Liverpool ušao u trku sa Interom za Islu iz Udinezea

Vrijedi pročitati. Riječ je o Rafi i o svemu ponešto.
fazon je sto puno ljudi ovdje od kad zna za liverpool zna i za rafu i njima je rafa veca legenda od kennyaWisey je napisao/la:Kako možete njih dvojicu porediti, pa ja da sam navijač Liverpoola između njih dvojice uvijek bih podržao Kennya pa makar i 15. na tabeli bili.
Sve je uredu fera care ali realno gledajuci ne ide nas...ne znam.Ne bih se osvrtao direktno na kennya jer smo godinama u krizi.Propustanje lp ovih par godina je cisti pokazatelj istoga.Po meni je glupo zadovoljiti se ovim jer svi znamo da moze bolje naravno ali eto opet na drugu stranu imamo eto taj carling cup i sansu za FA cup bez Fa cupa sezona je barem za mene propast i sramota.fera je napisao/la:fazon je sto puno ljudi ovdje od kad zna za liverpool zna i za rafu i njima je rafa veca legenda od kennyaWisey je napisao/la:Kako možete njih dvojicu porediti, pa ja da sam navijač Liverpoola između njih dvojice uvijek bih podržao Kennya pa makar i 15. na tabeli bili.
kakva je ovo samo luzerska prica iz godine u godinureds je napisao/la:Polahko, strpljenja ljudi. Ne može se preko noći ništa drastično promijeniti. Treba tu još par sezona da se klub dovede u red. Ipak Liverpool je daleko od Uniteda, Citya, Chelsea i Arsenala. Što se tiče Tottenhama ne očekujem previše od njih u narednim sezonama. Sve je izglednije da će 'Arry preuzeti Englesku, a samim tim očekujem i raspad.Modrić se opet povezuje sa nekim ekipama, a Bale je svakako primamljiv svakoj ekipi. Barci je potreban lijevi bek, ko zna.Ako Liverpool želi već naredne sezone da nekome od ovih timova pomrsi račune i ubaci se među njih trebaće da im se poklopi dosta, dosta stvari. Uz sve to, naravno kvalitetna pojačanja su neophodna.
Pa ako je nakon toliko vremena donesen kakav takav trofej to je ipak neki pomak. Liverpool je dobar dio ove sezone imao igru ali je nedostaja realizacija. A tu igru, prije nisu imali od one sezone kada su bili 2. Dalje, Liverpool jeste daleko iza pomenutih timova, tu nema dileme. Kako igrački, tako i po organizaciji u klubu tj. ljudima koji su na čelu ovih timova. Nema u toj rečenici ništa luzersko.Admir_Sa je napisao/la:kakva je ovo samo luzerska prica iz godine u godinu
liverpool ce se vratiti na staze stare slave kada bude imao pametne ljude koji ga vode, a to se moze desiti za godinu ili za pedeset
Tacno, al pomak koji ti bash ne garantira neku super uspjesnu sljedecu sezonu. Tamo gdje nije bilo srece, bilo je na nekim drugim utakmicama i kad se to sve sagleda na isto dodje, a to je maximalno boriti se za cetvrto mjesto, a to me sekunde ne bi zadovoljilo. Igraci koji su kupljeni evidentno su vecina zesci parmaci i sta dalje ocekivatireds je napisao/la:Pa ako je nakon toliko vremena donesen kakav takav trofej to je ipak neki pomak. Liverpool je dobar dio ove sezone imao igru ali je nedostaja realizacija. A tu igru, prije nisu imali od one sezone kada su bili 2. Dalje, Liverpool jeste daleko iza pomenutih timova, tu nema dileme. Kako igrački, tako i po organizaciji u klubu tj. ljudima koji su na čelu ovih timova. Nema u toj rečenici ništa luzersko.Admir_Sa je napisao/la:kakva je ovo samo luzerska prica iz godine u godinu
liverpool ce se vratiti na staze stare slave kada bude imao pametne ljude koji ga vode, a to se moze desiti za godinu ili za pedeset![]()
Slažem se sa ovim dolje.
Znas li ti koliko godina SAF nije nista napravio u Scumu, a sad je najjaci trener na svijetu ?bimbrlica je napisao/la:Najjaci su ovi sto pricaju o nekakvom legendarnom statusu. Kolika god da je legenda, ove sezone je pokazao da za njega nije ovaj posao i to je to. Dobio je citavu sezonu da napravi nesto, nista posebno nije napravio tako da je krajnje vrijeme da mu se zahvali i potrazi neki ozbiljan trener.
Ne garantira ali je opet bolje nego npr. što je bilo pred onu sezonu kada je Roy preuzeo klub, zar ne ?Admir_Sa je napisao/la:Tacno, al pomak koji ti bash ne garantira neku super uspjesnu sljedecu sezonu. Tamo gdje nije bilo srece, bilo je na nekim drugim utakmicama i kad se to sve sagleda na isto dodje, a to je maximalno boriti se za cetvrto mjesto, a to me sekunde ne bi zadovoljilo. Igraci koji su kupljeni evidentno su vecina zesci parmaci i sta dalje ocekivatireds je napisao/la:Pa ako je nakon toliko vremena donesen kakav takav trofej to je ipak neki pomak. Liverpool je dobar dio ove sezone imao igru ali je nedostaja realizacija. A tu igru, prije nisu imali od one sezone kada su bili 2. Dalje, Liverpool jeste daleko iza pomenutih timova, tu nema dileme. Kako igrački, tako i po organizaciji u klubu tj. ljudima koji su na čelu ovih timova. Nema u toj rečenici ništa luzersko.Admir_Sa je napisao/la:kakva je ovo samo luzerska prica iz godine u godinu
liverpool ce se vratiti na staze stare slave kada bude imao pametne ljude koji ga vode, a to se moze desiti za godinu ili za pedeset![]()
Slažem se sa ovim dolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.