Amerosm pozdrav. Ja sam u par navrata bio u Turskoj a isto sam imao i dosta poslovnih kontakata sa njima. Ono moja braća nisu, to su banditi bjelosvjetski, prljav narod da bog sačuva tako da slobodno deri...amerosm je napisao/la:Evo citam na transfermarkt.de da su Turci 10000 % ubjedjeni da sutra necemo pobjeditii da ce nas oni razvaliti u Zenici, ali jos kad su se udruzili s Srbima i Grcima tada sam izgubio zivce, samo je jedan govorio da ima precih stvari od fudbala i da ne treba zaboraviti da Turska ima bratske odnose s BiH. Da hocemo sutra Armeniju i u Srijedu aBd i njih nakantati da ih mogu provocirati. Ja ne znam ko ce od Vas sve biti u Srijedu u Zenici, ali ja cu ih prvi izvizdati kad budu izlazili na teren i takodjer njihovu himnu necu postovati (znam da je ovo s moje strane ne kulturno, ali ja nisam zaboravio kako su oni izvizdali himnu moje zemlje i kako su strpali moje drzavljanje bez i jednog razloga u zatvor).

Ja sam apsolutno ubjeđen u našu pobjedu sutra i tu nema nikakve dileme, ne trebamo se sekirati. Bitno je 1 go da damo i riješen problem, oni svakako nemaju nikakvog motiva. Samo je bitno da padne go, a smatram da sa ovakvim timom to ne može izostati.
Što se tiče Turaka, to je već druga priča. Tu do izražaja mora doći Ćiro sa taktikom, ne smijemo srljati. A nemoramo ni pobijediti, dosta nam 1 bod a nek onda oni računaju, samo mislim da im nakon toga ni jedan digitron ovog svijeta pomoć neće.