Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

sombrero
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la sombrero » 04 sep 2009, 22:46

Bijeljinac je napisao/la:Ukoliko Ciro izvede formaciju sa Salihovicem na beku, bez Pjanica u prvih 11, odnosno nesto nalik utakmici sa Iranom, zadesice ga opet neki Jermen, na Kosevu je bio iranski Jermen Andranik Tejmurijan, u Jerevanu opet neki -jan :D Ciro je lud ukoliko ce u utakmici takve vaznosti eksperimentisati sa 3-4 igraca u prvih 11, ali mislim da blefira. Mislim da ce utakmicu poceti sa 'normalnom' postavom, dakle bez eksperimenta na desnom spoljnem, mozda izostavi Pjanica u prvoj postavi, ali ce ekipa liciti na onu iz prethodnih meceva. Ja licno mislim da bi Pjanic u potpunosti odmijenio kaznjenog Misimovica, djecko je veliki talenat i vec je izgradjen kao igrac, ali Ciro ima svoju filozofiju, vidjecemo kako ce to na kraju ispasti.
U svakom slucaju zelim vam pobjedu i u Jerevanu i Zenici, iako ce s Turcima ici teze. Ocekujem jako dobar mec izmedju BiH i Turske, nazalost necu imati priliku gledati ga uzivo preko TV-a, posto sam na beogradskoj Marakani u isto vrijeme otprilike. Srecno!
sretno i Srbiji protiv Francuske, pa da se ko ljudi zajedno radujemo ;)

steps
Kontakt:

Post Postao/la steps » 04 sep 2009, 22:49

Begović, iako mlad igrač, nije neiskusan. Branio je za Canadsku mladu repku koja je znatno lošija od komšiluka (jedino nije izgubila od Luxemburga kod kuće) i bio je pod stalnom paljbom. Otac mu živi u Edmontonu i sva naša raja tamo je pratila njegove tekme. Poslije utakmice kanadska štampa je uglavnom pisala hvalospjeve Begoviću komentarišući njegove nastupe. Sad naravno i Engleska liga nešto znači, sumnjam da će Supić, koliko god nam bio simpatičan ikad dobaciti i do druge engleske lige ili druge bundes, možda nađe nešto u Grčkoj, Belgiji, Austriji ili sl. Ćiro je lud milion posto ako čovjeka ne uvede barem da zabilježi nastup, samo nam još treba da se vrati kanađanima!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 sep 2009, 22:58

steps je napisao/la:Begović, iako mlad igrač, nije neiskusan. Branio je za Canadsku mladu repku koja je znatno lošija od komšiluka (jedino nije izgubila od Luxemburga kod kuće) i bio je pod stalnom paljbom. Otac mu živi u Edmontonu i sva naša raja tamo je pratila njegove tekme. Poslije utakmice kanadska štampa je uglavnom pisala hvalospjeve Begoviću komentarišući njegove nastupe. Sad naravno i Engleska liga nešto znači, sumnjam da će Supić, koliko god nam bio simpatičan ikad dobaciti i do druge engleske lige ili druge bundes, možda nađe nešto u Grčkoj, Belgiji, Austriji ili sl. Ćiro je lud milion posto ako čovjeka ne uvede barem da zabilježi nastup, samo nam još treba da se vrati kanađanima!
ne moze se vratiti niakako, i klupa je nastup, odazvao se na pripreme on je sad definitivno nas igrac, registrovan je za sluzbenu tekmu, zne li neko neki sportski turski portal da im se reg na forum
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 04 sep 2009, 23:00

Hajmo lalvovi, hajmo dijamanti, hajmo bosanci i hercegovci, hajmo nasi..........nemojte nam sutra s...ati dan i vece i vikend i sedmici i mjesec i godinu i zivot cijeli.......................Idemo Armenija rutinski pa onda Tursku spustamo na zemlju i idemo u baraz, dolazi nam u barazu Ukraina ili Hrvatska ili Skotska ili Norveska i onda igramo u gostima prvu remi i u uzvratu nebo u Zenici ima da gori i da se dodje do pobjede i idemo dole medju majmune u Juznu Afriku da izglavimo barem prolaz iz grupe....

