FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 24 mar 2012, 01:05

Nije :D generacija jovetica, zuke, moreire, tosica... ali se vise naigrao u vosi... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 24 mar 2012, 01:06

marconato je napisao/la:Nije :D generacija jovetica, zuke, moreire, tosica... ali se vise naigrao u vosi... :)
Slaven Stjepanovic :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 mar 2012, 01:07

vidi ga, pogodi :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 mar 2012, 01:18

Takvog stopera kao sto si ga ti objasnio, mi necemo u dogledno vrijeme naci! :D Svaka cast Pujolu i Pikeu, ali ja bih uvijek prije jednog Vidica koji ce skocit, uklizat, izbacit loptu(prvenstveno obavljat odbrambene zadatke), a ne da se kao Ivanov majmunise (glumi Xavija) i onda popusi gol... ;)

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 24 mar 2012, 01:22

Dosta igraca u Zvezdi ima koji ne mogu da igraju ovakav fudbal i zato to deluje sporo i jalovo.Treba da se trci bez lopte da se otkriva.Nije bitna brzina veznog igraca(Dimitrijevic) vec protok lopte.Igrac ZVEZDE mora da zna iz jednog dodira da smiri loptu posle dubinskog pasa i da da sebi i u for ako treba ili u prijemu da izbaci cuvara.Neki igraci u ZVEZDI nisu tehnicki dovoljno obuceni.Bata Djorina skola fudbala je ubila onaj cuveni Jugoslovenski fudbal u Srbiji.To je bio Evropski Brazil.
1.Treba napraviti promenu u celoj fudbalskoj organizaciji treba promeniti ceo sistem
2.Slati trenere u Evropu(Spaniju) da uce
3.za to vreme dok se ti buduci treneri ne vrate angazovati strane trenere u ZVEZDINOJ OMLADINSKOJ SKOLI
4.Da se u svim kategorijama forsira Robijev sistem

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 24 mar 2012, 01:26

marconato je napisao/la:Takvog stopera kao sto si ga ti objasnio, mi necemo u dogledno vrijeme naci! :D Svaka cast Pujolu i Pikeu, ali ja bih uvijek prije jednog Vidica koji ce skocit, uklizat, izbacit loptu(prvenstveno obavljat odbrambene zadatke), a ne da se kao Ivanov majmunise (glumi Xavija) i onda popusi gol... ;)
I Pujol i Pike ce i te kako uklizat i skocit, i oni nikad nece glumiti Xavija i Inijestu nego ce dodati jer uvek se neko otkrije u 95% slucajeva,ako ne izbacice u aut ili sto dalje od gola bez pardona..Bolji su i Pujol i Pike od Vidica koji malo malo pa "pase travu" kad loptu ima Messi ili Drogba, a Tores je iznudio 3 crvena za Vidica.Vidic je uzeo onaj penal protiv Slovenije i poceo da glumi ludilo.Cak sam cuo i neke komentare da cak postoji i video snimak kako namerno nece da da gol(TO SU VEC NEKE TEORIJE ZAVERE)
evo ovde
[youtube][/youtube]

Lee Addi je igrac koji zna.
Zadnja izmjena: Skaut, dana/u 24 mar 2012, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 mar 2012, 01:30

Ma znam ja sta ti pricas, ali koliko je Pujola i Pikea(takav tip stopera, tehnicki i takticki potkovanih) u svijetu?! ja ih mogu nabrojat na prste jedne ruke, a kamoli da pricamo o nasoj smijesnoj ligi... ;)
Ti pricas o zeljenoj situaciji, a ja o relnoj! Realno je to da je Maksimovic bio najbolje resenje koje se moglo priustiti u ovom trenutku... ;)

P.S. Tebi su njih 2 bolji, meni je Vidic, al to je vec za neku drugu temu, da ne spamamo ovde...Mozes na PP ako hoces...

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 24 mar 2012, 01:35

marconato je napisao/la:Ma znam ja sta ti pricas, ali koliko je Pujola i Pikea(takav tip stopera, tehnicki i takticki potkovanih) u svijetu?! ja ih mogu nabrojat na prste jedne ruke, a kamoli da pricamo o nasoj smijesnoj ligi... ;)
Ti pricas o zeljenoj situaciji, a ja o relnoj! Realno je to da je Maksimovic bio najbolje resenje koje se moglo priustiti u ovom trenutku... ;)
Lee Addi.Steta sto je otisao.Cosic je potencijal.Ima jako puno igraca koji znaju.Ovi nasi treneri iz BATA DJORINE skole shvatanja fudbala nisu ni mogli da ih nauce kako treba da se igra fudbal.
P.S. Vidic pojma nema.Za englesku premier ligu je dobar posto tamo je takav stil fudbala.
U Primeri da igra vrtelo bi mu se u glavi od driblinga protivnickih igraca.Realno Spanska liga je najjaca liga na svetu i Vidic ne bi tu imao sta da trazi.Vidic je los covek to mnogi ne znaju.Glumi ludilo.Bane i Kolarov su bolji igraci iako ne igraju na istim pozicijama.Bane moze i stopera da igra.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2012, 01:46

Idite na temu Srbije pa tamo pricajte ako hocete.
I samo nemojte koja je liga jaca Spanija ili Engleskam vise mi se popelo na vr' glave. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:49

http://tashsporttv-live.****/20 ... nel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto link za one koji nemaju Prvu Srpsku
$ ? $ ? ? " " ".

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 24 mar 2012, 18:07

Sigurdsson je napisao/la:http://tashsporttv-live.****/20 ... nel-1.html

jest a da nisu glupani stavili pink umjesto prve grrrrrrrr

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 18:27

Avalanche je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:http://tashsporttv-live.****/20 ... nel-1.html

jest a da nisu glupani stavili pink umjesto prve grrrrrrrr
" на ? 2 & не '
$ ? $ ? ? " " ".

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 mar 2012, 19:27

pa mozel ga zabiti zvezda vise

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 19:55

aS_Roma je napisao/la:pa mozel ga zabiti zvezda vise
Teško bilo ovaj bunker probiti,ali eto zabiše ga Darko i Kadu
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2012, 23:54

2:0

Sigurna pobeda veceras na Marakani za 6/6 ovoga proleca.Ipak dosta smo tesko dosli do nje,tek u drugoj polivini drugog poluvremena smo uspeli da slomimo klasicnu bunkercinu Cacana.Strelci Lazovic na asistenciju Kadua i Kadu na odlicnu akciju Mirica.

Ipak nismo mi nesta narocito odigrali ovaj mec.Svaka utakmica posle derbija je teska bez obzira kakav ishod u tome mecu bio.Igraci su istroseni pogotovo na emotivnom planu i tesko je uci bistre glave u mec.Dosta gresaka smo imali,dosta greskica koje se ne osete u igri ali koje itekako koce dalje razvijanje napada i kao takvi nismo imali konkretnu zavrsnicu.Imao je Milunovic dve sjajne prilike,prvo je strasno zalomio cuvara na drugoj stativi ala Piksi Stojkovic onomad Spance ali pored gola,a zatim je i strasno pokusao glavom no odlicni Babalj to lepo odbranio.Pored toga imali jos par naznaka akcije ali su one uprskane.

Drugo poluvreme smo opet stezali obruc oko gola Borca ali opet bez konkretne zavrsnie sve do gola Lazovica,naizgled bio je to jedan bezazlen tok napada,ali onda sjajna asistencija Kadua i ubacivanje Lazovica za veliko olaksanje i gol u mrezi Babalja,a kasnije je stigao jos jedan nakon sjajne reakcija Mirica koji je povukao loptu,bio opterecen sa bar 2-3 prekrsaja ali nije hteo da padne vec je nastavio i gurnuo loptu za Kadua koji to lepo resava za svoj novi gol i novu pobedu Crvene Zvezde.

Za razliku od prethodnih meceva ovde smo mnogo bolje izgledali u defanzivi nego u ofanzivi.Apsolutno je u zadnjem redu sve funkcionisalo od sjajnih Tosica i Maksimovica koji je po uz Kadua igrac utakmice,pa na desnoj strani Mikica u prvom poluvremenu koji ce narednih par dana da odsustvuje zbog povrede,te na levoj strani isto tako odlicnog Petkovica u defanzivi koji se posalio sa Knezevicem i apsolutno ga markirao.

U napadu smo bili previse spori i smotani a u tome je kolo predvodio Vesovic.Koliko je samo glupih poteza taj lik imao veceras to je strasno.Dokazao da nije za prve postave nikako.I Dimitrijevic jos jednom pokazao da je u kanal formi i da ce mu trebati ozbiljna pomoc da se u nju vrati.Licno,on u buducim utakmicama ne bi smeo da bude starter.

Treba spomenuti i konacni debi Viniciusa,za vreme provedeno u igri nismo mogli da vidimo nista od njega,a i vidi se da jos igra u grcu,jer kada mu je onaj uleteo klizeci i ne bas blizu njega ukopao se u zemlju.Jos uvek su posledice loma tu.

