Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 21 mar 2012, 23:20

Šta vam je ljudi, navikli smo na ovo :D samo relax i pustite trollove da se ispušu 8-)

@Rizo džaba pišeš, njima dokazati nećeš, vjeruj mi.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 21 mar 2012, 23:21

Henderson je napisao/la:
VELA je napisao/la:Rizo to nije kup to je sponzorsko takmicenje. FA kup je kup.
Koji su polufinalni parovi?
Ne seri majke ti, nisam ja tvoj akram da me zajebavas.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 mar 2012, 23:22

Ljudi, shvatite ovo je realnost Liverpoola. Pitanje je hoće li uspjeti dostići i Newcastlea do kraja, ma nije ni bitno kad bolje razmislim. Nije samo problem ni u igračima, problemi su u cjelokupnom klubu. Očigledno da se tu nalazi skupina ljudi koji baš i ne znaju svoj posao. Nisam ni gledao utakmicu (neću da trošim živce na njih) pa ne mogu ništa konkretno napisati al' ovo liči na potop. Nek' igraju omladinci do kraja i nek' probaju osvojiti FA kup. Strašno, šta se dešava, strašno. :?
FK Pjetlovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 mar 2012, 23:22

Shanks je napisao/la:Šta vam je ljudi, navikli smo na ovo :D samo relax i pustite trollove da se ispušu 8-)

@Rizo džaba pišeš, njima dokazati nećeš, vjeruj mi.
To je to brate. Nije ih bilo protiv Stoka, samo je bilo 5 ili 6 forumaša da slave a sad nagrnuše ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2012, 23:23

Ne mogu da vjerujem da veličaju Carling cup u kojem 99% timova igra sa rezervnim sastavima.
Dalglish ako ima imalo obraza sutra bi trebao podnijeti ostavku, ovako se samo nastavlja bruka i sramota iz kola u kolo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 21 mar 2012, 23:23

Brine me Enrique, 0 golova, 0 asistencija, uz to za oko 6-8 pogodaka je on direktan krivac. :roll:
Adam igra stvarno katastrofalno, prema komentarima sa foruma, ne zaslužuje da nosi sveti dres.
Henderson definitivno najlošije pojačanje.
Carroll ne dobija šansu, a debelo je plaćen, stvarno me čudi zbog čega on sjedi na klupi? Mislim da je najveća greška Kinga što njemu ne pruža veću šansu.
Suarez, karakteristični 100%tni promašaji iz utakmice u utakmicu...
Coates dobro pojačanje, ali ipak 7.2 miliona za igrača koji ne dobiva toliko šanse, plus što imamo strašnu akademiju...
Bellamy je vjerovatno najbolje pojačanje, ali ni on ne dobiva šanse koliko i zapravo zaslužuje.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 21 mar 2012, 23:25

Henderson je napisao/la:
Henry je napisao/la:Problem Liverpoola je u treneru koji je legenda a nesposoban je da vodi klub rejtinga kao sto je Liverpool.Problem je u limitiranim i precijenjenim igracima koji su teza talasika al' za pojedine navijace oni su najbolji na svijetu.Cesti izgovori su da nemaju srece,sudije itd.Jednostavno vi nemate kvalitet.Sto se prije rijesite trenera koji je polovnjak i igraca koji su limitirani dobit cete rezultate.Platite folopinu 35 miliona a od njega je bolji Cise koji je placen 3-4 miliona.
Šta predlažeš, da budemo Arsenal ili da dovedemo Wengera pa da budemo ovakva ekipa: http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
:lol: :lol: :lol:

Jesi mi sukno Rizo.Ne mogu sebi doci.Mene iskreno boli neka stvar za vas.Vas ako zadovoljava micky mouse cup onda uredu.Ispali ste iz top4.Ne igrate ligu prvaka.Niste uopste konkurent Arsenalu.Mozes se ti zavaravati koliko hoces.

I da volio bi ti da ste k'o Arsenal.3 na tabeli,svake godine liga prvaka.Vas zadovoljavaju suplja vase legende.Nemam nista protiv,uzivajte u EL. :lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 21 mar 2012, 23:26

Uz ovakvog maga na klupi LFC ce prije otici u Championship nego u LP.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 mar 2012, 23:32

Tabela govori jedno, a to je da je Arsenal ispred nas. Igraju LP za razliku od nas, i možemo im samo zaviditi. Bitno je i trofej osvojiti, ali mislim da bi ga većina zamijenila za mjesto u LP. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2012, 23:36

Stvarno su se oni novci mogli bolje uloziti. Problem je sto je ova sezona u EPL bila slaba, i to je bila prilika Liverpoola, slijedece ce se opet svi pojacati i biti ce i teze nego sto je to ove godine. Mora se Liverpool pojacati, ali ne pojacanjima kao do sad(od svih njih dva da su solidna, i to je veliki problem). Mislim vi bolje znate sta Liverpoolu fali, tako da necu da priacm ko bi mogao doci, samo da kazem da su se bezveze pare razbacivale. Mora se uraditi bolji scouting igraca koji se zele uzeti, ili davati ogromne novce za ljude koji su bas dokazani. A cini mi se da Kenny, iako nije los trener, da je malo zastario. Tj. da je njegov mozak i dalje u 90-im godinama.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 mar 2012, 23:37

ne smiješ ni dat neku kritiku, vidim odma neki shvataju ozbiljno i napadaju.
stvarno ima čudnih ljudi. što ne prihvataš da je lpool u krizi i u ozbiljnoj sitaciji.
LP vam je malo je reć nedostižna, a hvalite se karling kupom, titula jest, al yebote kad je nevažna.
naše treće mjesto daleko više vrijedi od te titule, znate i sami.
Vođa zna.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 mar 2012, 23:37