Hajde naprijed lavovi, hajmo dijamanti....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 sep 2009, 23:01

irfan41 je napisao/la:
steps je napisao/la:Begović, iako mlad igrač, nije neiskusan. Branio je za Canadsku mladu repku koja je znatno lošija od komšiluka (jedino nije izgubila od Luxemburga kod kuće) i bio je pod stalnom paljbom. Otac mu živi u Edmontonu i sva naša raja tamo je pratila njegove tekme. Poslije utakmice kanadska štampa je uglavnom pisala hvalospjeve Begoviću komentarišući njegove nastupe. Sad naravno i Engleska liga nešto znači, sumnjam da će Supić, koliko god nam bio simpatičan ikad dobaciti i do druge engleske lige ili druge bundes, možda nađe nešto u Grčkoj, Belgiji, Austriji ili sl. Ćiro je lud milion posto ako čovjeka ne uvede barem da zabilježi nastup, samo nam još treba da se vrati kanađanima!
ne moze se vratiti niakako, i klupa je nastup, odazvao se na pripreme on je sad definitivno nas igrac, registrovan je za sluzbenu tekmu, zne li neko neki sportski turski portal da im se reg na forum
http://www.millitakim.com/index.php
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 23:07

Sretno našim momcima, i nadam se pobjedi od makar 3 razlilke.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 sep 2009, 23:12

Tokom ovih kvalifikacija nama je suđeno da smjenjujemo trenere. Prvo onaj Belgijanac a nakon toga će, aBd, i Terim da leti sa klupe Turske. Dajem mu rok do petka, od iduće subote Turska će da ima novog selektora.
sombrero je napisao/la:sretno i Srbiji protiv Francuske, pa da se ko ljudi zajedno radujemo ;)
Ja Srbiji ne želim sreću protiv Francuza jer će ipak biti lakše ako u baražu budu Srbi a ne Francuzi. Tačka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 04 sep 2009, 23:15

_dreamer_ je napisao/la:
NoName je napisao/la:sanjaru, upratih te ovih dana, jesi novi al makar normalno pišeš nešto a ne samo da se ubroji još jedan dodatni post. Keep up good work i mojne se ba sekirati, Ćiro će još 23 puta promjeniti formaciju do utakmice, ja mislim da ćemo po CET tek oko 16 moći naslutiti kakav će sastav biti. Nije on blentav, ma koliko to izgledalo da je tako.

Sastav mora biti ofanzivan, on to zna. I tako će to i biti aBd. Pozdrav.
hvala za komentar prijatelju, a sto se tice postave, nadam se da ce biti onako kako ti kazes... no eto, koliko god da je dobar taj efekat iznenadjenja, i koliko god se nadao istome, mislim da ce veza biti onakva kako je i navedeno..

a jazuk je ostaviti bajramovica i pjanica na klupi... kao da gura muratovica i jahica jer vise vjeruje u njihovu pozrtvovanost i zalaganje... ako je tako, onda je on tu kriv.. jer se ni porediti ne moze austrijski fudbal (znam jer zivim gore i gledam njihov fudbal) ili ti grcki sa bundesligom ili francuskim sampionatom.. ako mu pjanic i bajramovic ne trce ili sta vec onda je on tu kriv jer oni to objektivno mogu. jaha i muratovic su tehnicki limitirani u odnosu na zlatana i pjanu. to je ono sto boli.. nisam se jednom za vrijeme tekme iznervirao radi muratovicevih pasova, jednostavno nema kvalitetu i tacka... a ima gotovo pa zagarantovano mjesto u prvih 11.

