Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 mar 2012, 20:32

Svi znaju da je Rafa bio specijalsti i jedan od najboljih trenera u Europi i za europske momcadi no on nije znao kako dobiti ekipe koji igraju tipicni otocni nogomet i to mu je bio problem.Treba Kennya pustiti jos 1 sezonu pa tek onda raspravljati o njegovom odlasku jer je covjek prvo morao izvuci Liverpool pa ga tek ustabiliti a narodne sezone ce doci izdizanje.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 20:36

hanniz je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la: Msm da svaki navijac LFC zivi za taj dan kad cemo opet utorkom i srijedom gledati klub kako dere Reala,Barcu,Juveta i ostale velikane.
To je činjenica. ;) Ja sam za to da ostane King, ali ako i naredna sezona bude ista kao i ova, onda ga ne bih držao na klupi Liverpoola. Što se mene tiče, volio bih da njegov nasljednik bude Rafa. Rafa je izjavio, ne tako davno, da će čekati, koliko god godina trebalo, da ponovno preuzme klupu Liverpoola. Nije King jedini koji voli toliko Liverpool.
KD je osvajanjem CC obezbijedio si mjesto i sl sezone.I neka ga,nemam nista protiv,voli coek LFC.Ali ako sl sezone bude situacija kao i ove,msm da bi KD trebao dobiti neku drugu ulogu u klubu,msm da bi se trebao ostaviti ovog posla.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 mar 2012, 20:44

čovjek kad čita sve ove postove konto bi da se na ovoj temi sastaju ivica osim i kompanija, a ne par običnih ljudi koji su počeli pratiti fudbal prije par godina. nisam ni ništa bolji, ali barem ne pišem gluposti tipa "najveći doment KKa je CC"... pa to je suludo napisati, šta ako osvoji FA cup? onda ćete govoriti da mu je FA cup najveći domet? strahota živa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 mar 2012, 20:50

Wisey je napisao/la:Jadan je ovaj klub i njegova budućnost ako se vi nastavite prepirati ko je bolji od dvojice trenera, trenera koji spadaju u čisti prosjek evropskog nogometa. Al opet, ne žalim se. Samo naprijed. :mrgreen:
:lol: nema sta,cisti prosjek je trener koji u prvoj sezoni s igracima poput dudeka,finnana,josemia,traorea,biscana,mellora,siname,barosa,le talleca,nuneza itd. osvoji lp..bas je prosjek covjek koji je 2put glupinha s 20 puta jeftinijim timom spustio na zemlju u najvaznijim tekmama kakve su one lp..sigurno nije rafina zasluga sto je i iz polufinala fa kupa izbacio portugalsko smece.i osvojeni community shield protiv mourinha je cista sreca odnosno slucajnost :roll:
While it's true he spent around £223 million during his six-year tenure, in actuality, according to calculations by Paul Tomkins, author of Pay As You Play, his approximate total net spend was only £62M, a figure that puts Liverpool below the likes of Aston Villa, Sunderland and Tottenham over the same period.
s ovakvim ulaganjima je uspio igrat jos jedno finale i polufinale inace slabasnog takmicenja kakvo je lp..kad takav uspjeh imas s ogranicenim sredstvima pretpostavljam da si prosjecan trener :mrgreen: znamo i za uspjehe s valenciom,taj prosjecni smotani trener u svojoj prvoj sezoni na celu sismisa donese im titulu poslje 30 godina posta u konkurenciji reala i barcelone koji su 20 puta vise ulozili u svoje timove i to nije sve..prosjecni trener u iduce 2 sezone ponovo osvaja primeru i kup uefa..znaci covjek koji ima sve zivo osvojeno,lp,kup uefa,superkup evrope i svjetsko klupsko prvenstvo je prosjek..ma bravo momcino :mrgreen:

da mi je znat sta covjek mora osvojit i to bez milijarde potrosenih ko sto mourinho uvijek radi pa da bude respektabilan i wc trener :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 20:50