Borac me razocarao,ocekivao sam od njih da ce malo agilnije da krenu napred ali ipak teska bunkercina gde su svi igraci do 25 metara od gola.U napad su krenuli tek kada su dobili opravdano crveni ali i to je bilo jalovo.Ovo im je vec cetvrta utakmcia da nisu dali gol zaredom od toga dva poraza i dve neresena od po 0:0

Na tribinama 30-ak hiljada,zvanicni sajt kaze nesta preko 26 ali to je samo preko validatora koji na par kapija nisu radili tako da je ta brojka i veca od 26000. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 00:14

Obrisacu i klip i svu vasu raspravu samo zato sto ne mogu da vam slusam te smesne komentare.Cuj uvredljiv. :lol: Sta forum ima sa tim sto je neko stavio takav naziv.Nemoj se meni zaliti nego administratorima youtube kanala ili medjunarodnom sudu u Strazburu. :roll:

No bitno je da je tebi taj klip zapao za oko,a niti jednu rec nisi napisao o tom coveku koji ne zasluzuje ni ime da mu se kaze kada se onako ophodi prema deci,pozdravim li mu rodbinu. :evil:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 mar 2012, 03:23

Zasluženo. Opet smo se dosta dugo mučili, ali sve to zajedno nije izgledalo loše s obzirom na to da smo u srijedu igrali derbi (ne znam zašto nismo mogli igrati danas protiv borca), igrači su se ispraznili i fizički i emotivno.
Kao što je i bilo očekivano, dominirali smo, ali smo iz toga i dosta griješili na sredini. Odbrana je djelovala sigurno u odnosu na prethodne utakmice, istina ni borac nije imao nekih ambicija za neki ozbiljniji napad. Bilo je šansi (milunović dvaput, dobri šutevi evandra, lazovićeva šansa iz prvog dijela). Posebno me raduje što nakon dužeg vremena imamo veliku širinu u igračkom smislu. sinoć su prvi plan iskočili kadu sa golom i asistencijom i mirić sa asistencijom, u srijedu kasalica, protiv borče chava, sve igrači sa klupe. falili su sinoć od prvotimaca borja i milivojević zbog suspenzija, mićko, mladenović, ali su petković, chava,vešović i kasalica dobro odradili posao.
Borac bez apsolutno ikakvih aspiracija prema naprijed, sa potpuno zatvorenom igrom na bod i kao takvi su se predstavili u finom svjetlu. dobro su se držali nema šta, zaslužuju više od ovih 15 bodova. više sam očekivao od mladog kneževića koji je jedan od talentovanijih igrača jsl, koji nam je krajem prošlog prvenstva zabio gol u čačku i bio jedan od najboljih igrača na terenu. sinoć im je i falilo par igrača, u prvom redu njihov povremeni reprezentativac jovan damjanović koji je navodno potpisao za bjeloruski dinamo minsk. eto prodade se i on (mada nije neka liga ni klub) i vjerovatno više ga nikad nećemo vidjeti u dresu repke, blago nama.

danas očekujem neko iznenađenje u kuli.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2012, 19:57

Intevju sa Goranom Vesicem koji je uradio RSB.Kako i sam Vesic kaze ovo mu je prvi nakon 2002.godine.Posto je intevju obiman i iz tri dela tako cu i ja da postavim jer forum nedozvoljava preko 60000 karaktera.
Горан ", " $ & Црвена $ $ ?, $ се на ? % сајта $ $ на " ". & ? & ? ", & " ? " $ ' $ ", " - " / " " $.

1. ? ' је познато ово је % " " ? & $ $. % не " за $?

$ " ' $ у ? 2002. $ & се " $ ' $ пута " о Зорану ", са " ' $ " $ $. $ $ се не ? у $ ' $ $ ' $ $ се " не " ?. $ сте " се ? са $ $ $ на " " $, $ " ' $ $.

2. & сте ? $, ? " $ ' " " је за вас " ' " сте $ & ", а " & "?

' $ " не ? се $ " ? & $ $. Зна се & се постаје $ – $ ?, $ & " / $ се $ свој & је то у ' & о $ сјајно " ". " $ се не ? $ $, страствено ? свој ?, $ ' " ? & тога, $ се & $ " ' & пораза & " " $ $.

' " $ на & $ се на $ $ " " ", оној & ' ? " & у $ 1979. $. " ' 10 $ " " пут " на северу. " $ се - & $, " " $, ? $ " на & ", " ? $ & првог ? " ? ". " ' & се " тај $. ? ' $ % " & са ", & " ', а ? ' ". ? ' ? поразa, ? ' $ & $ знао $ је ' " " " " $ - & " на ".

" & " је " ? ? " нас је $ у ? ? ". Тог $ ' " $ на ? " $ ' " на ". % ' на север & " $ " са врха " - ”на $ "”. - се $ су $ & & & ?, $ ' ја $ на $ $ су & за ", а " " " су ? " $ ' су " ? $ је цена ? ?. " ' ? ?, ? ' сјајан ? " ", ? су ' " $ $ ?. $ се $ тај ? " & се стварно ? & је " & ? " у преносу. ? ' у ? ? "! ? ' ? -, $ ' " & $ & $. & се & ". $ $ " ' ? " се са & & пораза $ &, а те " ' " ја " " $ $ тај $ " %. Наравно, за све нас су " " " % ? % ' $ те $ , ? " је & тај % & " ? " ' ".

? ? & Европе

" ' " ? ? на ' " ? 1988. $ $ ' ? вођство $ 1-0 % је ? " нас је $ $. " ' у " у & " & ' " & $ $ ". Сутра се ? нова ", а " ' поново $ &. " ' у " ' " ? ? " ' ?. " је то % " ? " се ? % $ ? & Европе, а на % " су ? на ?.

& " ", " ' " $ су " " у ' $ 2003. $ ? & ? 28 $. ? су то сјајна " $, " ? " са " (& ' ? са " " на терену), $ " '-', " $ $, ? са $ јер ' првог $ ? & ", а $ & " " је ? " на сопствену $ $ $ уз ? - $ " ". $ - " & & $ " $ % & ' је $ ".

" & " је " ? " у % $ је су " " ? " у ? & " ? & ¥ ' $ $ ' " са терена. ? ' & - $ " ? а ? ' " " је ' $ ? $ " " ". " то ? ? $ " се са терена, ? " ? $ " $ су " ? пуне " " " ?. Та $ нас је ? ? те $, ? " " жао % ' је $. ? ' у ? са " " су ? потпуно ?, " су ? " " ? % $ $. / ' " ", $ & " $ $ " на " а " & $ се " $ ". $ ' се, ? $ је & $ нас, ? $ ? " је $ " $ $, &: ”- & ? $ ? ", $ на % су све "”. $ ' $ $ $ ' ". Знао ' & нас & & ? те $. " " ја ' $ стране $ врха ? ? ”"” јер ' ? " " ? су " на ?. У $ & је ? наређено % ", ? се $ $ тога јер " ? $ $ $ је ? & $ " " ? & је & " ? ? $. % је " на спонзоре ? $ напусте $. Све се то $ не " ? се " " ". ", & ' ¥ $ су " " су ", а " су ? ' " " " " у %, $ $. ? о ' $ је $ " $.

? " ' се $ у јуну 2006. $ $ је ' ? " ? $ $ " $ " у " " $ ". $ " " $ " ? $ $ " " је $ $ " " " хаос " & тога $ $ " &. " је ? & ? $ су & " " " " су ? на $ " у & $ ? ". $ су $ о $ $ ", ? су $ " $ " ? се " ? " " ". " опет ' " $ се " за ?.

3. $ " у "? & сте ? " ??

У основној " $ ? ' " $. " ' за / " & је $ у оној ? ? ? ? ?. % ' ? & $. / $ ' $ је $ " " $. Уз та $ спорта се расте " $ се на "...

У " ? ' $ ? " не ' /. ? је то 2001. $, а & Црвена $ је ? $ ? у ? " ?, & је " ? у ? у $ ?. ? " се $ у јесен 2001. $ $ се ? & распао, а " су ? " ". Тренер " " је $ $ $ " " " " је " ". ? тог & позвао је ', " ? " % ? $ " & ' – ”$ ' у $, " тај ? " ' " $ " $ " " јер ' $ $ "”. & ' $ у " ? – по ? ".

" је " " ? $. % $ ? разговор ¥ пре него % су га ? " се $. Те " ' ? у % " ? $ '. - ' се " у $ $ " је " ?. " је то " " ' је $ " – ”% је ?, & ' то ??”. ? ' " $ " је & $ је $ " ' " ' ? " $ " " " у " " " ' $. & је " он. $ је & ", ? " хтео $ зове ? $, - ? пораза.

4. & ¥ " не $ на " % ?, " сте ? ? "?

