NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dresovi su samo za ovu polusezonu,lijepi su,mislim da ce dvije garniture˙bijela i crvena) izdrzati do kraja 

U KOLIKO SATI JE U SUBOTU UTAKICA
Nek je sa srecom 90 rodjus, puno srece u natavku prvenstva. 

15. maja je tacno 90 godina
u 15:00hemir_dj je napisao/la:U KOLIKO SATI JE U SUBOTU UTAKICA
Sta je ovo niko nista, a u subotu tekma....Gdje ste navijaciiii ajmo zvijezdoooooo! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Super ja sad cestita,ali jbg nisam znao.Sretno u nastavku prvenstva.emir_dj je napisao/la:15. maja je tacno 90 godina

nema veze čestitki se ne gleda u zubeSIR je napisao/la:Super ja sad cestita,ali jbg nisam znao.Sretno u nastavku prvenstva.emir_dj je napisao/la:15. maja je tacno 90 godina

Pa daemir_dj je napisao/la:nema veze čestitki se ne gleda u zubeSIR je napisao/la:Super ja sad cestita,ali jbg nisam znao.Sretno u nastavku prvenstva.emir_dj je napisao/la:15. maja je tacno 90 godina![]()
![]()

Jel istina da vam je Sloboda sa Tusnja prodala reflektore?
Dresovi izgledaju lijepo sto se tice prbog dojma i dizajna, ali kvalitet i firma NAAi ne obecavaju..
Dresovi izgledaju lijepo sto se tice prbog dojma i dizajna, ali kvalitet i firma NAAi ne obecavaju..
nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da vam je Sloboda sa Tusnja prodala reflektore?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i ja sam to za reflektore cuo odnosno procitao na forumu na temi rekonstrukcija stadiona u BiH neki lik valjda iz Tuzle napiso, a sad jel istina to neznam
ma nema pojma u tz reflektori stari 40 godina nismo valjda nato spali
nego kako vidim u subotu nas ocekuje jedna sasvim nova postava odnosno malo izmijenjena ekipa bice prilike da neki i debituju i to od prvr minute

nego kako vidim u subotu nas ocekuje jedna sasvim nova postava odnosno malo izmijenjena ekipa bice prilike da neki i debituju i to od prvr minute
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Na koje reflektore mislis ? Pa ne mozemo mi svoje reflektore prodavat, prvo sto su stari dosta, drugo zato sto nema logike :S Ne mozes tek tako prodat reflektore sa stadiona hahah. To jedino ako nije rijec o onim novijim reflektorima koje "nikad nismo ni dobili"nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da vam je Sloboda sa Tusnja prodala reflektore?

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Fkr.87 je napisao/la:Na koje reflektore mislis ? Pa ne mozemo mi svoje reflektore prodavat, prvo sto su stari dosta, drugo zato sto nema logike :S Ne mozes tek tako prodat reflektore sa stadiona hahah. To jedino ako nije rijec o onim novijim reflektorima koje "nikad nismo ni dobili"nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da vam je Sloboda sa Tusnja prodala reflektore?
Dresovi izgledaju lijepo sto se tice prbog dojma i dizajna, ali kvalitet i firma NAAi ne obecavaju..Mada sumnjam jer para nama.
riječ je o reflektorima koja je vlada TK namijenila za Tušanj ali je onda to preusmjerila u Gradačac
Eh to... glupo je malo sto pisu za reflektore sa stadiona pa ne mozes to raditseven je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Na koje reflektore mislis ? Pa ne mozemo mi svoje reflektore prodavat, prvo sto su stari dosta, drugo zato sto nema logike :S Ne mozes tek tako prodat reflektore sa stadiona hahah. To jedino ako nije rijec o onim novijim reflektorima koje "nikad nismo ni dobili"nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da vam je Sloboda sa Tusnja prodala reflektore?
Dresovi izgledaju lijepo sto se tice prbog dojma i dizajna, ali kvalitet i firma NAAi ne obecavaju..Mada sumnjam jer para nama.
riječ je o reflektorima koja je vlada TK namijenila za Tušanj ali je onda to preusmjerila u Gradačac

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
nema pojma da ce nama neka vlada nesto dati bilo tk bilo federalna dok fadil i nurdo ne saberu pare i plate nema tekmi po noci
,cujem jucer abd u maju krece izgradnja i postavljanje krova

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ZVIJEZDA G. - RUDAR P. Sudija: Pilav Elmir Sarajevo
Gradačac, 24.03.2012. 15:00 A 1: Turudić Hrvoje Čitluk
Delegat: Gvozden Medžid - Sarajevo A 2: Đozić Enes Sarajevo
Posm.suđenja:Škoro Mustafa - Mostar 4: Gigović Miloš Gradiška
Ocekujem dobru igru zvijezde i tricu u mrezi rudara 3-1
Da vam je još uvijek onaj crv od Jovića na klupi završilo bi 0 0 ili 0 1 ovako sigurno očekujem dobru utakmicu , dosta golova i vašu pobijedu.Da vas je onaj interesđija i populista ranije napustio ni Evropa vam nebi bila daleko ovako teško ove sezone ali ko zna imate dobar raspored.Drago mi je što ste barem vi pročitali koje ustvari Dragan Jović dok to isto urade Bordo neprijatelji Sarajevo če još jednom ostati bez trofeja i fulati Evropu.mmmirza je napisao/la:ZVIJEZDA G. - RUDAR P. Sudija: Pilav Elmir Sarajevo

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Fala Sarajevu pa ga odvelo hahaha dobro se on udo pametan jeDRHAUSE je napisao/la:Da vam je još uvijek onaj crv od Jovića na klupi završilo bi 0 0 ili 0 1 ovako sigurno očekujem dobru utakmicu , dosta golova i vašu pobijedu.Da vas je onaj interesđija i populista ranije napustio ni Evropa vam nebi bila daleko ovako teško ove sezone ali ko zna imate dobar raspored.Drago mi je što ste barem vi pročitali koje ustvari Dragan Jović dok to isto urade Bordo neprijatelji Sarajevo če još jednom ostati bez trofeja i fulati Evropu.mmmirza je napisao/la:ZVIJEZDA G. - RUDAR P. Sudija: Pilav Elmir Sarajevo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.