Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 23 mar 2012, 17:18

Možda je Benitez imao veće ambicije od jednog CCa. ;)

Gle, niko ovdje ne vrijeđa rad i ličnost Kennya Dalglisha. On je vjerovatno i najveće ime u historiji Liverpoola. Sa velikim uspjehom je bio i igrač i menadžer ovoga kluba. Voli klub, živi za klub... Sve je to divno i krasno, kao iz bajke. Problem je, po milioniti put, što je ovo 2012. a ne 1989. Mora se prilagoditi vremenu. Ne živi se od tradicije a ni motivacija više ne djeluje kao što je to nekad bilo. Bukvalno mi se smuči kada gledam našu igru. Pa čovječe, radije bih gledao 10-plasirani Liverpool koji igra lijep fudbal nego da smo u borbi za LPa sa ovakvim smećem od igre trenutno. Pa ybt, zar Clarkeovo mišljenje baš nikako ne utječe na konačne Kennyeve odluke? Ili ovaj nije ništa naučio od Josea za vrijeme njihovog boravka u Chelseau, u što čisto sumnjam.

Btw, stavio sam ovaj link čisto onako, ne da bih podstakao "rat" ovdje, iako ne bih imao ništa protiv njegovog povratka, s obzirom da ima nezavršenog posla u klubu. Zanimljivo je da Rafa trenutno promovira Globall-coach, program osmišljen od strane njega i njegovih saradnika za iPad, koji treneri mogu koristiti za bolju taktičku spremnost. Eto, gle čuda, Kennyu bi to baš sjelo. :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 23 mar 2012, 17:21

peppo_owen je napisao/la:Villarreal are prepared to sell Giuseppe Rossi this summer, with his former club Man Utd interested - along with Tottenham and Liverpool. (Goal.com)

Nezz jel ko ovo postavljao,al po meni dobar igrac koji bi svakako mogao igrati za LFC :D
Rossi se nije dokazao u Unitedu, ali uvjeren sam kako bi na Anfieldu bio pun pogodak. Iskren da budem pristalica sam nogometaša iz Primere jer se većina vrlo lahko prilagodi na Otočki nogomet, a Rossi je ionako već dosta dobro upoznat sa Premiershipom. "Žuta Podmornica" ove sezone tone tako da je i očekivano da najbolji igrači ovog kluba već u narednom prijelaznom periodu pređu u neke jače klubove. Rossi DA. 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 mar 2012, 17:22

YNWA je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:http://sportsillustrated.cnn.com/soccer ... a-benitez/

Vrijedi pročitati. Riječ je o Rafi i o svemu ponešto.
koje gluposti, cuj Rafa zelio dovesti Alvesa i Jovetica, pa zar on nije dovodio samo Spanske polovnjake, i to davao veliku lovu za njih :roll: :mrgreen:

Jos veca glupost je to da je imao manje love za transfere od aston ville(zar martin nije duplo bolji menager od Rafe, lik je za manje love napravio cudo u villi, dok je Rafa upropastio Liverpool :lol: ), a taj Tottenham je imao daleko bolju transfer politiku od Liverpoola

Rafa je debil, transfer politika je bila katastrofalna, doveo je sve debile, a neki su jos uvijek u Liverpoolu kao npr Reina, Glen, Skrtel, Agger, Lukas, Kuyt, Maxi...i neki debili su otisli kao npr Torres, Luis garcia, sissoko, mascherano, alonso. arbeloa ma sve debili, transfer politika za 0 :mrgreen:
ebo trenera koji ima osvojenu lp,kup uefa,2 titule s valencijom poslje 30 godina posta,pa jos jedno finale i polufinale jednog glupog takmicenja kakva je lp..stvarno je slab zato sto je obruko alkosa 4-1 na old traffordu,sto je prekino chelsiev niz nepobjedivosti na stamfordu i sto je 2put s puno slabijim timom spustio na zemlju glupinha (mourinha)..pobjede na nou campu,meazzi i bernabeu su nikakvo mjerilo,sve je to na srecu bilo :mrgreen: da ne spominjem osvojenu lp. u prvoj sezoni s igracinama poput dudeka,finnana,traorea,biscana,le talleca,siname,mellora,josemia,nuneza i hammana i smicera koji su pred penziju bili :roll: da su mu levati od vlasnika dali kes doveo bi flopove poput dani alvesa,vidica i ville za koje je tad malo ko cuo,stvarno je taj rafa nikakav trener..dajte nam strasnog o'neilla kojem je najveci uspjeh finale kupa uefa :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 mar 2012, 17:28