Ове $ " " $ $ на % јер ' " ' " ? & & " ? & &-а. ", & " ' $ на ?. ", " ' & на " са &, ", " " ' & $ ' " &! Ја ? % " " - " % & овог ? у " & $ $ је ? $ ?. $ " је $ се " ? ? - на ' & ' $. Тренер " је % " $ " " ' $ - " ? успехе & $ јавност $ ? /. ", " ? " ја ' ? на " са " 2002. $ у ? $ ' $ ' $. $ је то ? - јер је " $ ? са & је $ $ постао " &. ", $ ' је & $ - $ $ $ - $ у $.

5. На " " сте ? у $ ? " & су то референце & су вас ? на & "?

& 2003. $ $ је $ " " $ Црвене $ " ' ? Управног $ $ ? & $ % ?. У $ ' поново $ у ' 2009. $. Позвао ' је $ $ ? $ ? $ ' се ". ? је ' " & $ $, & " је $ ? $ се $ за $ ?, $ " је $ & је " " " ' $ $ $ његовог ". " ' " $ ' се $ се & он постане $, ја " " " ", & " " ?. & ' ' $ $ не ? " " ".

А % се " ", Црвена $ " ' " ?. Она је ? " & " ¥ $ прође $ 15 ? евра. Управо зато она & $ се $ & ? " по " ? & важе за & ". Ја ' у ? " $ " " " $ $ 20 $. $ ' ". " ' ?, $ $ $ ", ? " " " ?, $ $ " $ у " ¥. & пет $ ' " % " Зорана ". $ ' & ? & у ", Црној ", ? " $. $ ' ¥ у ? ? $ &. " ' ? " $ $ $ $ за спорт " $ " $ $ $ '. $ ' управне $ ? " " % су & $ ? " & $ ". $ ' " $ $ ? $ је ? оно % је $ – понос $, а " ' $ $ $ ? ¥ $. У " " се ? $ 2004. $ " $ ' ? ? ? ". Наравно $ је Црвена $ ? " не ' у & - " ? " " ? " $ не ' $ & $ сте " за % & ?, ? " је $ " ? ?, ", $ " " ".

6. ' % ", у ? " су на ? & Црвена $ ? " ", $ " "?

$ $ &, & " % ? $ ' ? ", поносан ' на оно % ' $ у % ?. " су ' & – $ & " аута, поново $ на " " " у % " $ у & $ ' ? " " у " % ? $ " ?. $ се не " " " завере говоре $ на петој " ? 2009. $. ?, " & вас " $ $ " " тренера " % се $ пре " & те ".

7. " " не ', а $ не $ ? са $ " ? % ? $ сте " ? његов $. & " " $ за све ' % " у % " $ ? $ " ? $ ??

" не ' $ се ' " $ " се $ ' - - него % " ' $ " на & ". У %, & " у $ ? " ' $ " " су ? ? ? " " $. Но, $ $.

" ? Црвена $ $ $ " & % & % је " $ настао. $ у " " 15 ? $ ¥ је 12 освојено у $ $ 1946 $ 1972. $ а ' " у $ 40 $ " то 1993, 1994 " 1998. $!? " $ освајања $ ? ? је 14 $. $ 1946. $ $ за 66 $ " $ су ? пет & $ ¥ " у $ $ 1971 – 1975. $. На $ & се ? 28 $! $ ' ? $ & за " $ " то 2003 " 2006. $. ? освајања ? 1998. $ $ је $ $ ? " $ је $ $ у $ ? ? &. & ¥, ' нас је & ? та ? јер су " " " са " & ? - $ $ " " ' $ ?. $ ? се % & - ? је ? $ за ' ? "? Наравно, " $ " за то, $ не " ? ? ', - онај & ' је $ те паре. $ управа је $ $ $ " га ? ", ? ', тај $ се ? све $ &!? - се $ ' у ? $ у & $ је првенство - ?, а $ је $ у & ? " јер " ? $ ? 10 $ & јер " " хтео $ " ". Е тај " " је % % ? $ " је ? ?. " је за ", а $ ' је ? ? рате " уговора па нас је & " јер " $ стан " ' је & & пре него % ' $ у ?!? % је ? са $ " је ? " у &? ? са ' "? То су све ? $ $ & су $ $ успехе. Па " " ". У $ ' га ? & & оствареног ", ? је прве успехе $ $. У & ? ' ? 2001. $ – & ", & пара, са ? ' у " " ? евра, & ? ? у " ' ? свега петоро $ & " ? $ $ $. Прве $ ' је " " ' $ ' у ?, а ? ' ? оф. У ? " ? " " & ?, ? ' $ $, " $ ' је на ¥ $ & $ $ ? $ за & " ? $ ". Ето, & је $ " ? " ' ? 2001. $. То ' ?. $, " " $ у ? " је $ $ узео ?, са " ", са ", са " " ? ", - у ? " & $ " постојао. " посао је " $ ' " $ " струју " $. " ' ? $ се ", а не $ " о ". У тај ? " " хтео $ $ – зато је то ' " ?, јер $ је ? / стање " " $ на ?.

Управа & је $ ? $ је невероватне $ $ спонзора $ је % у ". У $ $ 2004 – 2008. $ ' $ спонзора $ ' 15.861.940 евра, а " $ " по $ % & 4 ? % " & 20 ? евра. % је ? % & управа $ $? " су ? ' $, $ %, $ " " Стеван ". $ су " ", " Пен, " ", ? ", ' &, ? &, Перо ", Петар " – све " " & ? " су ? сјајне ". $ ? је управа ? $ $ %? $ је у " ? ? $, а у ? " ". А " " ' $ " " ? $ " у &.

Све је то урађено $ " $ " $ & ' ?. Па у $ & ' је ? $ $ & 10 ? евра $ &, & се $ -, & & & је ? % $ $!? % " спорт " се ?. ? " су ?, ? ? не, $ $ " пута " него у $, а $ $ трансфера '. $ " ? $ " за 500 $ евра то се ' " '. $ је & ? " новац у " ? зар " $ " ? " &, ? " ", ? у $ $ 8 " 10 ? евра? А $ у ", " су то " ? $ &, $ " ? $ &.

" за " % $, уз све ове ?, узета су $ & $ пет ? " $ у својој " ", $ пута ' ? $ у " $ $ & за ?, а ? ' " ", " су ?… ", " $ ' ? ?, & % ' ? &, $ не " & $ су " " " ? & $ " управе. % & " 2003. $ $ Горану ", $ $, " ", ? " " ' $, а & " 2006. $ $ $ ", ? ", " ?, " "… " $ " " ", а не ". На " је $ $ $ тренера, $ ' $ " & ", $ нађе спонзоре, $ $ " " " ? $ $. Управа " $ ?, " %. " на & ? $ " % $ ствар. Управа " ' ја " $ ? је " ? & % је ' $ на ? са $ " $ ? на ? ". " је ", " је " о $, " сва & " & ", " су све & ? " ", $ је " " $ процеса, & " " са ". " о $ је & $ су $ ? ? 6,46 ? евра, а $ су ? " " $ " ? 5,98 ? евра. Те $ су " " ? ? " ", а $ тог " је " ? ' $ " је $ вероватно ? " " на тој " " $ % %. Њега ' 2005. $ $ у ? " уз ' $ ' у " ? ? у ". % $ ? је ? $ $ ", а & % знате, $ " се то $ & је ?. Те $ ' ? $ $ на & сезоне $ $ пређе у ' за & 800 $ евра " са " ' " ? потпуно " за ту сезону. % је " $ " " $ он остане у ?, то је " ". То се, по ' & ", зове $ ' ?.

Е $, & ' на & " $ ? ' $ " у " – ". " " $ $ ' & $ ? $ & " $ ' ? ?. Ја ' ' навео " ? % се то " $. " зато " је & $ ' & $ " „" %“ ? ? " & је управа " ' $ ? ”?” " ?. Тај " ? је ”"” $ $ " $ је ¥ $ се " за &, $ је " ", $ " ?, $ је % у " ? & " уговора " су " са " & " ?... " ' ? " ?, $ га на ноге, $ ? " се " за & $ га $ се " за ? " $ ? " је " у ? $ $ у њега " спонзоре. " се " ", & са $ $, " је ' $ ? " новца у ?, а " ' је ? $ $ $, ? ' ' $ $ ? $. " ' се ? на " " " ' ? $ ? " ?, $ " $ ' " ? " $ $ ".

А % се " $ " хаоса " ' ? $ 2009. $ – то је & ". & & & " $ у ", ' ' $ & $ је % је $ " % је све рађено. " $ је " ? & у ". $ је ? " " " $ јер " $ ? $ ? ? & " ? ' $ се $. $ је " ? /, $ је $ ? ? на ¥, $ је ? ? " " ? &, $ за " " се отегао $ $ – $ у то ".

