Neka. Bolje da se danas ispada i izgrmi a da u srijedu bude lijep dan.Rz88 je napisao/la:Odo ja ići spavati , pa možda i prespavam utakmicu hhehe. Kiša pada pomalo, malo grmi, ali sve u svemu lijep dan. MašAllah.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neka. Bolje da se danas ispada i izgrmi a da u srijedu bude lijep dan.Rz88 je napisao/la:Odo ja ići spavati , pa možda i prespavam utakmicu hhehe. Kiša pada pomalo, malo grmi, ali sve u svemu lijep dan. MašAllah.
ma dosta je druze i jedan razlike samo da se pobijedi.....hz stup je napisao/la:Ma ljudi mi cemo nih najmane 5:0 6:0 pobjedit
e brate tu se ne slazem s tobom nikako...bez deke,ibisevica i salihovica nas ne bi nigdje bilo!! bilo bi isto kao protiv iranaMUFC_for life je napisao/la:Ciro je napravio glupost s ovim sastavom. Protiv Armenije smo trebali igrati u drugom sastavu,da igraju igraci koji su dobivali manje prilke. Ljudi,mi igramo protiv Armenije. Trpaju ih svi odreda a mi se njih nasli pribojavati. Ciro je trebao ostaviti Dzeku,Ibricica,Salihovica na klupi,da budu sto spremniji za mec protiv Turaka. Samo se dzaba ovdje zamaraju. Samo nedaj boze da se koji ozlijedi... Ma utrpat cemo im 5 komada najmanje.
A nece ga stavit 100%Bosnier je napisao/la:ma kod cire se nikad nezna, ali ako nestavi pjanica u prvih 11 onda stvarno neznam sta da kazem
sta bi bilo da ih ne dobijemoMUFC_for life je napisao/la:Ciro je napravio glupost s ovim sastavom. Protiv Armenije smo trebali igrati u drugom sastavu,da igraju igraci koji su dobivali manje prilke. Ljudi,mi igramo protiv Armenije. Trpaju ih svi odreda a mi se njih nasli pribojavati. Ciro je trebao ostaviti Dzeku,Ibricica,Salihovica na klupi,da budu sto spremniji za mec protiv Turaka. Samo se dzaba ovdje zamaraju. Samo nedaj boze da se koji ozlijedi... Ma utrpat cemo im 5 komada najmanje.
Rz88 je napisao/la:Odo ja ići spavati , pa možda i prespavam utakmicu hhehe. Kiša pada pomalo, malo grmi, ali sve u svemu lijep dan. MašAllah.
ma za ovu utakmicu i njegovu taktiku vise mu odgovara muratovic, i ja kazem da tu nest nije pogrijesio,ako bi stavljo pjanica stavio bih ga umjesto ibricica ili vladavica, a muratovic treba protiv armenaca,, cak je mozda trebao probati muslimovica na mjestu ibisaBosnier je napisao/la:ma kod cire se nikad nezna, ali ako nestavi pjanica u prvih 11 onda stvarno neznam sta da kazem
ma qrac..ciro hoce da proda supica...a begovic je kvalitetniji..nije mu supa ni do koljena..dzulii je napisao/la:ciro je ovo sve dobro smislio..planira da ce utrpati armencima bar 3 komada,i ukoliko bi supic kikso nebi se odrazilo na rezultat.u tom slucaju protiv turske sigurno brani begovic koji je kvalitetniji od supica.
slazem se sa tobom begovic je kvalitetniji,ali ipak nemozemo nista reci za supica,ipak je covjek odradi korektno utakmicemiralem444 je napisao/la:ma qrac..ciro hoce da proda supica...a begovic je kvalitetniji..nije mu supa ni do koljena..dzulii je napisao/la:ciro je ovo sve dobro smislio..planira da ce utrpati armencima bar 3 komada,i ukoliko bi supic kikso nebi se odrazilo na rezultat.u tom slucaju protiv turske sigurno brani begovic koji je kvalitetniji od supica.
Potpisujem kakva taktika cilj je pregaziti Armence i mirna Bosna.Virtu4l je napisao/la:Nema ovdje taktike. Napasti svim silama od pocetka, nabiti ih na njihovu polovinu, ne dati im da disu. Imamo igrace za to, trkace, fizicki spremne, znaju sa loptom. Ibricic se uklapa u ovaj nacin igre, jer je trkac. Dzeko i Vedo se najbolje snalaze u ovim situacijama, kada dosta lopti ide u protivnicki 16-erac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.