----------------------bajramovic/rahimic-------------------

pjanic-------------------------------------------salihovic

--------------------------misimovic--------------------------

mi od ovog jednostavno nemamo kvalitetnije, ove momke natjerat da trcei da se uigraju, bili bi na nivou hrvatske...
hebo te taj nivo-dokad se ponizavat
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 04 sep 2009, 23:16

Po meni je sutra skoro pa nevazno kako ce nam izgledati sredina i odbrana jer su svi tu negdje. Najbitnije je da (i tu ocekujem Cirnino iznenadjenje) umjesto Ibisevica uvede Muslimovica koji je izvrstan skakac a ima snagu i visinu. Jednostavno ce pokupiti sve dok se sva paznja protivnika bude davala Dzeki. Mislim da treba izbjegavati njihovu sigurno zgusnutu odbranu i raditi ubacivanja sa strane. S tim u vezi me i potvrdjuje nocasnji trening nasih gdje su vjezbali takav vid igre.
Golman bi meni trebao biti Supic jer ce Armenci uglavnom i sigurno ici dubinskim loptama a u Zenici iskljucivo Begovic upravo zbog potpuno drugacije koncepcije turskog napada.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2009, 23:17

Sutra je veliki dan za nas i za sve poklonike fudbala. Mnogo utakmica, ali nama je najzanimljivija...... vjerujem da znate koja! Vjerovatno ce ulice, trgovi, pabovi..... biti puni navijaca koji ce pratiti ovu sutrasnju utakmicu. Iako nije neka spektakularna reprezentacija, nama je tekma od izuzetnog znacaja. Jos jednom zelim momcima pozeljeti sve najbolje, i da se ABD uz Boziju pomoc vrate zadovoljni i sretni, naravno sa punim plijenom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 23:19

_dreamer_ je napisao/la:
NoName je napisao/la:sanjaru, upratih te ovih dana, jesi novi al makar normalno pišeš nešto a ne samo da se ubroji još jedan dodatni post. Keep up good work i mojne se ba sekirati, Ćiro će još 23 puta promjeniti formaciju do utakmice, ja mislim da ćemo po CET tek oko 16 moći naslutiti kakav će sastav biti. Nije on blentav, ma koliko to izgledalo da je tako.

Sastav mora biti ofanzivan, on to zna. I tako će to i biti aBd. Pozdrav.
hvala za komentar prijatelju, a sto se tice postave, nadam se da ce biti onako kako ti kazes... no eto, koliko god da je dobar taj efekat iznenadjenja, i koliko god se nadao istome, mislim da ce veza biti onakva kako je i navedeno..

a jazuk je ostaviti bajramovica i pjanica na klupi... kao da gura muratovica i jahica jer vise vjeruje u njihovu pozrtvovanost i zalaganje... ako je tako, onda je on tu kriv.. jer se ni porediti ne moze austrijski fudbal (znam jer zivim gore i gledam njihov fudbal) ili ti grcki sa bundesligom ili francuskim sampionatom.. ako mu pjanic i bajramovic ne trce ili sta vec onda je on tu kriv jer oni to objektivno mogu. jaha i muratovic su tehnicki limitirani u odnosu na zlatana i pjanu. to je ono sto boli.. nisam se jednom za vrijeme tekme iznervirao radi muratovicevih pasova, jednostavno nema kvalitetu i tacka... a ima gotovo pa zagarantovano mjesto u prvih 11.

----------------------bajramovic/rahimic-------------------

pjanic-------------------------------------------salihovic

--------------------------misimovic--------------------------

mi od ovog jednostavno nemamo kvalitetnije, ove momke natjerat da trcei da se uigraju, bili bi na nivou hrvatske...

mi smo vec na nivou hrvatske, ako ne i vise.

moze me demantovati ko god hoce, al ja zivim u svojim uvjerenjima :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 sep 2009, 23:22

NoName je napisao/la:Tokom ovih kvalifikacija nama je suđeno da smjenjujemo trenere. Prvo onaj Belgijanac a nakon toga će, aBd, i Terim da leti sa klupe Turske. Dajem mu rok do petka, od iduće subote Turska će da ima novog selektora.
sombrero je napisao/la:sretno i Srbiji protiv Francuske, pa da se ko ljudi zajedno radujemo ;)
Ja Srbiji ne želim sreću protiv Francuza jer će ipak biti lakše ako u baražu budu Srbi a ne Francuzi. Tačka.

