LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Citam da ste odusevljeni Ramonom, sve je to dobro dok ne umisli sebi da je najbolji igrac u ekipi, kao kod nas sto je, pa 80% napada nije dodavao loptu Irvingu kada su bili zajedno na parketu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Do sada smo zadovoljni njegovim partijama i nadam se da ce u budcnosti ovako igrati, ali u sav respekt prema Cavsima u Lakersima se zna ko je gazda - iako taj isti gazda siluje loptu u pojedinim utakmicama.adriano_leite je napisao/la:Citam da ste odusevljeni Ramonom, sve je to dobro dok ne umisli sebi da je najbolji igrac u ekipi, kao kod nas sto je, pa 80% napada nije dodavao loptu Irvingu kada su bili zajedno na parketu.
Takodjer sam misljenja da on i Irving ne mogu biti skupa na parketu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja uopste nisam odusevljen. Mislim da je partija u Dallasu bila iznad njegovih realnih mogucnosti. Ali, ko zna, mozda covjek pocne da igra u kontinuitetu tako. Ali nama 10 poena po utakmici sa pozicije playmakera znaci mnogo.amerosm je napisao/la:Do sada smo zadovoljni njegovim partijama i nadam se da ce u budcnosti ovako igrati, ali u sav respekt prema Cavsima u Lakersima se zna ko je gazda - iako taj isti gazda siluje loptu u pojedinim utakmicama.adriano_leite je napisao/la:Citam da ste odusevljeni Ramonom, sve je to dobro dok ne umisli sebi da je najbolji igrac u ekipi, kao kod nas sto je, pa 80% napada nije dodavao loptu Irvingu kada su bili zajedno na parketu.
Takodjer sam misljenja da on i Irving ne mogu biti skupa na parketu.
Vidjet cemo veceras da li ce da nastavi sa dobrim partijama, progresivno je isao iz utakmice u utakmicu.
P. S. Ramon startuje veceras.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne vidim sta je cudno rekao. svaka mu je na mjestu. ne tako davno imao je 20-tak poena u prosjeku. sada je posljednja opcija u napadu i logicno je da ne postize po 20, za sta je itekako sposoban...amerosm je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MWP doesn't think hes havin a bad yearr. Believes he can average 20PPG
http://forums.lakersground.net/viewtopic.php?t=143225
Da budala igra upola kao sto prica mi bi bili prvaci.
u pravu je i kada kaze "ne igram dobro u napadu, imam lose procente, ali opet igram zbog odbrane"

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@ kk_bosna
sigurno je upravu ako gledamo njegovu prvu sezonu u dresu Lakersa. Ja se licno ove sezone sjecam dosta utakmica kada je imao 123456789 otvorenih suteva ali ni jedan nije u stanju da ubaci. Kao sto @neno#4 rece on jedino igra protiv ovih jacih protivnika.
@ neno#4
ja se ne razumjem toliko u kosarku kao ti, ali sam primjetio da igramo dosta organizovanije kada je Sessions na parketu i kao sto sam rekao na pocetku nek svaku noc ima 10 poena ili 5-6 asistencija ja zadovoljan.
Hebiga dobili smo odlicnog PG-a a nismo izgubili veliku trojku, jos ako Svijetski Mir pocne igrati imamo onda vrhunsku petorku.
Je li ovo meni kontriras posto sam zadovoljan jednim potezom Lakersa.

sigurno je upravu ako gledamo njegovu prvu sezonu u dresu Lakersa. Ja se licno ove sezone sjecam dosta utakmica kada je imao 123456789 otvorenih suteva ali ni jedan nije u stanju da ubaci. Kao sto @neno#4 rece on jedino igra protiv ovih jacih protivnika.
@ neno#4
ja se ne razumjem toliko u kosarku kao ti, ali sam primjetio da igramo dosta organizovanije kada je Sessions na parketu i kao sto sam rekao na pocetku nek svaku noc ima 10 poena ili 5-6 asistencija ja zadovoljan.
Hebiga dobili smo odlicnog PG-a a nismo izgubili veliku trojku, jos ako Svijetski Mir pocne igrati imamo onda vrhunsku petorku.

