nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditi
a sta bi trebalo da uradi ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ajde sta se zalite imao je i Simunic 3 zuta pa je igrao , samo mi nije jasno kako se niko od Realovih igraca ili neko s klupe nije zalio nakon sto je Ruben dobio drugi zuti
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:Ajde sta se zalite imao je i Simunic 3 zuta pa je igrao , samo mi nije jasno kako se niko od Realovih igraca ili neko s klupe nije zalio nakon sto je Ruben dobio drugi zuti
Kakav Ruben i drugi žuti ovo je link sa zvanicne stranice La Lige i fino piše da je covjek dobio jedan žuti.
" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditi [/quote]
a sta bi trebalo da uradi ? [/quote]
Pa da nas pogura malo u sljedecim u takmicama
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bundesliga je napisao/la:Ajde sta se zalite imao je i Simunic 3 zuta pa je igrao , samo mi nije jasno kako se niko od Realovih igraca ili neko s klupe nije zalio nakon sto je Ruben dobio drugi zuti
Simunic je treci zuti karton dobio poslije zavrsteka utakmice,jao kad se sjetim tek te smijurije
Izgleda da niko nije obratio paznju na Rubenov prvi karton.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav Ruben i drugi žuti ovo je link sa zvanicne stranice La Lige i fino piše da je covjek dobio jedan žuti.
Pa da si gledo tekmu vidio bi da se Mourinho zalio ustao i pokazuje rukom karton ,karton ! On njemu dade crveni!
ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditi [/quote]
a sta bi trebalo da uradi ? [/quote]
Pa da nas pogura malo u sljedecim u takmicama [/quote]
Zar ti nije palo na pamet da je mozda i ovo vracanje bodova.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
L-Train je napisao/la:Simunic je treci zuti karton dobio poslije zavrsteka utakmice,jao kad se sjetim tek te smijurije
To su bila vremena , nego posto postoji video zapis o kardinalnoj pogresci sudije, sudija ce vrlo vjerovatno biti udaljen sa svoje pozicije i nece imati priliku vise da sudi spansku Primeru.Medjutim steta je vec napravljena i tesko da ce ova utakmica biti ponistena i da ce se druga igrati jer bi to onda znacilo i presedan, sto krovne organizacije sigurno nece dopustiti.
nanek je napisao/la:Pa da si gledo tekmu vidio bi da se Mourinho zalio ustao i pokazuje rukom karton ,karton ! On njemu dade crveni!
Nisam gledao ovu utakmicu, gledao sam Gladbach-Bayern , medjutim vidio sam video gdje se jasno vidi kako niko od Realovih igraca niti osoblja se ne zali na drugi zuti nakon sto je Ruben trebao izaci u 55 minuti. Drugo je to sto se Mourinho zalio mozda pred kraj tekme, na vrijeme se brine o takvim stvarima, sto ne umanjuje krivicu sudije koji je definitivno zasluzio epitet Flop Of The Match
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 22 mar 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
L-Train je napisao/la:Simunic je treci zuti karton dobio poslije zavrsteka utakmice,jao kad se sjetim tek te smijurije
To su bila vremena , nego posto postoji video zapis o kardinalnoj pogresci sudije, sudija ce vrlo vjerovatno biti udaljen sa svoje pozicije i nece imati priliku vise da sudi spansku Primeru.Medjutim steta je vec napravljena i tesko da ce ova utakmica biti ponistena i da ce se druga igrati jer bi to onda znacilo i presedan, sto krovne organizacije sigurno nece dopustiti.
Ma naravno,od toga nema nista.Pa bilo je i gorih sudjenja pa utakmice nisu ponovljenje,meni odmah u glavu ona utakmica Chelsea-Barcelona,ako se ta utakmica nije mogla ponoviti onda se ne smije niti jedna
@bparena=flop
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Treba skupiti neke humanitarne pare i dovesti lesija da ga zabije ovom bp areni al fkt
I dok ga lesi kara u bulju da mi svi gledamo!
Pa lik svrsava na messija