NK Široki Brijeg

astra1922
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la astra1922 » 20 mar 2012, 17:55

sretno u nastavku sezone sa novim trenerom,iskreno mislim da se on nece zadrzati ni do kraja sezone slab je on strucnjak :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 20 mar 2012, 17:59

astra1922 je napisao/la:sretno u nastavku sezone sa novim trenerom,iskreno mislim da se on nece zadrzati ni do kraja sezone slab je on strucnjak :)
Zahebali ste ljude, pa sad moraju po onoj narodnoj: "S konja na magarca", uz svo uvažavanje dotičnih persona. Bloudek u BiH, što se trenerskog posla tiče, ništa napravio nije. Kad je odlazio s klupe Čelika , robijaši su odahnuli.
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 20 mar 2012, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 mar 2012, 18:06

bloudek :!: :!: sretno vam
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 20 mar 2012, 19:15

rekli bi purgeri blouDREK :D čestitke želji na tituli i veležu na prolazu u finale ;)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 21 mar 2012, 11:18

Poslije otkaza Branku Karačiću u Širokom Brijegu nisu dugo čekali, te su za novog šefa Stručnog štaba imenovali Matina Bloudeka, koji je Širokobriježane predvoditi do kraja sezone.

Široki Brijeg imao je dosta razloga za nezadovoljstvo zbog rezultata u posljednjim utakmicama, te je zbog toga Upravni odbor uručio otkaz treneru Karačiću.

Ivo Ištuk se povezivao sa Širokobriježanima, međutim tim sa Pecare odlučio se da za novog šefa Stručnog štaba imenuje Bloudeka, koji će u srijedu navečer doputovati iz Maribora, a već u četvrtak odradit će prvi trening sa ekipom.

Bloudek je u Premijer ligi vodio tri kluba - Žepče, Čelik i Zrinjski. Pored toga sjedio je na klupi mnogih slovenskih klubova - Maribor, Drava, Krka, Pohorje, Železničar, Šmartno i Paloma :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 mar 2012, 18:40

SIR je napisao/la:Poslije otkaza Branku Karačiću u Širokom Brijegu nisu dugo čekali, te su za novog šefa Stručnog štaba imenovali Matina Bloudeka, koji je Širokobriježane predvoditi do kraja sezone.

Široki Brijeg imao je dosta razloga za nezadovoljstvo zbog rezultata u posljednjim utakmicama, te je zbog toga Upravni odbor uručio otkaz treneru Karačiću.

Ivo Ištuk se povezivao sa Širokobriježanima, međutim tim sa Pecare odlučio se da za novog šefa Stručnog štaba imenuje Bloudeka, koji će u srijedu navečer doputovati iz Maribora, a već u četvrtak odradit će prvi trening sa ekipom.

Bloudek je u Premijer ligi vodio tri kluba - Žepče, Čelik i Zrinjski. Pored toga sjedio je na klupi mnogih slovenskih klubova - Maribor, Drava, Krka, Pohorje, Železničar, Šmartno i Paloma :)
kakav bloudek u 7 utakmica je vodio zrinjski i imao je 6 poraza,toliko o njemu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 21 mar 2012, 21:12

Pozdrav svima prije svega.
Već duže pratim ovaj forum pošto je jedini aktivni gdje se mogu pratit novosti vezane uz Široki Brijeg.
Konačno su mi aktivirali račun nakon valjda 3-4 tjedna čekanja.
Komentirao bih ponajviše ove budalaštine koje se događaju u zadnjih 5 dana i smjene Branka Karačića.