Ramon igra bolje nego sto sam ja ocekivao. Ali, mislim da je bolje da starta s klupe bar jos jedan period, jer puno bolje igra dok je van igre Kobe. Bice zanimljivo vidjeti da li ce Gudelock i veceras biti ostavljen na klupi, jer u zadnje 3 - 4 utakmice koristi Barnesa za minute koje je ovaj provodio.@ neno#4
Kljucni igrac ma koliko to smijesno zvucalo je Ron. Ako on pocne igrati barem priblizno onome sto zna, i ustabili se na nekih desetak poena, mi postajemo itekako opasna ekipa koja svima moze da pomrsi racune.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@ neno#4
vidjecemo sta ce buducnost donijeti, ali sam nakon ovog trade-a veci optimista kada su Lakersi u pitanju. Sta ocekujes od vecerasnje utakmice ? Posto je ovo Portlandu back-to-back utakmica i posto su nakon trade-a oslabljeni mislim da ne bi trebali imati problema da upisemo novu pobjedu ako budemo na normalnom nivou i ukoliko budemo igrali racionalno tj. da ne bude divljanja pojednih igraca.
vidjecemo sta ce buducnost donijeti, ali sam nakon ovog trade-a veci optimista kada su Lakersi u pitanju. Sta ocekujes od vecerasnje utakmice ? Posto je ovo Portlandu back-to-back utakmica i posto su nakon trade-a oslabljeni mislim da ne bi trebali imati problema da upisemo novu pobjedu ako budemo na normalnom nivou i ukoliko budemo igrali racionalno tj. da ne bude divljanja pojednih igraca.
Opustena utakmica za sada, kao sto sam i ocekivao. Igramo odlicno, svi su raspolozeni kod nas, pogotovo Kobe. Gasol se jos nije upisao u strijelce, ali skace i asistira. Ramon opet dobar.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pet razlike, puno losija igra u drugoj cetvrtini, u odbrani nista nismo uradili. Ali makar je Ron ubacio sedam poena, i to je nesto pozitivno
Pau rezervisan zasada, ali zato Endi razbija. Ramon u drugoj cetvrtini samo jedan sut i to na kraju cetvrtine, poslije promasaja Kobe - a. Lamarcus nas ubija, ali nece moci igrati ovako do kraja.

Pau rezervisan zasada, ali zato Endi razbija. Ramon u drugoj cetvrtini samo jedan sut i to na kraju cetvrtine, poslije promasaja Kobe - a. Lamarcus nas ubija, ali nece moci igrati ovako do kraja.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno sve vise nepodnosim Brown-a
Premjestio je Sessions-a u prvu postavu bezpotrebno , a klupa nam doslovno smece
, taman sam se nadao da ce igrati Odomovu ulogu od proslih sezona kada je davao energiju drugoj postavi. Mislim da je rjesenje kada je Kobe i gasol na klupi da igra Sessions i Baynum + klupa , da nebi padali u igri. Nema potreba da bude prva postava , ali nek ima minute kao da je prva postava kao Ginobili , Terry , Odom (prije)....
Kobe u 1/4 , pucao 5/6 , a sad ima 5/16
- fakat frajer ide sam protiv sebe uzima najteze moguce suteve .

Premjestio je Sessions-a u prvu postavu bezpotrebno , a klupa nam doslovno smece

Kobe u 1/4 , pucao 5/6 , a sad ima 5/16

Ron i Pau nam na kraju donesose pobjedu. Mada je Ramon odigrao mozda i kljucni dio u cetvrtoj cetvrtini. Prvi njegov double - double ucinak za Lakerse. Pau je uzasno sutirao, ali je imao odlican doprinos u skoku.
P. S. Nesto se ocigledno desilo kod nas u svlacionici. Tim dise zajedno i timski duh je na vrhuncu. Evo poslije ove pobjede, kako su jedni druge bodrili, odavno nije vidjeno kada smo mi u pitanju.
P. S. Nesto se ocigledno desilo kod nas u svlacionici. Tim dise zajedno i timski duh je na vrhuncu. Evo poslije ove pobjede, kako su jedni druge bodrili, odavno nije vidjeno kada smo mi u pitanju.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sessions 20 pts.. na toj poziciji Lakersi nisu dali 20 poena od pocetka sezone 

