Kevin je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Oprosti ako sam te uvrijedio što sam pretpostavio da si iz Gruda.
htio sam samo reć da sam neutralac po ovom pitanju..isto mi je i Livno i Grude što se toga tiče..

Benfica, imamo odlične igrače, i vjerujem da bi ovaj klub uz 2-3 pojačanja, po jedan nazad i u sredinu, bio u gornjem dijelu Prve lige. Tu je iskusni Peraica, Krivić, legenda kluba Crnjak, 37 na leđima, igra kao dječak. Kaić odličan igrač, brzo krilo, Semren odličan veznjak, Mamić sjajno pojačanje - prošao Hajdukovu školu, vratio se i Radić koji je jedno vrijeme igrao za Šibenik. Ima nekoliko odličnih juniora, mogli bi komotno igrati.
Ali se izgube brate u gostima, ne pokazuju ni trećinu onoga što pokazuju doma. Nadam se da će se to promijeniti u ovoj polusezoni, idealna šansa je u 21. kolu pobjeći Brotnju, koje je dosta slabije nego u prvoj polusezoni, a i kao takvi su se u Livnu predstavili u groznom izdanju.
Također, tijekom zime s klubom je trenirao i Ivan Jolić, i još trenira - nema kluba. Ali čujem od određenih ljudi da nije želio zaigrati za Troglav ovu polusezonu.