Normala,sad ce ga odma pozvatiSarajlijc@ je napisao/la:Emire nista dok tvoj idol ne pozove mog idola![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Normala,sad ce ga odma pozvatiSarajlijc@ je napisao/la:Emire nista dok tvoj idol ne pozove mog idola![]()
![]()
Bosco je napisao/la:Haha rooney lave, Ozna sve dozna
Malo pretjera sa tih 30 al` neka, da ne peglam vise. Kao sto rekoh, tajni identitet.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa imam covjeka svog, samo sto nece da mi otkrije tvoj identitet, a kako on kaze prijatelji steUsput imas 25-30 godina
Nisio trazio na pravom mjestuEmir ZENICA je napisao/la:sarajlijica ima ljude hahahahahahahahahahaha
Jarane u Nicaze nestalo trave,2 dana nije bilo ahahha svi izludili![]()
Danas dosla odma ljudi navalili ahahhahahahahaha
nema brale,nemaaaaaaaaaaZenichanin je napisao/la:
Nisio trazio na pravom mjestu
Samo se na pp pozali pa ces vidjet sto nemaEmir ZENICA je napisao/la:nema brale,nemaaaaaaaaaaZenichanin je napisao/la:
Nisio trazio na pravom mjestu![]()
haha nema murija sve pohapsila,ostalo nesto maloZenichanin je napisao/la:
Samo se na pp pozali pa ces vidjet sto nema
svjezu ces da dobijes
Sve je to meni dostavljeno sto je zaplijenjenoEmir ZENICA je napisao/la:haha nema murija sve pohapsila,ostalo nesto maloZenichanin je napisao/la:
Samo se na pp pozali pa ces vidjet sto nema
svjezu ces da dobijes![]()
cune svjezu![]()
Ma hajd ako ništa još uvijek si muškarac.HZ_ilidzaa je napisao/la:Joj ofarb'o sam se u crno
A mrsko mi promjenit rukeramiral je napisao/la:Zigu li iko išta... ili se ruke mijenjaju?
ramiral je napisao/la:Hahaha ima ''belegije'' pa se mora sa obe... ili su u gare tanki prstići...
Primjer covjeka kojem je ljubav okrenula ledaBianconeri1988 je napisao/la:@Legenda
Rekoh ti ja da će me izbrisati iz raje.![]()
![]()
A nisam bio toliko zloban i okrutan da ga 'ebeš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.