Carlo je napisao/la:čovjek kad čita sve ove postove konto bi da se na ovoj temi sastaju ivica osim i kompanija, a ne par običnih ljudi koji su počeli pratiti fudbal prije par godina. nisam ni ništa bolji, ali barem ne pišem gluposti tipa "najveći doment KKa je CC"... pa to je suludo napisati, šta ako osvoji FA cup? onda ćete govoriti da mu je FA cup najveći domet? strahota živa.
To najveci domet se odnosilo na ovu sezonu(svi dobro znamo sta je prije bilo).A ti ako se zadovoljavas kupovima,tvoja stvar,LFC nije klub koji bi trebao teziti samo ka osvajanju CC kupa i Fa Cupa,treba se usmjerit prema EPL i LP,pa jbt nismo mi Stoke il neki tamo levatski klub...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 mar 2012, 20:52

peppo_owen je napisao/la:
Carlo je napisao/la:čovjek kad čita sve ove postove konto bi da se na ovoj temi sastaju ivica osim i kompanija, a ne par običnih ljudi koji su počeli pratiti fudbal prije par godina. nisam ni ništa bolji, ali barem ne pišem gluposti tipa "najveći doment KKa je CC"... pa to je suludo napisati, šta ako osvoji FA cup? onda ćete govoriti da mu je FA cup najveći domet? strahota živa.
To najveci domet se odnosilo na ovu sezonu(svi dobro znamo sta je prije bilo).A ti ako se zadovoljavas kupovima,tvoja stvar,LFC nije klub koji bi trebao teziti samo ka osvajanju CC kupa i Fa Cupa,treba se usmjerit prema EPL i LP,pa jbt nismo mi Stoke il neki tamo levatski klub...
sta je bilo prije doso KK i spasio nas u prosloj sezoni a u ovoj je covjek nije nista uradio samo je u svima nama vratio osjecaj i sliku kako LFC dize trofej uzivo a ne da idem gledat na youtube i svrsavati na dizanje trofeja prije 6 godina
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 mar 2012, 20:57

kako kralj zajebaje alkosa :lol:

[youtube][/youtube]
Charlie Adam will miss the remainder of the season following a knee injury he picked up at Loftus Road mid-week.
evo sanse za jonja
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 21:26

Senaid L.F.C je napisao/la:
sta je bilo prije doso KK i spasio nas u prosloj sezoni a u ovoj je covjek nije nista uradio samo je u svima nama vratio osjecaj i sliku kako LFC dize trofej uzivo a ne da idem gledat na youtube i svrsavati na dizanje trofeja prije 6 godina
Jel ti shvatas da je cilj za ovu sezonu bio top 4 il ti ga da se izbori LP?A mi smo 7 na tabeli,5 bodova manje od Newcastlea,3 boda vise od 8 plasiranog Swansea,jel cilj ispunjen,normalno nije.Osvojen CC(cestitke za to),polufinale Fa cupa(velika sansa da se osvoji),sve to stoji,i sve to treba postovati.Ali ja bi dao i CC i FA(ako se osvoji) za to 4 mjesto i igranje LP.LFC je velik klub,i ne treba se zadovoljavati samo kupovima,trebamo se pokusat ukljucit sl sezone u borbu za top 4,pa vremenom i za prvaka..toliko od mene...
I de nemoj bgt da se ova rasprava nastavlja,ako imas sta pisi na pp,vala citav dan o ovome se pise... :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 mar 2012, 21:35

normalno da se ne zadovoljavam carling cupom, nigdje to nisam spomenuo ne znam kako si to izvukao iz mog posta. trenutna ekipa na čelu sa Kingom ima ogromnan potencijal bez obzira koliko mi mislili da to nije tačno. kao što je @fera rekao jednom prilikom "mi smo svoju sreću 'ispucali' 2005." i ja mislim da je to tačno. ja ipak mislim da je nas sreća više koštala nego opasan protivnik. pa koliko puta smo ove godine zaslužili pobjedu, a dobili smo poraz ili remi? sigurno u preko 70% utakmica. pa onda ne treba spominjati stative i prilike koje realizujemo u nivou wigana.
također, taman kada ekipa počne igrati u napadu solidno odbrana zakaže(kao protiv QPRa), pa nikad se nisam nadao da bi nas škrtel i enrique mogli koštati poraza, nikad... uglavnom, treba biti pozitivan i nadati se boljoj sezoni.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 mar 2012, 21:36

Phill Jackson je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:http://sportsillustrated.cnn.com/soccer ... a-benitez/

Vrijedi pročitati. Riječ je o Rafi i o svemu ponešto.
koje gluposti, cuj Rafa zelio dovesti Alvesa i Jovetica, pa zar on nije dovodio samo Spanske polovnjake, i to davao veliku lovu za njih :roll: :mrgreen:

Jos veca glupost je to da je imao manje love za transfere od aston ville(zar martin nije duplo bolji menager od Rafe, lik je za manje love napravio cudo u villi, dok je Rafa upropastio Liverpool :lol: ), a taj Tottenham je imao daleko bolju transfer politiku od Liverpoola