Bukvalno mi se smuči kada gledam našu igru. Pa čovječe, radije bih gledao 10-plasirani Liverpool koji igra lijep fudbal nego da smo u borbi za LPa sa ovakvim smećem od igre trenutno.
Meni samo prolazi kroz glavu da si ti i tebi slični, gledali ove sezone utakmice Tottenham-Liverpool, Stoke-Liverpool, Liverpool-Tottenham, Liverpool-Stoke ...
Možda je Benitez imao veće ambicije od jednog CCa.
Davno je bio 13.05.2006. što se Liverpoola tiče ;) Slabe mu onda ambicije bile.
Zanimljivo je da Rafa trenutno promovira Globall-coach, program osmišljen od strane njega i njegovih saradnika za iPad, koji treneri mogu koristiti za bolju taktičku spremnost. Eto, gle čuda, Kennyu bi to baš sjelo.
Ima li ikakva druga opcija taktike na tom iPad-u osim 4-2-3-1?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 mar 2012, 17:38

Henderson je napisao/la: Meni samo prolazi kroz glavu da si ti i tebi slični, gledali ove sezone utakmice Tottenham-Liverpool, Stoke-Liverpool, Liverpool-Tottenham, Liverpool-Stoke ...
Gledao sam ja skoro sve utakmice ali se poslije svakog poraza sigurno neću izvlačiti sljedećim: "Povreda, stativa/e, nesreća." To nije moj stil. ;) Kada odigramo lijepo, a izgubimo, to i napišem. Kada pobijedimo a budemo loši, također i to napišem.
Henderson je napisao/la:Davno je bio 13.05.2006. što se Liverpoola tiče ;) Slabe mu onda ambicije bile.
Ok, nije osvojio trofej 4 godine. Nabijaj mu to nas nos, molim te. Evo, izvinjavam se u njegovo ime što je ciljao na LPa i Premiership, gdje se vrte pare, radije nego na utješne nagrade poput CCa, gdje pobjednik dobije 100 hiljada funti. ;)
Henderson je napisao/la:Ima li ikakva druga opcija taktike na tom iPad-u osim 4-2-3-1?
Bolje i jedna koja se uz adekvatnu podršku može usavršiti do same perfekcije nego korištenje četiri od kojih nijedna ne pali. ;)
Greatness dies

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 mar 2012, 17:41

fina pjesmica :mrgreen:

Znadoh da si pravi cim dosao si ti
Podario nam petu, zavoljeli te svi

Vratio si timski duh i ponos nasem dresu
Protivnici nasi od straha sad se tresu

Komplekse si nabio Murinju Zozeu
Utisao Kamp nou, pokorio Bernabeu

U srcima nasim tvoje ime stoji
U crvenoj boji k’o obrazi tvoji

Kazu koga nema bez njega se moze
Ali jednog dana Rafu vrati, Boze ! ! !
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 mar 2012, 17:50

Benitez je u prvoj sezoni imao 14 ligaških poraza, a što se tiče njegove orjentacije na Premiership i tu je King bolji ( ima jednu titulu a Benitez nema ) ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 23 mar 2012, 17:57

Phill Jackson je napisao/la:fina pjesmica :mrgreen:

Znadoh da si pravi cim dosao si ti
Podario nam petu, zavoljeli te svi

Vratio si timski duh i ponos nasem dresu
Protivnici nasi od straha sad se tresu

Komplekse si nabio Murinju Zozeu
Utisao Kamp nou, pokorio Bernabeu

U srcima nasim tvoje ime stoji
U crvenoj boji k’o obrazi tvoji

Kazu koga nema bez njega se moze
Ali jednog dana Rafu vrati, Boze ! ! !
To je kljuc svega. Kenny je to uradio proslu polusezonu, a onda je doveo kloceve koji ne znaju sta je timski duh.

