FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li se odprilike brojka prodatih godisnjih i polugodisnjih karata?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
AMARR OSIM!!!!
Zadnja izmjena: ScooTeR, dana/u 23 mar 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Jebote zivot, pa ja ne mogu da se sjetim kada je zadnji put neka nasa utakmica ovako DOBRO makretinski ispracena. Stvarno su svi zasluzili jedan veliki RESPEKT.
FORZAAA ZELJOOOOOO!!!!!
FORZAAA ZELJOOOOOO!!!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Volim te Zeljo !
Zadnja izmjena: Direkt, dana/u 23 mar 2012, 01:14, ukupno mijenjano 3 puta.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Da sad vidjeh u brzini sam pisao halalite , desava seekran je napisao/la:Ja sam je ubacio i može se vidjeti, ali sam izbrisao post. Pogrešno si ime kluba napisao.tm8782 je napisao/la:http://postimage.org/image/fzot5l1in/
Evo slike jedne, ako neko moze da je ubaci da se odmah vidi, da ne ides na link. Poz

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ne komentarisi.Direkt je napisao/la:Ne stavljaj stvari sa .orga ABILU-DENJO !!!!!! Sad ti mangup sto si to stavio jel ? Joj jeb...
Zadnja izmjena: ScooTeR, dana/u 23 mar 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ko ne dođe u Dolinu, a mogao je - neka se ne smatra više željovcem
Jbm ti sunce više, dokle je došlo još samo treba molbe poceti pisati da raja dođe
Odazovite se pozivu, cijenite malo trud Udruženja navijaca.
Yebo Bregu - gledaj Želju

Jbm ti sunce više, dokle je došlo još samo treba molbe poceti pisati da raja dođe

Odazovite se pozivu, cijenite malo trud Udruženja navijaca.
Yebo Bregu - gledaj Želju

Balavac ? edituj se.. Dok je ovakvih, ma nema... Rokaj !ScooTeR je napisao/la:Ne komentarisi.Direkt je napisao/la:Ne stavljaj stvari sa .orga ABILU-DENJO !!!!!! Sad ti mangup sto si to stavio jel ? Joj jeb...
Volimo tebe..
Volimo tebe..
A lika,sta se javljas,niko te nista ne pita,sta te briga za moj post.Direkt je napisao/la:Balavac ? edituj se.. Dok je ovakvih, ma nema... Rokaj !ScooTeR je napisao/la:Ne komentarisi.Direkt je napisao/la:Ne stavljaj stvari sa .orga ABILU-DENJO !!!!!! Sad ti mangup sto si to stavio jel ? Joj jeb...
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
Direkt je napisao/la:Balavac ? edituj se.. Dok je ovakvih, ma nema... Rokaj !ScooTeR je napisao/la:Ne komentarisi.Direkt je napisao/la:Ne stavljaj stvari sa .orga ABILU-DENJO !!!!!! Sad ti mangup sto si to stavio jel ? Joj jeb...
Al si se ti lose nafuro jbt... Sta se ba lozis, pa i treba da bude slika ovdje kao i na puno drugih mjesta valjda je zbog toga i uradjena, a ne samo za tm.org...
Ponasas se stvarno ko balavac, kad se vec lozis na to da se ne prenose slike s tm.org-a onda ti je jasno valjda i pravilo da se ne pise po drugim forumima, al hajd kako god nacices ti neki izgovor...
Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ ! 

Volimo tebe..
Volimo tebe..
-
- Kontakt:
Kad si napiso ne stavljaj stvari sa org-a vidio sam sam sliku koja je prenesena, nista drugo. Doduse nisam neso ni obracao paznju na ostale postove, pa sam mislio da se odnosi na sliku.
Al eto svejedno, kazem ti opet bunis se za prenosenje stvari s org-a a znas jasan stav da nema pisanja po drugim forumima PAMEETNI...
Al eto svejedno, kazem ti opet bunis se za prenosenje stvari s org-a a znas jasan stav da nema pisanja po drugim forumima PAMEETNI...
Koji noob!!!Direkt je napisao/la:Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ !
Sve ti se kuci osusilo osim vesa!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Kakve su ovo seljačke kletve ?ScooTeR je napisao/la:Koji noob!!!Direkt je napisao/la:Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ !

Volimo tebe..
Volimo tebe..
Ne cujem te od parfema,a i kosa mi se masti nesto.Direkt je napisao/la:Kakve su ovo seljačke kletve ?ScooTeR je napisao/la:Koji noob!!!Direkt je napisao/la:Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ !
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
Direkt je napisao/la:Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ !
Usput pametnja hinjaro, neka si ko posljednja pic.ica editovo post. Valjda je sad i samom tebi jasno koliko si jada..
Ma ja, najluđi si ti !
Subota, svi na Grbavicu da nastavimo ovaj pobjedonosni niz !
Volim te Željo !

Subota, svi na Grbavicu da nastavimo ovaj pobjedonosni niz !
Volim te Željo !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Svaka riječ je suvišna.....respect Legendo!pintol_TM87 je napisao/la:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.