NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 mar 2012, 18:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni su top 5-6: Jennings, Fitzgerald, Wallace, Cruz, Welker, i naravno Megatron :mrgreen: mada bi se dalo jos tu koga ubaciti npr Smith iz Panthersa itd.
Marshall bi mozda u Top 10 mogao uci, ali sigurno ne ispred ovih nabrojanih ;)
A Andre Johnson?

RG3 je juce imao pro day, kazu da je bio fantistican, danas ce Andrew Luck
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 18:34

Zeljovac_1921 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni su top 5-6: Jennings, Fitzgerald, Wallace, Cruz, Welker, i naravno Megatron :mrgreen: mada bi se dalo jos tu koga ubaciti npr Smith iz Panthersa itd.
Marshall bi mozda u Top 10 mogao uci, ali sigurno ne ispred ovih nabrojanih ;)
A Andre Johnson a i Calvin Johnson?

RG3 je juce imao pro day, kazu da je bio fantistican, danas ce Andrew Luck
Pa Calvin ti je Megatron ;) to mu je nickname, a Andre-a nisam stavio zato sto je bio povrijedjen skoro citavu proslu sezonu ;)

A evo top 20 WR i TE za proslu sezonu :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 mar 2012, 18:36

rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa Calvin ti je Megatron ;) to mu je nickname, a Andre-a nisam stavio zato sto je bio povrijedjen skoro citavu proslu sezonu ;)

A evo top 20 WR i TE za proslu sezonu :mrgreen:
Ma nisam ni cito, nego samo vidio da ne pise Johnson nigdje :lol: , my bad :)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 18:39

Ja ne znam sad nekako ko je bolji rg3 ili luck. Rg3 je bljesnuo ove godine dok je luck bio konstantno dobar al kad je bljesnuo rg3 bas mu je **** nanu :lol: .Pro day tu se vidi movement motorika bacanja itd al to je sve u kontrolisanim uslovima tako da nije presudno ja bi razmislio da sam na mjestu coltsa jer se meni ovaj RG3 cini kao crnac sa mozgom bjelca kus dalje :lol:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 mar 2012, 18:43

bear grylls je napisao/la:Ja ne znam sad nekako ko je bolji rg3 ili luck. Rg3 je bljesnuo ove godine dok je luck bio konstantno dobar al kad je bljesnuo rg3 bas mu je **** nanu :lol: .Pro day tu se vidi movement motorika bacanja itd al to je sve u kontrolisanim uslovima tako da nije presudno ja bi razmislio da sam na mjestu coltsa jer se meni ovaj RG3 cini kao crnac sa mozgom bjelca kus dalje :lol:
Ma ja nije pro day neko mjerilo ali eto, kazu da je razvalio. Coltsi ce vjerovatno uzeti Lucka, jer gledaju na dug period, a bijeli QBs duze traju :mrgreen: Mada Luck ima problema sa koljenom, ali vidjet cemo, DC ce poluditi ako Coltsi uzmu RG3, tamo su vecina crnci, i nestrpljivo cekaju RG3-a.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 18:56

Zeljovac_1921 je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Ja ne znam sad nekako ko je bolji rg3 ili luck. Rg3 je bljesnuo ove godine dok je luck bio konstantno dobar al kad je bljesnuo rg3 bas mu je **** nanu :lol: .Pro day tu se vidi movement motorika bacanja itd al to je sve u kontrolisanim uslovima tako da nije presudno ja bi razmislio da sam na mjestu coltsa jer se meni ovaj RG3 cini kao crnac sa mozgom bjelca kus dalje :lol:
Ma ja nije pro day neko mjerilo ali eto, kazu da je razvalio. Mada ce Coltsi vjerovatno uzeti Lucka, jer gledaju na dug period, a bijeli QBs duze traju :mrgreen: Mada Luck ima problema sa koljenom, ali vidjet cemo, DC ce poluditi ako Coltsi uzmu RG3, tamo su vecina crnci, i nestrpljivo cekaju RG3-a.
A mogli bi ga uzeti vjeruj jer nijedan od ove dvijice nece biti bust tako da nema rizika samo koji ce biti bolji to je pitanje. Al vidjecemo mene vise interesuje stace chargersi uraditi jer ovaj draft ima dubinu na skoro svim pozicijama u odbrani treba biti pametan.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 22 mar 2012, 19:04

slika

NY Daily Poll :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 19:06

Svaka cast Bardy-u i sada Patriotsi ja mislim imaju oko 21 milion $ slobodnog prostora.

Patriots Free Up $7.2M In Cap Space By Restructuring Tom Brady's Contract
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 19:10

amerosm je napisao/la:Svaka cast Bardy-u i sada Patriotsi ja mislim imaju oko 21 milion $ slobodnog prostora.

Cito sam i ja ovo kao ove sezone ce mu biti plata 950000 :o samo tako da svaka mu cast.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 mar 2012, 19:12

Forte, nije zadovoljan (ko bi bio):

slika
Postovanje treba zaraditi.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 19:15

Rekoh ja :lol: slusajte me ljudi vidite da sam nfl insajder :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 19:20

bear grylls je napisao/la:Rekoh ja :lol: slusajte me ljudi vidite da sam nfl insajder :lol:
Adam Schefter :mrgreen: na forumu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 19:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Rekoh ja :lol: slusajte me ljudi vidite da sam nfl insajder :lol:
Adam Schefter :mrgreen: na forumu :mrgreen:
Jason La Canfora :lol: al ako rijese ovu situaciju sa forteom opasni bearsi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 19:40

bear grylls je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Svaka cast Bardy-u i sada Patriotsi ja mislim imaju oko 21 milion $ slobodnog prostora.

