Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

NoName
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la NoName » 05 sep 2009, 00:36

amerosm je napisao/la:Evo citam na transfermarkt.de da su Turci 10000 % ubjedjeni da sutra necemo pobjeditii da ce nas oni razvaliti u Zenici, ali jos kad su se udruzili s Srbima i Grcima tada sam izgubio zivce, samo je jedan govorio da ima precih stvari od fudbala i da ne treba zaboraviti da Turska ima bratske odnose s BiH. Da hocemo sutra Armeniju i u Srijedu aBd i njih nakantati da ih mogu provocirati. Ja ne znam ko ce od Vas sve biti u Srijedu u Zenici, ali ja cu ih prvi izvizdati kad budu izlazili na teren i takodjer njihovu himnu necu postovati (znam da je ovo s moje strane ne kulturno, ali ja nisam zaboravio kako su oni izvizdali himnu moje zemlje i kako su strpali moje drzavljanje bez i jednog razloga u zatvor).
Amerosm pozdrav. Ja sam u par navrata bio u Turskoj a isto sam imao i dosta poslovnih kontakata sa njima. Ono moja braća nisu, to su banditi bjelosvjetski, prljav narod da bog sačuva tako da slobodno deri... :mrgreen: Onaj ko je bio tamo, ne govorim o ljetovalištima, vjerovatno zna o čemu govorim.

Ja sam apsolutno ubjeđen u našu pobjedu sutra i tu nema nikakve dileme, ne trebamo se sekirati. Bitno je 1 go da damo i riješen problem, oni svakako nemaju nikakvog motiva. Samo je bitno da padne go, a smatram da sa ovakvim timom to ne može izostati.

Što se tiče Turaka, to je već druga priča. Tu do izražaja mora doći Ćiro sa taktikom, ne smijemo srljati. A nemoramo ni pobijediti, dosta nam 1 bod a nek onda oni računaju, samo mislim da im nakon toga ni jedan digitron ovog svijeta pomoć neće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Kerim01
Kontakt:

Post Postao/la Kerim01 » 05 sep 2009, 00:40

Cao raja.
Evo da i ja nakratko kao novi dadnem jedan kratki komentar.
I ja jedva cekam ko mnogi od nas sutrasnju utakmicu i nekakav mi cudan osjecaj u stomaku.
Ali ja opet mislim da netrebamo stvarati paniku izmedju nas ko ce stajati na golu i ko ce igrati na sredini terena.
Ja vjerujem i osjecam ako bogda da cemo ih sutra nakantati jer znamo da imamo kvalitet i da cemo smireno uci u utakmicu sa turcima.
toliko od mene.Caos
Naprijed Bosno

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 00:40

NoName je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Evo citam na transfermarkt.de da su Turci 10000 % ubjedjeni da sutra necemo pobjeditii da ce nas oni razvaliti u Zenici, ali jos kad su se udruzili s Srbima i Grcima tada sam izgubio zivce, samo je jedan govorio da ima precih stvari od fudbala i da ne treba zaboraviti da Turska ima bratske odnose s BiH. Da hocemo sutra Armeniju i u Srijedu aBd i njih nakantati da ih mogu provocirati. Ja ne znam ko ce od Vas sve biti u Srijedu u Zenici, ali ja cu ih prvi izvizdati kad budu izlazili na teren i takodjer njihovu himnu necu postovati (znam da je ovo s moje strane ne kulturno, ali ja nisam zaboravio kako su oni izvizdali himnu moje zemlje i kako su strpali moje drzavljanje bez i jednog razloga u zatvor).
Amerosm pozdrav. Ja sam u par navrata bio u Turskoj a isto sam imao i dosta poslovnih kontakata sa njima. Ono moja braća nisu, to su banditi bjelosvjetski, prljav narod da bog sačuva tako da slobodno deri... :mrgreen: Onaj ko je bio tamo, ne govorim o ljetovalištima, vjerovatno zna o čemu govorim.

Ja sam apsolutno ubjeđen u našu pobjedu sutra i tu nema nikakve dileme, ne trebamo se sekirati. Bitno je 1 go da damo i riješen problem, oni svakako nemaju nikakvog motiva. Samo je bitno da padne go, a smatram da sa ovakvim timom to ne može izostati.

Što se tiče Turaka, to je već druga priča. Tu do izražaja mora doći Ćiro sa taktikom, ne smijemo srljati. A nemoramo ni pobijediti, dosta nam 1 bod a nek onda oni računaju, samo mislim da im nakon toga ni jedan digitron ovog svijeta pomoć neće.
Sto se tice ljetovanja, bio sam evo zadnje 2 godine u Antalyiji, i mogu reci da se prema Bosancima odnose kao prema kraljevima.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 05 sep 2009, 00:41

S turcima se moze sve dogoditi osim nerijesenog rezultata a prvo poluvrijeme se igra u sutra.

