Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sto se tice otkaza dalglishu koji pominju pojedini na ovoj temi cim liverpool izgubi ok neka ga dobije... cilj je bio borba za ligu prvaka, para je dobio dovoljno... mi u toj borbi za 4. mjesto nismo jos od kraja decembra-pocetka januara sto je svima trebalo biti jasno kad se na zimskom prelaznom roku nije apsolutno nista radilo u klubu... e sad jel pravedno da king jedini plati cijenu ? po meni nije i mislim da on nece biti taj koji ce snositi odgovornost za sve greske koje su napravili on i ostali clanovi strucnog staba, uprava, skauti i igraci na terenu.... ja vidim i na temi manchestera cim se malo slabije igra odma bi bosanci i fergusona mijenjali al ne ide to tako u ozbiljnim klubovima nije ovo hajduk, dinamo, sarajevo, zeljo i ostala ekipa koja mijenja trenera cim nesto zapne na bilo kojoj razini kluba nije bitno trener ce platiti cijenu...
You are someone else I am still right here
- peppo_owen
- Kontakt:
Poraz od sinoc i nije neko preveliko razocarenje,jer 3 boda nam nebi puno ni znacila,daleko smo mi od 4 pozicije.Dobro smo odigrali,bili smo daleko bolji,vise loptu u nogama imali,vise suteva.Protivnici su iskoristili 3 greske nase odbrane i zabili 3 gola.Vec odavno nasa odbrana slabo reaguje na udarce iz ugla,i cesto tako primamo golove.Kod prvog gola Henderson ni skocio nije,nego je posluzio kako oslonac protivnockom igracu.Drugi gol Skrtelova greska,takodje jeftino primljen,a treci gol ne bih da komentarisem,onako ispucavanje lopte se vidja samo u nasim "šaban" ligama.
Kad smo vec kod forme igraca evidentno je da Enriqueu fali odmor pa covjek gotov svaku tekmu igra i vjerovatno zbog toga pruza losije partije zadnje vrijeme.Adam vec odavno ne igra na svom nivou,pasovi losi(izuzev onog prema Suarezu),Downing pocinje da pruza solidne partije al daleko je to od onoga sto se od njega ocekuje.Suarez i Gerrard su jedini koji se trude i koji pokusavaju nesto al nemaju podrske od ostalih.Jedino sto mi se u zadnje vrijeme svidja je to da Spearing igra solidno,po meni uvjek bude jedan od boljih na terenu,iako nema neku gradju za DMF nadoknadi to sjajnom agresivnoscu i borbom.
Po mom misljenju u cijeloj ovoj prici fali jedna dobra 9 koja ce lopte pospremiti u gol,i koja ce vrebati u sesnestercu(Falcao/Cavani),jer po meni Suarez nije taj tip igraca zbog toga sto se stalno izvlaci za loptom tako da cesto sesnesterac bude prazan.
Da ne duljim,uglavnom msm da poraz od sinoc treba da otvori oci KD i ostaloj ekipi da su prijeko potrebna pojacanja i to ne bilo kakva pojacanja nego pojacanja koja mogu vratit LFC na pravi kolosijek.
YNWA
Kad smo vec kod forme igraca evidentno je da Enriqueu fali odmor pa covjek gotov svaku tekmu igra i vjerovatno zbog toga pruza losije partije zadnje vrijeme.Adam vec odavno ne igra na svom nivou,pasovi losi(izuzev onog prema Suarezu),Downing pocinje da pruza solidne partije al daleko je to od onoga sto se od njega ocekuje.Suarez i Gerrard su jedini koji se trude i koji pokusavaju nesto al nemaju podrske od ostalih.Jedino sto mi se u zadnje vrijeme svidja je to da Spearing igra solidno,po meni uvjek bude jedan od boljih na terenu,iako nema neku gradju za DMF nadoknadi to sjajnom agresivnoscu i borbom.
Po mom misljenju u cijeloj ovoj prici fali jedna dobra 9 koja ce lopte pospremiti u gol,i koja ce vrebati u sesnestercu(Falcao/Cavani),jer po meni Suarez nije taj tip igraca zbog toga sto se stalno izvlaci za loptom tako da cesto sesnesterac bude prazan.
Da ne duljim,uglavnom msm da poraz od sinoc treba da otvori oci KD i ostaloj ekipi da su prijeko potrebna pojacanja i to ne bilo kakva pojacanja nego pojacanja koja mogu vratit LFC na pravi kolosijek.
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Comolli i King su krivi za transfere, ali sam siguran da je ostao Pako umjesto Clarka da bi transferi još više došli za izražaja. Jendnostavno, majstor za taktiku i postavke. 