$ $ ' - Горан ", Зоран " " Сергеј &

8. % & " " " $ &, & су јој ?, & & " на & ? се & $ то "саветовање"?

& % ' &, у ? се " $ " ", " ", & " " " ?. " у $ " & ". На ? " је $ ? " се ? $ у ?, а ту су " ? &, & " тренер " $ у ?, % $ ? " " своја ?. Постоје " $ " $ $ &. " ' ту су ? ? " је ' $ " у " " ? " " је " " $ & & " $. $, & $ нас $ $ &, $ је за ", $ ? у ? везане за те &.

9. $ савеза " & " " $ ? " вас оптужују $ " $ ? " & ' $ ??

& " је ? % $ се & " $ ? " '. То " о ?. ? " $ $ се " о " &, ? о ' $ ? " ? $. " " % " & ја $ " & ? $ у ? на преговоре са ?!? Ова ? " је ? " ' је & % $. ' ? $ & & Црвена $ ' $ - ' $ " $ за & се не зна, % " $ " " ". $, $ $ $ " & на ту ?. Ја ' $ ? ". $ ' важне & ", с " $ ' " " $ " поверење ' ', " '. ? $ ¥ о & & " ? јер он је $. ", & $ ' $ & је ? $ '. " & $ " се $ " ?, " $ ? ?, " $ & $ професор Петар $, $ ? $ ", ? Управног $ $ ", ? & Ђорђе " " ја & " $. То је " $ " $ % ?, $ се " $ ? Управног $ / по " у $. У % " % се ? & " & & $ " & " ? у $. Наравно, ? је $ " његова је $.

10. & " " $ сте ? $ $ ? $ $ " су се ? & & јесењег $? $ ? сте " своје ? ' " $ " % вас " & $?

& % ' &, ја не ' $ " на то $ ? - ' & & " за $ ? ? не. Посао " $ се не $ " $ " & ' $ ' ? " на " " $ ?, " ' $ $ / у $ ? ?. ?, не $ ' $ " " $, " " " $ нас " " " постоје ' зато % ' $. " " $ " " $ $ & & је ". Вероватно " то " %. Ја не $ ", не % $ $ ", не ? се " у ? " $ ' ' " у ". " & $ за $ $ " ". $ ? - то & " ? не " је % % не ' $ ".

& & " & " право $ " своје $ ? $. ' $ $ % ", па " ја, " $ % " $ " ? ? " зато % не " Европу. & " на " ? & " је то &, ја ' свестан $ " " " ' оно % $ на терену & $ ". & $ " ' за & " & " " $. $ - овај разговор " $ се те " / ' јер, ево, & отворено ' о '.

11. & " & су се % ? ? ? " ? УО на " " $? % сте пре $ % $ не $ " &, % $ $, % " $ "?

' посао се " ' " јер ' " ове & & $ $ у ? $ " & ? Управног $, а $ & ". ?, $ $ јасан, - ' &, ? " $ $ јасан – ја у $ " $ ' - ' је позвао $ $ ? $ ?. Ја ' са своје 42 $ " $ тога % у " " " " не " ". " ' постао ' & тога % не ' $ $ ? ? по & &, а $ ", на " ", ? у ?. ? Управног $ ' постао на ? захтев $ ? " " је & $ " то ? $ & ? " $ " & & $ " &. " то ?, " ' то ". & ' ' $ - то " & ' то ? посао. " & је ?. Јесенас, ? $, $ је $ $ $ се " " – ја ' се у $ са $ ? & " Управног $ & " $ ' за & $ " су се ? у $ ? " $ " - ?. Ја ' се " на ' ". ", не ' " $ $ на $ Управног $ & знају $ трају ", а ? све & & у $ $ $ " $ тога $ ? ' " ? ? Управног $.

12. $ ", " ', по % " & % сте ? за ове $ " по $, $ сте у & Црвена $, а % ' " $ "?

Са ове $ ? $ је - % ? % у сезону 2009/10 " & са & $ " & % га " $. ", $ " ? јасно $ ? је то % ? -, ' $ " & ". $ ' $ у ? он " " ' на " &, - је " " " ". ' се $ $ је " те $ $ " $ $ $ у $, а не у $ јер ' ? " $!? $ $ " & ' $ по 50 $ са $ ? ? " је на $ ?, & ' је $ ' је $ $ ? - $ " у $ ? у ' ?!? & је у својој ? " $ ' $ " " (% & " &, а спор " $ " њега се не % $ $ $ $) " $ ' ? " не % ". То је $ ? " $. ? је $ $ & $ су у $ 2011. $ $ $ " " ? " $ $ $ пређу у $ % - ? за / " ? " $ у $. ' ', ? је " $ ? ' у ? 2009. $ ? $ " & ?, а $ састав? $ " $ " " тренер " су то ? – ? су $ " " $, па ? " " % ? ? се " " & јер су ? ? за ? Европе, а пара " ?. - се " " $ су $ " у " " је у ? " на терен " $ " ?, а " су ? у " " је " првенство у ', ? ", " " "!? Та сезона је ? & " &, $ ' у првенству $ пет ? $ & " створена је " $ ' $ ?. " ? ', " ' % се $ у " тог првенства. % % је % ' $ " & се $, % ' $ ? & је " ? на $ & ? & " јер ? $ " " " ? $ $ тај ". ? је $ " ", $ $ $ " $ ", $ " ? $ "… Наравно, то " ? $ се у " " $ " о ? " $ ' $ ' & првенства ? ".

% се " $ потеза, " " ' ' & ?. То је & " ја ? $ " ја ' $ ? $ $ " " Статут " је $ ?. " ' ту ¥ $ & " $ са ' ' " $ на ' Статуту. % је & ? важан за $? $ је $ $ ? у овој ", па " на ?. " ? ? $ & ", ", $ " – " " $. Зато је $ ¥ у & $. Она " ' " ?, она је $ $ " $ & $. $ странце " $ у $ – $ $ $ у " пет $ & ? $ посете ? $ " " ? " ? & не % $ посете &. " " " $ " & $. То " " $ не ' $ ". - је $ & $ " " " ? " $ ?, - је $ " $ ? $ $ &, $ $ " ? " ", ? $ - & " " " – ", ? " $ ?. Зато $ ? у $ не ' $ се " у " $ по $ - сто $ " " & " " на & " " & & -, тајно ? јавно, & % се $ $ $. $ нас то " ? " по ' ' ". $ " & $ $ ? " " $, на $ " ", & & $, $ $, па сто… ? не ' $ " " ? јер $ ', ? " то ". $ " ? " овај " "? ?, ?, " - $ ' $ ? са ? ?. $ $ у то $ $ $ ? " стварно " је жао, ? овај " " " за ? ?. Управо у ' % ? не ' $ " &, $ ? " $ на овај &. $, то је % % ' " ' $ " " по ' се ?. & ' $ је " $ & & ? $ $ ' $ " $!? А & - $ га "? " " $ не ? " ?, а ? $ су % " " " о ' & $ $? & ' " $ је & & је " о " " $ & ”& " " " $ јер на " ? " $ " ' & $ ? $ $” те $ је ”/ $ то $ оно " су $” " ? ?! &, $ ? то " $ & $ " $ ? % право ? јер је $ ”&”, па $ $ $ ? ' ? "? & & ? ? " право $ " " $ $ ". " $ $ је $ " & " у $ " & она $ / " ? - " /. $ тога, " " ? " ? & % " $ су у ? ? ' " јер су " њу ?. У $ $ " & ' " $ се & ? јер су & ", $, " $ $ /, а $ ' ? са ? & ' $ ?. & $ " % Статут $ $ ? & ' $ " ' ? ?. А $ - " ? ? & ? " ?, " $ $ & $ на терену. То - се $ $ $ ? & ". ? & су " јер су " цене у $ са & " у " " $ ". " & ? " $ &, ? $ ' право $ ", " за % ? " ' &, " & $ $ $ своју $? $ $ $ " " % цене - " &.

? " ' " на " - $ " управу. " $ " & 20 $ ? $ " & 10 $ " право ?, & 500 $ ? на & " - посету на ?. У овој " ' " $ ? по $ у " " ", $ " " %. & " & снажно ? " $ постаје " ? " за спонзорство јер & " & $ новац ? & $ јој се то ? " & - $. $, " % је ? " $ се ", оно постаје % $ $ $ ?. Е, то је ? & & $ " " спонзора " то у ' $ " $ " ? ?. $, $ је ?, " $ " ' ? у $ & " & ? $ се ? у спорту ' $ " новац. Зато се ? " & & $ " & % ? $ ? тога - " %.

