Komentator gleda na monitor koji ima ispred sebe, nalazio se on na stadionu ili ne... on je samo procitao sta je grafika ispisala. ne budi paglu...Rooney88 je napisao/la:Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.xaviesta je napisao/la:Sta ti vidis na videu? Rubena kako trci i na grafici dva puta pise zuti karton. Reci mi vidis li sudiju kako dva puta pokazuje istom igracu karton? Eto nisam ja dobar, nije dobas niko u Spaniji zato sto se ne zali na ta dva kartona a Bgmi nisu dobri u RealuRooney88 je napisao/la: Jesi ti dobar prijatelju?![]()
Ono, nisam ni na jednoj strani ali jasno se vidi na videu da je su Rubenu pokazana oba kartona. Sta je s tobom ba? Kontas mi svi coravi pored ociju pa mozes nekoga ubijediti u to sto govoris.Fkt me tvoji komentari iznervirase evo pred spavanje + i dalje vidim "furas svoje" iako cijeli svijet na ovom clipu dobro vidi oba zuta pokazana Rubenu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ukoliko je ovo istina nista se nece dogoditi jer se smatra da je sudija donio odluku o cinjenicama ili kako stoji u pravilniku decision on the facts.manijakb je napisao/la:znal ko znal se sta ce se desiti ako se dokaze da je dao dva zuta da li ce se PONOVITI UTAKMICA....Ako bude tako ostecen je Real
"My Favorite Ring is Always the Next One"
[/quote] Brate brini se ti o svom klubu za koga navijas ne o nama
[/quote]
Nisam ti brat pod br.1, a pod br.2 imam pravo pisati na kojoj god temi zelim na ovom forumu

Nisam ti brat pod br.1, a pod br.2 imam pravo pisati na kojoj god temi zelim na ovom forumu

Eh koliko price i kukanja oko sudija, pet-šest stranica se ispisao u roku od dva sata
procitah pojedinci bi i ponavljali utakmice ako treba
hoce da izgube i ovaj bod što su veceras izvukli 

Brate brini se ti o svom klubu za koga navijas ne o nama 
kao 1. to je bila postapalica(zao mi je sto si protumacio drugacije),a kao drugo niko ti nebrani (nigdje to nisam napisao )

kao 1. to je bila postapalica(zao mi je sto si protumacio drugacije),a kao drugo niko ti nebrani (nigdje to nisam napisao )

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vidim i ja prvi karton za Rubena. Kasnije vidim prekrsaj, ali ne vidim sudiju kako pokazuje karton Rubenu. I na Realovoj zvanicnoj stranici pise da je Ruben napravio prekrsaj ali ne i da je dobio crveni. Mozda sam puk'o, ali ja ne vidim sudiju kako daje Rubenu dva kartona.Rooney88 je napisao/la: Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.
I pitam te kad vec spominjes internet,zasto se niko iz Reala ne zali. Pogledaj sve spanjolske sportske listove, nigdje se ne spominje ta situacija.
Don't hate what you don't understand.
Veceras mnogo sta nije stimalo ali analizirat ce to Mou pa nek izvuce pouku jer mnogi nisu po meni bili na svom mjestu i ovo eksperimentisanje sa uzilom kao desno krilo pa lijevo smjesno stavi ga iza spica 10 kao sto mu je na dresu i tu ce se snac najbolje.
Nije mi jasno sto Ozil dobi crveni nisam primjetio? samo odjednom vido sudiju dize mu crveni.
Nije mi jasno sto Ozil dobi crveni nisam primjetio? samo odjednom vido sudiju dize mu crveni.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bogami, sve toplije u Barceloni.
Nema govora o ponavljanju utakmice, sudijske greške su normalne - Eh sada, ova baš i ne djeluje tako .. Ali šta je - tu je. 