Kad pobjeđujemo onda je Dalgish najbolji trener na svijetu a kad kiksamo onda ga treba šutnut..To su ti "navijači"
Steta stvarno za sinoc vodit sa 2 gola razlike i onda izgubiti...RA. je napisao/la:Kad pobjeđujemo onda je Dalgish najbolji trener na svijetu a kad kiksamo onda ga treba šutnut..To su ti "navijači"

- peppo_owen
- Kontakt:
Nije KD jedini krivac,svako treba da snosi svoj dio krivice.Realno KD i nije neki top trener(da se razumijemo u modernom fudbalu,znamo svi sta je bilo prije,druga su sad vremena),ali on ne moze snositi svu krivicu.Svoj dio krivice trebaju snositi svi u klubu,cak i igraci.Na kraju sezone treba pocistit svlacionicu,dosta igraca ne zasluzuje nositi LFC dres.Liverpool je uvjek krasila borbenost,pozrtvovanost,zalaganje,a to sada nema.Nez mozda grijesim,al ko je od vas vidio da Henderson,Downing,Maxi idu u duel ne razmisljajuci da se mogu povrijedit?? Ja to kad vidim bicu zadovoljan,kad vidim toliko zalaganje,borbu,pa makar mi bili na dnu tabeli EPL.fera je napisao/la:sto se tice otkaza dalglishu koji pominju pojedini na ovoj temi cim liverpool izgubi ok neka ga dobije... cilj je bio borba za ligu prvaka, para je dobio dovoljno... mi u toj borbi za 4. mjesto nismo jos od kraja decembra-pocetka januara sto je svima trebalo biti jasno kad se na zimskom prelaznom roku nije apsolutno nista radilo u klubu... e sad jel pravedno da king jedini plati cijenu ? po meni nije i mislim da on nece biti taj koji ce snositi odgovornost za sve greske koje su napravili on i ostali clanovi strucnog staba, uprava, skauti i igraci na terenu.... ja vidim i na temi manchestera cim se malo slabije igra odma bi bosanci i fergusona mijenjali al ne ide to tako u ozbiljnim klubovima nije ovo hajduk, dinamo, sarajevo, zeljo i ostala ekipa koja mijenja trenera cim nesto zapne na bilo kojoj razini kluba nije bitno trener ce platiti cijenu...
Ovom timu treba igraca koji ce igrati srcem(cast Gerrardu),a ne placenjika koji ce nakon 2-3 sezone provedene otic seiku ili romanu da ih zlatom posipa
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
od rastanka sa pacom i liverpool i rafa su dozivjeli veliki pad.OTNYS_YNWA je napisao/la:Comolli i King su krivi za transfere, ali sam siguran da je ostao Pako umjesto Clarka da bi transferi još više došli za izražaja. Jendnostavno, majstor za taktiku i postavke.
btw onaj prvi gol sto smo primili sinoc me vratio u vrijeme rafe, branis kornere bez igraca na stativama i onda ti neki bezvezni sut koji ide malo u stranu zavrsi u golu...
@RA to je taj mentalitet... sta reci vide na primjeru domacih klubova pa misle da to svugdje tako ide... ja se sjecam koliko su HZ pljuvali i tjerali Varesanovica a evo danas ja gledam Sarajevo sve vise tone ne vidim da im je bas krenulo Mirzinim odlaskom.
- Red Assassin
- Kontakt:
Kakva golcina Coateza sigurno ce biti u 10 najljepsih golova sezone.. Liverpool je Robin Hudov klub uzima bodove od bogatih a daje ih siromasnim 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo golčine.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
bio je Ferguson 3 puta ispod 10. mjesta u EPL, a sad Scum ima najvise titula EPL-a, a to da je neko reko kad je Ferguson doso smijali bi se 3 godine, tako da sto se mene tice nek Kenny ostane ako treba i 5 sezona, ja cu ga podrzavat 

Walk on, with hope in your hearts.
Dobar..OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo golčine.![]()
[youtube][/youtube]
Cudi me da ste izgubili,pogotovo nakon vodstva od 2:0,utakmicu nisam gledao,ali sumnjam da mozete biti zadovoljni.
Desile su se dvije ključne stvari koje su promjenile tok utakmice. Prva od njih jeste povreda Kellyija i odlazak Carre na desni bek. Više sa pozicije desnog beka nije bilo nijednog prodora niti centaršuta. Druga ključna stvar jeste povreda Adama i ulazak Hendersona. Adam je do povrede odlično držao loptu u posjedu i obavljao svoje zadatke u odbrani. Međutim, sa Carrom i Hendom to nije funkcionisalo. Prvi gol obojica krivi jer ih je Derry obojicu nadskočio i postigao pogodak. Kod drugog gola Hendo je zakasnio na centaršut i opet je pao go.
Treći go je pao na gešku Enriqea.
I eto tako, da sumiram. Izvedeš 17 kornera, opucaš 8 puta po golu i 22. put u sezoni pogodiš stativu, Suarez fula 1 na 1 sa golmanom, imaš posjed lopte 58% i opet izgubiš. Nesposobnost u napadu level 100, jedino logično objašnjenje po meni.
Treći go je pao na gešku Enriqea.