$ & на " ' поносан је " $ ". $ " $ " " " $ је & ? $, " $ ", " '. ? ' ", ? у " & $ " $. ? ове управе је $ & ? $ ? не ' $ / ? $ " $ је $ $ се / " " ? ? " " ' $ ' у /. & $ $ " на, ", % Правну " ? " за ", ? " за ", ? $ ", па " " за ' " " грађу. ' " ? " " " свесне % све те " $. " " за ' " " грађу $ " ? " " " $ Црвене $ $ $ ' ?. $ се " $ " " " $ " је " $ се у " " " & " $. То је ? јер је " $ $ " овог $. $ се " $ " $ " са $ " су ? $ " " " " $ " $ $, $ / ? " " $. Све су то " за " ' $, $ за & ? & се ? на ' $. " за " " $ на " $ $, $ " Правна " " правна $, $ на $ " уговора " - $ " $ са " ". Поносан ' на " ? ' ? & $ ? у ?.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2012, 19:59

13." пута је " $ се " ". " ја & " ' $ на $ % " јер на & ". " су " у ??

" је ' ”$” у $ " " ' " " на њега. ", за сјајан $ " " $, за % $ " се $ за $ $, за ? " су на & ", " ? за то & се у $ ? $, ? је " $ ? " ' " ? ?.

?, ", Ђорђе " " & " " у " " ја се $ ', " нове " " ПР ", " ?, ' " " " $ на $. Поносан ' на " "' прва "" у " & $ & " пут $ на $ " " &, $ " " ? са ". Ова " се ? & % $ су " $ ? у " ? $ је ". То се " $ јер, ", $ " $ ? ? $ $ & $ " ? " $ $ $ % ?. ' " " тога " важно " је $ $ / $. ", ' $ је ? ”$ "” на " $ - $ са $ са $ " ? &. То је % " – $ " % " $ $ $ на " $ јер је, на ?, у " створен " $ је опасно " на $, % " ". Ја ', &, $ $ % ? & $ " " са & се $ " у " $ " тај & & ". ' & - % ? & " " " & &, " ? & ", " ? " у $ ? " " " ?. ' & је ”? " за ? $” & ' ? ? " $ $ " ?. ' % ? " " ", ? о " не ' $ " $ $ ' " не " ?. ' " " $ нас " $ " ? ", ? не " $ то $ $.

" " ' ' % ' $ са $ " " " & ”?” ? $ " $ је $ поново у $. ? ' $ поново $ $ ? у ", $ $ ? $ " за % ?, $ се зна $ ' $ &, $ нас " " " $ ' ". $ " се у ' ? " је $ " " " $ $ са $ $ " ТВ ", " " " " $ $, & $ са ?. То % ' ? - се на " " & ?. " је равно & $ $ на " ? " за " ? заостаје $ $ $ 42 $ $. ' везе % је ? ?. $ " $, " " свој. ? $ " ? свој $ " своју /. " за $ – " " $ ? $ & " је $ % / % ова / ". О ' ' је / " ". ? ' у ' - ", " на ?, & " % $ се он " –$ $ $ ”"”. Ова ? посета, по & ' $ у ", " ? ' оно % " ' – $ ' " " ". Она је ? ? $ " / $ се $ уз ? $ је %. То је $ $ " " $ ? ' & ? $ се $ - ".

", ? $ " $ ствар. " не ' $ " & ? " тога ' " ". ' $ ? & " " ? $ " $ " & "? Но, " је важан јер, " % се " ? % ?, он ствара " ?. $ $ " ' $ ", & " на то % ' ?. Пун $, сјајне " ", $ спонзоре у ? " стварају / $ $ " $ $ % $ нас & " $ ? ? $.

14. $ ? " ' ? у & сте " " ? $ у ' 2009. $?

У ' 2009. $, нова управа & Црвена $ на ? са $ $ ?, ? је ? са $ $ 31.431.602 евра. - се " $ су ' " ?, па су " са $, $ су $ " ? новац $ & траву, $ ' ? ? & & "… Не & $ су ? ' $ јер је " уговорен трансфер " " & $ трансфер ? " је " & $ ? & $ ?, ? $ управа, ", $ процесе, $ & ", " $ & $ % је ? %.

Ова управа је за & " $ на основу " $, " уговора " $, $ $ трансфера ", & " $ " су $ $ " се ? " $, у ? ? 52.133.960 евра! За ове " $ $ је ? 23.434.480 евра, & 7.748.961 евра, за $, " " ? $ " $ $, ? је 6.175.942 евра, $ ? је ? 4.207.650 евра, $ је " " " " (" $ & је " $ $) ? 10.566.928 евра. У ову " $ " $ " " " & & ' ?, попут $ & (161.500 евра), ? " (203.780 евра), ' $ (150.300 евра), $ & (178.200 евра), Роса " (92.500 евра), а & $ ', ", ? ", & га се " % -, & 100.000 евра!? ? $ ' је у $ & ? УЕФА $ - ' $ % $ & не ? & 80.000 евра ?... ? ' " ?, " &, " " не ' &… ? ' & 7 ? евра $ ' " " " ", & ¥ је & $ ? $ ' се не $ $ " Европу. " $ ' ? на % & ? евра $ јер ' све $ ?. " то - $ ? $ & $.

$, " ' $ ? старе $, а $ " & " " ' ". ? ' $ ове " $ % $ & $ " 10 $ 12 ? евра. $ тога, & " $ на ? " $ ' " " $, а " & је $ " $ те ". ? ' $ " $ је ? $ пре $ $ ? у ? $ & ? " & 25 ? евра! ? то је ? ' $ су " " " $ $ за по ? " $ евра, $ су " ? ". % " % $ ? – ? је ". Е, тај ¥ " ? $ " $.

& & ? $ " 33.129.349 евра. $, за ове " $, у ' - & " $ се све ? " " $ $ " $ $ & $ не ? у спорт, $ ? је - за ' $ $ ? евра, а " су " сезоне, $ 2009 – 2012, ? & 30 ? евра. " & све је ?. Уз све то, " " & " $ $ $ " ? је " $ " " & - & $ $. $ ", $ & ", " је ? управа ? у ' 2009. $ " " " " $.

? $ " % $ ствар. Управа на ? са ? $ је нову процену $ $ " то је ? $ $ " " " &. $ $ је 29.883.152 евра " она је " у " ". $ ' $ у ?, у " је $ $ ? " на & 11 ? евра!? $ тога, у & ' ? " $ $ $ " " " &, а " су ? " $ на 22.500.000 евра. На $, $ ? & ? $ " " $ " уносе у " у ? ?, преговарају о ' са &. $ нас то " -, а $ " ? - $ " ? & ?. У ' & $ " у ? $, & " " $ ", - је $ $. & се ' $ $ ' ? $ $ & 10 ? евра, јасно ' је $ се јасно $ ? " " " пут " ? & $ $.

" % је " " " $ $ $ $ & $ " " $ ".

15. ' ? ' " % $ " " " $ Црвене $ $ је та " ? ? јесенас? $ ? сте са " ? у " са " % сте " са ' на $ ' на ??

$ " је % " $ " $ $ " поносан ' % " " $ са ". ' га, ?, $ $, а & % ' навео, ? ' у $ $ ' " ? његове управе. % " ' " о ' & " је " $ ' " $.

? $ јавност зна $ се $ " на & $ је $ ова управа јер пре тога " $ " на ". $ $ " $ Управног $ % ? је ? $ " $ $ " " " $ " $ се не ' " у " за & се $ $ &. " су сва врата отворена у ? " то је " пута " $ ?. Џаја $ $ ? " $ $ своју " на $ " ? $ " & $ ' ' у '.

" пута ' $ " ? са '. То су ? " " " ". О ' је " & остане тајна. $ " ? спорна " " / $ ' $, & " % / " % ' $. Џаја " " ", " ' ' ? ?. ?, $ се не ? све " $ " се & " $, % не " $ се то - $ у $. Џаја " ? у $, ? ' ? ' " то знају " у ?.

Ја ' " уверен $ је % $ ", & је на ' ове / " на ?, ? $ " & са $ " је спровођен $ 2004 – 2008. $. Не ' & је све то ?, ? $ је " свега стајао $ " & ? & на % ?, а & на ". $ " " у % 2004. $ " $ 2006. $ " ? " " " ?, $ су се у ' $. % је ", па ", па ' ? &, & за $ " $ $. ? је то % $, % $ се " " о њој, $ се & $ је то ? $ " је " " " " $ % " $ у затвор $ &. По ' ", " је то % % $, ? " $ ' $ се & са " ? на ?, & " $ напусте ?, ? ? $ не ' " $ нас %, $ $ је " $ ? ствар. А " – " " ? $ " ? % у $ ?. Па ' та " " о ". ", $ " " су за $, а " " $ ? су ? "!? Е па - то ". У ' $ " $ расту $ $. Та ? је " 2008. $, ? " $ ? цехове тог $. % % је ? $ & $ се " & не ' $ & ". ? $ " - ". Она је ? ", $ & " снага " & је - " се. $ се $ & ?, а $ за ' - " & " у % & " ? ".

