FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Damir_BvB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Damir_BvB » 22 mar 2012, 14:06

zlatandr je napisao/la:Ko sada u Bayi uz Lama igra na bekovskoj poziciji u startnoj postavi? je li Alaba ili neko drugi?
Alaba !
BvB Echte Liebe !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 mar 2012, 14:32

Sinoc smo bili mnogo bolji protivnik na terenu, ali je realizacija ponovo izostala. Utakmica je bila lijepa za oci, a jedino su nedostajali golovi. Na kraju smo prosli na penale i u finalu cemo igrati protiv Dortmunda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 mar 2012, 23:30

effe_sa je napisao/la:slika

Zanimljiva klauzula....Ako Olić skupi 20 nastupa automatski mu se produžuje ugovor, tako stoji u klauzuli.
E sad on ih je skupio sa sinoćnjim 21, ali ulazak sa klupe se po istoj klauzuli računa pola nastupa. Tako da Olić za sad ima 11,5 nastupa :) ;)

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 48176.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe,ja postavljam sad pitanje da li je moguce da zato on i ne dobija toliko priliku???jer ga se zele rijesiti???
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 mar 2012, 10:49

proFCB je napisao/la: hehe,ja postavljam sad pitanje da li je moguce da zato on i ne dobija toliko priliku???jer ga se zele rijesiti???
Zanimljivo razmišljanje, ali tu mogućnost možeš gotovo sigurno isključit, jer ako mu se ugovor automatski produži onda ako ga uprava ne želi dalje kod nas može ga prodat na ljeto. U tom slučaju uzima Bayern pare za njega, a u tom slučaju koliko god da dobiju, dobro je, a par miliončića bi sigurno uzeli....Nije Ola i pored toga što je ušao u godine za bacanje pa da ga ne možeš nikako prodat....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 mar 2012, 15:24

"Njemački nogometni savez dobio je čak 328 000 zahtjeva za kupovinu ulaznica za finale kupa"... Hajmo sad iskreno momci - koliko ste vi zahtjeva poslali? Ja sam samo uspio cetiri (nije mi se vise dalo praviti laznih profila), ali mislim da su effe, Klare, Hantro barem frtalj zahtjeva poslali (mada opet mislim da je Hantro poslije sinosnjeg mezenja istopio svoju tastaturu) :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 mar 2012, 20:19

Sutra na Hanofu bez Svinjceka, koji je izgleda obnovio povredu zgloba, tako da cemo biti liseni njegovih usluga.

Slomkini puleni su umorni od igranja utakmica u EL-i, ali ni mi ne zaostajemo puno, uz to smo imali jednu tesku utakmicu u srijedu sa Gladbachom.

Mnogi igraci su se zalili na umor, prvenstveno Ribery, tako da sutra ocekujem koliko toliko izmijenjen sastav, iako su male sanse da se isto desi, jer se Jupp ne smije upustiti u jos neki kiks.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 mar 2012, 23:42

dr.adnan je napisao/la:"Ja sam samo uspio cetiri (nije mi se vise dalo praviti laznih profila), ali mislim da su effe, Klare, Hantro barem frtalj zahtjeva poslali (mada opet mislim da je Hantro poslije sinosnjeg mezenja istopio svoju tastaturu) :-)
Haman je mojih 327 996. :mrgreen:
Sheffe je lijen, a Klare pise s cudnog mjesta (ne znam sto ne izadje iz te hale kad hoce post napisat' :lol: ).
O Omi da ne govorim. Tom je mrsko migat'. :twisted:
Omerbavarac je napisao/la:Sutra na Hanofu bez Svinjceka, koji je izgleda obnovio povredu zgloba, tako da cemo biti liseni njegovih usluga.
E ako Svinja postane stakleni, ja prestajem pratit' fusbal.
Al' kako je krenulo, ni to nije iskljuceno. Ajdeee Svajni, dje su ta muda 'bem ti. :mrgreen:

Rotacije nam trebaju, rotacija biti nece. Jedina koja moguca je ona na relaciji Tymo - Gusa.
A rekao bih da je to nezeljena rotacija. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 01:14

JetSet_Hantraga je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:"Ja sam samo uspio cetiri (nije mi se vise dalo praviti laznih profila), ali mislim da su effe, Klare, Hantro barem frtalj zahtjeva poslali (mada opet mislim da je Hantro poslije sinosnjeg mezenja istopio svoju tastaturu) :-)
Haman je mojih 327 996. :mrgreen:
Sheffe je lijen, a Klare pise s cudnog mjesta (ne znam sto ne izadje iz te hale kad hoce post napisat' :lol: ).
O Omi da ne govorim. Tom je mrsko migat'. :twisted:
Omerbavarac je napisao/la:Sutra na Hanofu bez Svinjceka, koji je izgleda obnovio povredu zgloba, tako da cemo biti liseni njegovih usluga.
E ako Svinja postane stakleni, ja prestajem pratit' fusbal.
Al' kako je krenulo, ni to nije iskljuceno. Ajdeee Svajni, dje su ta muda 'bem ti. :mrgreen:

Rotacije nam trebaju, rotacija biti nece. Jedina koja moguca je ona na relaciji Tymo - Gusa.
A rekao bih da je to nezeljena rotacija. ;)
aaj nemoj mi samo tih rotacija bulje ubaci Butt-a umijesto Neura al nemoj ovo dirat,jer zasad funkcionise super...nesh mi je zao Svajnija imao sam neku internu raspravu sa HzBvB koji je nagovjestavao da se radi ponovi o istoj ozlijedi, mada je samo spekulisao,et na kraju se ispostavi tacnom....
sutrasnja utakmica kao i svaka dosad bit ce sigurno veoma teska,znao nam je Hannover praviti velike probleme zadnjih godina,no nadam se da ce se sutra sve promijeniti.