Reina - Glen - Carra - Agger - Aurelio - Masch - Xabi - Benayoun - Gerrard - Kuyt - Torres.
To je bio tim od koga su svi strahovi u LP. Da je imao sredstava na raspolaganju Bog zna gdje bi danas bili.

@Rizo
Njegova je orijentacija bila Liga sampiona ne premiership.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 mar 2012, 17:59

Henderson je napisao/la:Benitez je u prvoj sezoni imao 14 ligaških poraza, a što se tiče njegove orjentacije na Premiership i tu je King bolji ( ima jednu titulu a Benitez nema ) ;)
... I opet kažem, niko ne spori njegov trenerski rad prije 20 godina. Tad je bio fenomenalan i tvrdim da je mogao postati naš Ferguson.

Realnost je takva da je igra ružna i bezidejna. Da donosi neke rezultate, konkretno mislim na izgledan plasman u LPa, možda bih se i sačuvao od ovih komentara.

I fakat si dojadio sa ovim statistikama. Čuj, imao je 14 poraza u prvoj sezoni. Koga boli ona stvar što je on imao 14 poraza u prvoj sezoni u klubu? Time je lošiji trener od Kennya? I ja sam zabio 6 golova na terminu, da li to znači da sam bolji napadač od Torresa, pošto sam zabio više nego on u čitavoj sezoni?
Greatness dies

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 mar 2012, 18:21

Već sam razgovarao sa @Bertrandom na temu povratka Rafe u Liverpool. Da odmah kažem, nisam za to, nije Rafa trener za nas, bar po mom mišljenju.
S druge strane, s njim smo imali neki prepoznatljiv stil igre, većinu transfera je pogodio (bilo je par fula, ali i SAF pravi greške), osvojili LP, bili nevjerovatno blizu osvajanja Premiershipa, FA Cup...
Kenny je legenda kluba. Najveće ime ikada, zasigurno. Ali on nije trener za ovo vrijeme. I budali je jasno da mi nemamo stil igre. Ama baš nikakav. Čak i Stoke ima stil igre, ružan, ali ipak postoji. Naša se igra zasniva na pasovima bez svrhe, i nadi da će neko napraviti solo prodor i postići nešto. Evo, primjer ova dva gola protiv QPR-a. Jedan iz gužve nakon kornera, drugi na treću odbicu. Nijedna akcija nije napravljena, ama baš nijedna. Neki će reći da su krivi igrači za sve ovo što nam se dešava. Pitanje je koji ? Najgore ocjenjeni igrači po SKYSPORTS-u (od regularnih prvotimaca) ove sezone su : Jordan Henderson (5,8), Andy Carroll (5,7) i nekoliko igrača sa 6,1 (Adam, Downing, Kuyt...). Dakle, Kennyeva najveća pojačanja (izuzimajući Suareza) su ovdje. Čovjek je fulio većinu transfera, uprkos ogromnim sredstvima (nastalim od prodaje igrača ili ne, velika sredstva su bila tu), u januaru je bilo jasno da od LP nema ništa, igra nam ne liči ni na šta. Po meni CC cup to ne ispravlja. Niti će FA Cup ako ga osvojimo ovom igrom. Na duge staze, ovo nije produktabilno ni nama ni Kennyu, koji može početi padati u očima navijača.
Da napomenem opet na kraju, nisam za Rafu, ali jesam za to da je on bolji od Kennya.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 23 mar 2012, 18:42