Dakle slazemo se za prvi karton a ti nisi vidio za drugi. OK brate, 0:29 i sve ce ti biti jasno, to je drugi start i jasno se vidi na 0:29, ponavljam dakle, kako mu sudac pokazuje drugi zuti karton. Pregledaj pa ako opet budes imao isto misljenje nema problema, ja priznajem da sam lud.xaviesta je napisao/la:Vidim i ja prvi karton za Rubena. Kasnije vidim prekrsaj, ali ne vidim sudiju kako pokazuje karton Rubenu. I na Realovoj zvanicnoj stranici pise da je Ruben napravio prekrsaj ali ne i da je dobio crveni. Mozda sam puk'o, ali ja ne vidim sudiju kako daje Rubenu dva kartona.Rooney88 je napisao/la: Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.
I pitam te kad vec spominjes internet,zasto se niko iz Reala ne zali. Pogledaj sve spanjolske sportske listove, nigdje se ne spominje ta situacija.
" onclick="window.open(this.href);return false;
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Evo i na sport sport. ba
U sinoćnjem susretu španske Primere dogodila se veoma zanimljiva situacija, koja bi mogla izazvati dosta bure u Španiji.
Sudija utakmice Jose Luis Paradas Romero pokazao je dva žuta kartona fudbaleru Villarreala Marcosu Rubenu, prvo u 19. minuti, a potom i u 55. minuti, no Ruben je ipak ostao u terenu iako je trebao biti isključen.
Interesantno je da je Ruben šest minuta nakon "drugog" žutog kartona napustio igru.
Sudijska greška, ili ne, procijenite sami.
U sinoćnjem susretu španske Primere dogodila se veoma zanimljiva situacija, koja bi mogla izazvati dosta bure u Španiji.
Sudija utakmice Jose Luis Paradas Romero pokazao je dva žuta kartona fudbaleru Villarreala Marcosu Rubenu, prvo u 19. minuti, a potom i u 55. minuti, no Ruben je ipak ostao u terenu iako je trebao biti isključen.
Interesantno je da je Ruben šest minuta nakon "drugog" žutog kartona napustio igru.
Sudijska greška, ili ne, procijenite sami.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
zuti karton zbog prigovora(trazio drugi zuti diarre) je u 19. minuti dobio senna a ne ruben ,to je bilo u biljeznici sudije ,eto rijesena jos jedna "misterija " 
edit: konfuzija je bila jer su sva trojica cani ruben i senna trazili 2. zuti za diarru i dok je senna okreto ledja sudija ja dao mu zuti a posto je naspram njeg isto bio ruben okrenut prema sudiji bila je zabuna da je ruben dobio pa je zato i potpisan bio da je njemu namjenjen zuti iako nije
,eto madridisti jedna manje "greska" protiv vas 
http://www.marca.com/2012/03/22/futbol/ ... 78310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
znao sam da od tog nema nish jer da su toliki debili novinari na canal + i goltv-u nisu da ne spomenu makar ta "dva zuta" u analizi poslije utakmice

edit: konfuzija je bila jer su sva trojica cani ruben i senna trazili 2. zuti za diarru i dok je senna okreto ledja sudija ja dao mu zuti a posto je naspram njeg isto bio ruben okrenut prema sudiji bila je zabuna da je ruben dobio pa je zato i potpisan bio da je njemu namjenjen zuti iako nije

http://www.marca.com/2012/03/22/futbol/ ... 78310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
znao sam da od tog nema nish jer da su toliki debili novinari na canal + i goltv-u nisu da ne spomenu makar ta "dva zuta" u analizi poslije utakmice
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 22 mar 2012, 02:36, ukupno mijenjano 3 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ne mogu da vjerujem da sam se ovoliko zajeb'oRooney88 je napisao/la: Dakle slazemo se za prvi karton a ti nisi vidio za drugi. OK brate, 0:29 i sve ce ti biti jasno, to je drugi start i jasno se vidi na 0:29, ponavljam dakle, kako mu sudac pokazuje drugi zuti karton. Pregledaj pa ako opet budes imao isto misljenje nema problema, ja priznajem da sam lud.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Don't hate what you don't understand.
Ne treba ponavljat vec im odmah pokloniti bodove. Sve bi preko Penalda i na guzove. Al ce zato biti deranja guzova u classiccu.tech je napisao/la:Eh koliko price i kukanja oko sudija, pet-šest stranica se ispisao u roku od dva sataprocitah pojedinci bi i ponavljali utakmice ako treba
![]()
hoce da izgube i ovaj bod što su veceras izvukli

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Djetešce od 12 do 15 godina-po načinu na koji piše-inače ignor lista all star member
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ma nisu sada bitna ta dva zuta kartona,nisu bitni ni oni crveni jer sve se to desilo poslije izjednacnja a real kao tim koji se bori za titulu je trebao ovu utakmicu da rijesi rutinski u prvom pol.Imamo mi tezak raspored do kraja a barca ce sada dobiti jos dodatnog motiva,nadam se da ce sacuvati ovu prednost ali tesko bgm previse su se opustili jos u sljedecim utakmicama nema pola tima tako da bice gusto

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
u sl utakmici stoperi varane i albiol jel?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.24sata.hr/nogomet/pepe-price ... om=preview" onclick="window.open(this.href);return false;
E sta ovaj Mourinho napravi od Reala...
E sta ovaj Mourinho napravi od Reala...
I skupinu seljaka i mesara, cast izuzecima...Svaka njemu cast na rezultatima ove sezone, ali ovo sto pravi od igraca ne valja nikako...pozzLenBias je napisao/la:prvu ekipu u ligi?

bla bla bla mesari holivud bla bla bla moze se tako do sutra, zdravo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.