artemis77 je napisao/la:ja sam za ostavku dalglisha ako ce doci The special one

Piši propalo.
Dalglish: "Naučili smo lekciju"
Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je priznao kako je njegova momčad na teži način naučila lekciju nakon što su u utakmici rpotiv Queens Park Rangersa izgubili već dobivenu utakmicu.
Redsi su imali prednost od 2:0, ali se u završnici utakmice njihova obrana, nekarakteristično za njih ove sezone, raspala i primila tri gola u trinaest minuta, jednako koliko su primili i u tri posljednje premierligaške utakmice zajedno.
Poraz na Loftus Roadu protiv momčadi koja se bori za opstanak bio je za Dalglishevu momčad deveti ove sezone, te ih je dodatno udaljio od mogućnosti da dobrim nizom u završnici izbore mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
"Moramo pronaći odgovore i osigurati da naučimo nešto iz ovoga. Bili smo jako kontruktivni najvećim dijelom te utakmice. Primili smo gol iz prekida, nabačaja i pogreške na samom kraju. Ne mislim da bi itko pri zdravoj pameti rekao da smo to zaslužili." rekao je Dalglish.
U 2012. godini Dalglisheva je momčad izgubila čak šest od deset odigranih ligaških utakmica, pobijedivši samo dva puta, a u posljednjih pet utakmica pretrpili su četiri poraza. To je u suprotnosti s njihovom formom u kup natjecanjima, gdje su već osvojili Carling kup i plasirali se u polufinale FA kupa.
S obzirom da su pobjedom u Carling kupu već osigurali nastup u Europa ligi, neki su kritičari sugerirali kako bi se igrači mogli podsvjesno koncentrirati na osvajanje i drugog kupa umjesto da pokušavaju dostići zaostatak za četvrtim mjestom, što je nerealan cilj, budući da bi za to trebali nadoknatiti zaostatak od dvanaest bodova. Dalglish odbacuje takve tvrdnje, te kaže kako je izvedba momčadi sve do trenutka kad je QPR postigao prvi gol dokaz da nije tako.
Devet igrača koji su započeli nedjeljnu utakmicu četvrtfinala FA kupa su bili u startnoj postavi na Loftus Roadu, iako je Martin Kelly morao napustiti igru zbog ozljede deset minuta prije poluvremena, a Dalglish smatra kako je njegova momčad zadržala svoj standard igre najvećim dijelom utakmice.
"Možda bi puno ljudi pomislilo da će pobjeda protiv Stokea i plasman u polufinale FA kupa utjecati na način na koji su momci prišli utakmici, ali to se nije dogodilo." dodao je Dalglish za BBC Sport.
I Kelly i Charlie Adam, koji ima problema s ozljedom koljena, su upitni za subotnju utakmicu protiv još jednog davljenika, Wigana. Glen Johnson i Daniel Agger su i dalje izvan stroja, dok je Craig Bellamy propustio posljednje tri utakmice.
Ponekad zaista poželim da se Rafa vrati da vidim/o šta bi uradio sa ovom ekipom. Volio bih da ga vidim negdje sa
neograničenim budžetom. Meni se zgadio sa pričom "We will improve" i slično tome. Meni je svejedno ko će izvuć' Liverpool iz krize. Nek' bude King, Rafa, Capello, Guardiola, Ćiro ... sasvim nebitno, samo da to neko učini.