Nakon nekoliko sezona se Široki bori na obadvije fronte jako uspješno a uprava se odluči na ovakav potez i moram priznati da sam jako razočaran jer mi nije nimalo jasno iz kojeg razloga su se odlučili na ovako nešto.
U prvenstvu ima još 13 kola što je i više nego dovoljno da se sustigne Želju ili do kraja učvrsti drugo mjesto a u Kupu si ostvario odličan rezultat sa pobjedom bez primljenog gola unatoč tome što nisi briljirao u toj tekmi. Rezultat je mjerilo svega na kraju i ako udješ u finale kupa nitko te brate neće pitati kako si igrao u polufinalu.
Pratio sam i redovite utakmice putem ****.com ili na BHT-1 ako je bio prijenos naravno tako da znam kako je Široki igrao određene utakmice.
Nakon takvih rezultata smijeniti trenera koji je momčadi donio glavu i rep je totalno neprofesionalno i nelogično a onda za glavnog trenera postaviti nekog poput Bloudeka samo polako ukazuje da smjena Karačića nema nikakve veze sa lošijom igrom u 3 utakmice na proljeću.
Netko tu spominje manjak atraktivnosti i napadačke igre,pa neka mi odgovori na sljedeće-
čemu srljanje prema naprijed i atraktivne igre ako bi primio 3-4 gola po utakmici i bio u sredini tablice. Ako hoćeš atraktivnosti dovedi Vjerana Simunića za trenera koji će ti raditi show uz aut liniju i nijedna tekma ti neće biti dosadna.
Čovjek je u ključnim utakmicama postavio momčad za ostvariti dobar rezultat i zato Široki i je tamo di je.
U službenoj objavi na stranicama Širokog oni isto to stave za razlog otkaza,manjak atraktivnosti i kao loši rezultati u prve 3 utakmice unatoč tome što se Karačiću sve stavilo na raspolaganje kao naprimjer pripreme u Antalyi. Hahahahaha..
Zar je grijeh izgubiti od Želje usred Sarajeva rezultatom 1-0. Pa da Roskam nije fulao onu 101% šansu bio bi egal i nitko se nebi žalio na ništa.
Čovjek je vapio za pravim napadačem u prijelaznom razdoblju i nikog mu nisu donijeli za napad. Kako da igra napadački bez pravog napadača.
Nije da opravdavam svaki potez Karačića,imao je par čudnih odluka poput držanja Ivankovića predugo u prvom timu ili npr. forsiranje Zakarića i sustava 4-2-3-1 iako je u početku više igrao 4-4-2 i bilo je tada uspješnije sve ali svi nešto griješe zar ne :P
A kad su već napravili ovako glup potez i smijenili ga,što nisu donijeli trenera koji bi im donio nešto više,već oni potpisali trenera za kojeg se zna kakve rezultate ima- nikakve.
Sretno nam bilo Široki dragi,ali zbog ovakvih poteza nam se pojedini ljudi u cijeloj BiH i dalje smiju ravno u lice.

Eto,toliko od mene za prvi post. Pozdrav svim navijačima Širokog i nadam se da ćemo se uspjeti nekako isčupati iz ove male krize iako ruku na srce,sad ne očekujem nešto previše. Vječni pesimist,šta ćeš :)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 mar 2012, 23:23

Nisam smio ni htjeo pisati nista do sada.Na utakmici Širokog kod kuce bude 2-3 ljudi iz uprave,Velezovih na Pecaru dođe 20.Imamo jednog covjeka koji je sef kluba i koji daje upute iz druge drzave.Ovdje dok njega nema misevi kolo vode.Kad kasne place,ne igračima vec ostalima taj covjek to i ne zna.Mi godinu dana nismo mogli naci napadača,pobjeđuju nas igrači iz nase skole koji moraju igrati za klubove iz Sarajeva.Ma necu puno dalje pisti samo nek znate da nasi najplaceniji igrači a to su Bajano,Vagner,Bertoša i necete vjerovat Mišić imaju oko 5 tisuca eura placu,Bajano čak i visu.Sad to usporedite s plaćama koje imaju domaci momci pa mozdai tu ima neke ljubomore.Za Jesu ne znam al koliko mu god daju malo mu daju.Ovo za trenera ne zelim komentirati,mislim da su igrači za sve krivi.Sve bih nekako mogao podnijeti ali da se kao novi trener spominjao Ištuk e to je stvarno za plakat i bacit se sa zgrade na beton.Bolje uzeti nekog trenera s mjesnih i dati mu da vodi!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 22 mar 2012, 08:38