Ako sutra ne dobijemo Wigana il' josh gore ako izgubimo,to bi bilo u zadnjih 6 utakmica 5 poraza.To je bruka za
klub tipa Fulhama a kamoli za L'poola.Kad' KK shvati da ne ide vise ovako,vjerovatno ce dati sam otkaz.S ovakvom igrom prije cemo zavrsiti na 10 nego na 6 mjestu..
A Rafa ne vjerujem da ne moze naci posao,vjerovatno ceka da ga L'pool zovne... :D
Mada bih volio ako KK ode sa mjesta menadzera,da uzme neku funkciju u klubu.. ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 19:04

Henderson je napisao/la:Interesantno kako to forumaši rade. Svi broje Kingu 3 prijelazna roka i potrošenih 112 milina funti, a zaboravljaju da je u 3 prijelazna roka i Benitez potrošio toliko. Baš me interesuje kako je Benitez platio Torresa 20 miliona funti, Aquilanija 17 miliona, Glena 17 miliona, Babela 12, Keana 19, Rieru 8, Dossenu 7, Kuyta 9, Penanta 7, Mascherana 19 ... 2007 i 2008 je također potrošio preko 100 000 000 funti a rezultata ( trofeja ) nije bilo. Zaboravljaju forumaši da smo 2010-te završili 7. na tabeli i da su od tada kola krenula niz brdo.
Kažu Benitez prodavao da bi kupovao, a King nije prodao Torresa da bi doveo Suareza i Carrola? Sve je to isto ili barem slično.

Kažu Banitez bi doveo ovog, doveo bi onog ali je morao dovesti ovog i ovog. Pa dobro, da je King imao samo još 10 miliona funti više i on bi doveo Mattu a ne Downinga i ne bi morao dovoditi Bellamyija džabe jer nije imao više para. I da je Torres zatražio transfer u ljeto a ne u po zime, King bi doveo Aguera. Sveti Rafa, bezgriješan.
sada nas najveci domet je Carling cup
Benitez nije ni to osvojio za 6 dugih sezona.
A sto se svaki put vadis na tu godinu kad smo zavrsili 7??Koliko mene sjecanje sluzi,bili smo i 2 ,to ne spominjes,niti da smo zadavali strah po EPL i LP,postavljali neke rekorde (8:0 Besiktas)?Za 35 M (koliko je kostao Carrol),moga se dovest Aguero ili Mata,no medjutim njih *ebe sto nisu sa "otoka".Pisalo se ovdje na forumu kako ce "Englezi",donijet prevagu,kako ce pokazat tu svoju borbenost,i da ce se LFC dic iz pepela,i ima li ista od toga??
KD je legenda(to sam x puta ponovio),al msm da bi trebao se malo prilagoditi modernom nogometu.Vremena sidrasa su prosla,sad se igra drugi stil nogometa,stalne rotacije.Zamisao je bila "pass and move",lijepo,ali vidis li ti to na terenu?Sta ce Carrol na lijevoj strani,sta ce van 16m(utakmica sa QPR),sta on tu moze uradit?
Sto se tice trofeja,jeli tebi vaznija LP ili Carling cup?Msm da svaki navijac LFC zivi za taj dan kad cemo opet utorkom i srijedom gledati klub kako dere Reala,Barcu,Juveta i ostale velikane.
Da se razumijemo,ja sam za KD,jer voli klub,legenda je,ali neke stvari se drasticno moraju promijenit,od taktike,skautinga,transfer politike jer ovako ne ide,na Liverpoolov racun se sale zbijaju,navijaci su zeljni trofeja...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 mar 2012, 19:25

Gori ste vi sto mu pokusavate objasniti. KD je najbolji trener svih vremena, svaki istinski navijac Liverpoola mora zeljeti njegov ostanak i da LFC osvoji sto vise CC. Hura za KD-a.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 23 mar 2012, 19:32

Jadan je ovaj klub i njegova budućnost ako se vi nastavite prepirati ko je bolji od dvojice trenera, trenera koji spadaju u čisti prosjek evropskog nogometa. Al opet, ne žalim se. Samo naprijed. :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 mar 2012, 19:48

