Navodno ce Jack poceti trenirati za 10 dana, iako sam jos uvjek misljenja da ga ove sezone necemo gledati! (nadam se da grjesim)
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
chily-rz je napisao/la: ps,daj Bože da Ramiz proradi pa makar morao i pOest "****" jer čitavu sezonu "serem" po njemu,dobro nisam bio baš toliko oštar,ipak je on Arnelinhov mezimac![]()
Za Arsenal, volio bih da odemo ispod -7 od Citya do kraja sezone i ja zadovoljan. To mi je prvi cilj, a za United volio bih da osvoje. IAKO sam na početku sezone prognozir'o da će Gradjani uzeti titulu, (vjerovatno neće...) al' sad moram i ja da slijedim interese.trxel je napisao/la: Ima tu nekih milion kombinacija,medjutim,glavna nada mi se cinila u tome da Tevez pravi pizdarije,i tako uzdrma ekipu..Protiv Chelsea je dobro odigro,medjutim njegova cud ce morati da probudi revoluciju usijanih glava..Tevez,Baloteli,nezadovoljni Dzekson,sve ce to kad tad doci na red...
Heh, mozda et svi bi se slozili ili vecina da novac na Hazzarda ili Goetzea ne trosi jer mnogo kosta pomenuti dvojac.nedim1993 je napisao/la:Wenger: I won't spend big this summer
Ah tiArsenalisation je napisao/la:
Prognoza 3-0 ...
Ma nek' budu 3 boda,pa kol'ko god razlike...Bosco je napisao/la:Ah tiArsenalisation je napisao/la:
Prognoza 3-0 ..., ja zadovoljan i sa "one-nil to the Arsenal"
![]()
Nažalost neću moć danas gledat tekmu, imam veoma bitno predavanje u 4:15, a poslije tog alkoholni maraton.
de malo ljudi čitatje moje postovesuhakrpa je napisao/la:Aston Villa zna biti veoma nezgodan protivnik, ali mislim da ce Arsenal danas nastaviti seriju pobijeda i tako povecati svoju prednost u odnosu na Tottenham i Celzi, koji su odigrali 0-0 u medjusobnom duelu.
Sastav:Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscienly, Gibbs, Arteta, Song, Walcot, Rosicky, Gervinho, van Persie
GO GUNNERS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.