Rafa je debil, transfer politika je bila katastrofalna, doveo je sve debile, a neki su jos uvijek u Liverpoolu kao npr Reina, Glen, Skrtel, Agger, Lukas, Kuyt, Maxi...i neki debili su otisli kao npr Torres, Luis garcia, sissoko, mascherano, alonso. arbeloa ma sve debili, transfer politika za 0 :mrgreen:
ebo trenera koji ima osvojenu lp,kup uefa,2 titule s valencijom poslje 30 godina posta,pa jos jedno finale i polufinale jednog glupog takmicenja kakva je lp..stvarno je slab zato sto je obruko alkosa 4-1 na old traffordu,sto je prekino chelsiev niz nepobjedivosti na stamfordu i sto je 2put s puno slabijim timom spustio na zemlju glupinha (mourinha)..pobjede na nou campu,meazzi i bernabeu su nikakvo mjerilo,sve je to na srecu bilo :mrgreen: da ne spominjem osvojenu lp. u prvoj sezoni s igracinama poput dudeka,finnana,traorea,biscana,le talleca,siname,mellora,josemia,nuneza i hammana i smicera koji su pred penziju bili :roll: da su mu levati od vlasnika dali kes doveo bi flopove poput dani alvesa,vidica i ville za koje je tad malo ko cuo,stvarno je taj rafa nikakav trener..dajte nam strasnog o'neilla kojem je najveci uspjeh finale kupa uefa :D
Ma ne zna on sta je fudbal :lol: ...kad se sjetim koliko su pojedinci slavili njegov odlazak, neko bi reko da samo zbog njega nismo postali ono sto je Barsa sad :roll:

i da, nemam nista protiv KK-a, neka njega jos na klupi, ali kad on ode, nije bitno kad, zelim Rafu vidjeti tamo gdje mu je mjesto :)
artemis77 je napisao/la:ja sam za ostavku dalglisha ako ce doci The special one :)
To smece nikad nece doci u Liverpool, i nikad nece biti prihvacen od strane navijaca u Liverpoolu ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 21:55

Carlo je napisao/la:uglavnom, treba biti pozitivan i nadati se boljoj sezoni.
Tu se slazem,treba se nadati,i ocekivati bolje.Evo jedan fin tekst,nezz jel ko postavljao al bavi se nasim problemom :D

http://www.goal.com/en-india/news/2292/ ... th-erratic" onclick="window.open(this.href);return false;

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 mar 2012, 22:00

Da zavrsim raspravu oko Rafe i KK i da kazem da se ne mogu dostojno porediti ova dva trenera ako se zna da je jedan bio na klupi Liverpoola a ovaj drugi tek je tu godinu i pol
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 mar 2012, 22:11

Kako samo možete išta reći protiv Beniteza ,to mi nikako ne ide u glavu.Igrali smo 2 finala LP sa njim ,jedno pobijedili.Jednom smo herojski ispali u 1/4 finalu protiv Chelsea ,2008. ako se ne varam u 1/2 finalu nesretnim autogolom Riisea.
Još je i zaplakao jednom.Čovjek je volio klub i tu sumnje nema.Da je imao finansijsku podršku ,ko zna šta bi bilo.
Od prosječnih igrača stvorio je fantastične igrače ,gotovo svjetske klase.
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2012, 22:42

idete previse u krajnosti ja mislim... da je rafa toliko dobar trener koliko vecina misli nije.. da je kenny toliko los koliko vecina misli isto nije... ima i onih koji misle suprotno ni oni isto tako nisu u pravu :D istina je negdje između.
You are someone else I am still right here

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 23 mar 2012, 23:13

Phille zbodeni :mrgreen:
Znam ja da je tebi 'debeli španjolski konobar' slaba tačka. :D Al bezveze vam je diskusija, ono totale. ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 mar 2012, 23:25

@Phille, ne moram ni napominjati da su nam se mišljenja gotovo uvijek podudarala. Aferim momče. :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 mar 2012, 23:51

King je danas izjavio da će do kraja sezone davati šanse mladim igračima. Moja neka želja jeste da osvoje još 6 bodova, pobjede nad Wiganom ( kako bi žabari napokon ispali ) i pobjeda nad Chelsijem ( kako bi i ovi žabari ostali bez LP ). Naravno uz to ide i pobjeda nad Chelsijem u finalu FA Cupa.
Sutra očekujem ovakav sastav:

-------------Reina--------------
--Kelly-Coates-Skrtel-Enriqe-
----Spearing----Gerard-------
-Henderson-Suarez-Downing-
---------------Carrol------------

A što se tiče Beniteza, lijepo ga je čuti na EUROSPORTU. Kud on prođe tu trava ne raste, valjda su mu zato dali mikrofon u ruke.