kada bi sudjennje fer bilo lakse je igrati sa francuzima nego sa srbima i hrvatima
ja navij'o sam za vas!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 sep 2009, 23:24

Elddar je napisao/la:mi smo vec na nivou hrvatske, ako ne i vise.
To brate, tako treba! Mi se uvijek sagnemo pred svakim a bogami ne bi trebali. Dok ne ubijedimo sebe da smo dobri, nećemo ni druge sigurno.
irfan41 je napisao/la:kada bi sudjennje fer bilo lakse je igrati sa francuzima nego sa srbima i hrvatima
Ovo je iluzija. Francuzi su jaki sigurno i dosta jači nego Srbi. O suđenju neću ni da govorim, vidjet ćete u Beogradu, sudija će biti 12-ti igrač galskih pijetlova, 100%.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 04 sep 2009, 23:27

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 23:30

NoName je napisao/la:
To brate, tako treba! Mi se uvijek sagnemo pred svakim a bogami ne bi trebali. Dok ne ubijedimo sebe da smo dobri, nećemo ni druge sigurno.
irfan41 je napisao/la:kada bi sudjennje fer bilo lakse je igrati sa francuzima nego sa srbima i hrvatima
Ovo je iluzija. Francuzi su jaki sigurno i dosta jači nego Srbi. O suđenju neću ni da govorim, vidjet ćete u Beogradu, sudija će biti 12-ti igrač galskih pijetlova, 100%.
Naravno!

a porediti Srbe i Francuze je u krajnju ruku smijesno. Srbi jesu jaki ali...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 sep 2009, 23:33

NoName je napisao/la:

neupitno je da su francuzi jaci, al mislim na atmosferu koja bi se stvarila ako bi dolso do tekmi izmedju bosne hrvatske i srbije, al najbolje je da jedni druge izbjegnemo, da jrvati i srbi se izmedju sebe kolju, a m nekog treceg dobijemo
ja navij'o sam za vas!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 23:37

irfan41 je napisao/la:
NoName je napisao/la:

neupitno je da su francuzi jaci, al mislim na atmosferu koja bi se stvarila ako bi dolso do tekmi izmedju bosne hrvatske i srbije, al najbolje je da jedni druge izbjegnemo, da jrvati i srbi se izmedju sebe kolju, a m nekog treceg dobijemo

Hahaha.. najbolje rjesenje upravu si :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 sep 2009, 23:40

BEGOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SPAHIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NADAREVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
JAHIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
VLADAVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RAHIMIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PJANIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SALIHOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IBRIČIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IBIŠEVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DŽEKO - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SUPIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HRGOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MURATOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BAJRAMOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MUSLIMOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DAMJANOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MRAVAC - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PANDŽA - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MIRVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MISIMOVIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HASAGIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ŠTILIĆ - OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO! NIKAD SAMA NISI TI, TU JE UVIJEK RAJA SA SPORTSPORT.BA SA TOBOM.

[youtube][/youtube]

slika

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 sep 2009, 23:44

irfan41 je napisao/la:neupitno je da su francuzi jaci, al mislim na atmosferu koja bi se stvarila ako bi dolso do tekmi izmedju bosne hrvatske i srbije, al najbolje je da jedni druge izbjegnemo, da jrvati i srbi se izmedju sebe kolju, a m nekog treceg dobijemo
Hrvati neće u baraž. Sve i da hoće ne mogu igrati protiv Srbije nikako jer su i jedni i drugi, u tom slučaju, u gornjem domu pa ne može doći do međusobnog okršaja. A Srbija je podnošljiv protivnik, moramo im se revanširati. Subotić kad vidi Džeku pobjeći će na tribine a isto će se desiti i sa Vidićem nakon jednog okršaja MUD-a i Wolfsburga.

HAJMO MOMCI, JOŠ MALO......IDEMO RAZVALITI TE TAMO PIŠKICE PA DA ONDA IGRAMO OZBILJNU UTAKMICU!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 sep 2009, 23:48

Tema je Armenija-BiH. O utakmici Srbija-Francuska, i ostalim utakmicama, imate posebnu temu :)
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 81&start=0

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.