Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tevezito
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la tevezito » 22 mar 2012, 23:22

Papastathopoulos je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jedno je sigurno M.C ima najvece ublehase i karine od navijaca.
Papci glasaju za Teveza kao najboljeg napadaca a ovaj im se posrao na glavu jos prosle godine.
U bilo kojem normalnijem klubu nakon odbijanja ulaska u teren bi dobio otkaz.
Da ne govorim kako su se promijenili za 180 stepeni kad su bacali Tevezov dres u kontejner.
Bila bi bruka da ovaj tim bilo sta osvoji.
Ti znas ko ima kakve navijace.Ljudi ostali uz klub kada je ispao u 3 ligu, kada nije imao trofeja 30 i kusur godina i ti da kazes kakvi su to navijaci.Ovaj tim ce osvojit jos za tvoga zivota oko 20 trofeja minimalno s obzirom da ne znam koliko imas godina nisam smio neku vecu cifru rec.Zivi bili pa vidili.
cuj 20 trofeja :lol: :lol: hoce, ako se ozivi kup velesajamskih gradova :lol: :lol: :lol:

hebo ih tevez u paksu glupi...
Samo gledaj i uzivaj.Vrijeme ce pokazati.A taj drugi dio posta nije na mom nivou konverzacije pa nemam komentar.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 mar 2012, 23:23

tevezito je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jedno je sigurno M.C ima najvece ublehase i karine od navijaca.
Papci glasaju za Teveza kao najboljeg napadaca a ovaj im se posrao na glavu jos prosle godine.
U bilo kojem normalnijem klubu nakon odbijanja ulaska u teren bi dobio otkaz.
Da ne govorim kako su se promijenili za 180 stepeni kad su bacali Tevezov dres u kontejner.
Bila bi bruka da ovaj tim bilo sta osvoji.
Ti znas ko ima kakve navijace.Ljudi ostali uz klub kada je ispao u 3 ligu, kada nije imao trofeja 30 i kusur godina i ti da kazes kakvi su to navijaci.Ovaj tim ce osvojit jos za tvoga zivota oko 20 trofeja minimalno s obzirom da ne znam koliko imas godina nisam smio neku vecu cifru rec.Zivi bili pa vidili.
oni ako ove godine ne osvoje ligu a izgleda da nece, cekat ce jos 30 godia na pehar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2012, 23:25

dobro moj tevezito, kako ti velis....uzdravlje i s rahatlukom nam docekao dizanje pehara igraca city-a..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 mar 2012, 23:28

Papastathopoulos je napisao/la:dobro moj tevezito, kako ti velis....uzdravlje i s rahatlukom nam docekao dizanje pehara igraca city-a..
Svi mi i da Džeko pronosa taj pehar s našom zastavom,pa kud puklo da puklo, pa onda tabanicafijakerom bilo gdje iz Citya

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2012, 23:33

ZOI84 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:dobro moj tevezito, kako ti velis....uzdravlje i s rahatlukom nam docekao dizanje pehara igraca city-a..
Svi mi i da Džeko pronosa taj pehar s našom zastavom,pa kud puklo da puklo, pa onda tabanicafijakerom bilo gdje iz Citya
posto city ove sezone nece nista osvojiti, jedino mozda neki turnir beskucnika u manchesteru, nek dzeko odma po kraju ove sezone pakuje prnje i nek bjezi dje god zna....ne moze njima pomoci ni trojica Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan-a...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 22 mar 2012, 23:36

Ja cu docekat a nadam se i ti.To je sigurno isto kao da ce sutra svanut novi dan.Jedino sto moze sprijecit taj dogadjaj je smak svijeta.Ove ako dodje jos bolje ali ne prestaje fudbal sa ovom sezonom.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 mar 2012, 23:46

tevezito je napisao/la:
Ja cu docekat a nadam se i ti.To je sigurno isto kao da ce sutra svanut novi dan.Jedino sto moze sprijecit taj dogadjaj je smak svijeta.Ove ako dodje jos bolje ali ne prestaje fudbal sa ovom sezonom.
mislim razumijem ja tu navijacku strast (ustvari ne razumijem,kad navijas za nekog preko bjela svijeta) ali kad neko potrosi milijardu, kroz ekipu prolete,robinjo,adebajor,belami itd i ne prodje grupnu fazu lige prvaka,ispadne iz kupa uefa, moras bas bit slijep i vjerovat u to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 23 mar 2012, 00:10

Covjek sa imenom "Tevezito" prica na temi Edina Dzeke :lol:
Jos nam i drzi "predavanja" o ekipi i ligi :D

Nadam se da su Maje bile upravu...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2012, 00:12

Mancini jednostavno nije trener za ovakvu skupu igracku.Ma nije ni za Zepca da trenira ali eto :mrgreen: To jest ako imas tolike pare pa onda unajmi i normalnog trenera.Bila je prica da je seiku to samo pranje novca,ali od cega kad je dokazano da mafija nije a lova ''cista''od nafte.
Ne izgleda mi ni toliko glup da bukvalno baca novac na taj nacin.
O navijacima Cityja vise necu jer u svakom zitu ima kukolja a i kukolju se nazdje ponesto od zita :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2012, 00:24