I eto tako, da sumiram. Izvedeš 17 kornera, opucaš 8 puta po golu i 22. put u sezoni pogodiš stativu, Suarez fula 1 na 1 sa golmanom, imaš posjed lopte 58% i opet izgubiš. Nesposobnost u napadu level 100, jedino logično objašnjenje po meni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Golcinaaaa ipooo!OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo golčine.![]()
[youtube][/youtube]

Ipak sam se predomislio sinoć i nisam gledao tekmu (ali jesam City-Chelsea) i mogu reći da sam na dobitku. Od sigurne pobjede doći do poraza a čujem od @Rize da smo bili bolji... Neka, osim derbija (a izgleda da je to samo protiv Chelsea), do kraja sezone vjerovatno neću gledati nijednu utakmicu. Ustvari, gledat ću i FA Cup. Stvarno mi je muka od one bezidejne igre. Skupina fabrički glupih igrača, to je to.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljiv vintage dokumentarac o covjeku na vasoj klupi koji je toliko kritikovan
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa ebemu ne može King igrati za Škrtela i Enriquea koji su glavni krivci za jučerašnji poraz. Taman kad napad krene, odbrana zakaže, nemamo sreće fakat. Mislim da bi svi trebali podržati Kinga do kraja!fera je napisao/la:sto se tice otkaza dalglishu koji pominju pojedini na ovoj temi cim liverpool izgubi ok neka ga dobije... cilj je bio borba za ligu prvaka, para je dobio dovoljno... mi u toj borbi za 4. mjesto nismo jos od kraja decembra-pocetka januara sto je svima trebalo biti jasno kad se na zimskom prelaznom roku nije apsolutno nista radilo u klubu... e sad jel pravedno da king jedini plati cijenu ? po meni nije i mislim da on nece biti taj koji ce snositi odgovornost za sve greske koje su napravili on i ostali clanovi strucnog staba, uprava, skauti i igraci na terenu.... ja vidim i na temi manchestera cim se malo slabije igra odma bi bosanci i fergusona mijenjali al ne ide to tako u ozbiljnim klubovima nije ovo hajduk, dinamo, sarajevo, zeljo i ostala ekipa koja mijenja trenera cim nesto zapne na bilo kojoj razini kluba nije bitno trener ce platiti cijenu...
LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jel stvarno lavezzi blizu potpisa za liverpool
zato kazem da ne mislim da je on jedini krivac za sve....Carlo je napisao/la:Pa ebemu ne može King igrati za Škrtela i Enriquea koji su glavni krivci za jučerašnji poraz. Taman kad napad krene, odbrana zakaže, nemamo sreće fakat. Mislim da bi svi trebali podržati Kinga do kraja!fera je napisao/la:sto se tice otkaza dalglishu koji pominju pojedini na ovoj temi cim liverpool izgubi ok neka ga dobije... cilj je bio borba za ligu prvaka, para je dobio dovoljno... mi u toj borbi za 4. mjesto nismo jos od kraja decembra-pocetka januara sto je svima trebalo biti jasno kad se na zimskom prelaznom roku nije apsolutno nista radilo u klubu... e sad jel pravedno da king jedini plati cijenu ? po meni nije i mislim da on nece biti taj koji ce snositi odgovornost za sve greske koje su napravili on i ostali clanovi strucnog staba, uprava, skauti i igraci na terenu.... ja vidim i na temi manchestera cim se malo slabije igra odma bi bosanci i fergusona mijenjali al ne ide to tako u ozbiljnim klubovima nije ovo hajduk, dinamo, sarajevo, zeljo i ostala ekipa koja mijenja trenera cim nesto zapne na bilo kojoj razini kluba nije bitno trener ce platiti cijenu...
Ne.Ibischa je napisao/la:Jel stvarno lavezzi blizu potpisa za liverpool
Greatness dies
znam, znam... nemoj misliti da sam kontao da imaš nešto protiv njegafera je napisao/la:zato kazem da ne mislim da je on jedini krivac za sve....Carlo je napisao/la:Pa ebemu ne može King igrati za Škrtela i Enriquea koji su glavni krivci za jučerašnji poraz. Taman kad napad krene, odbrana zakaže, nemamo sreće fakat. Mislim da bi svi trebali podržati Kinga do kraja!fera je napisao/la:sto se tice otkaza dalglishu koji pominju pojedini na ovoj temi cim liverpool izgubi ok neka ga dobije... cilj je bio borba za ligu prvaka, para je dobio dovoljno... mi u toj borbi za 4. mjesto nismo jos od kraja decembra-pocetka januara sto je svima trebalo biti jasno kad se na zimskom prelaznom roku nije apsolutno nista radilo u klubu... e sad jel pravedno da king jedini plati cijenu ? po meni nije i mislim da on nece biti taj koji ce snositi odgovornost za sve greske koje su napravili on i ostali clanovi strucnog staba, uprava, skauti i igraci na terenu.... ja vidim i na temi manchestera cim se malo slabije igra odma bi bosanci i fergusona mijenjali al ne ide to tako u ozbiljnim klubovima nije ovo hajduk, dinamo, sarajevo, zeljo i ostala ekipa koja mijenja trenera cim nesto zapne na bilo kojoj razini kluba nije bitno trener ce platiti cijenu...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.