Što se tiče sljedeće utrke, najgore mi pada to što ću se ponovo morati zayebavati sa streamovima, jer, kako znamo, na TV-u više nema ni za lijeka (nisam toliko u toku, pa ni ne znam je li se šta promijenilo

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Po meni je bolje rjesenje Perez, mada ne vjerujem da ce Pereza pustiti prije kraja sezone, a Sutil je dobar vozac iako Massa poznaje mnogo bolje novi bolid pa ne vjerujem da ce bas u sred sezone mijenjati vozaceamerosm je napisao/la:Massi polahko ali sigurno se sprema otkaz u Ferrari-ju i kao njegov moguci nasljednik se spominje Sutil koji je za mene licno odlican vozac - ali ga glupost van staze kostala da ostane bez cockpit-a ove sezone.
Ne bih bas rekao da je Sutil zbog toga ostao bez mjesta u FI. Onog Di Restu neko dobro gura, a i red je bio da i Hulkenberg dobije sansu. Tako da je Sutil ostao visak.amerosm je napisao/la:Massi polahko ali sigurno se sprema otkaz u Ferrari-ju i kao njegov moguci nasljednik se spominje Sutil koji je za mene licno odlican vozac - ali ga glupost van staze kostala da ostane bez cockpit-a ove sezone.
Kimi je dosta konkurentan ali će izgubiti 5 pozicija zbog promjene mjenjačaBianconeri1988 je napisao/la:Lewisu jutros u finalnoj sesiji dovoljan jedan krug za pole position, Button drugi. Schumi je ozbiljno ugrozio Mclarenov dvojac...Red Bull i danas kao u Australiji...Raikkonen je isto tako u vrhu i konkurentan, očekujem zanimljiviju utrku nego u Australiji i normalno koji pljusak.
u 10 (pomjera se sat, da ne zaboravis ako nisi ranoranilacJohny je napisao/la:u kolko je sutra utrka po nasem vremenu ?
****www.****.tv/watch/32669/1/sky- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false; - direktan stream ta sky f1 24/7, neko je podijelio prije par dana, tako da eto da nastavim stopama "dobrice"Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni obračao pažnju ko je na kojim gumama, gledam preko ovog neko rumunskog kanala, ništa živo ja njih ne razumijem.
To je zato sto su italijanski poluamateri od inzenjera, koji su isli po burek, jogurt i novine u vreme Todta i Brawna i Schumachera, sada u glavnim ulogama. Don Enzo se verovatno u grobu prevrce, usled toga sta su mu sin Piero i Luca di Montezemolo napravili od svetinje.majestic24 je napisao/la:Ovaj Ferari je sranje zivo...toliko tradicije,PARA a imaju sve neke idiote inzinjere. Tri godine nemogu napraviti konkurentan bolid. Imaju srece sto alonso vozi za njih pa im donese poneki dobar rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.