Nikad nisam shvatao te bogate vlasnike klubova. Za igrače izdvajaju astronomske cifre, a na trenerima škrtare. Treneri uopšte nisu skupi kao igrači, a jasno je kao dan koji treneri vrijede i imaju rezultate iza sebe. Pa jeli toliko teško dovesti npr. Hiddinka, Capella, Van Gaala, pa čak i Spallettija...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 mar 2012, 00:43

scudetto je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
lindegard je napisao/la:Pustite @tevezita glup je to lik !
Nego de mi recite zasto dzeko da bjezi iz sita zasto neproba gore da izdrzi da se nametne zasto od 4 napadaca svi govorimo da bjezi da je najlosi igrac od te cetvorice ! Zasto mi bosanci uvjek mislimo da je neko bolji od nas zasto uvjek bjezimo nek ostane nek se dokaze a ja sam uvjeren da moze dokazati svima da je klasa za MB CT a naravno i KUNA jedan je ED
Ma glup si ti moronu.
nemoj tako ipak to nije na tvom nivou konverzacije :shock:
Naravno da nije.Nikad nisam pisao na ovoj temi ali me iznervirao jedan post.Uglavnom necu vise dolazit jer ovdje nista normalno neces ni cut.Ljudi vole svog igraca a mrze klub u kojem on zaradjuje pare i zele da taj isti ne uspije.Edine silne navijace imas kao i nasa reprezentacija.Daj nam Spaha trenerku Edine imas li loptu i vrhunac svega Darko Maletic skida sorc nakon utakmice nekom liku nakon izjave za tv.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 mar 2012, 01:49

Nego de mi recite zasto dzeko da bjezi iz sita zasto neproba gore da izdrzi (ovdje treba zarez) da se nametne (ovdje treba zarez) zasto od 4 napadaca svi govorimo da bjezi (ovdje treba zarez) da je najlosi igrac od te cetvorice ! Zasto mi bosanci uvjek mislimo da je neko bolji od nas (ovdje treba zarez) zasto uvjek bjezimo nek ostane (ovdje treba zarez) nek se dokaze a ja sam uvjeren da moze dokazati svima da je klasa za MB (ovdje treba zarez) CT a naravno i KUNA(ovdje treba zarez) jedan je ED
Da li je neko glup ili ne, najbolje se može procjeniti iz nivoa njegove pismenosti. Ne bih da vrijeđam, ali na skali od 1 do 100 (Pametan ka glupom) ti se nalazis negdje na 99 podioku. Stoga, ne dijeli lekcije drugima, živ bio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 mar 2012, 01:53

NoName je napisao/la:
Nego de mi recite zasto dzeko da bjezi iz sita zasto neproba gore da izdrzi (ovdje treba zarez) da se nametne (ovdje treba zarez) zasto od 4 napadaca svi govorimo da bjezi (ovdje treba zarez) da je najlosi igrac od te cetvorice ! Zasto mi bosanci uvjek mislimo da je neko bolji od nas (ovdje treba zarez) zasto uvjek bjezimo nek ostane (ovdje treba zarez) nek se dokaze a ja sam uvjeren da moze dokazati svima da je klasa za MB (ovdje treba zarez) CT a naravno i KUNA(ovdje treba zarez) jedan je ED
Da li je neko glup ili ne, najbolje se može procjeniti iz nivoa njegove pismenosti. Ne bih da vrijeđam, ali na skali od 1 do 100 (Pametan ka glupom) ti se nalazis negdje na 99 podioku. Stoga, ne dijeli lekcije drugima, živ bio.
A pola tih zareza su upitnici :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 mar 2012, 01:56

Ma baca se frajer sa nekim prosto-proširenim-nemogućim rečenicama :D Al' je bitno da Bosančeros drugog ocjeni, sebe naravno i ne gleda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 23 mar 2012, 02:03

slika
:lol: :lol: :lol:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 23 mar 2012, 07:23

NoName je napisao/la:
Pismenost nema veze s inteligencijom, vec sa stepenom i govornim podrucjem obrazovanja... Decko ocigledno nije skolovan u BiH i razumljivo je sto ne zna pravopis Bosanskog jezika... Njegov pravopis je na nivou dobrog dijela nasih reprezentativaca ukljucujuci i selektora... Da li i njih smatras glupim? Salihovic, Begovic, Pjanic na primjer.
Uostalom, kad bi se gledala pismenost na ovom forumu vecina forumasa ne bi imala pravo glasa... Pusti momke neka pisu sta misle na onaj nacin na koji to oni znaju, a admini neka vode racuna o vrijedjanju kao u ovom slucaju..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 mar 2012, 08:01

amho je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Pismenost nema veze s inteligencijom, vec sa stepenom i govornim podrucjem obrazovanja... Decko ocigledno nije skolovan u BiH i razumljivo je sto ne zna pravopis Bosanskog jezika... Njegov pravopis je na nivou dobrog dijela nasih reprezentativaca ukljucujuci i selektora... Da li i njih smatras glupim? Salihovic, Begovic, Pjanic na primjer.
Uostalom, kad bi se gledala pismenost na ovom forumu vecina forumasa ne bi imala pravo glasa... Pusti momke neka pisu sta misle na onaj nacin na koji to oni znaju, a admini neka vode racuna o vrijedjanju kao u ovom slucaju..
Potpis ahmo@ pa nasi su djedovi bili vecinom nepismeni a hranili su po sedmoro djece i izveli ih na pravi put i znaci ti ljudi su bili glupi?
Glupi smo mi koji mislimo ako znamo tipkati da smo i pametni...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 mar 2012, 09:18

Počeli dolazit i nastavnici Bosanskog na ovaj forum :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 mar 2012, 11:37

slika

:mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 11:49

spielführer_21 je napisao/la:slika

:mrgreen:
:lol: :lol: kralj
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 17 gostiju.