Cito sam i ja ovo kao ove sezone ce mu biti plata 950000 :o samo tako da svaka mu cast.
Ma covjek zeli jos osvojiti koji SB i tako BB omogucio da dovede odlicne igrace na pozicijama koje skripe.
Bit cemo mi naredne godine jos opasniji, a vecina smatra da su jedino Texansi konkurenti Patriotsima no ja bih licno sa prognozama jos sacekao.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 19:43

amerosm je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:

Ma covjek zeli jos osvojiti koji SB i tako BB omogucio da dovede odlicne igrace na pozicijama koje skripe.
Bit cemo mi naredne godine jos opasniji, a vecina smatra da su jedino Texansi konkurenti Patriotsima no ja bih licno sa prognozama jos sacekao.
Ma kakvi rano je jos za prognoze prerano al sjajan potez svaka mu cast.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 21:48

Evo mog favorita na draftu :D, bio kandidat za Heismana, najvise forced fumbles odavno u NCAA, strasno opasan kada vraca puntove i kick off i jos kad bi otisao u Patse :mrgreen: , Tyrann Honey Badger Mathieu 8-)

[youtube][/youtube]

The New England Patriots reached agreement Thursday on a one-year deal with receiver Deion Branch :D , a **** told ESPN NFL Insider Adam Schefter.

Broncos sign WR Andre Caldwell ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 mar 2012, 21:57

Da li bi sad ova 3 WR-a mogla znaciti da ce im se i Hernandez prikljuciti pa da ce se igrati 2 WR-a i Gronk,a da ce mozda Welker ulaziti po potrebi za ta screen dodavanja? ja stvarno ne znam sta BB misli sa ovoliko oruzja u napadu,pa sad imo 3 WR-a i 2 TE koja su ravnopravna sa reciverima...nadam se da ce ovo na dobro izaci...Ima i drugih pojacanja,al me malo brine trosenje cap-a na Brancha ako smo vec nasli zamjenu za njega...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 mar 2012, 21:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo mog favorita na draftu :D, bio kandidat za Heismana, najvise forced fumbles odavno u NCAA, strasno opasan kada vraca puntove i kick off i jos kad bi otisao u Patse :mrgreen: , Tyrann Honey Badger Mathieu 8-)

[youtube][/youtube]

The New England Patriots reached agreement Thursday on a one-year deal with receiver Deion Branch :D , a **** told ESPN NFL Insider Adam Schefter.

Broncos sign WR Andre Caldwell ;)
Ostace on jos jednu godinu na collegu nema pravo da izađe jos na draft a nece u patse on ide u top 5 pickova (kad izađe) strasan igrac.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 22:06

Slatinash_7 je napisao/la:Da li bi sad ova 3 WR-a mogla znaciti da ce im se i Hernandez prikljuciti pa da ce se igrati 2 WR-a i Gronk,a da ce mozda Welker ulaziti po potrebi za ta screen dodavanja? ja stvarno ne znam sta BB misli sa ovoliko oruzja u napadu,pa sad imo 3 WR-a i 2 TE koja su ravnopravna sa reciverima...nadam se da ce ovo na dobro izaci...Ima i drugih pojacanja,al me malo brine trosenje cap-a na Brancha ako smo vec nasli zamjenu za njega...
Izgleda da je taktika BB-a ovim potezima sljedeca: Ne moze odbrana primiti, koliko napad moze postici poena. :D :D
Jos ima dosta vremena do pocetka sezone ali mene brine sto nema kvalitetnih pojacanja na CB i SS, ali ima jos draft, ali sam misljenja da cemo imati jacu ekipu naredne sezone .
Pa nije se Bardy odrekao novca samo kako bi Kraft mogao ustedjeti, nego ocekuje da se dovedu kvalitetna pojacanja na pozijama koje skirpe kako bi uzeo jos koji SB.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 mar 2012, 22:33

amerosm je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Da li bi sad ova 3 WR-a mogla znaciti da ce im se i Hernandez prikljuciti pa da ce se igrati 2 WR-a i Gronk,a da ce mozda Welker ulaziti po potrebi za ta screen dodavanja? ja stvarno ne znam sta BB misli sa ovoliko oruzja u napadu,pa sad imo 3 WR-a i 2 TE koja su ravnopravna sa reciverima...nadam se da ce ovo na dobro izaci...Ima i drugih pojacanja,al me malo brine trosenje cap-a na Brancha ako smo vec nasli zamjenu za njega...
Izgleda da je taktika BB-a ovim potezima sljedeca: Ne moze odbrana primiti, koliko napad moze postici poena. :D :D
Jos ima dosta vremena do pocetka sezone ali mene brine sto nema kvalitetnih pojacanja na CB i SS, ali ima jos draft, ali sam misljenja da cemo imati jacu ekipu naredne sezone .
Pa nije se Bardy odrekao novca samo kako bi Kraft mogao ustedjeti, nego ocekuje da se dovedu kvalitetna pojacanja na pozijama koje skirpe kako bi uzeo jos koji SB.
Izgleda da je to ta taktika :D Valjda uspije...I meni je cudno sto se ne dovode ta dva pojacanja,al mozda je cilj to kroz draft dobiti,vjerujem ja u nas FO da ce to izaci na dobro,al eto vrijedi baciti i koji komentar na gomilanje napadaca :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Edin TM87, muhamedhulk i 1 gost.