Kenny's breaking all records, including good & bad records.
1st we won a trophy after 6 years.
2nd we go on a run of 3 consecutive league defeats
3rd we lose after leading 2-0, first time since 2000!
:roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 21 mar 2012, 23:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Stvarno su se oni novci mogli bolje uloziti. Problem je sto je ova sezona u EPL bila slaba, i to je bila prilika Liverpoola, slijedece ce se opet svi pojacati i biti ce i teze nego sto je to ove godine. Mora se Liverpool pojacati, ali ne pojacanjima kao do sad(od svih njih dva da su solidna, i to je veliki problem). Mislim vi bolje znate sta Liverpoolu fali, tako da necu da priacm ko bi mogao doci, samo da kazem da su se bezveze pare razbacivale. Mora se uraditi bolji scouting igraca koji se zele uzeti, ili davati ogromne novce za ljude koji su bas dokazani. A cini mi se da Kenny, iako nije los trener, da je malo zastario. Tj. da je njegov mozak i dalje u 90-im godinama.

Ovo je dobar post.Slažem se sa većinom napisanog ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 mar 2012, 23:41

nedim1993 je napisao/la:ne smiješ ni dat neku kritiku, vidim odma neki shvataju ozbiljno i napadaju.
stvarno ima čudnih ljudi. što ne prihvataš da je lpool u krizi i u ozbiljnoj sitaciji.
LP vam je malo je reć nedostižna, a hvalite se karling kupom, titula jest, al yebote kad je nevažna.
Da ,jeste nevažna ,ali ona se piše tamo i imamo jednu titulu više.
Iskreno ,imamo najveće šanse za FA cup.
Da se ja pitam ,Bogami meni to treće mjesto ne bi vrijedilo niti kakva LP ako ja svake sezone osvajam oba kupa i na početku sljedeće igram za još jedan trofej. :)
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 mar 2012, 00:29

nisam ni sanjao da će škrtel i enrique biti krivi za poraz.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 22 mar 2012, 02:26

VolimLiverpool je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:ne smiješ ni dat neku kritiku, vidim odma neki shvataju ozbiljno i napadaju.
Da ,jeste nevažna ,ali ona se piše tamo i imamo jednu titulu više.
Iskreno ,imamo najveće šanse za FA cup.
Da se ja pitam ,Bogami meni to treće mjesto ne bi vrijedilo niti kakva LP ako ja svake sezone osvajam oba kupa i na početku sljedeće igram za još jedan trofej. :)
Mislim da lazes,jer savki navijac bih rado volio vidjeti svoj klub u ligi prvaka,nego osvojiti Carlin cup(nije bezveze kup kao sto neki kazu a da njihov tim osvoji kurcili bi se)isto tako imas mogucnost u ligi prvaka doci do naslova a svi znamo da to Liverpool-u ide od ruke.Nisam dovljno upucen na trenutno stanje u Liverpoolu,da bih nesto komentarisao mozda je vrijeme da se prava generalka uradi a ne da se krpe rupe. ;) Treba realan biti i reci da niste trenutno ekipa za top 4,al' u svakuom slucaju imate "ime" koje zasluzuje respekt a ne kao ovi klinci koji sipaju paljbu po klubu,i po legendama koji nikad nisu nista lose uradili njima ili nekom njegovom bliznjem,damasnja omladina se samo lozi na navijanje,a ne zna pravila igre.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 22 mar 2012, 08:55

Luis Suarez
Apologize to the fans by how we finished the game .... We return to Liverpool very upset by the score
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 mar 2012, 09:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da ga nisam ja postavio možda?
jes ti ovaj Jimmy Hummuninesto......

Necu komentirat tekmu,al ono prokackati stvarno ne mogu da vjerujem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 mar 2012, 09:12

ljudi ne svađajte se sa provokatorima koji se javljaju samo kad liverpool izgubi... ja sam vam fino rekao juce ujutro da gubimo ovu utakmicu. svaka cast kingu za sve al ja se pitam sta se treba desiti da on da sansu mladim igracima pri tom ne mislim na ove starije od 20 godina. sinoc smo igrali dosta lijepo u pojedinim periodima igre ja sam zaspao kad smo vodili al me nije iznenadio ovaj poraz ni sekunde.
Djibrill Cisse :oops: igrac koji je mogao promijeniti sudbinu liverpoola al je prerano otisao... jest da sad igra u QPR-u al mi je drazi od pola nasih igraca.
Downing i Suarez su sinoc igrali odlicno, Coates zabio golcinu, treba i pored poraza gledati na pozitivne strane ove utakmice jer nama je do kraja sezone za sad vazan samo 14. april ostalo nas ne interesuje mogu sve odigrati djeca nece biti problem...
neko se cudi sto je Enrique kriv za gol.... ja sam upratio ove sezone poveci broj golova koji mogu ici na dusu ovog spanskog beka al opet s sta smo prije imali na toj poziciji on je odlican.
hajde ljudi strpite se do kraja FA Kupa pa onda sudite i Kingu i igracima.

Sta je sa ovim sto su se sinoc povrijedili jel ozbiljno ?
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 mar 2012, 09:38

Ja sam bio ubijeđen da će Flanagan početi meč na desnoj strani, jer se Kelly i prije utakmicu žalio na povredu. Slažem se da bi mlađi trebali dobiti više šanse. I meni je drago što je Cisse pogodio, nažalost to nije uradio samo da bi ublažio poraz ekipe. Jedan je Đibrail. 8-) Jesam @Senaid-e.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, J1897, kakarut, Venom i 16 gostiju.