Druga Liga - grupa Jug

Kevin
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Kevin » 22 mar 2012, 08:50

Livnjak je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ma ovdje se zna da će se odraditi da Troglav bude prvi..

cirkus liga..
Troglav ove godine i ima najkvalitetniju momcad!
ono što sam ja gledao u Grudama ne bih baš nazvao najkvalitetnijom ekipom..ako jeste najkvalitetniji..onda ću podebljat

CIRKUS LIGA
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 mar 2012, 12:23

Livnjak je napisao/la:mi smo jednu utakmicu dobili za zelenim stolom protiv sloge, (ono sa kupresom je pravda), i vi digli nevjerovatnu prasinu oko toga! Pa ljudi moji, svi znamo da su ekipe u proslim godinama kupovali utakmice gostovanja, pa cak i kupovali utakmice protivnika, te su utakmice rijesene na zelenom travnjaku, ali pitam vas, na koji nacin?

da smo donili koji dinar u Grude, Kupres, kao sto bi ekipe prosli godina napravili... dobili bi 6 boda na "zelenom travnjaku", i niko nebi digo prasinu, a pitam se, zar su ta boda ista vrijednija? Samo je fasada ljepsa, igraci odigraju trening utakmicu, pobijednik se zna prije utakmice, a na kraju izgleda kao zasluzeno na zelenom travnjaku,...
Sve si rekao,bodove ste posteno uzeli ako iz saveza tako kazu.Za ove protiv Sloge ne znam o cemu se radi al mislim da je ovo protiv Kupresa sto posto ispravno.Prije su se kupovale i utakmice i igrči i poklapale trece utakmice,posebno se radilo protiv Uskoplja,i sad kad sve dolazi u neku normalu oni glavni protiv toga.Bi li vi opet Blato,Drinovci da vam se ponove???

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 mar 2012, 12:37

ŠB.TRN je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:mi smo jednu utakmicu dobili za zelenim stolom protiv sloge, (ono sa kupresom je pravda), i vi digli nevjerovatnu prasinu oko toga! Pa ljudi moji, svi znamo da su ekipe u proslim godinama kupovali utakmice gostovanja, pa cak i kupovali utakmice protivnika, te su utakmice rijesene na zelenom travnjaku, ali pitam vas, na koji nacin?

da smo donili koji dinar u Grude, Kupres, kao sto bi ekipe prosli godina napravili... dobili bi 6 boda na "zelenom travnjaku", i niko nebi digo prasinu, a pitam se, zar su ta boda ista vrijednija? Samo je fasada ljepsa, igraci odigraju trening utakmicu, pobijednik se zna prije utakmice, a na kraju izgleda kao zasluzeno na zelenom travnjaku,...
Sve si rekao,bodove ste posteno uzeli ako iz saveza tako kazu.Za ove protiv Sloge ne znam o cemu se radi al mislim da je ovo protiv Kupresa sto posto ispravno.Prije su se kupovale i utakmice i igrči i poklapale trece utakmice,posebno se radilo protiv Uskoplja,i sad kad sve dolazi u neku normalu oni glavni protiv toga.Bi li vi opet Blato,Drinovci da vam se ponove???
kakva bolan normala? Jesi čitao šta sam nalijepio? Evo opet:
Naime, nakon apsurdnih odluka IO NS F BiH Troglav je dobio šest bodova, nakon što je doživio zaslužene poraze od Sloge i Kupresa. Kažemo apsurdnih jer su nadležne Komisije Nogometnog saveza F BiH donijele suprotne odluke - utvrdile su da niti Sloga niti Kupres nisu povrijedili Disciplinski pravilnik NS BiH. Ali, kao da je to važno moćnicima u Izvršnom odboru korumpiranog Nogometnog saveza koji su zanemarili sve odluke svojih Komisija preglasavanjem su donijeli bodove Troglavu.
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 13:00

Utakmica sa Slogom je registrirana rezultatom 0-3 18.10.2011. i više se nije mijenjala odluka, koliko god ti tupio o tome. U tvom i Grdanovom svijetu je odluka bila promijenjena i to ste razglasili na sva zvona. U ostatku svemira, pa tako i u NSFBIH-u i NK Troglav, nije.

