NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 22 mar 2012, 23:19

Ljudi, kakvi su vam to izbori na pozicijama WR?

Bas ste mi cudni nekako, jer WR mora biti igrac koji skoro nikad nije ispustio loptu, koji je toliko siguran, da kad mu bacas na 2-man coverage hvata loptu! Necemo gledati samo proslu sezonu i necemo gledati yarde, nego njegove sposobnosti, evo i moje petorice:

Larry Fitzgerald (cisto zbog hvatackih sposobnosti+pr0bowl MVP), Calvin Johnson, Andree Johnson, Brandon Marshall (pr0 bowl MVP), Reggie Wayne. (tu bih svakako stavio Randy Mossa, da on nije zavrsio, necemo napominjat da se vratio, hajmo rec' da sam ja ovo piso prije nego sto se vratio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 23:38

Edin TM87 je napisao/la:Ljudi, kakvi su vam to izbori na pozicijama WR?

Bas ste mi cudni nekako, jer WR mora biti igrac koji skoro nikad nije ispustio loptu, koji je toliko siguran, da kad mu bacas na 2-man coverage hvata loptu! Necemo gledati samo proslu sezonu i necemo gledati yarde, nego njegove sposobnosti, evo i moje petorice:

Larry Fitzgerald (cisto zbog hvatackih sposobnosti+pr0bowl MVP), Calvin Johnson, Andree Johnson, Brandon Marshall (pr0 bowl MVP), Reggie Wayne. (tu bih svakako stavio Randy Mossa, da on nije zavrsio, necemo napominjat da se vratio, hajmo rec' da sam ja ovo piso prije nego sto se vratio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Ako cemo kroz cijelu karijeru gledati, onda je Jerry Rice neprikosnoven na ovoj poziciji ;) Tek nakon njega idu T.O. i Moss :D i ta titula pro bowl mvp, mi nije neki pokazatelj, jer ne zaboravimo da tu igra samo offense, zatim tu igraju oni koji ne dospiju do SB, zatim nije kod svih koji ucestvuju probowl shvacen na isti nacin, nekima je to cista zabava i razlog da posjete Honolulu besplatno :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 00:38

ma Forte nezadovoljan sto ima i pravo :)...njemu nedjau kontrakt , a potpisuju druge ebiga...mislim hajde napravili su tu sirinu i ako po meni Packersi su trebali traziti RB, a ne mi :)...eto im Barbera sad ce vjerovatno biti slobodan i ako se jos nista ne zna dali cemo ga uopste pustiti, jer vidjeli smokoliko nam je nedostajao Forte kad se povrijedio ebiga, a Bush takodjer je dobar reciver kao i Forte tako da je on uzet iskljucivo zbog toga...mi cemo uglavnom igrati te kratke pasove prepostavljam jer Mike Tice je svoje vremeno u Minesoti preferirao takvu igru..takodjer i novi QB trener koji je trenirao Cutlera i Marshalla u Denveru to je trazio od njih, tako da ocekujem nesto slicno i ove godine.

Jest da Marshall voli i duge lopte jer ove sezone je bio u top 3 recivera koji su hvatali preko 25+yardi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 mar 2012, 00:39

A joj tebe, necemo ici toliko u proslost, nego zadnjih par godina, konstantno hvatanje, konstantne partije itd.

Priznajte da sam dobro odabr'o! Tu bih jos dod'o Knoxa, Hestera i Benneta da se Salty ne bi ljutio :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 01:06

pa meni se svidja ovo sto si ti napisao sem ovo zadnje Knox ,Hester i Bennet i ako ja ovog Benneta pravo repsektujem..po meni je vise nego dobar reciver, ali na ove kratke pasove ..ima ebene ruke zna uhvatiti ebiga tako da se nadam da ce on biti drugi reciver prije Hestera i Knoxa...ebigaja nisma ni znao ko je u Bearsima prvi reciver fakat...ne znam je li bio Williams ili Bennet..Knox je bio treci ili cak cetvrti, jer mislim da je cak Hester bio prije Knoxa :roll: .

A sto se tice Marshalla on je top reciver nema tu dalje a na koje mjesto ce ga ko uvrstiti to nije ni bitno...covjek ima odlicne ruke hvata ebiga i ima sve uslove da bude sad jos bolji sa Cutlerom...samo ako OL bude barem ovakva kao prosle godine, jer prosle godine i nisam toliko bio nezadovoljan sa OL i ako su stalno nesto mjenjali..recimo u vaznim utakmicama gdje su odbrane bile betonske zaista je OL odigrala dosta dobro..recimo protiv Minesot eu prvoj utkamici kad smo bili kompletni Allen nije mogao meda, pa ni Packersi nisu lahko dolazili do Cutlera kao nekad...Detroit takodjer u drugoj utakmici, dok u prvoj zaista svkai put su dolazili do Cutlera, a on je bjezao ko nikad u zivotu :)..to je meni bila njegova najbpolja utkamica , ali fakat se borio za zivot u toj tekmi..kako je samo bacao u toj utkamici to nije normalno...ja ga vec na zemlji vidjao, a on je bacao :).