ŠB.TRN je napisao/la:Nisam smio ni htjeo pisati nista do sada.Na utakmici Širokog kod kuce bude 2-3 ljudi iz uprave,Velezovih na Pecaru dođe 20.Imamo jednog covjeka koji je sef kluba i koji daje upute iz druge drzave.Ovdje dok njega nema misevi kolo vode.Kad kasne place,ne igračima vec ostalima taj covjek to i ne zna.Mi godinu dana nismo mogli naci napadača,pobjeđuju nas igrači iz nase skole koji moraju igrati za klubove iz Sarajeva.Ma necu puno dalje pisti samo nek znate da nasi najplaceniji igrači a to su Bajano,Vagner,Bertoša i necete vjerovat Mišić imaju oko 5 tisuca eura placu,Bajano čak i visu.Sad to usporedite s plaćama koje imaju domaci momci pa mozdai tu ima neke ljubomore.Za Jesu ne znam al koliko mu god daju malo mu daju.Ovo za trenera ne zelim komentirati,mislim da su igrači za sve krivi.Sve bih nekako mogao podnijeti ali da se kao novi trener spominjao Ištuk e to je stvarno za plakat i bacit se sa zgrade na beton.Bolje uzeti nekog trenera s mjesnih i dati mu da vodi!!!
Ima 5000€ placu za godinu dana

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 mar 2012, 09:34

Ovaj naš narod je ono, baš .... :mrgreen:
Odmah hiljadu teorija, teorema, bla, bla,bla...
Daj ba, odgledajte 2 utakmice pod palicom ovog trenera pa raspalite.
Mislim, pošto smo konkurenti, ja bi volio da bude promašaj i da vas zavije u crno - da se en lažemo.
Ali, pustitie čoe'ka ba nek' pokaže šta, i dal' zna. Gotovo je sad, on je tu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 mar 2012, 10:27

VanBasten je napisao/la:Ovaj naš narod je ono, baš .... :mrgreen:
Mislim, pošto smo konkurenti, ja bi volio da bude promašaj i da vas zavije u crno - da se en lažemo.
Potpis veliki.. Nije čovjek ni došao odmah teroije zavjere jbte.. Chill out..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 22 mar 2012, 10:29

Barney Stinson je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ovaj naš narod je ono, baš .... :mrgreen:
Potpis veliki.. Nije čovjek ni došao odmah teroije zavjere jbte.. Chill out..
Treba covjeka pustiti malo 2,3 tekme pa onda se moze pricati nesto o njemu. :P

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 mar 2012, 21:35

Trener ima od mene punu podrsku al Ištuk i Barbaric to nikada nece imati.I dalje mislim da su za ove lose igre krivi igrači i uprava koje i nema!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2012, 23:01

Pa sta sad fali Barbaricu.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 mar 2012, 11:07

Dovoljno je vidjeti koliko je puta kod nas dolazio i odlazio.Ti se vjerojatno ne sjećaš na sto je ličila igra kad je on bio trener.Odavno se na Pecari ne igra ni lijep ni borben nogomet,od vremena Bajkuše,Erce i ostalih!Barbarić i Ištuk ako moze nikad vise ne dolazite.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 11:43

ŠB.TRN je napisao/la:Dovoljno je vidjeti koliko je puta kod nas dolazio i odlazio.Ti se vjerojatno ne sjećaš na sto je ličila igra kad je on bio trener.Odavno se na Pecari ne igra ni lijep ni borben nogomet,od vremena Bajkuše,Erce i ostalih!Barbarić i Ištuk ako moze nikad vise ne dolazite.
Burazeru mi godinama (Sarajevo) igramo lijep i napadački(pogotovo ovaj segment) nogomet, za našu ligu. Pod Čalom recimo igra je bila s tehničke strane san. Ali trofeji, gdje su trofeji? Kod vas!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 mar 2012, 12:46

BLOUDEK ŽELI RAT NA TERENU, 'ŠIROKI TREBA MLJETI PROTIVNIKE'
Ovaj nije normalan .