A očito više ne vrijedi ponavljati da je igranjem sa MANJE od TRI U21 igrača u prvih jedanaest Kupres prekršio pravilnik. I odlukom o poništenju odluke o registraciji utakmice rezultatom 0-3 je NSFBIH postao smiješan. Kasnije su to ispravili.
Više postaješ smiješan s tom pričom.
A da ne govorim o tome da bi taj klub iz tog skijališta trebao biti izbačen jer cijelu sezonu igra pod kršenjem tog pravila, a uz to za njih igra igrač koji paralelno igra u dva odvojena natjecanja za dva kluba.

A za gospodina Kevina - ne pretjeruj, iz jedine šanse ste zabili, dok je Troglav promašio nekoliko izglednih prilika.
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 mar 2012, 14:02

badblueboylivno je napisao/la:Utakmica sa Slogom je registrirana rezultatom 0-3 18.10.2011. i više se nije mijenjala odluka, koliko god ti tupio o tome. U tvom i Grdanovom svijetu je odluka bila promijenjena i to ste razglasili na sva zvona. U ostatku svemira, pa tako i u NSFBIH-u i NK Troglav, nije.

A očito više ne vrijedi ponavljati da je igranjem sa MANJE od TRI U21 igrača u prvih jedanaest Kupres prekršio pravilnik. I odlukom o poništenju odluke o registraciji utakmice rezultatom 0-3 je NSFBIH postao smiješan. Kasnije su to ispravili.
Više postaješ smiješan s tom pričom.
A da ne govorim o tome da bi taj klub iz tog skijališta trebao biti izbačen jer cijelu sezonu igra pod kršenjem tog pravila, a uz to za njih igra igrač koji paralelno igra u dva odvojena natjecanja za dva kluba.

A za gospodina Kevina - ne pretjeruj, iz jedine šanse ste zabili, dok je Troglav promašio nekoliko izglednih prilika.
koji mi? nisam ja Gruđanin samo sam slučajno bio u prolazu tada i stao da pogledam...a koje ste vi imali izgledne?

hahahaha..jedna jedina kad je vrsni strijelac Peraica zapucao priliku..

pa koliko ja znam Grude se okupe onako bezze i odigraju..znam par igrača, jedan radi u mesnici, drugi u Violeti itd i tako 90% ekipe.polai hne dolazi na trening.nemaju pripreme niti išta..i ako nemožeš dobiti takvu ekipu kakva je ta druga ekipa onda koja pretendira za prvo mjesto..

:roll:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 18:45

Oprosti ako sam te uvrijedio što sam pretpostavio da si iz Gruda.
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 mar 2012, 22:32

badblueboylivno je napisao/la:Oprosti ako sam te uvrijedio što sam pretpostavio da si iz Gruda.
htio sam samo reć da sam neutralac po ovom pitanju..isto mi je i Livno i Grude što se toga tiče.. ;)

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 mar 2012, 22:38

Kevin je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Oprosti ako sam te uvrijedio što sam pretpostavio da si iz Gruda.
htio sam samo reć da sam neutralac po ovom pitanju..isto mi je i Livno i Grude što se toga tiče.. ;)
Kakve su ovo glupe rasprave,pisite malo o igracima koji valjaju,i tako...sta ima novo kod vas u klubu,a znamo svi kakva je liga i sve!!!!!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 mar 2012, 22:47

Kako su vam juniori danas igrali????

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 23:27

Kevin je napisao/la:

slika

Benfica, imamo odlične igrače, i vjerujem da bi ovaj klub uz 2-3 pojačanja, po jedan nazad i u sredinu, bio u gornjem dijelu Prve lige. Tu je iskusni Peraica, Krivić, legenda kluba Crnjak, 37 na leđima, igra kao dječak. Kaić odličan igrač, brzo krilo, Semren odličan veznjak, Mamić sjajno pojačanje - prošao Hajdukovu školu, vratio se i Radić koji je jedno vrijeme igrao za Šibenik. Ima nekoliko odličnih juniora, mogli bi komotno igrati.
Ali se izgube brate u gostima, ne pokazuju ni trećinu onoga što pokazuju doma. Nadam se da će se to promijeniti u ovoj polusezoni, idealna šansa je u 21. kolu pobjeći Brotnju, koje je dosta slabije nego u prvoj polusezoni, a i kao takvi su se u Livnu predstavili u groznom izdanju.