Treba napomenuti da ta OL nije imala dva prva picka u rosteru dobar dio sezone...Chris Williams nas prvi pick koji je bio propustio je 8 utakmica, zatim Carimi nas prvi pick prosle godine nije odigrao od Saintsa..znaci kad u onu OL koja je pristojno odigrala dodamo njih dvojicu moglo bi to biti puno bolje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 mar 2012, 01:19

BB samo dovodi igrace a nigdje kvaliteta koji nam je potreban u odbrani.

The Patriots have agreed to terms on a two-year contract with fullback/linebacker Spencer Larsen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 01:23

mislim Forte se ne treba buniti ebig apotpisali smo covjeka koji je kvalitetan RB sa 14m 4 godine ...pa to je 3,5m po gdini zasto ga nebi doveli za toliko para kad vec hoce?..pa zar bi trebali se kockati hce li Forte prihvatiti uslove ili ne, pa da poslije izgubimo i RB..ovako covjeka smo potpisali pa sta bude..imamo vise nego odlicnu zamjenu, a Fortea zelimo na duzi period to je vec jasno..i on ce imati sigurno 8-9m po godini ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 01:50

Mislim da o nekom odlasku Fortea nema nista...samo cinjenica je da Bearsi prave nekad greske prema svojim igracima,dok one koje dovode prave sretnim..po meni Forte je prvi RB i nema dalje ko god da dodje nema mu prije njega i nije bitno kakav je to kalibar igraca...covjek na s je zaduzio ove 3 godine fakat igrao je perfektno..pored onakve lose OL trcati onako je zaista fenomenalno...nije imao znaci dobar blok koji bi mu omogucio i mnogo vise, ali covjek je uspjevao na sve nacine postati jedan od dominantnih RB u ligi...o njegovim reciverskim sposobnostima ne trebamo ni pricati, jer imati preko 100yardi hvatanja za jednog RB dovoljno govori koliko vrijedi, ali on uvjek pored 80+ yardi trcanja ima i 50 yardi hvatanja sto je odlicno.Bush je svakako bolji bloker, tako da vjerujem i na to smo razmisljali, jer kad je on u igri bolje ce on pokriti Cutlera nego Forte .

Evo sta i Bush kaze na reakciju Fortea

Asked about that, Bush said, “I can understand where the guy is coming from. He’s been everything they’ve asked for. As a player myself, I’ve been through an injury. We drafted Darren McFadden with the Raiders. It was one of those things you want to be rewarded for your success. I understand. It has nothing to do with me. I’m just glad I’m going to be with the team and help him become a better player. He’s going to push me as well. It’s going to be great working with him.”

Evo sta kaze Bush zasto je izabrao nas, a ne Seattlea i Cincinati gdje bi bio sigurno starter :)

Bush indicated Bears coaches have told him he will have a healthy role in the offense. Asked why he signed with the Bears, instead of the Bengals or Seahawks, Bush said, “I felt I could come here and help right off the bat. I felt like in the past I’ve been waiting and waiting for my turn to get enough carries to help the team. What I’ve been told is the rotation is going to be very good. We just want both of us to make a lot of plays and contribute and help the team.”

Bush said he believes he can run all the plays Forte can run, so the offense won’t need to change when he comes on the field.

“I think I’m a great pass blocker,” he said. “I think a lot of that goes unnoticed. Running the ball, catching it out of the backfield, being a natural all around running back I think those are my strengths.”
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 02:04

Forte je ponovo se oglasio jer mnogi su njegovu izjavu skontali kao njegovo nezadovoljstvo jer smo doveli jos jendog kvalitetnog RB, ali kako kaze ovo je cetvrti put da se to desava, tako da nema razloga da bude nesretan, ali je nezadovoljan sto se bearsi ne brinu za ono sto vec imaju .

Later, Forte tweeted: "for the record I'm not mad at the signing of another running back. This is 4th time that's happened. I embrace competition as well as help. But as for not taking care of ur own and undervaluing a player under his market value is another story!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 mar 2012, 02:10

SaltCityAttack je napisao/la:Forte je ponovo se oglasio jer mnogi su njegovu izjavu skontali kao njegovo nezadovoljstvo jer smo doveli jos jendog kvalitetnog RB, ali kako kaze ovo je cetvrti put da se to desava, tako da nema razloga da bude nesretan, ali je nezadovoljan sto se bearsi ne brinu za ono sto vec imaju .