16. $ ? је " $ сте ' " ? за ' " " са " $-а? & јесте, %, по % ", " " '?

У ? се " " ? о " " јер је он ', $ " " ? пораза у " $, $ &. & ' - " за ", ја ? $ се " $ $ $ посао / % је ' у " ? у " је $. " је " " %, $ је ' " /, ? његове % " ? ? ? евра & % је " ? са " $. " $, & " тренер, " $ ? на терену. То је " $ " " ? је & &. " је " " $ ту ", на " ", / тренер " уз - & $ $ $ ? " ? & ". Ова " се ? & ове " ' $ " $ је $ ? $ " " - " у ' ". ? $ $, ? % $ " на ?, ' $ " - " $ је " урађен сјајан ? & " $ је створен " на " - $ " $ $ ".

17. Управа је $ тренера " " $ тога % је заостајао $ $ за " ?.

$ Управног $ на & ' $ " је ? $ на & ' ¥ & ? овог ?. Ја " ' $ $ ' $ се ? " у тренера & " у ". ?, $ " сер ? Фергусона. Прве $ сезоне у ' " је & 11. на ?, а " је на $ " $ &. Поверење је " на " " " – ? " $ у ? $. $ $ се $ тренер " $ је $. " не ' $ је $ та $, - су ' $ " ? $ $ ? & " " ". ? те $ & ' ? – ”$, ово % ' $ $ ' ' " ?”. " " је &. ? ' " ", " је са " $ " " $ са ' " & је &. ? тога је $ " ? & урађен $ $.

18. ' ? $ ??

" & $ " " по " " $ се $ $ & $. На ?, не " ' $ нас & $ не & " ". $ тога, " ' $ ". У $ је ' " $ ? % " " су ? $ 21 $ – $, ", ?, ?, ? " ?. А ту су % &, ", ", ", ". " су $ " % $ ?, а ? ' $ $ су ' ? пажњу. " " са ' ' ”" &”. " " % /, ? $ " су ? " ?. & $ " " ове $ " $ " $ пуну $. % ' ' $ - " $ $ " $, " ?. $ ? - то " $ ? за % " – $. " је $ $ на ? $ ' $ " " - " $ " $. $ ' $ $ $ верујте " % " " о ?. " је ' $ ? важно – $ ' " са $!

19. $ ? је " $ сте ? у ' $ Црвене $ " & је % ? у " са " &?

$, то је ¥ " то је $ $ " & & $ у $. % $ " $ $ & ' не " " - за & ?. & ' ? $ " ? старе $ " вас - " & за " ?. ? не ' $ & $ & не ? у " јер " $ ?. ¥ " " у ? $ ' & ' $ $ " у ", $ " $ у ? ", " ја " ' $ $ - ". Зато је ' важно $ нас " $ не - $ " ? $ ?. $, тренутно % ? & " " $ " $ то " ? ? ' ?. & " у $ $ све ово $ у ' - & ", $ су & у % " " $ " све ' ? у спорт. $ ? ' $ $ $ & се / " ?. ", ? $ ? ' & 600 $ евра " " је $ $ центар на основу " $ $ " 2004. ? $ ' $ $. Тај $ центар је % & $ ' Хајат $. $ ' ? $ % $ " $ $ па $ $ % је & " &. ? то је све $ – ' су паре " са ¥. О терену - $ " " $ $ ? евра & нас је ?. Не прође $, а $ ' не " $ $. ? $ ' ? " $ пре $ $, па оне % су $ ? пре не ' ? $, па & $. А о & ' " " $ ? - $ ". Све те & за трансфере су ? на ? ". ", ' " је $ трансфер ? ", " $ & $ ?, " " у ? " $ ", " паре $ његовог трансфера. $, $ је % " тај $ " $ " то ?. " ? " на $. $ ? $ $ ¥ $ " " ?.

? ја ' " $ ' $ " " тог ?. $ се $ ? на & ?. " ' & & у ", ?, ", & " упорно " %. Ја ' $ $ $ " % $ свој посао $ ' се то & ". Зато ' " $ - ".

20. $ ? је ¥ $ сте ? $ у " & ? ? "?

" " $ & ? ? " јер $ " " у ?. За његов $ у ? ' сазнао " ", % & " ". " ' познавао ", " $ " су $ $ ?. ? ' " ' $ $ у " ? $ ' са ? " & $ његовог уговора у јуну 2009. $. То у " " ? ", јер је " " за % ? " уговор са ' $ " је трајао % $ $. " " ' $ " ? $ $, " је $ ' се ? све. ? ? не на његове ?, он " паре & су ' $ по уговору $ јер " нас ". То је " " $ $ ' ? $ " са ? рата.

По ' ", " је " " " уговор за % ?. & ? & ' је ? $ $ ? $ & уговора & ? " " је " невероватна. А " ', $ " " трансфера " & ? " $ – ' ' ? на " $ " $ &. $ " на " трансферу ' % $ је " ". ", " " је $ за $ пута ' пара, а " је ? по & је ? ' $ ' ? ' " ' ? & $ &.

21. " је % " " у Црвеној $?

Не ' $ & $ " " ", ? ' на " " ? " везан за ?. $ зато % су " са & & његовог ? у $ ? $ $ " " $ у ?. Познато ' је $ је $ ? $ " ? $ $ ? " $ је " & $ $ $ је он & ? " $ је $ " $ " " прве разговоре, " је ? $ " " $ &. $ " је & тога $ ? & $. $ је " & $ $ је $ на ?, " & своју %, $ ", $ се " " $ је " пет ". То је " & & $ се % ". $ " је & $ % је на путу $ постане права & $ $. $ " је ? " " јер његов пут ? успон $ $ & $ ' је ?.

$ " " су $ ове " & " се $ ? ?. " $ у ", & је " &. $ сте & је $ на $, & је на " " $ " ?. $ " $ ? $ - $ $ & се то $ $, & " ' северу $ $ ? & $ његов тренер ". - се ' ", $ је, - је $ %, & ' $ " " ' $ за њега.

22. & " то $ Црвена $ " " " % $ " ? у &, а & " у "? $ ? ? $ је $ ? & $ на ??

На ово " не ' $ $ јер се % не % у ¥ $ & ". А % " $ " $ $ у ? " $ " $ " је " $, па тренер… Верујте " $ не ' $ ? је " % ? ? не – он је & & тренер ? $ $. Не ' " & ¥ $ на ? " тренера " ". За ове " $ ' ' $ пута " у ? " то $ је $ " управа $ " ". & - " на " ' & $ " ?. Ја ' $ тренер & $ " потпуну " у $ са ", а управа & " $ & $ " тренера, а не $ га ' у $. $ је & тренер његова је прва " $ % се " " ? састава ¥ %.

23. & је " % " на, став је ? " $, $ % & ? у " са $ " $ " " тренера?

$ " " на $ " $ " јер ја " & " $. Ја $ $ & ", $, " је важно $ " &. $ о ' $ ? - " " $ у $ ? не $ је ' " &, а то су " $ " тренер, у ? " " ?. Наравно $ ' се ' ", & " $ $ за ", ? у ? $ ? $ ' " " $ " & " ? не. $ су у " $ $ је $. $ " $ за $ & " " ' $ ? је тај новац $ ? ? не. $ " & & своје " у ? $ ? " ' $ $, " ? ' за њега ? $ ? за ' пара ' у ' ? $ $ $ ". ? се те $ " ?, & се у трансфер. $ " не " $ $ $ $, & $ " тренера % % $ " " ' " " & $ $, а " $ $ $ су у " " " ?. С $ стране, ' " је важно ? - $ $ $ " јер то ' је " $ важан " $, ? - $ по & цену, за & " " се " & – " '. То је " спорта. Не ' &, & сте ? ?, " $ " трансфер " $ " / $ & тренер ' $ ' за њега. " $ тога, ? не ' то $ $ на % " ". ", & " паузе у " 2009/10 ? је " сјајну $ за трансфер ?, ? & је ' $ га $ $ $ " ? ' " $ ' је " ? $ $ % те $ $ ' ??

24. % ? & & је $ ове " " ' $ $ $ у ? 2009. $, $ су ' $ " ? $ (" /) $ " " ?? $ те $ у ? су $ ' ? " $ " су $ ?, уз ? " је $ ? су ? " "?

& % ' - & " " - $ у $ $ " &. Наравно, - је $ " " & ? " & не $ у ? јер ' новца % " $ " & ' $ $ " " ?. ", " - $ " " $ & га не ? " &. А $ " о ? 2009. $ за " за & & $ су ?, & " за ? " је у ' & " $ " ", ? је & % а ? је $ уз $ процената $ $ трансфера ' " ?. ? – " " " су $ & $ ", " на ", а ", " " " су " са ". " ? $ " " за ", па су ? $ $ & & " " ' $ ". - је $ су ? % у " " ", ? ? $ ", " за $, " за $ " " ? - %. А % је & $ - & " $ га " & трансфер овог ? ". Ове ", $ ? зато % ' ? $ $ ' ? & ¥ $, $ је $ $ се " ' $ " ". ? се са ' $ је $ ? / $ се % 2009. $ ? са $ ' $ ", ? $ о & " $ " &, а пре " $ " ? новца за " " у $. $ је ? ? % ? трансфере јер $ ? " ? $ те " " трансфера, " " ? $ јер су " у " пре те ? $ ?. ", ? ' $ ? трансфер ? " је по " $ ? " $.
25. % је $ " " ' $ је " " на ??

