NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2012, 01:03

Kazem pricao sam s covjekom kad je taman i Karacic preuzeo ekipu jedno mjesec, dva prije. Sto znaci da il nije mogao do tada steci neku impresiju, il nije bas bio impresioniran naspram prethodno navedenih.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 24 mar 2012, 09:33

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kazem pricao sam s covjekom kad je taman i Karacic preuzeo ekipu jedno mjesec, dva prije. Sto znaci da il nije mogao do tada steci neku impresiju, il nije bas bio impresioniran naspram prethodno navedenih.
A vidiš,ja npr. za Baku znam iz malo pouzdanijih i kvalitetnijih izvora nego što je čovjek koji uređuje terene,bez uvrede čovjeku,ali nije mi on neka referenca za ocijeniti kvalitetu nogomet i treninga, da na pola treninga
uopće ne dođe tijekom tjedna. Šta bi rekao na to? ;)
A i nije baš tajna zbog čega su ga Kinezi tako brz otpustili.
Meni je samo žao što se sa otkazom Karačiću toliko brzo srljalo jer realno gledajući,nije se imalo razloga za to.
Nekim trenerima se toleriralo i 5 poraza za redom,dok čovjeku koji ima 15 pobjeda,7 remija i jedva 2 poraza se da otkaz dok je na drugom mjestu i praktički jednom nogom u finalu kupa.
A to onda odmah dovodi do pitanja- zašto su ga maknuli i kome je smetao?
I to je taj dio koji mene živcira ne samo u Širokom već i na cijelom balkanu je tako.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2012, 10:02

Pazi, ja sam gledao njegove treninge osobno, odnosno bacih oko na dosta njih jer ja doslovno tu zivim, tako da ne vjerujem iskreno da je itko na ovom forumu, osim kevina, upuceniji od mene u to il da ih je vise upratio. Njegove metode su najinovativnije sto sam ja vidio od trenera sto su bili u Širokom, te najinteresantnije, i nesto se ustvari i radilo makar. Necu reci da je nesto ueber ogromno od trenera, nije, to sad ispada tako kao hvaljenje i uzdizanje kad se o tome stalno prica i naveliko i nasiroko, ali za nasu ekipu, za nas stil igre, odnosno ono sto zelimo i ono sto po kadru realno i mozemo i moramo u ovoj ligi, on je savrsen, i to je cinjenica, to je i laik na terenu mogao vidjeti.
A Barbaric, Barbaricu takodjer svaka cast, on ce tebe ''ubiti'' treningom, al ima da znas sta ti je ciniti. Taj bi i Messia potjerao da mu ne odgovara, ali se red znao. Samo sto on nikad nije podnosio pritiske da mu igra ovaj ili onaj i pukao bi i dolazilo bi do ''sporazumnog raskida''.
A sto se tice pouzdanih i kvalitetnih izvora, vjeruj da je pouzdaniji taj izvor i vise toga je tu vidio i cuo nego sto ce brojni do kraja zivota u vezi samog kluba. ;)
Na kraju krajeva, poanta je da se na terenu vidjeo plod tog rada, Široki je igrao atraktivno, ali i efikasno, ne sjecam se ekipe te polusezone da je Pecaru napustila bez 4 komada u mrezi u prosjeku. Sad strahujes da li ces pobijediti uopce, uz svo duzno postovanje, jednu Zvijezdu na Pecari, a boris se za titulu. O cemu pricamo? Plus sto ti cijelu utakmicu jednostavno NEMAS dojam da ekipa ima viziju i zna sta zeli ili ima igru koja ce ti ulijevati samopouzdanje da ce to biti ok do kraja.
Ne kazem ja da je los i da nije napravio rezultat, dapace, odlican je i ja mu i ne bi jos dao otkaz. Ja sam samo rekao da se slazem sa smjenom AKO bi dosao Sliskovic ili neki strucnjak. Oni su doveli Bloudeka. Ok, ne svidja mi se, s tim mislim da je onda smjena bila pogresna jer ne vidim sta se uradilo, ali cu prvo provjeriti ima li ikakvih pozitivnih pomaka za mjesec dana od sada radije, pa onda reci da je bio bezveze potez.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 mar 2012, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 24 mar 2012, 10:03

igrate li vi kakvu utakmicu danas? :mrgreen: vidim o svemu se pise samo ne o tome

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2012, 10:06

Sve se to tice utakmice indirektno. :p
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 mar 2012, 17:49

Imal kakvih streamova, išta?
jel MOJATV prenosi ovo?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 mar 2012, 18:34

sto se događa u banja luci? ima li tko neki info?

