Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

szlaja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la szlaja » 23 mar 2012, 22:00

Mancini je predugo tu. Znaci isproban, provjeren, i dokazano da ne zna.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 mar 2012, 00:15

@hare

al niko se ne žali na Mančinija osim nas, jesmo li pametni od ostatka svijeta?, da nismo ipak subjektivni? Jeli Mančini baš toliko loš trener? kako je moguće da je takav amater od trenera (kako ga mi predstavljamo) menadžer najbogatijeg kluba na svijetu? dali je moguće da mi obični smrtnici primjećujemo stvari koje ne primjećuje niko iz čelništva City-ja?

šta? ko? gdje?

Jedva čekam da mi odgovoriš na ova pitanja, jer imam spremnih još bar 10?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 01:12

muXmania je napisao/la:@hare

al niko se ne žali na Mančinija osim nas, jesmo li pametni od ostatka svijeta?, da nismo ipak subjektivni? Jeli Mančini baš toliko loš trener? kako je moguće da je takav amater od trenera (kako ga mi predstavljamo) menadžer najbogatijeg kluba na svijetu? dali je moguće da mi obični smrtnici primjećujemo stvari koje ne primjećuje niko iz čelništva City-ja?

šta? ko? gdje?

Celnistvo suti,jer nikome ne pada na pamet da vadi sjekiru iz meda.Seik Muradif uletio klizeci sa parama,pa bi i Bracu Gumenu Glavu podrzali.Mada bi ovaj bio vec uspjesniji.Posto Muradifu puca milokliz za rezultatom,ovaj pokazuje svoj antitalenat cjeloukupnog trenerskog ne-znanja.
Kad bude zaljenje na Mancinija sa druge strane onda ce biti kasno za pripadnike M.C.A generali poslije bitke,navaliti u velikoj mjeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 24 mar 2012, 02:19

Mi smo takav narod da bi se usudili reci da je i Andre Villas Boas los trener... :roll:

Ipak je Mancini kriv sto Dzeko ne zna ustopat loptu, sto nije stvoren za Englesku igru, sto nije brz. Edin jeste sjajan igrac, al' je cinjenica ta da koliko on trci i koliko se zahtjeva od napadaca u EPL su nebo i zemlja. On je igrac sesnaesterca, klasicni centarfor. Neko ko ce loptu spustit, odigrat na krilo, uci u 16m i pospremit loptu u mrezu. On to nece naci u MC niti u bilo kojoj drugoj ekipi iz vrha EPL jer se igra izuzetno brzo i zahtjeva perfektnu tehniku, koju Dzeko nema.

Ja cu sigurno biti osudjen od nekih forumasa kao konj koji blati po Dzeki, "blati po svome" "ne zna cijenit svoje". Neka im. Ja cijenim njega, al' realna gledam njegove mogucnosti i mogucnosti ostalih BiH reprezentativaca.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2012, 03:59

Ma nebitno da li Dzeko igra ili ne i uopste u vezi Dzeke.
Mancini je na pragu da osvoji nagradu za najgoreg trenera danasnjice.
Toliko zujenja,cvjeca,polena,pcela,livada a meda nigdje.Od truta i kraljice nikakvog hajra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 24 mar 2012, 09:08

AÐ_Official je napisao/la:Mi smo takav narod da bi se usudili reci da je i Andre Villas Boas los trener... :roll:

Ipak je Mancini kriv sto Dzeko ne zna ustopat loptu, sto nije stvoren za Englesku igru, sto nije brz. Edin jeste sjajan igrac, al' je cinjenica ta da koliko on trci i koliko se zahtjeva od napadaca u EPL su nebo i zemlja. On je igrac sesnaesterca, klasicni centarfor. Neko ko ce loptu spustit, odigrat na krilo, uci u 16m i pospremit loptu u mrezu. On to nece naci u MC niti u bilo kojoj drugoj ekipi iz vrha EPL jer se igra izuzetno brzo i zahtjeva perfektnu tehniku, koju Dzeko nema.

