San Antonio Spurs

Raul_64
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2012, 15:37

neno#4 je napisao/la:Imali ste identican sut za tri poena. Cak bili bolji u sveukupnom sutu. Gledao sam dobar dio utakmice. Nije Dallas imao monstruoznu vecer, kao sto ti hoces da kazes :mrgreen: :mrgreen:
hohohoho ko nama poce pratit Spurse :mrgreen:

statistika zna biti zajebana stvar,pogotovo ako si gledao tekmu i vidio kako Kid s parkinga ili Terry preko ruke u zadnjim sekundama pogadjaju te trojke,a vec spomeni kako DIrku upada tamam da pogodi semafor :D
svaka trojka/poen ima drugaciju vaznost.

al nije to,prvo i osnovno je back to back..pretezak najbolje se vidjelo na Toniu gdje njegove penetracije skoro nije ni bilo.
Manu-a povrede izbace iz ritma i tesko je bilo vise uradit

i opet tvrdim da se ovo moglo dobiti da je Pop zelio(koliko god arogantno il ti ga "lakerski" :mrgreen: zvucao)
kako objasniti da tokom cijele utakmice undersize Blair i Boner cuvaju madafak Nowitskog ?

cuvaju se karte za playoff,kad budu vrijeme Stephen Jackson ce cuvati Dirka.
a da to moze pogledaj pod sezonu 2006 kada je Dirk bio MVP da bi ga Jackson ostavio na 38% isilovanih iz igre u playoffu.

sad gledam raspored...
od 11 do 20 aprila triplehedar lakersa i spursa,svasta.

uglavnom minesota pa opet dallas kod kuce,hornetsi u gostima pa dolazi philadelphia pa kod sunsa uglavnom dosta povoljan raspored do kraja marta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2012, 16:02

Očekivan poraz :D
sad gledam raspored...
od 11 do 20 aprila triplehedar lakersa i spursa,svasta.
Neću puno spavat te sedmice :mrgreen:
Držimo se kolko-tolko iznad ostale rulje na zapadu.4 na istoku kasni za Bullsima koliko i 11 na zapadu za Thunderom.Jest da je Phila tu jer su lideri u diviziji,ali i Pacersi su bolji samo za jednu tekmu :o
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 mar 2012, 17:11

Dobra tekma sinoc,iako smo izgubili... Trebace nam malo vremena da se poslozimo sad kad su svi na raspolaganju i to se vidi,ali treba ici korak po korak ;) Ne mogu vam opisati osjecaj kad Jax uze da cuva Nowitzkog...Jako,bez pardona i uopste se ne vidi da nije igrao skoro mjesec.Izgledao mi je odlicno. 8-) Potom onaj njegov ulaz,koji RJ nikada nije radio niti je znao.. Sve u svemu,fantastican roster imamo... :)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 mar 2012, 20:19

Nekako nas vazda s Lakersima natakare pred sami Playoff...

Cini mi se i prosle sezone dvije tekme u zadnjoj sedmici...ili je to bilo pretprosle... :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2012, 20:25

To je za Sternovu dusu :D

nego..

slika
:lol:
Ronny Turiaf waived
yust saying(popularno je postalo) ne znam dal se isplati cekati da M.J otjera Diaw-a(mada bi licno njega vise zelio)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 21 mar 2012, 18:46

Opet Minnesota... :x

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2012, 18:50

YaSSaL je napisao/la:Opet Minnesota... :x
Nema Pekovica a jos bitnije nema Bonera.

so,relax slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2012, 00:41

Uvjeren sam da večeras dobijamo. 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 22 mar 2012, 02:04

Prva cetvrtina: SAVRSENSTVO!

Idemo dalje...

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 22 mar 2012, 09:36

30-14

Ja se samo nadam da ce ovo prokletstvo s povredama, koje nas satire ove sezone, zavrsiti do Playoffa. Ne znam koliko je ovo ozbiljno sa Parkerom sad, ali sto je previse, previse je...

Sto se tice utakmice, odlicna partija Timmy-ja, kao iz sampionskih dana. A sto se tice Jacksona, nadam se da je ovo bila najava njegovih dobrih partija u svom starom timu. Svidja mi se nacin na koji proslavlja dobru igru s ostalim igracima... ;)

I nek smo vala ubili Minnesotu, pun mi ih je ***** ove sezone...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2012, 21:59

Samo da ništa nije Tonyu :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2012, 22:17

LBJ MVP je napisao/la:Samo da ništa nije Tonyu :roll:
nije.

ocekujem da velika trojka ostane u San Antoniu..

