http://www.bild.de/sport/fussball/lucas ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
I pticama na grani je jasno da smo ga vec izgubili...nakon sto je u par navrata izrazio nezadovoljstvo malom minutazom, tako da ovih 12 mil meni zvuci kao 20 milDamir_BvB je napisao/la:BREAKING NEWS : BARRIOS PRELAZI U Guangzhou Evergrande FC. Barem tako pisu novine Bild ! 12 mio eura je odsteta koju smo dobili . Nadam se da je ovo sve patka ali bome izgleda ovo ozbiljno pravo . Barrios je rekao do kraj sezone se koncentrisem samo na BvB !
Valjda je ovo lazna informacije ne bih nikako volio da ode El Phanteros .
Ja iskreno mislim da bi nam Dzeko bio prevelik zalogaj uz to nije neophodan....bvb09_manijak je napisao/la:haj neka ga, neka ide, nisu ni pare lose sto cemo dobita vala i on ce ga pravo zaradit,bogat ovaj kinez pravo daje i sakom i kapom
![]()
jos da se rijesimo lewata i dovedemo dzeku to bi bio san snovaza drugog napadaca se ne treba sikirat dzeko se nikad ne povreduje
![]()
![]()
![]()
halalte malo mastam
i schmelle ti do.kurcioHzBvB je napisao/la:Ja iskreno mislim da bi nam Dzeko bio prevelik zalogaj uz to nije neophodan....bvb09_manijak je napisao/la:haj neka ga, neka ide, nisu ni pare lose sto cemo dobita vala i on ce ga pravo zaradit,bogat ovaj kinez pravo daje i sakom i kapom
![]()
jos da se rijesimo lewata i dovedemo dzeku to bi bio san snovaza drugog napadaca se ne treba sikirat dzeko se nikad ne povreduje
![]()
![]()
![]()
halalte malo mastam
Ja da se pitam dao bi 12mil za nekog beka-lijevog naravno !
ma ko ga zaliamerosm je napisao/la:Vi zalite Barrios, a ja da sam na vasem mjestu bi ga licno odvukao u Kinu za te novce. Za tu sumu mozete dovesti dosta kvalitetnih napadaca kao npr. Derdyiok, Rudnevs, Luuk de Jong, Giroud, Mirallas, van Wolfswinkel, Guidetti itd itd.
Mogao bi trazit bogati ugovor ali u bogatoj ( skapi materni )-Kinianton 1983 je napisao/la:An faking belivbl! Jebote ak bu on stvarno u Kinu!Ak im ti Kinezi stvarno djau takve pare onda me BK jer bitno je da Bvb dobi odštetu koju želi, a ne Barriosova karijera...
S ovim potezom, buju si malo zakomplicirali život po pitanju lewandovskog, jer sad bu Lewandovski nad bvB-om imo, kak se veli, Levriđ,, te bu mogao tražiti taj bogati ugovor jer zna da Bvb nema drugu opciju...
Pa on je već tražil, nekakav da bude najplaćeniji. Poanta je da se razvojem BvB-a, moraju i u skladu s time dizati plaće. nemreš oćekivati da klub koji sada ima planove da standardno igra u LP, ima plaće na razini kluba koji svaku drugu sezonu igra Euorpu ili LP. Možda sad to je velika plaća kada je Bvb u pitanju jer pare su se tek poćele zarađivati, ali **** ti to kad određeni igrači znaju da bi u nekom drugom klubu oni zarađivali duplo više neg sada i da mogu bez beda negdje dobiti plaću koju oni od BvB-a traže...HzBvB je napisao/la:
Mogao bi trazit bogati ugovor ali u bogatoj ( skapi materni )-Kini![]()
Ja mislim da on nece dobit vise od 2,5 mil i onako ni to ne zasluzuje !
Šta će tek bit kad se bude išlo u KolnDamir_BvB je napisao/la:Nasi dragi navijaci su opljackali Restoran na autoputu, ukrali su cd-ove, alkohol, slatkise, i kutiju sa sladoledom... Umjesto Kevin da svojoj braci s tribina kupi Paletu pive ljudi moraju krast cccc daj Kevine odrjesi kesu
... Eto nije samo po Bosni ciganlook kad se ide na gostovanje ha ya, Fukare kradu janje peceno kad idu u Sarajevo
... Fkr tz !
Ma on će ako ga dovedemo igrat' za BvB II. Nema on šta tražit' u prvom timu. Imamo mi takvih: Stiepermann, Ginczek.... Bolje da forsiramo Dukscha i Boyda.Damir_BvB je napisao/la:Kao zamjena za Barriosa se spominje Polter iz Wolfsburga ne da je smjesno vec presmjesno ne mogu da vjerujem ccc
Dečko jest talenat, ali mi smo i više nego popunjeni na toj poziciji DM-a. Možda su skauti nešto prepoznali u njemu pa da Prib nekako i izbori mjesto u prvom timu. Mada sumnjamDamir_BvB je napisao/la:Zainteresovani smo za Edgar Priba, dobar momak ali stvarno ne vidim svrhu njegovog transfera nista posebno vala, mozda jedino zamjena za Da Silvu al nista drugo ni vise ne moze bit u nasem timu :S . J
Ogroman potencijal i ne bi me iznenadilo da ga vidimo u crno-žutom dresu. Klopp je u odličnim odnosima s Mainzom i možda mu obeća mjesto u timu u bližoj budućnosti, ako za sezonu-dvije prodamo Subotića, a do tad nek' se strpi na klupi.Damir_BvB je napisao/la:upitanju je transfer Jan Kirchhoffa stopera Mainza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.