Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja sam procitao negdje da ce Sterling igrat umjesto Adama ili da ce biti u 1 momcadi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav Kelly, Flanagan bi trebao biti u prvih 11. Samo se nadam da neće Carragher. 

nista me vise ne moze iznenaditiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav Kelly, Flanagan bi trebao biti u prvih 11. Samo se nadam da neće Carragher.

You are someone else I am still right here
Confirmed line-up: Reina; Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique; Henderson, Spearing, Gerrard, Downing; Kuyt, Suarez.
Subs: Doni, Coates, Carroll, ECCLESTON, STERLING, Shelvey, Aurelio.
Subs: Doni, Coates, Carroll, ECCLESTON, STERLING, Shelvey, Aurelio.
Nad nama nebo ima da gori!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
iz tvojih usta u Bozje usifera je napisao/la:nista me vise ne moze iznenaditiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav Kelly, Flanagan bi trebao biti u prvih 11. Samo se nadam da neće Carragher.bice i flanagan i carra izgleda u prvih 11
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Liverpool: Reina; Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique; Henderson, Gerrard, Spearing, Downing; Suarez, Kuyt. Subs: Doni, Coates, Carroll, Eccleston, Sterling, Shelvey, Aurelio.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekujem Shelveya, Sterlinga i Carrolla u drugom poluvremenu. Bolje da je Carroll počeo umjesto Kuya, ali eto.
Na osnovu cega je Carroll zaslužio da pocne, pa više je sve kredite potrošioOTNYS_YNWA je napisao/la:Očekujem Shelveya, Sterlinga i Carrolla u drugom poluvremenu. Bolje da je Carroll počeo umjesto Kuya, ali eto.
- peppo_owen
- Kontakt:
imal ko kakvih sopcast linkova da postavi ?
al malo slabijih ??

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
sop://broker.sopcast.com:3912/122777" onclick="window.open(this.href);return false;peppo_owen je napisao/la:imal ko kakvih sopcast linkova da postavi ?al malo slabijih ??
Na vijetnamskom je, ali slika je beton

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
FalaCarlo je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/122777" onclick="window.open(this.href);return false;peppo_owen je napisao/la:imal ko kakvih sopcast linkova da postavi ?al malo slabijih ??
Na vijetnamskom je, ali slika je beton

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
jel moguće da smo već u prvoj minuti oštećeni za penal?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
odavno nismo imali jacu klupu 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Strašni smo.
ma dobro je jer mi igramo sa 9 igraca
LIVERPOOL YNWA
Henderson za Carru a Carra za Skrtela 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Red Assassin
- Kontakt:
Spearing je sala od igraca, koliko samo grjesi i gusi boze sacuvaj, bolje umjesto njega staviti Carrolla, mali celo nista ne doprinosi
Ma sve je ovo do Gerrarda.Henderson je napisao/la:Henderson za Carru a Carra za Skrtela

Inače, klaaaasikaaa.

Daj mi malo Sterlinga, da pokaže pojedincima šta je to zapravo fudbal.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.