Wisey je napisao/la:Jadan je ovaj klub i njegova budućnost ako se vi nastavite prepirati ko je bolji od dvojice trenera, trenera koji spadaju u čisti prosjek evropskog nogometa. Al opet, ne žalim se. Samo naprijed. :mrgreen:
Upravo to. Treba se okrenuti naprijed, i naći neko drugo trenersko ime, recimo Deschamps. To je samo primjer, svijet je pun trenera koji su bolji od Kennya i Rafe. Samo je trik u tome što Kenny neće ići još dugo vremena, tu je prvi trofej nakon dugo vremena, tu je njegov status među igračima i navijačima, tu je činjenica da se klub još uvijek nije stabilizovao i da bi promjena trenera ugrozila taj proces. Nadam se da će Kenny krenuti sa osavremenjivanjem svojih trenerskih vještina, ako već nije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 23 mar 2012, 19:50

EVO ZA GOSPODU KOJI GOVORE KAKO JE BENITEZ DOVODIO POLOVNJAKE !

Bivši trener Liverpoola Rafael Benitez otkrio je kako je za vrijeme svog mandata na Anfieldu imao plan dovesti Daniela Alvesa i Stevana Jovetića, no klub nije imao novaca.

Rafael Benitez, nekadašnji trener Redsa, a trenutno nezaposlen, izjavio je kako je imao veliku želju u Liverpool dovesti dvojicu perspektivnih igrača, no financijske mogućnosti kluba to nisu dopuštale. Riječ je o Danielu Alvesu iz Barcelone i Stevanu Jovetiću iz Fiorentine.

"Daniel Alves je bio naša prva opcija na desnoj strani. Problem koji smo imali je bio taj da sam ja htio dovesti Alvesa kao krilnog napadača, dok je on igrao beka. Tada je to bila teška odluka jer smo imali novaca samo za jednog napadača ili jednog beka", rekao je Benitez.

Bivši trener Liverpoola kazao je kako se naposljetku klub odlučio kupiti napadača, no nije požalio: "Kupili smo napadača, a on je bio Dirk Kuyt. Ispostavilo se kako je to bio vrlo dobar potez jer je puno pridonio klubu", izjavio je.

Benitez je otkrio i kako je imao plan složiti momčad u kojoj bi veliku ulogu igrao sadašnji veznjak Fiorentine, Crnogorac Jovetić. "On je bio na našoj meti, ali nismo imali dovoljno novaca".

"Moja je ideja bila postaviti u vezni red Mascherana, Lucasa, Gerrarda i Aquilanija. Dvojica od tih igrača igrala bi u sredini, a Jovetić između linija", rekao je trener koji je vodio Liverpool do naslova europskog prvaka 2005. godine.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 23 mar 2012, 19:58

ja sam za ostavku dalglisha ako ce doci The special one :)
Walk on, with hope in your hearts.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 23 mar 2012, 20:20

Wisey je napisao/la:Jadan je ovaj klub i njegova budućnost ako se vi nastavite prepirati ko je bolji od dvojice trenera, trenera koji spadaju u čisti prosjek evropskog nogometa. Al opet, ne žalim se. Samo naprijed. :mrgreen:
Najbolji treneri decenije (2001 - 2010):

1.Arsen Venger (Francuska)
2. Aleks Ferguson (Škotska)
3.Žoze Murinjo (Portugal)
4.Fabio Kapelo (Italija)
5.Gus Hidink (Holandija)
6. Karlo Anćeloti(Italija)
7.Luiz Felipe Skolari (Brazil)
8. Marselo Bijelsa (Argentina)
9.Rafael Benítez (Španija)
10.Marčelo Lipi (Italija)

Prema IFFHS lista najboljih u zadnjih 10 godina.Prema njima (a strucniji su od mene i tebe) RB vise od prosjeka :D
A slazem se da nije vrijeme za ovakve rasprave,al vidljivo je nezadovoljstvo kod svih navijaca LFC :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 mar 2012, 20:22

artemis77 je napisao/la:ja sam za ostavku dalglisha ako ce doci The special one :)
Piši propalo.