Later, Forte tweeted: "for the record I'm not mad at the signing of another running back. This is 4th time that's happened. I embrace competition as well as help. But as for not taking care of ur own and undervaluing a player under his market value is another story!
Meni stvarno nije jasno sto zavlace toliko momka. Nije valjda da je tolika razlika u ponudi kluba, i onog sto on trazi? ... zna li se ikakva info. koliko on trazi, koliko klub nudi ...
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 02:35

ma klub izgleda ima zelju da ga ne potpise i da ga drzi ovako godinu po godinu i da ga placaju po 8-9m kako cse se vec kretati..jer vjerovatno nece da rizikuju da potpisuju ugovor 5 godina po pribliznoj cijeni i d amu dadnu garantovan novac, a on se povrijedi ili pocne igrati slabo bas kao i Chris Johnson sto je proslu sezonu odigro katastrofalno i ako je u zadnjih par utkamica i spasio svoju sezonu, jer je moglo to izgledati i jos gore...to je ono sto Bearsi zele tender da se potpise i 5 godina ako hocemo nas je da ne smije nisakim pricati imat ce pare, ali on zeli contract garantovan sto je malo i cudno recimo prvo za njih u klubu..cudno je zato jer oni odmah kontjau da on nece biti isti covjek nakon tog potpisa jer i ovako ce imati priblizno iste uslove jer i ovako ce imati lovu kao jedan od placenih RB, ali tek nakon ove godine jer takva su pravila..ovako je zeznuto dati ljudima garantovan novac posebno RB mi to i sami znamo da je rizicno..mnogi su akazali nakon tih potpisivanja...po meni peterson je bio puno bolji ranije i ako je imao odlicnu sezonu proslu, Chris Johnson njega ne trebam ni spominjati on je totalno zakazao to sam vec i rekao....Ma Forte je nas ja ne mogu zamisliti ekipu bez njega, pa taman kad bi nam i Peterson dosao za mene je Forte igrac i osoba koja zasluzuje malo vise respekta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 23 mar 2012, 11:20

Luis castillo bio kod patriota na "razgovoru" vec ima ponudu chargersa na stolu otkad su ga cutovali. Ja bi volio da se vrati ne mogu liguet i martin to sami da rade treba nam luis zdrav i dobar i da nam da fleksibilnost na draftu. Da ne uzimmao DE da odmah igra vec da dodajemeo depth.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 23 mar 2012, 15:52

Curtis lofton ide ili u tampu ili u saintse(moraju zamijeniti vilmu).

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2012, 17:25

Malo novosti :mrgreen:

Saturday prelazi u Packerse da cuva A-Roda :mrgreen:

Joel Dreessen is headed to Denver, the team has landed former Texans tight end Joel Dreessen. Dreessen told Fox 29 in Houston that he is “going to Broncos” via a text message on Friday. ;)

Chiefs could catch Cotchery
Cotchery, per a league ****, visited Kansas City on Thursday.

Ravens add Corey Graham
Cornerback Corey Graham, late of the Bears, told the Chicago Tribune that he has agreed to terms with the team on a two-year deal and will sign with them on Friday.

Report: Tebow thinks he can beat out Sanchez :lol: :mrgreen:

According to the New York Daily News, Tim Tebow chose the Jets over the Jaguars in large part because he "sees a clear path" to the starting quarterback job.
Who can blame Tebow for believing he can beat out a quarterback who regressed in major fashion last season? Per Pro Football Focus, Mark Sanchez was one of four starting quarterbacks with a lower passing grade than Tebow last year. If Sanchez doesn't show substantial improvement -- all the while battling the Tebow circus -- there could be a new starter in New York by mid-season :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 23 mar 2012, 18:25

Nista od reunion u denveru Jeff Saturday potpisao za packerse :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2012, 19:57

Zanimljiva analiza dva buduca NFL QB-a :)
http://nflfilms.nfl.com/2012/03/23/cose ... ways-luck/
After viewing five game tapes of each quarterback prospect, NFL Films guru Greg Cosell believes Baylor's Robert Griffin III is a "superior arm talent and natural passer" to Stanford's Andrew Luck.
While wide perception holds that Griffin was more of a "system" QB than Luck because RG3 played in Baylor's spread offense and Luck ran a pro-style scheme at Stanford, Cosell says Luck was "managed and manipulated" more than Griffin. Cosell describes Luck as an "economical player," while likening Griffin's traits to Aaron Rodgers. Cosell does acknowledge that he believes both Griffin and Luck "will be excellent NFL quarterbacks."
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 21:12

bear grylls je napisao/la:Nista od reunion u denveru Jeff Saturday potpisao za packerse :D
nije dobro :)...eto jos bolje protekcije Rogersu :)...ovo su Bearsi trebali pokupiti, ali dobro ebiga nama je vise potrebno na drugim pozicijama na OL nego ta pozicija jer tu imamo Garzu , a i Spencera po potrebi

kazu Barber ce retire nece cekat da ga Bearsi odpuste :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 23 mar 2012, 22:43

A.J. smith primio 3000 poziva danas odgovarao na pitanja season ticket holders. Ako nista ima za to zivce pod pritiskom je matori bolje mu je da dobro draftuje.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2012, 22:48

Colts acquired QB Drew Stanton and a 2012 seventh-round pick from the Jets in exchange for a 2012 sixth-round pick. :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 24 mar 2012, 00:07

SaltCityAttack je napisao/la:kazu Barber ce retire nece cekat da ga Bearsi odpuste :)
WoW :o didn't see that coming ..:roll: pa njemu je tek 28 godina :? Mada sam misljenja da se ce pozeliti footbala za godinu kao Favre.:)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.