Drago mi je da ce kolko citam gore Ciro uraditi upravo ono sto sam i mislio, a to je glavno Muslimovic umjesto Ibisevica.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 sep 2009, 00:42

Sve ce biti uredu, ako bog da, ja sam uvjeren. 8-)

Armenija 1-3 BIH

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 00:44

Ma odrati Tursku maximalno ako nam se prilika ukaze.Ko ih j....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2009, 00:45

Sta vam je, sta se vucate u ovo doba noci po forumu? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kerim01
Kontakt:

Post Postao/la Kerim01 » 05 sep 2009, 00:47

ti pitas nas sto se vucamo a i ti se vucas :o

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2009, 00:47

Opet će me ribery ružit. Elddar, rekao sam bez ljetovanja, dole je fakat druga priča. Ja sam išao autom, dobar dio turske obišao i to ti je sasvim druga priča u odnosu na more. Pogan, vjeruj.
Principatus je napisao/la:Sta vam je, sta se vucate u ovo doba noci po forumu? :D
Da možemo sutra duže spavat. Pa da nam utakmica bude bliže :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 05 sep 2009, 00:50

Cuj Ibricic i defanzivne sposobnosti.. pa on je i kriv sto smo primili izjednacujuci gol u Genku. Sonck sukno loptu na ljevu stranu a Swertz ga pretrci s desne i fino ubaci Dembeleu. Nadarevic jadnik zaletio se koliko je mogao, ali pola sekunde kasni.

A za Pjanica je suvise i spomenuti utakmice protiv Anderlechta.. pretrcao 12km i odigrao defanzivnog veznog bas koliko i ofanzivnog, i to sjajno.

Sranje jedno veliko, hebo ga vise i Ibricic i Hajduk. :|

Haj ohladit cu malo.. mozda i jeste javna patka da se malo zajebaje s Armencima.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 00:52

Principatus je napisao/la:Sta vam je, sta se vucate u ovo doba noci po forumu? :D
da sutra mogu ustat u 3 sata, malo jest, odmorit se i u tom ce i tekma :mrgreen: :mrgreen:

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 05 sep 2009, 00:53

Ma nagazit sve redom, prvo sutra ove, pa na bilinom polju zbuniti turke, ko ih .ebe da je neznam kakvo bratstvo u pitanju ko sto pricaju, nema ba i nas su gazili svi dok su mogli, sad cemo mi njih!!! Obje pobjede nasih dijamanta i sutra i u srijedu, dace Bog da bude tako!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 sep 2009, 00:53

vidim neki smatraju da Muratovic nece poceti utakmicu , e on je po meni uz Spahica i Džeku najsigurniji u prvoj postavi .. treba Ciri mesara bola sta vam je ...100 % je on u timu ..
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 05 sep 2009, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 00:54

Učimo, a neki jedva čekaju utakmicu Armenija-BiH koju ćemo dobiti 2-3 razlike ako Bog da. Ja čekam Tursku :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2009, 00:59

Ma ko ja? Ne vucam, nego samo malo da prosetam kroz forum. :D

I mene je uhvatilo. Ono sutra mora biti rutinska pobjeda, otici i odraditi. Ako sutra nasa dvojica u napadu propucaju, rijesena prica.

Protiv Turske isto mislim na nas napad, mi smo utrpali u jednoj utakmici vise nego Turska u citavim kvalifikacijama. Citam i ja na Transfermarktu, Amerosm jesi li ti tamo prijavljen? Nick Mafia? :D
Jesu se tamo uzljulali navisoko, veoma optimisticni, dobro to je ljudski se nadati, a neko mora da profura. Evo citam jedan se vise boji Belgije nego Bosne. Ne, ne sve je jasno. :D
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 05 sep 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 05 sep 2009, 01:06

NoName je napisao/la:slika

JOŠ SAMO:

0 DANA | 17 SATI | 00 MINUTA | 00 SEKUNDI
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PS Nisam pio majkemi, ramazan. A i ne drogiram se :mrgreen:
ahahahaahahhha brate kralj si....ko ti zamjeri ruku mu lomim0 :D :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 01:06

Principatus je napisao/la:Ma ko ja? Ne vucam, nego samo malo da prosetam kroz forum. :D

I mene je uhvatilo. Ono sutra mora biti rutinska pobjeda, otici i odraditi. Ako sutra nasa dvojica u napadu propucaju, rijesena prica.

Protiv Turske isto mislim na nas napad, mi smo utrpali u jednoj utakmici vise nego Turska u citavim kvalifikacijama. Citam i ja na Transfermarktu, Amerosm jesi li ti tamo prijavljen? Nick Mafia? :D
Jesu se tamo uzljulali navisoko, veoma optimisticni, dobro to je ljudski se nadati, a neko mora da profura.

Jojojoj .. dajte mi taj link preklinjem vas! :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 sep 2009, 01:08

http://www.transfermarkt.de/de/forum/al ... /alleforen
eto tu kliknes samo otvoris temu koju hoces, moras znati njemacki
al fakat su oni Tuci botovi, oni se jos boje Belgije

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2009, 01:12

Nemoze to je samo za VIP. :D
transfermarkt.de ali iskreno receno samo je zabavno citati, ne treba njih trzati iz tog optimizma, bit ce onda jos bolje citati sta ce poslje utakmice pisati. ;) Utakmica protiv Turske ce biti realno nasa najteza ovih kvalifikacija, nama dolazi reprezentacija kojoj je pobjeda imperativ, ali ako nasi Zmajevi budu dali sve od sebe, mi imamo veoma realne sanse da budemo pobjednici. Misimovic igra protiv Turske, to mnogo znaci a i oni ga se boje. :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 01:12

The Game je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/forum/al ... /alleforen
eto tu kliknes samo otvoris temu koju hoces, moras znati njemacki
al fakat su oni Tuci botovi, oni se jos boje Belgije
Jbni Njemacki :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.