Dalglish: "Naučili smo lekciju"

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je priznao kako je njegova momčad na teži način naučila lekciju nakon što su u utakmici rpotiv Queens Park Rangersa izgubili već dobivenu utakmicu.

Redsi su imali prednost od 2:0, ali se u završnici utakmice njihova obrana, nekarakteristično za njih ove sezone, raspala i primila tri gola u trinaest minuta, jednako koliko su primili i u tri posljednje premierligaške utakmice zajedno.

Poraz na Loftus Roadu protiv momčadi koja se bori za opstanak bio je za Dalglishevu momčad deveti ove sezone, te ih je dodatno udaljio od mogućnosti da dobrim nizom u završnici izbore mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

"Moramo pronaći odgovore i osigurati da naučimo nešto iz ovoga. Bili smo jako kontruktivni najvećim dijelom te utakmice. Primili smo gol iz prekida, nabačaja i pogreške na samom kraju. Ne mislim da bi itko pri zdravoj pameti rekao da smo to zaslužili." rekao je Dalglish.

U 2012. godini Dalglisheva je momčad izgubila čak šest od deset odigranih ligaških utakmica, pobijedivši samo dva puta, a u posljednjih pet utakmica pretrpili su četiri poraza. To je u suprotnosti s njihovom formom u kup natjecanjima, gdje su već osvojili Carling kup i plasirali se u polufinale FA kupa.

S obzirom da su pobjedom u Carling kupu već osigurali nastup u Europa ligi, neki su kritičari sugerirali kako bi se igrači mogli podsvjesno koncentrirati na osvajanje i drugog kupa umjesto da pokušavaju dostići zaostatak za četvrtim mjestom, što je nerealan cilj, budući da bi za to trebali nadoknatiti zaostatak od dvanaest bodova. Dalglish odbacuje takve tvrdnje, te kaže kako je izvedba momčadi sve do trenutka kad je QPR postigao prvi gol dokaz da nije tako.

Devet igrača koji su započeli nedjeljnu utakmicu četvrtfinala FA kupa su bili u startnoj postavi na Loftus Roadu, iako je Martin Kelly morao napustiti igru zbog ozljede deset minuta prije poluvremena, a Dalglish smatra kako je njegova momčad zadržala svoj standard igre najvećim dijelom utakmice.

"Možda bi puno ljudi pomislilo da će pobjeda protiv Stokea i plasman u polufinale FA kupa utjecati na način na koji su momci prišli utakmici, ali to se nije dogodilo." dodao je Dalglish za BBC Sport.

I Kelly i Charlie Adam, koji ima problema s ozljedom koljena, su upitni za subotnju utakmicu protiv još jednog davljenika, Wigana. Glen Johnson i Daniel Agger su i dalje izvan stroja, dok je Craig Bellamy propustio posljednje tri utakmice.

Ponekad zaista poželim da se Rafa vrati da vidim/o šta bi uradio sa ovom ekipom. Volio bih da ga vidim negdje sa neograničenim budžetom. Meni se zgadio sa pričom "We will improve" i slično tome. Meni je svejedno ko će izvuć' Liverpool iz krize. Nek' bude King, Rafa, Capello, Guardiola, Ćiro ... sasvim nebitno, samo da to neko učini.
FK Pjetlovi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 23 mar 2012, 20:25

peppo_owen je napisao/la: Msm da svaki navijac LFC zivi za taj dan kad cemo opet utorkom i srijedom gledati klub kako dere Reala,Barcu,Juveta i ostale velikane.
To je činjenica. ;) Ja sam za to da ostane King, ali ako i naredna sezona bude ista kao i ova, onda ga ne bih držao na klupi Liverpoola. Što se mene tiče, volio bih da njegov nasljednik bude Rafa. Rafa je izjavio, ne tako davno, da će čekati, koliko god godina trebalo, da ponovno preuzme klupu Liverpoola. Nije King jedini koji voli toliko Liverpool.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.