Ja cu sigurno biti osudjen od nekih forumasa kao konj koji blati po Dzeki, "blati po svome" "ne zna cijenit svoje". Neka im. Ja cijenim njega, al' realna gledam njegove mogucnosti i mogucnosti ostalih BiH reprezentativaca.
Sve su to cinjenice koje si iznjeo, ali si jednu zaboravio...da igraci konstitucije E.Dzeke zahtjevaju igranje utakmica 90min u nizu...Ustvari to nisu cinjenice, to su posljedice neigranja u kontinuitetu...Nemoj mi reci da igrac koji nosi pola brazilske odbrane na ledjima i otresa ih ko sline kao i cijele sezone u bundesligi ne zna igrati.
Kazes ne zna ustopati loptu...zna on nju itekako ustopati, samo on je navikao biti iza lopte a ne ispred lopte koja mu dolazi na petu. U engleskoj se igra grublje a njegova krutost dolazi do izrazaja u stalnoj promjeni forme i cvakaknju u mozak od strane trenera. Nije brz? (pogledaj Liverpool kako prosisa cijeli stadion uz out liniju i pogledaj Arsenal i asistenciju u istom stilu, ah da pogledja Wolfs-Bayer u 2 poteza...). Ti govoris o eksplozivnosti koju imaju mali igraci u dodiru sa loptom...Dzeko je itekako brz kad mu gurnes loptu u prazan prostor - i pobjegne cetvorici...Trci on itekako...jer se vraca i u odbranu, i sa sredine terene ucestvuje u pokretanju akcija...probija po bokovima...njega je tako tesko cuvati jer se krece i lijevo i desno i naprijed i nazad i lijevom i desnom i glavom igra...samo Mancini je poredao 5 omalenih samozivih igraca i koncept igre se zasniva na umrtvljavanju protivnika i solo akcijama do gola.

Prije bih rekao da se Edin ne uklapa u koncept igre Citya kao igrac konstitucijom i najveca mu je mana sto nije samoziv! Od njega ocekivati da protura lopte kroz noge i dribla trojicu je vise nego smijesno! Sam si rekao - daj u for, probi po boku, nabaci u 16-terac i eto ti Dzeke ;)

Partije od 2012 zanemarite totalno jer njemu je pukao film zbog stalnog hladjenja i zagrijavanja na klupi...Prvo je bio pritisak adaptacije, pa onda pritisak za golove...kad se adaptirao i poceo davati golove...ovaj ga poceo vaditi, odmarati i formu mu varirati (te odmori, te igraj, te ne igraj, te malo udji-izadji) i na kraju ga psiholoski rasturio nepravdom i nepostivanjem...i onda hoces da razvaljuje?

Ma razvalio bih mu usta da je meni ono ucinio sto je ucinio protiv Chelsea!
Igras cijelu sezonu, gines, bori se, treniras i zabijas kad ti se pruzi prilika...i dodje lezihljebovic i udje s klupe prije tebe! I ti bi da on dribla? Ma bjaaaziii...

Pametnom dosta: Guidetti: Neću grijati klupu u Cityju

Usput Dzeko je dosao sa referencama, a zasigurno ce postaviti ovaj uslov za narednu sezonu ili razlaz! Dijete je vidjelo kako to sljaka u Cityu i dokazao u Holandiji sta i kako moze...sto bi grijao klupu...to sebi pitanje i Dzeko postavlja...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 mar 2012, 09:23

AÐ_Official je napisao/la:Mi smo takav narod da bi se usudili reci da je i Andre Villas Boas los trener... :roll:

Pa dobro sada, svakome se moze desiti da ne ustopa loptu dobro, ali ako tvrdis da Dzeko nikako ne zna ustopati loptu onda grijesis. Istina je sto si napisao za Dzeku da je klasicni centarfor i igrac za sesnaesterca. Nije ni Dzeko kriv sto je visok 1.93 i sto jednostavno ne moze biti brzi nego sto je sada. Kada je Dzeko tek dolazio Mancini je govorio kako takav igrac treba Cityu i da ce igru cijelog tima usmjeriti na Dzeku. Ocito je da Mancini ni sam ne zna sta radi. Pogledaj samo neke njegove izmjene u toku utakmice i sve ce ti biti jasno. Uvesti Barrya ili De Jonga umjesto napadaca u trenutcima kada "ganjas" rezultat, pa to mogu samo budale. Dakle Dzeko je klasicni centarfor i on ce takav biti u svakoj ligi i svakom klubu. Ako Dzeko predje u Juventus on nece biti nista brzi...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 24 mar 2012, 09:30

Al Dzeko sto zna fuliti prazan go to je malo reci, od 13 golova koliko je zabio mogao je zabiti garant bar josh 10 :S

Na pocetku sezone se isfulao dobro. Ma nek on ode u Bundes, to je liga za njega najbolja. Ili cak Arsenal ;)
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 10:08

muXmania je napisao/la:@hare

šta? ko? gdje?