ser del barça es el millor que hi ha !
pa desilo se da je prosao trejd period , tesko je igrati kada se za skoro svakog igraca spekuliralo da bi mogao biti rjedovan, pogotovo u jednoj ovako kratkoj sezoni i prico oko Odoma, realno dobro smo na kraju proslineno#4 je napisao/la:Ron i Pau nam na kraju donesose pobjedu. Mada je Ramon odigrao mozda i kljucni dio u cetvrtoj cetvrtini. Prvi njegov double - double ucinak za Lakerse. Pau je uzasno sutirao, ali je imao odlican doprinos u skoku.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Startna petorka je odigrala fenomenalnu utakmicu, a dok je klupa totalno zakazala - cast Barnesu. Zadovoljan sam pobjedom, ali stvarno ne znam sta se desava sa ovom ekipom pada svaku drugu utakmicu u kratkom vremenu prokocka dvocifrenu prednost i od gotovog pravi veresiju.
Po meni glavni problem lezi u tome sto ih Brown ne zna motivisati, jer cim je +10 oni odmah stanu - sto se pod palicom Jacksona nikad nije desavalo.
PS: Nadam se da ce Sessions nastaviti da igra ovako i u nastavku sezone.

PS: Nadam se da ce Sessions nastaviti da igra ovako i u nastavku sezone.
Memphis opet, ali ovaj put kod nas. Nadam se da cemo i veceras uspjeti da ubiljezimo pobjedu, i tako se dodatno ucvrstimo na trecoj poziciji. Bice zanimljivo vidjeti veceras duel Gay vs Ron, koji je u posljednje vrijeme podigao nivo igre u odbrani dobrano.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad kontam nesta , koga bi volio izbjeci u prvoj rundi: odgovor je neznam
Houston dosta nezgodan, Memphis isto , mozda bi volio Dallas da im vratimo metlu
jedino ako opet Dirk ne poludi 

Houston dosta nezgodan, Memphis isto , mozda bi volio Dallas da im vratimo metlu

- majestic24
- Kontakt:
Ja nevidim koga bi volio izbjeci...kako god da okrenem,sve mi je isto.Kobe Bryant je napisao/la:Kad kontam nesta , koga bi volio izbjeci u prvoj rundi: odgovor je neznam![]()
Houston dosta nezgodan, Memphis isto , mozda bi volio Dallas da im vratimo metlujedino ako opet Dirk ne poludi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Veceras mislim da ne bi trebali imati problema ukoliko bi igrali racionalno i da nema divljanja sa nase strane. Memphis ce biti umoran jer su sinoc igrali utakmicu protiv Clippersa uz to jos igramo na domacem parketu.
Bit ce zaniljivi dueli ispod kosa, a posto je danas Nedjelja ocekujem da Svijetski Mir poludi i odigra odlicnu partiju.
Mene je utakmica protiv Memphisa najvise strah zbog Bynuma - jer se dva puta bio teze povrjedjen u tim duelima.
Sto se PO tice najbolje bi bilo da dobijemo Utah-u, ali mislim da ce tesko oni moci napredovati jos jednu poziciju prema gore, a mislim da cemo mi zadrzati tu trecu poziciju na zapadu.
Bit ce zaniljivi dueli ispod kosa, a posto je danas Nedjelja ocekujem da Svijetski Mir poludi i odigra odlicnu partiju.
Mene je utakmica protiv Memphisa najvise strah zbog Bynuma - jer se dva puta bio teze povrjedjen u tim duelima.
Sto se PO tice najbolje bi bilo da dobijemo Utah-u, ali mislim da ce tesko oni moci napredovati jos jednu poziciju prema gore, a mislim da cemo mi zadrzati tu trecu poziciju na zapadu.
Kako smo odigrali katastrofalno poluvrijeme, pogotovo u odbrani. Ni u napadu nista bolji nismo bili, Pau i Kobe uzasni. Kobe je totalno nezainteresovan za utakmicu, sto se nikada od njega ne vidja. Jedina dvojica koja su nesto odigrala su Ramon i Endi. Ramon je odigrao strasno racionalno. Nadam se da ce u drugom dijelu izaci puno bolji, pogotovo Kobe i Pau.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe se vracaneno#4 je napisao/la:Kako smo odigrali katastrofalno poluvrijeme, pogotovo u odbrani. Ni u napadu nista bolji nismo bili, Pau i Kobe uzasni. Kobe je totalno nezainteresovan za utakmicu, sto se nikada od njega ne vidja. Jedina dvojica koja su nesto odigrala su Ramon i Endi. Ramon je odigrao strasno racionalno. Nadam se da ce u drugom dijelu izaci puno bolji, pogotovo Kobe i Pau.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.