A-ha. Hvala na informaciji.emir_ je napisao/la:100%, od igraca u svojetu sa nasim pasosom koji bi nam valjali a nemaju priliku za to jedino su tu Hasan i Papac, uz golmana Ramovica...Nerko_Juventino je napisao/la:Znaci nista poslije 21 godine, ako do tad nije promijenio sportsko državljanstvo - izgubljen? Jel to provjereno?emir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Zaboravljena fudbaleri koji bi mogli igrati sa BiH
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontatiamir je napisao/la:Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo

nisam te prepoznoE.D je napisao/la:Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontatiamir je napisao/la:Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
pa vidim ja da si ti pravi coro!amir je napisao/la:nisam te prepoznoE.D je napisao/la: Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontati
Sto se tice Hasana i Papca oni imaju priliku da igraju za nasu reprezentaciju ali NE ZELE!! A sto se tice Ramovica, po meni je trenutno nevazan jer mi imamo Hasagica..emir_ je napisao/la: 100%, od igraca u svijetu sa nasim pasosom koji bi nam valjali a nemaju priliku za to jedino su tu Hasan i Papac, uz golmana Ramovica...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Nas Savez je pitao Ramovica da plati pare ako hoce da igra za BIH.
Ramović ima Srbijansko državljanstvo.Moguće da ima i njemačko, ali sigurno ima Srbijansko, njegov rođak studira samnom. I nisam ONA ako te baš zanima i nemaš mi šta opraštati , jer ne vidim grešku za koju mi treba oproštaj....
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
a kakve gluposti ovdje mozes naci malo je rec,kakvo srbijansko djete gastarbajtera MUSLIMANA

a kakve gluposti ovdje mozes naci malo je rec,kakvo srbijansko djete gastarbajtera MUSLIMANA

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!
A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!

Imamo uvijek Mujkica ili Brasnica.
mate bilic sporting iz spanije momak je izjavio da hoce da igra za Bosnu i Hercegovinu a prvi je strelac kluba
imamo zaboraviliste golmana mlade reprezentacije i golmana Željeznicara Ibrahima ŠehicaE.D je napisao/la:A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!
Burazeru rupa ne moze braniti na skolskom turniru u kakvoj je formi ove godine.adis_21 je napisao/la:imamo zaboraviliste golmana mlade reprezentacije i golmana Željeznicara Ibrahima ŠehicaE.D je napisao/la:A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!
AMAR OSIM!!!
- Malik Barucija
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
a sta je sa asmirom begovicem?
Brani za Kanadu i nema vise nikakve sanse da igra za BIH.Malik Barucija je napisao/la:a sta je sa asmirom begovicem?

po meni:
Dialiba
Štilić
Pandža
Santos Lago Bajano
Dialiba
Štilić
Pandža
Santos Lago Bajano
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Malik Barucija
- Kontakt:
pa zar nece igrati za hrvatsku?i hrvati ga stalno guraju da igraju za njihadis_21 je napisao/la:mate bilic sporting iz spanije momak je izjavio da hoce da igra za Bosnu i Hercegovinu a prvi je strelac kluba
m momak je igrao za mladu hrvatske tako da nema pravo nastupati za nasuMalik Barucija je napisao/la:pa zar nece igrati za hrvatsku?i hrvati ga stalno guraju da igraju za njihadis_21 je napisao/la:mate bilic sporting iz spanije momak je izjavio da hoce da igra za Bosnu i Hercegovinu a prvi je strelac kluba
4-IN-A-ROW