Porediti Kennya i Rafu je suludo,Rafa je vjerovatno trenutno bolji takticar pa i strucnjak ali ni za 50g nece moci doprinijeti klubu onoliko koliko je King.
Razumijem ja ovdje vecinu,mnogi su frustrirani pa i ja sam,sto ponovo necemo igrati LP,na pocetku se mozda potajno nadalo i borbi za titulu jer ipak potroseno je preko 100 mil dosli novi vlasnici,vratio se Dalglish,sve je nekako upucivalo na to da bi ova sezona mogla podici Liverpool iz "pepela",al ipak osvojena je jedna titula ista ona na koju bi navijaci drugih klubova (koji ovdje prosipaju suplju da je taj trofej uopste nebitan) svrsavali na isti bar godinu dana,daleko od toga da se moze poredit s ligom ili FA da ali je trofej trofej
Vec bi se trebalo poceti raditi u klubu i na ljeto se rijesiti nekih neradnika,ako misle ponovo konkurisati za sami vrh pojacanja MORA biti,radi se na produzenju ugovora Sterlingu,Skrtelu i Suarezu,zadnja dva standardni prvotimci ovaj prvi ce vjerovatno sljedece sezone malo ozbiljnije pokucati na prvi tim.
Zadnja linija je dobra,nije savrsena ali ipak Agger,Skrtel,Coates,Kelly,Flano,Enrique (Carru necu racunat obzirom da on u narednim godinama nece prestavljati oslonac tima) su kvalitetni igraci i tu nam ne skripi.
Vezni red Lucas,Gerrard,Spearing,Shelvey
Adam,
Henderson ...ovdje je vec kriiiiza

...
-Lucas se povrijedi

dok je igrao u zivotnoj formi i onda je sve krenulo nizbrdo
-Gerrard malo igra malo ne igra,i tu se mora naci dobra zamjena
-Spearing nije los,trudi se ali nije igrac za prvih 11,obzirom da igra u vezi mora imati puno vise ideja al to nazalost nema,ali je uvijek jedan od najborbenijih i za to respekt
-Boldovani i isrivljeni

su katastrofa ,za Hendu jos ima vremena kao mlad je,al vidjet cemo
-Shelvey,stvarno ne razumijem Kinga,u pocetku ga je stalno ubacivao a onda prestade

,po meni bi trebalo dati vise sansi njemu nego Hendersonu ali se ne smije izgleda jer ovaj nije placen 20 mil f.
Sto se tice napada i tog ofanzivnog reda tu ne treba trositi rijeci,nijedan KOMPLETAN igrac,Suarez je tome najblizi al mu fali ona hladnokrvnost koju je IMAO jedan Torres...ostale mi mrsko komentarisati sve se vec zna

.
Budite mi pozdravljeni i nemojte se nervirat

.