$ о " $ " је $ на $ Управног $ ? пораза $ ?. $ се о њој ' " & $ ? ? јер " не зна % " се $ $ је " остао. Процена $ управе је ? $ је " & % " & " ? $ се ' првенство. $ & $ управа је ? $ јер " за њу ? / $ се ? " тренера " ? $ $ % - он $ $. Управа је, $ ју је $, ? /, $ $ ' ?, $ ? је о " $. " " $ " $ ? је то ? $ ? ? $, ? управа " " ње.

26. & је % " $ у $ " % је & $ " се она ??

Црвена $ у $ & $ $ ? " ?, " ¥ & ", са " " & $ нов $ са " " $. " " центар ван $ у " & - се ? ? ?, ? " " за ? ". $ тога, " свој ? за " ? " & ". " " по ' " ? " ? " " " " света. & уређен ? уз ? & ", " $ ", снагу $ " - спонзоре ' ' & $ постане поново $ $ " ".

& $ ? $ & је " $. Она $ " $ & ", $ % ", ? " &. ? је $ ? " 1985. $ $ " $ - " " света " & је веровао у & $ ?? Вероватно " " ". А ? '. " $ су " " о " " у &. $ на ' " $ ?, ' о $ новог $, " & свог ? за " ?, - & ? " & $ ' $ " ? ", " " спонзоре у ".

$ ? - " у ' " не '. % је $ $ $ на остварењу овог ". " ", & ' $ " $ ? & " ' " новца ? за стварање ", ' $ ' на путу $ " овај сан. Наравно, то ' ' $ – $ " $ ?, " " ". $ ' $ – $ '. ", ? " ту & управа ? не, ' $ ' ? $ " пут " % ? ' $ се & & " " " " " & " ? овај & $. $ је & & " у вођењу ?, " $ &, " " $.

27. Горан " " " & " се " $ $ ?. & је " " " те $ на " & " % /?

Горан " је $ $ $ " су на ' & $ у $ ?. Горана ' ' $ " прво ' га позвао $ $ у " % ?. $ " постао је $ ". ? $ се " - тог ' & " $ је & Црвена $ ? " " " ". $ је $ управа $ у $ ?, а с " $ ' ја $ за ", $ ' $ $ $ ". Он је " " $ " " " " у ' $ Европе. Горан је $ & " је - ' ? " $ " је % је " $ $ ' $. ? $ " $ у " " је Горан ".

28. $ ? - на $ " ? $ Црвене $ " у - $ ? - " " ' за & нову & на & $ " "?

То " " $ $ ?. Ја ' " $ у $ " ' за & ? & " ? $ се ангажује " ' ?. Црвену $ не ' $ $ $ & ? група $. То је ? " " $ " " " ' ", $ " " $.

29. $ ? знате & - се " ? ? " & $ на $ "?

" ' ? " на $ " на " " " своје $. " & 20 $ ? $ " је & $ $ ? право ? на " ". & % ' је познато, " $ $ " $ ? су " ? % " $ " - $ " " $ $ " на ? ". " ' $ $ управе & % " % - на $ $ " $ - $ ¥ ? " $ " су $ за $ & 200 ", " ", " $ " ? ". То " $ - " " " $ " & % ", а $ - " $ " ? $ $ " на " у ?. ", $ ствар је јасна – ? ' $ $ ' онај & $ поверење ?.

Ko - се све $ за $ " не '. " $ ? % " $ $ о новој $. ? " је $ " " ту -. &, " је $ се ? & $ " $ " $ ? " фер &. $ & " - ? на % ? " оне " су ? па " ¥ &. & не ? $ $ ? " ? 1.000 $ ? " не ' $ $ ?. & је у ?, ? ? ", па је & " $ нас.

$, врата су " отворена " " " ?.

30. & $ на % & Црвена $ " $ ?, те $ ? сте " у ? " ? на / "?

% % ? су ? " на " " & " је ? " ?. ", $ ' $ ? " " ". ?, $ ? ? $ је ? $ & $ & " " $ " ?, ' $, & " & на ?? Па ја ' се тога $ $ у % ? $ $. " " у $ " - $. $, $ се " о " " у " је ' теза. " " % се $ ? %, - је " % је $ " $ ? - за то & $ $. Овој " се ' $ & зна % ", ? не ' $ ствар – $ је $ " $ - $ се " за " свог ? по & цену " & " на ". $, & & ? $ - нас " $ се $ " $, $ се вара.

31. ¥ нас " $ ? је - $ $ $ " " $ $ " $ " & " $ ова $ ? $ сарађују?

Ја ? $ су & " ". ? $ ' $ $ $ ", $ $ & $. ? је постао $ у ' 2009. $ " у $ " су " $ $. У јесен ' " ? $, а у ' 2010. $ ". $ " " $ те " на % $. ? је ", на " $ & ?, " $ Нову $ ¥ са ". $ ' у ' 2010. $ ? на " $, ? је са ? ' $ на " " $ је у ? са ". $ ", " поново " $ на % $. $ је " ? престао $ $ на " $. ' ', за $ те $ " " ".

А % се " $ $ $ ? ја ? $ је то " за $ страну.

32. $ ? - $ $ " $?

' $ $ на & $ новог $. % $ је то % ' " ? $ " & на ? $ & 16 &. $ са " &, $ са $ & $, па " $-а, ' са ? ". На ' је & ангажован $ % & $ $. У ' & ? је $ " $ $ $ / " ". ? $ - ' &, % & ?, " " о ' са " " ". То је $ у уговор о $ новог $ " - " " у & $ ? ". & је $ & 600 ? евра " " $ - " ¥ ' за $, - " за ". & " ? $ $ " $ ' $ $ на ", а ? $ је важно $ се зна $ је у " " % & & се - " " $ - се све ' $ се $ $ " ".

33. & & & се ? у ?, а ? је ?, $ са $ " " $, $ ? ? $ сте у стању $ " " $ Црвена $?

Ја ' " ?, ? " се не " ? $ 2004. $. % се " ? у спорту, ? $ јавност & " ? ? " " " у " $ ?. " & $ $ у спорту " & % & $ $ $, $ ? ?. $ Петар $, $ ", $ " $ су ' $ Црвеној $ $ $ " ? $ то & $ се зна. ? $ & јасно " ? – $ је " & " ? $ " ? $ " $, " " " ' & су $ $. На ' & $ " $ ¥ ?. А ", $ су ? " % него " $ свог ангажовања. ", " ? ? $ $ су " на то ". Свој $ су $ " $ ? " се ? у ? ? попут ? $ ? % ". То су $ " ? $, ¥ " у " $ & тога, а " " " ' $ свог ангажовања у ? " " $ $ $ $. $ је & на ? " $ ", " је " ? " стварно " $ успехе " неуспехе ?. ? " $ ствар $ " у " са ?. ? је посао & " " $, $ $ јер $ " потеза " " ?. Не $ $ ? % " & " % су ? у " ?, а $ " не " за $, ? ? $. & $ " је у & ?, не ' $ нас - " у $ ?, ' зато јер ? тај ?. Спорт је важна $ " " $ грана, " " " су " $ & $ $ у " ?.

А % се " професора $, не ' $ ' $ " " & $, него & $ $ ? & % " & $ " - & на ? & $.

34. ? уговор са ' је " $ ? управе. & је ? за ову $, $ ? је - $ ' - " & $ " $ ? се $ на ' " ? је "?

" уговор са ' је & на & је управа на ? са $ ? $ " $ првог $. У " је ' $ " уговор, ? ? $ је " јасно $ ' " ' спонзор. У " је $ $ " " " " ¥ је за " ? $ " ? овог спонзора. ' је $ " партнер " ' $ - се % $ у $ $ " ". " ' ' ? & " на $ & пружа $. ", ? $ јавност & $ зна $ су $ Петар $ " $ " ? % је ' у $. " & $ & $ " $ ¥ ? & тога.

35. $ ? је са $ ", $ $ $ " разговарано о спонзорству са ' те % је он & $ "? $ ? је ¥ $ сте ? " $ на $?

За управу Црвене $ је ? ¥ % је ? ту ? $ разговара са $ ", " је ? " ?, " $ га " на ". ? ' ' " о $ & је са " " " ? ' $ поново ' " Европе.