Ko to hvali Mancinija, sem navaijaca Citya, al ubrzo e i oni ohladiti. Odi malo na svijetske sportske portale, pogotovo Engleske, pa covjek služi samo za šprdanciju. Od kada je došao glavna mu je taktika daj novog igraca, trcite, pa šta bude i još pri tome bez trunke autoriteta i komunikacijesa igracima. Sve ovo misli cijeli nogometni svijet,a ne sami mi. To što su najbogatiji ništa ne znaci i ocito ne pomaže da se osvoji titula. Kod Mancinija je obrnuto, ispao iz svih takmicenja, igraci mu nezadovoljni, timskog duha nigdje. Upravo ta sirina klupe i besciljna kupovina, pa onda njegovo rotiranje su doveli do toga da ništa nece osvojiti

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 24 mar 2012, 10:41

Meni se cini da je Dzeko nema nista protiv sto ulazi zadnjih 15 min. jer bi rekao da mu ne pase,
isto kao sto Gaudeti iz Fejnorda kaze u City se vracam samo ako cu biti startni a klupa ga ne
interesuje.I sto bi se mi svi raspravljali kad Dzeko trpa milione u padze.
Nek proba da uradi isto sto i Tevez mozda ce onda biti vise cjenjen od Mancinija.Inace je Dzeko
za mene igracina i trebao bi da igra od prve minuta al dok god je Baloteli u Manchester C. moze
zaboraviti da bude starter jer morao bi biti 10 puta bolji od Balotelija tj.dati 3 gola po utakmici da
bi igrao od prve minute. :)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 10:45

Sanjin je napisao/la:Meni se cini da je Dzeko nema nista protiv sto ulazi zadnjih 15 min. jer bi rekao da mu ne pase,
isto kao sto Gaudeti iz Fejnorda kaze u City se vracam samo ako cu biti startni a klupa ga ne
interesuje.I sto bi se mi svi raspravljali kad Dzeko trpa milione u padze.
Nek proba da uradi isto sto i Tevez mozda ce onda biti vise cjenjen od Mancinija.Inace je Dzeko
za mene igracina i trebao bi da igra od prve minuta al dok god je Baloteli u Manchester C. moze
zaboraviti da bude starter jer morao bi biti 10 puta bolji od Balotelija tj.dati 3 gola po utakmici da
bi igrao od prve minute. :)
Ma naravno da ima, al šta ce, ne može glavom kroz zid, mora trpiti do kraja sezone, pa ondu kud koji mili moji, smo vidjet cemo ko Džeko ili Mancini

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 24 mar 2012, 13:57

sanji je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
sanji je napisao/la:Zna li neko njen twitter profil?
https://twitter.com/#!/MissGAtkinson" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nigjde nasao da je nesto napisala vezano za Edina.
Pa to su nasi kvazi novinari, bolidi izmislili nebil se dzeki pored ku.r.ca digo i moral

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2012, 17:06

veceras od prve minute ;)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2012, 17:07

dzeko od prve minute danas :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2012, 17:10

Znaci navijamo danas za City i zabara :lol: :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 24 mar 2012, 17:32

Konačno: Hart, Zabaleta, Richards, Kolo Toure, Clichy, Barry, Yaya Toure, Silva, Nasri, Balotelli, Dzeko

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 24 mar 2012, 17:34

armin je napisao/la:Konačno: Hart, Zabaleta, Richards, Kolo Toure, Clichy, Barry, Yaya Toure, Silva, Nasri, Balotelli, Dzeko
Baloteli, ovaj stvarno umislio da je Balo Mesi, pa ne pocinje bez njega

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 24 mar 2012, 17:34

konta mancini valja se nosit sa huthom i shawcrossom i ostalim mesarima :D
Unica grande amore

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 mar 2012, 17:36

Stoke - Man. City 3:2 (Crouch, Delap, Pennant/Džeko, Džeko) 8-)

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 24 mar 2012, 17:40

:?
armin je napisao/la:Konačno: Hart, Zabaleta, Richards, Kolo Toure, Clichy, Barry, Yaya Toure, Silva, Nasri, Balotelli, Dzeko
Nesto mi ovo mirise na podjelu u napadu Cytija,Balo i Dzeko jedan par a Aguero i Cavez drugi par.
Ova druga dvoica ce biti prvi izbor kod zabara. :?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Google Adsense [Bot], torbica, Zglavkar i 49 gostiju.