Van Basten svaka čast na opservaciji da je Sarajevo najljepše igralo kod Čale.jedan si od rijetkih koji če to reči. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 mar 2012, 13:19

ŠB.TRN je napisao/la:Dovoljno je vidjeti koliko je puta kod nas dolazio i odlazio.Ti se vjerojatno ne sjećaš na sto je ličila igra kad je on bio trener.Odavno se na Pecari ne igra ni lijep ni borben nogomet,od vremena Bajkuše,Erce i ostalih!Barbarić i Ištuk ako moze nikad vise ne dolazite.
Pa vise je dolazio i odlazio jer mu se ostala kompanija mijesala u sastav, a Barbaric to ne podnosi i pukne, ili pukne oko nekog igraca, nije da mu je ozbiljnost i predanost radu bila upitna. Mislim da je vecini igraca koje je trenirao i sad urezano u glavu i misice kako se ustvari RADILO na njegovim treninzima i kolika se disciplina i ozbiljnost zahtijevala. Njemu bi i oprostio manjak atrakcije, jer on ce u konacnosti poluciti rezultat ako mu se nitko ne mijesa u posao, sto je rijetko bio slucaj.Cuj ja se ne sjecam na sta je licila igra kad je bio on trener. :) Pa valjda sam stariji od tebe bar jedno 5 godina. Podsjeti me ovo na razgovor sa gospodinom koji odrzava terene NK Širokog vec ihihi godina. On je doslovno cijelo vrijeme bio tu dok su se mijenjali ti silni treneri i igraci i sta sve ne, i znas sta je rekao? Jedini treninzi ciji su imali smisla i koji su bili inovativni, kreativni, poticajni ili makar na nesto licili i da nije bilo opustanja i glupiranja bespotrebnog nego da se uvijek RADILO makar na treningu, bez obzira na kadar, su bili oni od strane Barbarica i Sliskovica. Svi ostali nula bodova. A to je bilo taman kad je Karacic par mjeseci u klubu bio.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 mar 2012, 15:54

Ja se nadam da kad mi budemo igrali da ce biti rat na terenu.Ne da dobijemo 6 zutih a nitko nije starta napravio ,sve za gluposti.Zelimo borben Široki koji nismo imali u zadnjih 5 godina.Pa nase igrače guraju na Pecari,prijete im i slicno.Pa kad se sjetim Bajkuse i ostalih kad ti netko kolegu napane na Pecari pa njih 11 odmah ide u obranu.Takve igrače i ekipu trebamo.Ja sam gledao pola Karačićevih treninga i kad kazu igrači da su samo trcali lazu.Bilo je svega al nisam vidio da nesto puno trce.Nasa uprava se mijesala u rad svih trenera,ovog zadnjeg nije,to znam sto posto.Kaze Karačić,koji je i sada u Širokom bar sam ga ja vidio da ce se opet vratiti u Široki,pa kad su mogli i Ištuk i Barbaric valjda ce moci i on.Ako će Široki izgledati kao sto najavljuje ovaj trener to ce biti odlično al bude li mu se uprava mjesala u rad nema nista od toga.Nek igraju najborbeniji i najbolji,a Jure,Zakarić ,Serdarusic,Vagner i ostali ako misle setati po terenu nek idu iz kluba.Vagner je za njih sve izmislio nogomet al čovjeku se jednostavno nista neda,pa publika mu govori s tribina potrci....Nije on jedini ima njih jos!!
Ako Željo bude prvak barem cemo se rijesiti ovih sto stalno pricaju o nac. ključu !Treba pohvaliti rad saveza i za kaznjavanje ovih sto uvijek pljuju po svima.Ovi zadnji rezultati nam govore ili da je kladionica sve uzela stvari u svoje ruke ili je nasa liga strahovito napredovala pa bodove moze uzeti svatko svugdje!!!

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 23 mar 2012, 19:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Jedini treninzi ciji su imali smisla i koji su bili inovativni, kreativni, poticajni ili makar na nesto licili i da nije bilo opustanja i glupiranja bespotrebnog nego da se uvijek RADILO makar na treningu, bez obzira na kadar, su bili oni od strane Barbarica i Sliskovica. Svi ostali nula bodova. A to je bilo taman kad je Karacic par mjeseci u klubu bio.
Objasni samo ovu zadnju rečenicu,taj dio mi nikako nije jasan

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 27 gostiju.