Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
haj dobro ovaj od sinoc slobodnjak se mozda i mogao odbraniti,ali onaj prosli..ono ne bi ni tri golmana stiglamadridist je napisao/la:ova dva remija su Ikerov poklon drugoplasiranom,valjda je dosta njegovog sranja,dva slobodna i 4 izgubljena boda
Tacnije samo jedan poraz uz onaj upisani na Nou CampuRaul_64 je napisao/la:Hipoteticki bi trebali napraviti 3 kiksa(pored poraza u barceloni koji je neko upisao,jos barem 2 remia,ili remi i poraz jel)
uz uslov da barcelona dobije sve do kraja uz zrijeb za LP kakav vec imaju.
i da napomenem da je Clasiko izmedju dvije polufinalne utakmice LP.
e jbg onda sam ja coravMonolog je napisao/la:Pa i nije.
Nema se tu sta osporavati, to je jednostavno propust rezisera, a ne sudije.
ovdje je ocito kome je vise stalo da se dokaze jeli Ruben dobio dva zuta ili nije,bolje vam je idite slavite sto se na -6PatrickBateman je napisao/la:Ovdje ocito mnogi ne shvataju da glavnu rijec oko kartona ne vodi ciko u montazi nego sudija...
*je li.L-Train je napisao/la:ovdje je ocito kome je vise stalo da se dokaze jeli Ruben dobio dva zuta ili nije,bolje vam je idite slavite sto se na -6PatrickBateman je napisao/la:Ovdje ocito mnogi ne shvataju da glavnu rijec oko kartona ne vodi ciko u montazi nego sudija...
Ne bas, ali vidis ono sto zelis vidjeti. Svi smo takvi, ne brini. Pazi, zar bi Jose sutio da se to desilo? Ponavljam, to je covjek koji vidi nepravdu tamo gdje ista ne postoji, a kamoli da ovakav jedan segment "izostavi". Isti slucaj i sa madridskim tiskom. Jbg, zato treba hladne glave pogledati sve situacije.L-Train je napisao/la:e jbg onda sam ja coravMonolog je napisao/la:Pa i nije.
Nema se tu sta osporavati, to je jednostavno propust rezisera, a ne sudije.
a je li ?PatrickBateman je napisao/la:*je li.L-Train je napisao/la:ovdje je ocito kome je vise stalo da se dokaze jeli Ruben dobio dva zuta ili nije,bolje vam je idite slavite sto se na -6PatrickBateman je napisao/la:Ovdje ocito mnogi ne shvataju da glavnu rijec oko kartona ne vodi ciko u montazi nego sudija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.