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 mar 2012, 18:40

sportsport ba nema kad bacit pogled na Banjaluku jer u derbiju na Grbavici idu prilika za prilikom

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 mar 2012, 22:47

seniori:
Borac-Široki 0-0
juniori:
Široki-Borac 8-2
kadeti:
Široki-Borac 5-1

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 mar 2012, 22:52

bravo siroki,ostavili ste nam nadu za europu :(
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 22:56

Rosas7 je napisao/la:bravo siroki,ostavili ste nam nadu za europu :(
Aj ,taće nam europa ta imat cemo je u gabeli dogodine...schengen u doljanima i kod Jura shopa! :D

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 25 mar 2012, 12:51

Trener nam je čovjek koji se hvali da je ovo prvi put da nije izgubio u Banja luci.
Bože pomozi!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 mar 2012, 22:34

Ali, nije izgubio u Banja Luci.
...Život za Široki...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 mar 2012, 22:35

Bloudek je odlican trener! :D

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 25 mar 2012, 22:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ali, nije izgubio u Banja Luci.
nije stvorio šansu u banja luci protiv borca koji je kriminalan ove sezone.
A hvali se s time ko da je osvoji ligu šampiona.
Super uspjeh i super stav trenera..
Bojim se samo da nebi izgubili od veleža pa da ni finale kupa ne vidimo.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 mar 2012, 22:56

Nek se hvali s cim hoce, bod je u toj utakmici vrlo bitan.
Izgubili bi od Veleza sa onakvom/ovakvom igrom i tako i tako, i sa Karacicem i Bloudekom, tako da to ne smatram narocito relevantnim. Ispadanja iz polufinala ih u ovom momentu moze spasiti jedino inat i jedna dobra utakmica nakon dosta vremena.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 25 mar 2012, 23:22

Kakav dvostruki kriterij neki pojedinci ovdje mogu imati,pa to je čudo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2012, 00:25

Kakav dvostruki kriterij? Kazem da je dobar rezultat izvuci nerijeseno u Banja Luci. Da je na Pecari, druga prica.
...Život za Široki...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 26 mar 2012, 07:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakav dvostruki kriterij? Kazem da je dobar rezultat izvuci nerijeseno u Banja Luci. Da je na Pecari, druga prica.
U BL je neriješeno uvijek dobar rezultat za gostujuće ekipe. Isto kao i na Grbavici, Koševu ili na Pecari.

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 mar 2012, 09:55

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakav dvostruki kriterij? Kazem da je dobar rezultat izvuci nerijeseno u Banja Luci. Da je na Pecari, druga prica.
U redu,možda sam ja malo preoštar.
No imam osjećaj da je stari trener tu i da je postavio taktiku kao što ju je Bloudek postavio,da bi ti nastavio pljuvati po njemu.
Kao što se radilo nakon utakmice protiv želje,iako je realno ta tekma trebala završiti remijem,samo da se Roskam sjetio pucati po praznom golu.
Još je rano da sudim o novome treneru,no jednostavno je sam po sebi kontradiktoran.
Izjavi u petak- Napadamo od prve minute, a jedva smo prešli centar par puta u 90min.
Nakon utakmice- "Prvi put u životu sam uzeo bod u Banja luci"- za mene je takva izjava ponižavajuća,
jer ako se hvali s time,to samo pokazuje da nije dovoljno ambiciozan da bi odveo Široki do naslova ili finala kupa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 11 gostiju.