Ti rece Ribery je umoran,eeeh **** ga ja,nek stisne zube (ne kazem da nije dosad) nek izadje 60minuta i odradi Slomku i njegove pulene i nek sjedne zasluzeno na klupu,jer kao sto neko rece ne smijemo si dopustiti niti jedan KIKS vise,jer to bi znacilo deff gubitak salatare!!!
Ako nista treba uciniti zavrsetak sezone zanimljivim jer gostujemo BvB samo cetiri kola prije kraja ako se ne varam!!!
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 01:20

effe_sa je napisao/la:
proFCB je napisao/la: hehe,ja postavljam sad pitanje da li je moguce da zato on i ne dobija toliko priliku???jer ga se zele rijesiti???
Zanimljivo razmišljanje, ali tu mogućnost možeš gotovo sigurno isključit, jer ako mu se ugovor automatski produži onda ako ga uprava ne želi dalje kod nas može ga prodat na ljeto. U tom slučaju uzima Bayern pare za njega, a u tom slučaju koliko god da dobiju, dobro je, a par miliončića bi sigurno uzeli....Nije Ola i pored toga što je ušao u godine za bacanje pa da ga ne možeš nikako prodat....
ma slazem se sa tobom,al vidi jednu stvar najprije uprava govori bomba pojacanje dolazi,pa nas sve izlevate na FB straniici,pa se kaze da Ola ode u Wolfsburg,pa onda ko da ce mu se produzit ugovor,pa onda ovo,tak da ja ima osjecaj ukoliko je ta klauzula tacna, a Bayo ne uspije na vrijeme naci pravog napadaca,a vidim neshto se i Pizzaro spoinje,onda ce Olic u nekoliko zadnjih utakmica biti starter i samim tim ce mu se produziti ugovor.
Pretpostavljam da je to bila ko neka "nagrada" za pretproslu sezonu kad nas je odveo u polufinale LP pa se onda povrijedio.....
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 mar 2012, 02:10

proFCB je napisao/la: aaj nemoj mi samo tih rotacija bulje ubaci Butt-a umijesto Neura al nemoj ovo dirat,jer zasad funkcionise super...
Kljucna rijec: ZASAD. ;)
Jasno je i meni druze da ovo odlicno funkcionise, ali to se vrlo brzo promijeni. Pa i ona kriza u srednjem dijelu sezone je djelomicno (najvise) bila zbog nedovoljnog broja rotacija.
Pored svega, preopterecenost povecava sanse za novim povredama, a sta cemo ako nam se povrijedi Robbery? Kako na Real? :?

Znam ja i za onu: ne mijenjaj tim koji pobjedjuje, ali sad bas i nisam siguran. Jedino sto sam siguran jeste da Jupp nema muda da zarotira, tako da je nama dzaba ovdje trkeljat'. :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 08:13

JetSet_Hantraga je napisao/la:
proFCB je napisao/la: aaj nemoj mi samo tih rotacija bulje ubaci Butt-a umijesto Neura al nemoj ovo dirat,jer zasad funkcionise super...
Kljucna rijec: ZASAD. ;)
Jasno je i meni druze da ovo odlicno funkcionise, ali to se vrlo brzo promijeni. Pa i ona kriza u srednjem dijelu sezone je djelomicno (najvise) bila zbog nedovoljnog broja rotacija.
Pored svega, preopterecenost povecava sanse za novim povredama, a sta cemo ako nam se povrijedi Robbery? Kako na Real? :?

Znam ja i za onu: ne mijenjaj tim koji pobjedjuje, ali sad bas i nisam siguran. Jedino sto sam siguran jeste da Jupp nema muda da zarotira, tako da je nama dzaba ovdje trkeljat'. :D
nemoj susiti zivota ti....
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 10:57

Ma neka rijese Hannovera za 30 minuta nek im zabiju jedno 3 komada i onda neka zamjene pola postave neka se odmara pred duel s Marseilleom koji je odgodio svoju utakmicu u prvenstvu kako bi se sto bolje pripremili za duel protiv Bayerna. Sta se sve radi , ali ni to im nece pomoci ;) . Znaci brzo rijesiti Hannover i onda odmarati igrace.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 mar 2012, 14:46

slika

Olic i Pranjic in - Gomez i Muller out.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2012, 15:11

Ma morao je danas bar malo zarotirat i eto učinio je, očekivao sam da možda Olu ubaci, ali je možda još trebao malo odmorit ili Riberyja ili Robbena, pa onda ako ne krene dobro lako ih je ubacit sa klupe...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 15:23

je li definitivna ovo postava???
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 mar 2012, 15:27

proFCB je napisao/la:je li definitivna ovo postava???
Jeste.
Rib i Rob moraju igrati, kao sto sam i mislio.
Ali moram priznati da me i ovo pravo iznendadilo. :shock:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 15:57

Najveca greska mu je sto je stavio Olica u prvu postavu.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 mar 2012, 16:07

Kakva akcija, svaka cast 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 16:09

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakva akcija, svaka cast 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 mar 2012, 16:11

1-0 Kroos na asistenciju Robbena.

Jupp sve iznenadio sa postavom za danasnju utakmicu, ali dobro je da se neki igraci i odmore.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.