P.S. Na utakmici QPR-Liverpool bio je James Bond inače veliki navijač Liverpoola :D Također, tom prilikom su se sastali Comolli i agent Pabla Armera iz Udinesea kako bi realizovali transfer u julu. Radi se o lijevom krilu Udinesea i Kolumbije, ima 25 godina ... Cifra koja se spominje je 7 miliona eura.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 mar 2012, 09:24

Henderson je napisao/la:King je danas izjavio da će do kraja sezone davati šanse mladim igračima. Moja neka želja jeste da osvoje još 6 bodova, pobjede nad Wiganom ( kako bi žabari napokon ispali ) i pobjeda nad Chelsijem ( kako bi i ovi žabari ostali bez LP ). Naravno uz to ide i pobjeda nad Chelsijem u finalu FA Cupa.
Sutra očekujem ovakav sastav:

-------------Reina--------------
--Kelly-Coates-Skrtel-Enriqe-
----Spearing----Gerard-------
-Henderson-Suarez-Downing-
---------------Carrol------------

A što se tiče Beniteza, lijepo ga je čuti na EUROSPORTU. Kud on prođe tu trava ne raste, valjda su mu zato dali mikrofon u ruke.

P.S. Na utakmici QPR-Liverpool bio je James Bond inače veliki navijač Liverpoola :D Također, tom prilikom su se sastali Comolli i agent Pabla Armera iz Udinesea kako bi realizovali transfer u julu. Radi se o lijevom krilu Udinesea i Kolumbije, ima 25 godina ... Cifra koja se spominje je 7 miliona eura.
moze armero i beka igrati... nije los ako nista zuji puno po terenu :D naravno ne vjerujem ti ni sekunde da ce armero doci kod nas :D

sto se tice rafe i dalglisha molio bih vas da prestanete sa pretjerivanjem svi... ove rasprave na ovoj temi su postale smijesne u najmanju ruku evo krenucu od sebe a odnosi se i na sve ostale ovdje... previse smo subjektivni. procitao sam skoro sve postove od juce i ne mogu reci da ima i jedan (osim carla i jos par neutralnih) da je realan post i zasnovan apsolutno na istinitim cinjenicama.
rizo previse rafu omalovazava a kinga previse dize onda na suprotnoj strani peppo radi isto to samo suprotno :D
stivie_g se drzi nekog teksta o rafi gdje on kaze da je htio alvesa i jovanovica dovesti ako cemo tako moze i king za 2 sezone reci da je htio goetzea i neymara itd.
mislim da se svi trebamo sloziti da nismo dovoljno pametni, objektivni itd. da bi mogli razgovarati o ovakvim temama i da bi mogli uvidjeti sta je u stvari problem.
You are someone else I am still right here

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 24 mar 2012, 10:08

Pablo Armero je jako kvalitetan igrač, jer može igrati na dvije pozicije (bek i vezni) što je jako dobro za svaki klub, a posebno za Udinese jer imaju veoma mal' roster. Ove sezone sam ga pratio nekoliko puta u dresu Udinesea i mogu reći kako je veoma dobar igrač sa predispozicijama za Premiershipa. Nadam se kako će se ovaj transfer i realizovati, jer ovaj igrač bi bio idealno rješenje kao joker sa klupe.

- Što se tiče današnjeg susreta s Wiganom očekuje se sljedećih XI igrača u oba tima:
Liverpool (Probable, 4-4-2): Reina; Kelly, Carragher. Skrtel, Enrique; Downing, Spearing, Gerrard, Maxi; Suarez, Carroll.
Out: Agger (ribs), Lucas (knee), Robinson (ankle), Bellamy (unspecified), Johnson (hamstring).
Tests: Adam (knee), Kelly (unspecified).

Wigan (Probable, 3-4-2-1): Al Habsi; Alcaraz, Caldwell, Figueroa; Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour; Moses, Maloney; Di Santo.
Out: Jones, Rodallega (both knee), Pollitt (shoulder).

Referee: Lee Mason (Matches 18, R0 Y49).
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 mar 2012, 11:48

Imam osjećaj da Liverpool danas započinje veliku pobjedničku seriju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.