5 utakmica u 6 dana,a prece je dobiti Mavse.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 mar 2012, 22:36

Raul_64 je napisao/la:
nije.

Pa realno sa NOH se mozemo nositi i bez njih...Ne kazem da cemo dobiti,ali bar moze biti neizvjesno... :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2012, 22:39

Izgleda da Diaw dolazi.Fino 8-) Neću Bonnera morat gledat u PO.Dobićemo snagu pod košem,a tricu ništa lošiju nema od Bonnera ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2012, 22:43

NEZALAGANJE je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
nije.

Pa realno sa NOH se mozemo nositi i bez njih...Ne kazem da cemo dobiti,ali bar moze biti neizvjesno... :)
po igracima jap al ono tesko je kad nemas svoje kapitene i kad neigras kako si navikao pa trazis druge scorere.
bez njih trojice(vrlo izvjesno) mislim da smo blizi porazu :/

a dobro,vidjet cemo..

uglavnom sinoc nisam stigao al
kapetan Jack rules!!!
LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da Diaw dolazi.Fino 8-) Neću Bonnera morat gledat u PO.Dobićemo snagu pod košem,a tricu ništa lošiju nema od Bonnera ;)
nije to jos ni blizu gotovog,Mavsi su se umijesali.

kazu da je totalno van forme(debeooooo) al otom ako dodje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 mar 2012, 22:45

LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da Diaw dolazi.Fino 8-) Neću Bonnera morat gledat u PO.Dobićemo snagu pod košem,a tricu ništa lošiju nema od Bonnera ;)
Sto se trice tice,nije ni blizu Bonneru,jer covjek je jedan od najboljih sutera lige,a druga stvar,ako mislis da ce on igrati u PO puno vise od Bonnera ,onda ne znas kakav je Pop trener.. Jedino ako se Diaw(ako uopste i dodje) uklopi nevjerovatnom brzinom... Vec smo ranije imali jedan ovakav slucaj,ako ga se sjecas(Gooden)i svi znamo kako se zavrsilo i koliko je igrao u PO...Dakle,ovaj ce morati pokazati mnogo mnogo toga ako zeli znacajnije minute u PO..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 mar 2012, 22:47

@Raul pusti te price da je debeo,jer on nece ni morati igrati puno,ako dodje...Meni je izgledao odlicno u zadnjoj tekmi protiv nas..Ne mislim fizicki,vec igrom...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2012, 22:52

Da je mršaviji bio bi beskoristan kao 4 ili 5 ovako to može solidno odigrat.Vjerujem da će se uklopit do playoffa meni je bolji igrač od Goodena ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2012, 22:54

NEZALAGANJE je napisao/la:@Raul pusti te price da je debeo,jer on nece ni morati igrati puno,ako dodje...Meni je izgledao odlicno u zadnjoj tekmi protiv nas..Ne mislim fizicki,vec igrom...
ma ovo kako jos nije igrao,izvori kazu da je opalio po brzoj hrani.

nebitno,brzo ce to dotjerati vec kod Popa i ekipe koja ima neke ciljeve za razliku od fucking Bobcatsa.

odlicno kontrolise loptu,sjajan dodavac,pristojan skakac i defanzivac,moze pogoditi s distance a i trojku i sigurno ima prednost nad Bonerom i Blariom :!: (ovdje se i previse kritikuje MAt dok Dejuan neradi puno bolje stvari na terenu,ako uopste radi helem )

zelim ga u ekipi i onako pun roster bi bio upotpunjen.
LBJ MVP je napisao/la:Da je mršaviji bio bi beskoristan kao 4 ili 5 ovako to može solidno odigrat.Vjerujem da će se uklopit do playoffa meni je bolji igrač od Goodena ;)
ima razlika izmedju kilaze za "4" i kilaze za world strongest man,kakva "5" gluho bilo...

u svakom slucaju bi trebao biti koristan kazem,inteligentan igrac za pocetak a to je najvaznije za Spursovu organizaciju.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 mar 2012, 23:01

Nama bi najvise trebala njegova kosarkaska inteligencija i solidna odbrana,a ostalo sve je bonus...Usput,da li znate da Bonner ove sezone ima najbolju odbranu na postu od svih nasih igraca(statisticki)? :shock: Kad ste zadnji put vidjeli da ga je neko izdominirao na niskom postu? Mislim da igra sezonu svoje karijere,a i Pop je to nedavno rekao...

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.