@Rizo džaba pišeš, njima dokazati nećeš, vjeruj mi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne seri majke ti, nisam ja tvoj akram da me zajebavas.Henderson je napisao/la:Koji su polufinalni parovi?VELA je napisao/la:Rizo to nije kup to je sponzorsko takmicenje. FA kup je kup.
To je to brate. Nije ih bilo protiv Stoka, samo je bilo 5 ili 6 forumaša da slave a sad nagrnušeShanks je napisao/la:Šta vam je ljudi, navikli smo na ovosamo relax i pustite trollove da se ispušu
@Rizo džaba pišeš, njima dokazati nećeš, vjeruj mi.
Henderson je napisao/la:Šta predlažeš, da budemo Arsenal ili da dovedemo Wengera pa da budemo ovakva ekipa: http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; ?Henry je napisao/la:Problem Liverpoola je u treneru koji je legenda a nesposoban je da vodi klub rejtinga kao sto je Liverpool.Problem je u limitiranim i precijenjenim igracima koji su teza talasika al' za pojedine navijace oni su najbolji na svijetu.Cesti izgovori su da nemaju srece,sudije itd.Jednostavno vi nemate kvalitet.Sto se prije rijesite trenera koji je polovnjak i igraca koji su limitirani dobit cete rezultate.Platite folopinu 35 miliona a od njega je bolji Cise koji je placen 3-4 miliona.
AllGunsBlazing je napisao/la:Stvarno su se oni novci mogli bolje uloziti. Problem je sto je ova sezona u EPL bila slaba, i to je bila prilika Liverpoola, slijedece ce se opet svi pojacati i biti ce i teze nego sto je to ove godine. Mora se Liverpool pojacati, ali ne pojacanjima kao do sad(od svih njih dva da su solidna, i to je veliki problem). Mislim vi bolje znate sta Liverpoolu fali, tako da necu da priacm ko bi mogao doci, samo da kazem da su se bezveze pare razbacivale. Mora se uraditi bolji scouting igraca koji se zele uzeti, ili davati ogromne novce za ljude koji su bas dokazani. A cini mi se da Kenny, iako nije los trener, da je malo zastario. Tj. da je njegov mozak i dalje u 90-im godinama.
Da ,jeste nevažna ,ali ona se piše tamo i imamo jednu titulu više.nedim1993 je napisao/la:ne smiješ ni dat neku kritiku, vidim odma neki shvataju ozbiljno i napadaju.
stvarno ima čudnih ljudi. što ne prihvataš da je lpool u krizi i u ozbiljnoj sitaciji.
LP vam je malo je reć nedostižna, a hvalite se karling kupom, titula jest, al yebote kad je nevažna.
naše treće mjesto daleko više vrijedi od te titule, znate i sami.
Mislim da lazes,jer savki navijac bih rado volio vidjeti svoj klub u ligi prvaka,nego osvojiti Carlin cup(nije bezveze kup kao sto neki kazu a da njihov tim osvoji kurcili bi se)isto tako imas mogucnost u ligi prvaka doci do naslova a svi znamo da to Liverpool-u ide od ruke.Nisam dovljno upucen na trenutno stanje u Liverpoolu,da bih nesto komentarisao mozda je vrijeme da se prava generalka uradi a ne da se krpe rupe.VolimLiverpool je napisao/la:Da ,jeste nevažna ,ali ona se piše tamo i imamo jednu titulu više.nedim1993 je napisao/la:ne smiješ ni dat neku kritiku, vidim odma neki shvataju ozbiljno i napadaju.
stvarno ima čudnih ljudi. što ne prihvataš da je lpool u krizi i u ozbiljnoj sitaciji.
LP vam je malo je reć nedostižna, a hvalite se karling kupom, titula jest, al yebote kad je nevažna.
naše treće mjesto daleko više vrijedi od te titule, znate i sami.
Iskreno ,imamo najveće šanse za FA cup.
Da se ja pitam ,Bogami meni to treće mjesto ne bi vrijedilo niti kakva LP ako ja svake sezone osvajam oba kupa i na početku sljedeće igram za još jedan trofej.
jes ti ovaj Jimmy Hummuninesto......OTNYS_YNWA je napisao/la:Da ga nisam ja postavio možda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.