[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma znam nego se zajebajem, joj kaku smo curu zbog tebe otjerali sa forumaPapastathopoulos je napisao/la:legendo, ja sam vrsnjak s tobom, a ne s bazenima![]()
![]()
mada je bazeni po pameti daleko ispred nas dvojice![]()
![]()
Denga je stariji od tebe godinu, aponaša se koda je stariji i od menebazeni je napisao/la: a @Sarajlijc i on je skoro moj vršnjak,hvala na komplimentima
20![]()
ja mislio oko 30-40
Sta ima tamo ? :Bianconeri1988 je napisao/la:U čošku.![]()
Ništa, samo vidim da mi popularnost raste iz dana u danHZ_ilidzaa je napisao/la:
ps.sta kazete na avatar![]()
postao si mu idollegenda reala je napisao/la:Ništa, samo vidim da mi popularnost raste iz dana u danHZ_ilidzaa je napisao/la:
ps.sta kazete na avatar![]()
, još jedan obožavatelj, jbt život mogo sam se kandidovati na ovim sljedećim izborima, kad bi vi za mene glasali mogo bi ući u neku skupštinu
![]()
Imam ja bolju ideju, stari ti ode u penziju i ti dođeš na njegovu funkcijubazeni je napisao/la: kandiduj se za predsjednika države,imaš glas od mene,ali pod dva uvjetom da nećeš krasti od države![]()
i da će biti mjesta za mene negdje ako pobijediš,poguraj me za svog asistenta ili pomoćnika,tako nešto samo nek je velika plaća
znam kolika je plaća,ali ne smijem ti rećilegenda reala je napisao/la:Imam ja bolju ideju, stari ti ode u penziju i ti dođeš na njegovu funkcijubazeni je napisao/la: kandiduj se za predsjednika države,imaš glas od mene,ali pod dva uvjetom da nećeš krasti od države![]()
i da će biti mjesta za mene negdje ako pobijediš,poguraj me za svog asistenta ili pomoćnika,tako nešto samo nek je velika plaća
![]()
I tamo je velika plate jelde![]()
SUD državne jasle
Pa nisam jbt.Bianconeri1988 je napisao/la:Bjaži ba, s tobom više ne komuniciram. Čak je i na chat počela dolaziti i čitati mi postove, sve si mi pokvario, nisi joj ništa trebao govoriti.![]()
ponavljam da ne smijem rećilegenda reala je napisao/la:Pa nisam jbt.Bianconeri1988 je napisao/la:Bjaži ba, s tobom više ne komuniciram. Čak je i na chat počela dolaziti i čitati mi postove, sve si mi pokvario, nisi joj ništa trebao govoriti.![]()
Ona je meni pričala, a ja sam je kulturno slušao i odgovrio joj na što sam imao odgovor![]()
Eto zbog mene ako ovo čitaš, oprosti mu, vidiš da mene krivi za svoje neuspjehe![]()
HZ-ovac
Bićete blagovremeno obavješteni i za skup i za učlanjenje, članarina će se plaćati da napomenem, neće to biti obična stranka![]()
Bazeni
Ni jedno, ni drugo ni treće.
I ja radim u sudu, al ko kurir![]()
![]()
Plata je od 3 do 5 hiljada jelde
a gdje ti radišPapastathopoulos je napisao/la:znam ja kolika je plata u sudu4 milje, a ti bazeni potvrdi ako hoces, ako neces, ko te yebe
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.