Također, tijekom zime s klubom je trenirao i Ivan Jolić, i još trenira - nema kluba. Ali čujem od određenih ljudi da nije želio zaigrati za Troglav ovu polusezonu.
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 23:41

Inače, evo i parova za vikend.

Sloga Ljubuški - Troglav
Grude - Višići
Igman - Bigeste
Kamešnica - Brotnjo
Kupres - Posušje
Sloga Uskoplje - Turbina
Stolac - Lokomotiva
Tomislav - Klis

Očekujem uvjerljiv trijumf Troglava, 3-4 gola u mreži domaćina i nadam se da nam susjedi iz Podhuma mogu pomoći osvajanjem barem jednog boda, mada teško.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 mar 2012, 00:30

To što ovaj moj Livnjak piše o ovim igračima to je odraz nerazumjevanja nogometne igre,koji Krivić,Perajica,Crnjak i njima slični,ti dečki uz poštovanje njihove nogometne prošlosti pa oni su svršeno vrijeme,a Kajić i Semren su polovični igrači odnosno igrači za igranje kući,pa se pitam koja smo mi to ekipa.Smiobi se kladiti da iz LJubuškog ako donesemo bod mi smo na konju,a tri pa ja onda neznamništa o nogometu iako nam je LJubuški od prošle godine veliki dužnik.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 mar 2012, 00:57

Zato si ti, uz dužno poštovanje, nogometni znalac. slika

A i da si malo bolje pročitao post, s razmijevanjem, vidio bi da sam ih stavio pod iskusne, igrače koji mogu biti prevaga u ovoj konkurenciji. Ne da mogu, nego moraju.
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 23 mar 2012, 09:26

Troglav i Brotnjo na „vrućim“ gostovanjima, „lokosi“ na popravnom u Stocu
Sedamnaesto kolo Druge lige Jug, koje se igra u subotu i nedjelju, donosi dosta interesantnih utakmica.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... om-u-stocu" onclick="window.open(this.href);return false;

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 mar 2012, 09:50

remistarmo je napisao/la:Troglav i Brotnjo na „vrućim“ gostovanjima, „lokosi“ na popravnom u Stocu
Sedamnaesto kolo Druge lige Jug, koje se igra u subotu i nedjelju, donosi dosta interesantnih utakmica.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... om-u-stocu" onclick="window.open(this.href);return false;
Tesko da ce Troglav uzeti sva 3 boda u Ljubuskom jednino s vrecom para,
Grude dobivaju Visice,Igman-Bigeste jedno 4,5 razlike pobjeda domacina,Kamesnica-Brotnjo minimalna pobjeda gosta iz Citluka,Sloga U.-Turbina pobjeda domacina,Stolac-Lokomotiva uvjerljiva pobjeda Stocana,jer malo tko uzme ovdje,a imaju najjjbolju skolu nogometa koliko pratim svugdje su prvi,a i igraci su im extra,samo sto marke ne dobije nitko,tuga al tako je....i Tomislav-Klis pobjeda 3 i vise razlike.........to su vam moje prognoze i vidit ce te koliko pogadjam!!!!!!!!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 12:19

ima li tablica ove lige
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 mar 2012, 12:30

Rosas7 je napisao/la:ima li tablica ove lige

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 18:05

benfica1923 je napisao/la:

volio bi da brotnjo udje u visi rang,drug isu na tablici ,samo dva boda zaostaju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 mar 2012, 18:41

Rosas7 je napisao/la:

volio bi da brotnjo udje u visi rang,drug isu na tablici ,samo dva boda zaostaju
iako nisu ni oni nešto posebno, bolje i Brotnjo nego troglav. bar su ovi prvi, ako ništa, pošteniji ;)
Sloga Uskoplje

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 mar 2012, 18:52

slogauskoplje je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
iako nisu ni oni nešto posebno, bolje i Brotnjo nego troglav. bar su ovi prvi, ako ništa, pošteniji ;)
Iako sam neutralan u pogledu ulaska u 1. ligu Federacije volio bi da Troglav udje iz razloga sto Troglav uvijek zakinu nekim sudackim aferama a Brotnjo se guralo i u PL od strane sudija i igralo je ''dobro'' dok je bilo para a kad je nestalo pravac 3. Liga... A i vidio sam sad da je Troglav razbio Brotnjo u medjusobnom duelu i pokazao da je jaci...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.