Ја ' " у " $ & је ? " $ на $ $ је $ $ ". " ' $ $ " $ $ & " његов $ " $ $. ? ' ? је то важно " за $, " за ", а ' $ ' & $ ' поносан % ' ¥ у '.

36. На % је % новац $ " 2344 тј. $ $?

У " ”2344 – за ' $” " је 73.141 евро. ", ? $ су " ? $ се " " новца. $ " " ? у ' &, а $ $ " $ јасно % & - " % тај новац. Новац " је " % је за ? ?, $ $ " " & " ' УЕФА $ $ " & ", & " за ? $ за % $ $ " $ ?.

" " са ' ", ? $ у $ $ " " $ ". О ' ' ? - са " за " $ $, & " са & & - " $ " ". $ је $ " $ $ 5 $ 1000 евра & $ & ' $ " " " $ " & ". Новац $ на & ¥, а $ се & $ - $ ? & на тај новац & је " $ &. " " $ на $ $ се $ ? у ? "! Тог $ " ? $ $ & $ $ УЕФА ? све " са $ &! & " % ? ? $ ? $ пет $ $ евра за " " " $ $ $ новог $ & успеха. $, $ " ? $ новац " су ? " $ за ¥, за нове " & " тренер ". Наравно, " је & новац " & & је $ ' у & & $ је $ на " ? у ".

37. ? је & Црвене $, са ? у " ¥ $ & трансфера $ " $ ? " ? новца је & $ се " " за & $?

$ је у 2011. $ ? $ $ 10.340.794 евра. У " $ на $ $ трансфера " $ се 42 $, $ $ спонзорстава " $ су 35,96 $ (" $ су " него $ " у $ на 2010. $), $ су $ $ ? 8,49%. Неуспех у ? за ? у УЕФА ? Европе " је за $ остварење ¥ " $ ? $ по & " ' у 2010 " 2011. $, " $ " $ $ трансфера ".

? $ " $ је $ & $ ? евра у $ ", & " " " " & ? трансфера, равно $. $ тога, не ' $ $ $ $ $ " $ $ на - " $. ? ? не, ? $ ' ' за & & ? & ? евра!? ? $ ' тај новац ? за $ "?

38. % " не ? " у спорт ? у % - ??

У " се спорт не " & $ грана % је ' %. Спорт је & $ $ $ & постао & $ грана & пет (" "%", ? $, војне $ " & " ?), са $ & $ ? $ " $ $.

' " $ ? пара у " зарађује & $, ? је " $ $ је % / у 2011. $ ? ¥ у свету по & " $ у ", ' " $ ". $ нас су ' ?, " " &. ' " ', " ? су у $ 15 $ $ " у $ $ & 500 ? евра!? & $ $ у " ? & "? & $ " " у " $ & 150 $, а ове сезоне је у / ? на основу $ " 30,3 ? евра % је сјајан успех $ се зна $ је " $ ? ". " не & $ " $ тога - $ " спорт & $ грану. У ?, & је " у ", спорт је (" $ $ $), " $ $, $ ? - $ грана, а & $ се у / ? " ? $ $ $ ".

", " је $ " ? $ спонзора " $ & $ ' $ & " $ $ &, а & $ " $ $ ". $ " је $ & " $ " & & $ спонзора " ". ? " ' $, " ? ? " - нас је $ са $. ? ' $ $ " ' $ ", а не " " јер ' ?. Црвена $ је на " са " & пре пет $ ' на ТВ " $ 1,6 ? евра!? Процене су $ " $ $ ? " ? & 12 ? евра у $ ", а & пуњење & у " " је " $ $ & 300 $ евра.

$ " о $ у $ / се ? новца ' $ $ $ ". $ је ? $ $ & 25 $ " $ по " $ 5,000.00 $ по $ % " $ је $ на " пореза $ 22.500.000 $. У ? ", за " % ", $ је $ & 400 $ $ $ ", а ? " " су ? & $ ? $. ? & " то $ $ " ? "? ? " $, ? " ? ", цене & " ? ", $ " " ? на порезу, $ " ? " & " / " ? $. $ % се $ $ у " $ $ на ? & све $ " " - ?? $ је ? ' у ", а не " ? $ $.

$, $ " јасан " $ " " ? " & " " зато се & ? у спорт " ?. Све ово потврђује $ је $ $ $ $ " у спорту, & " у " ? " ". & $ ' у $ " & & је ? ? $ евра – & - " ту?

39. % & $ " " ? УО & Црвена $?

То је " за $. Он је " " ? Управног $ " - ? савета. & $ ? " ' & па је $ $ " ' $ $ ? са ' ? - ? савета. Ту његову $ ' ?. Он ' " ¥ у $ - ? савета. & је ? $ " је ' овај ? " " ' ' ? на '.

40. $ ? је $ % " "'" на " се "упецао" "?

'... А % " ?? ? ' $ прате % трансфере, а $ " у " $ $ ? & ? ". $ је $ ? % он " нас % ? пута '.

41. % " " о ' $ $ познајете јавно ', ? сте у & на " $ ", па ' " $ ? је % ? " ? оно % се у свету зове "?"? & је &, % ' $ $ $ ? ? & ", % ' "?" са ", ФСС-', " ", $ ?? $ је у ' " $, зар ' " $ & $ " ? $ се " за " статус, $ овог тренутног " ? тренутно " у & "?

? $ " $ ? $ је " $ $ $ ' $ " статус. ? " у праву $ " ? ? са $ $ " је " $ на ' '. " је јасно $ & $ ' & $. ", ?, " ? са " $ " $ '. Зар ' " % ' ? ? " $ ' у ?. $ % је &. Црвена $ је ? $ $ ? " & је ? у $ ". $ тога је % је " " $ у $ " $ $ не $ прва него $ " % $ за " $. А $ " снажна $ је / % ' $ се $ & $. $ не ? ' ја & & " & 150 $ $ су нас на % $ $ овог ?. То " ' / ' $ - " ' & " ? ' ' % се $ у & $.

% се " $ ? " не ' са & је Црвена $, & &, ?? Па у ' $ се ? $ $ " $ ? $ ", ова управа је ? $ са " " су $ ?. $ ? сте за ове " $ ? $ ¥ $ ружну ¥ о ? & " $ & " $ су нас " $ " неоснованао $? % $ ' $ " $ у ? " " је ' & тренер, ? $ " $ $ тренер & ? је & -.

% се " " " ' " " у рату, ? - $ " $ & " ".

42. На $ " ? % $ $ " $ сте $ сте, & " $ ?, ' " $ $?

Наравно, $ ' се. ", $ је ? ту $, а & $ је ' ?. ? " је " % $ у тој $. & ¥ " ", " $ " су ? $ " $ ", ? " ' " $ са $! % " " је " на терен ? је за & $ $, % " " су ? ' су ? $ 21 $, а " су $. $ ? се - $ су $ пут $ $ $ ? на $? Е то је % ?, то је $ $, то је пут " $ ? " "… " је & $ ? важна % $ ствар. $ сте & су та $ ? на терену, $ ' $ за " " ? " ? " $ сте & ? " знају све " '. То " $ су ? на ", са ?, са " ', " $. Јесте ? $ & се ? ? $ $ $ ?, & " ' северу? Е то је % - $ – $ & " " & - " ? $ Европе, $ $ $ на & " " та $ $ $ у ".

Са ' & Европе

43. $ ? " ? " $ се $ ¥ са " " у Црвеној $ & " ? $ врсту " са ове управе " & $ " " $ " за Вас $ се $ на & потез?

$ ' " $ ? " " на " у ? $ он то ?. Не ', " ' своју ? $ $ % " $ вероватно постоје $ " ' $ $ ", ? & ' % ' све " за ?. Жао " је % " $ не зна, ? $ тог ? је $ се о ' не зна ' у ". Ја ' поносан % " се ? ? " ¥ $ у & & свог " " % за $. $ не $ у ? " на & ", " за своју $ " $ се & $. То ' $ се $ сутра ? за $ $ " % не " $ '.

44. $ ", $ ? се " о " " у " са $ ? & на сајту " ' Redstarbelgrade.info?

% сајт $ ", & " ? сајтове " су " % $ ?. То " " ? $ " % управе. За нас је ? $ " " на " ' важан јер ту ' & " на & $ $ & не ' $ " пажњу. " на ' ' $ $ " ? у " са & за " " $ су $ ? у ? ? " $ се $ - " $ ? ". Ја ' $ $ " ¥ на ' $ ' потпуне ", ? ' је & " запажање важно јер је " " јер $ $ $ " ? $ " " за њу. А - ' " пута & у ' " $ $ на ' & јој у " $ ' ' $ $ " – " " " на терену, управа " ? " " " су на ", & " ? " " " за ?. $ ' $, снага - & " све $ & " ' је & ".

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 mar 2012, 20:20

Devile kakvo je tvoje misljenje o Vesicu i o njegovoj "zasluzi" za rezultate KK-a i FK-a?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.