bila uzalud

Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Saberi sve ostale tekme ovog kola i opet nećeš doći do te cifreMaroonWhite1987 je napisao/la:Ako vas je 7000 bruka.. Onda je ona "kampanja" bila uzalud

A još u tekmi protiv neatraktivnog protivnika...
Zadnja izmjena: Žvaka, dana/u 24 mar 2012, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mi jasno sto se neki ovdje pravdaju sto nisu na utakmici ? Majko draga, ja ludosti, ko zeli i moze , ici ce, ko ne zeli i ne moze, nece ici i to je tako. Je li Jug otvoren ? Kakva je atmosfera itd. ?
jug otvoren, ostalo ne znamjuveboy je napisao/la:Nije mi jasno sto se neki ovdje pravdaju sto nisu na utakmici ? Majko draga, ja ludosti, ko zeli i moze , ici ce, ko ne zeli i ne moze, nece ici i to je tako. Je li Jug otvoren ? Kakva je atmosfera itd. ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slazem se, stvarno zalosno.. A jos zalosnije proticat postove od provokatora.. Ubi ljubomora..juveboy je napisao/la:Nije mi jasno sto se neki ovdje pravdaju sto nisu na utakmici ? Majko draga, ja ludosti, ko zeli i moze , ici ce, ko ne zeli i ne moze, nece ici i to je tako. Je li Jug otvoren ? Kakva je atmosfera itd. ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nanek je napisao/la:IDEL TAJ RADIOOO PRENOS ???
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Joj samo dok dodje Aco,mislim da si se djaba registrovao,vec 3 post i ides 7 dana.murchooo je napisao/la:ako je prvi to neznaci da neznam koliko ste jadni,mi smo divovi a vi mali plavi strumfovisajo10 je napisao/la:Jos mu ovo prvi post hahahah.. Hljebe. Mnogi zaboravljaju da Zeljo ima fanove preko cjelog svijeta a ne samo iz grada odakle je!murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()
@MrAmani96
Buraz, sta se opravdavas trolu..![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.