A jest je ugoji Bean bas na mjestima gdje to i treba...spielführer_21 je napisao/la:

Zar je onakav smokljan mogao napraviti ovakav stroj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A jest je ugoji Bean bas na mjestima gdje to i treba...spielführer_21 je napisao/la:
Ma sto bi provjeravao nesto?spielführer_21 je napisao/la:Mislim da ona nije kćerka od Rowana Atkinsona, to su mediji provalili, a da nisu provjerili. Ali nema veze, lijepo zvuči
i ja bih koliko mogu... jedno pola sata, maksimalnoEdo_77 je napisao/la:Ja da sam Dzeko ja bi joj trpo jedno vrijeme....
https://twitter.com/#!/MissGAtkinson" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Zna li neko njen twitter profil?
hahahahahahahahahaha..pokazi joj kako bosanci ''udaraju'' ..bhfanatic14 je napisao/la:Edine sad ili nikad![]()
Ziko nije golf dvicadon_burza je napisao/la:
evo Dzeksona kako krstari ulicama Mancestera
kad je šejk dolazio u City on i burazer su raspolagali bogatstvom od 600 milijardi funti, a recimo da je u tom trenutku Abramović bio težak 11 milijardi funti, pa ti sad vidi jel za njega bacanje para koje je do sa uložio u City, a to je otprilike 1 milijarda funti, znači infrastruktura+ igrači i sve što ide uz to, pa Menso ti bolan tim parama svaki put poslije nužde guzicu briše... A koliko sad ima para to ni on ne zna s obzitom da mu bogatstvo exponencijalno raste.Virtu4l je napisao/la:Nikad nisam shvatao te bogate vlasnike klubova. Za igrače izdvajaju astronomske cifre, a na trenerima škrtare. Treneri uopšte nisu skupi kao igrači, a jasno je kao dan koji treneri vrijede i imaju rezultate iza sebe. Pa jeli toliko teško dovesti npr. Hiddinka, Capella, Van Gaala, pa čak i Spallettija...
A vi drcajte po forumu i yebite Manciniju majkudon_burza je napisao/la:
evo Dzeksona kako krstari ulicama Mancestera
Nisam nigjde nasao da je nesto napisala vezano za Edina.don_burza je napisao/la:https://twitter.com/#!/MissGAtkinson" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Zna li neko njen twitter profil?
Zakljucak ti nije do kraja iskristalisan,boli ga briga za pare,covjek se zabavlja bacajuci milione.Pa zasto onda kupuje najbolje igrace,a normalnog trenera ne.Po toj logici da ga stvarno boli briga za pare dao bi primjera radi 25 miliona za Adilovica kupio Torlaka i Zebu u paketu za 50 miliona i tek bi onda zabava bacajuci milione krenula.Ili bi doveo par beduina bez kamila,da malo promjene teren umjesto pjeska -trava.muXmania je napisao/la:kad je šejk dolazio u City on i burazer su raspolagali bogatstvom od 600 milijardi funti, a recimo da je u tom trenutku Abramović bio težak 11 milijardi funti, pa ti sad vidi jel za njega bacanje para koje je do sa uložio u City, a to je otprilike 1 milijarda funti, znači infrastruktura+ igrači i sve što ide uz to, pa Menso ti bolan tim parama svaki put poslije nužde guzicu briše... A koliko sad ima para to ni on ne zna s obzitom da mu bogatstvo exponencijalno raste.Virtu4l je napisao/la:Nikad nisam shvatao te bogate vlasnike klubova. Za igrače izdvajaju astronomske cifre, a na trenerima škrtare. Treneri uopšte nisu skupi kao igrači, a jasno je kao dan koji treneri vrijede i imaju rezultate iza sebe. Pa jeli toliko teško dovesti npr. Hiddinka, Capella, Van Gaala, pa čak i Spallettija...
Zaključak: Šejka boli briga za pare, čovjek se zabavlja bacajući milione...
evo ako meni ne vjeruješ ovaj naslov je bio u mirroru kad je ovaj "močni" čiko dolazio u City:
Trillion-dollar wealth of new Manchester City owner Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.