Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maxuz baxuz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la maxuz baxuz » 21 mar 2012, 23:05

sanji je napisao/la:Vidjet cemo sta ce se desiti ako ostane znaci da su Pare svoje ucinile :)
Bas tako. Tek na ljeto mozemo zasigurno reci jeli ta izjava bila iskrena ili samo supljak za medije.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 21 mar 2012, 23:06

eno Tevez nije vidio terena nekoliko mjeseci udje i asistira hladno.Dzeko mora malo zapet inace ce ga likovi kao Essien veceras otrest ko slinu.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2012, 23:06

jelle je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:ko mu jeebe mater kad mu je do para, ne znam što se više srkletite, gledajte Ibiševića, njemu cvjeta :mrgreen:
X ko kuca.....frajer izjavi da je zadovoljan a ovdje ljudi bi pobili po familije manciniju.....koda ga tjera da kopa njive....ako mu se ne svidja klupa ima klubova koji ce ga objerucke prihvatit....al nije budala nea para nigdje ko u shitiju....
Vi sve shvatate bukvalno, pa naravno da nije zadovoljan, ali nece to javno reci, pa da još više natovari novinare i Mancinija sebi na leda. Vidi i Džeko više nego mi da se Mancini mrda stolica i nece svojim izjavama o odlasku da ljuti navijace i nece odmah na prvoj prepreci odustati, doci ce novi trener kod kojeg ce igraci valjda igrati po zaslugama, a ne licnim simpatijama. Dao bi Džeko pola svoje plate, samo da igra redovno. Napadaci moraju igrati redovno, pa i kad ne zabiju koju, Roony, Cavani, Gomez, Persi...igraju svaku
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 21 mar 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 mar 2012, 23:07

maxuz baxuz je napisao/la:
jelle je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:ko mu jeebe mater kad mu je do para, ne znam što se više srkletite, gledajte Ibiševića, njemu cvjeta :mrgreen:
X ko kuca.....frajer izjavi da je zadovoljan a ovdje ljudi bi pobili po familije manciniju.....koda ga tjera da kopa njive....ako mu se ne svidja klupa ima klubova koji ce ga objerucke prihvatit....al nije budala nea para nigdje ko u shitiju....
Jah, eto ce za novine izjaviti kako mu je pun k.... sjedenja na klupi i da jedva ceka da se zavrsi sezona da bi otis'o. Ma daj.
Sti nebi izjavio ako je nezadovoljan....nebi bio ni prvi ni posljednji ...ne mora direktno izjavit ima mnogo nacina da se stavi doznanja da nije zadovoljan minutazom....ako je pametan bjezat ce iz shitija....realno imaju 4 prejaka napadaca.....jaca konkurencija nego u realu jbt....nek bjezi u Juve il Arsenal , Inter....takve klubove gdje nije toliko jaka konkurencija ako misli igrat

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 mar 2012, 23:07

Buffon je napisao/la:eno Tevez nije vidio terena nekoliko mjeseci udje i asistira hladno.Dzeko mora malo zapet inace ce ga likovi kao Essien veceras otrest ko slinu.
On sjedi na klupi zbog ovih stvari!!!

slika

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 mar 2012, 23:08

Džeko u Wolfsburgu: agilan, voljan za igru, žilav, fantastičan prijem lopte, dobar pas..
Džeko u Citiju: mrsko mu trčat, krut, lopta se odbija od njega, loš pas..
znam da ima veze i jačina lige, al ja vam kažem, za mene je pravi Džeko bio u Wolfsburgu!
tad je i u repci davao najviše!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2012, 23:08

City na kraju ipak dosao do pobjede,rekao bih zasluzeno! i opet su dva gola pala nakon sto je Dzeko usao u igru,s te strane moglo bi se reci da je on dobar yoker za Mancinija,ali...realno gledajuci Edin je totalno indisponiran,apsolutno nezainteresovan,nit trci nit se posebno trudi,vjerovatno i sam jedva ceka ljeto i prelazak u neki drugi klub gdje ce ga cjeniti i gdje ce biti glavni napadac! Logicno je da mu je palo samopouzdanje,ipak sjediti na klupi vec duze vrijeme nije lako podnositi..Baloteli ni po cemu ne zasluzuje da igra ispred njega i jednostavno sve je to jako uticali na Dzeku i njegove partije,jer i da je dao veceras gol on zna da mu naredni mec opet valja grijati klupu... osvajanje titule bi donekle zalijecilo rane,jer osvojiti Englesko prvenstvo nije mala stvar,rjetkim igracima to polazi za rukom,i to ga vjerovatno drzi...a da mu je lako,nije 100%!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2012, 23:10

maxuz baxuz je napisao/la:
sanji je napisao/la:Vidjet cemo sta ce se desiti ako ostane znaci da su Pare svoje ucinile :)
Bas tako. Tek na ljeto mozemo zasigurno reci jeli ta izjava bila iskrena ili samo supljak za medije.
Ima samo jedna mala sitnica koja se zove ugovor

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 21 mar 2012, 23:10

hz1987 je napisao/la:
Buffon je napisao/la:eno Tevez nije vidio terena nekoliko mjeseci udje i asistira hladno.Dzeko mora malo zapet inace ce ga likovi kao Essien veceras otrest ko slinu.

slika
ima i zato rjesenje, uzme loptu i on, i ne da je nikom, dok ne predje dvojicu i zabije.Timska igra ovo ono, nek zaboravi na to i bude sebican, ovako ce se nacekat pasa od inace sebicnog Aguera ili Balotellia.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 mar 2012, 23:12

Nema većeg poniženja od činjenice da zabiješ 18 golova, namjestiš 7-8, odigraš odlične partije, zabiješ 90% golova u gostujućim pobjedama, redovno treniraš, šutiš, poštuješ trenerove odluke i uz tim si cijelo vrijeme, a ovamo neko ostavi ekipu kad je najteže, ode igrati golf po argentini, pljuje po klubu, ismijava trenera i navijače...i nakon 6 mjeseci se vrati i uđe prije tebe u igru???
A da ne govorim o Balotelliju - suvišno je trošiti tipke na tastaturi! Haj ti daj onda 100% svojih mogućnosti zadnih 10tak minuta utakmice!? Ma ja bih ga davnih dana poslao u PM i to javno!!!

Nek istrpi i odradi rutinski ovu sezonu i sačeka rasplet sa Mancinijem...iako sam misljenja da nije vise samo do trenera vec i do igraca! Nek se promjeni trener, ali nece se promjeniti Aguero, SIlva i Nasri od koji ovisi direktno!

Dzeko nije tip igraca koji ce predriblati 2-3 igraca i raspaliti je...on je tip koji ovisi o proboju po boku, ubacivanju u peterac...guzva-glava-odbica-visak! Zato valjda sluze krila i vezni igraci?
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 21 mar 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 mar 2012, 23:13

Buffon je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:

slika
ima i zato rjesenje, uzme loptu i on, i ne da je nikom, dok ne predje dvojicu i zabije.Timska igra ovo ono, nek zaboravi na to i bude sebican, ovako ce se nacekat pasa od inace sebicnog Aguera ili Balotellia.
Ima mali problem ne moze Edin stvoriti sebi priliku kao recimo ovu sto je Aguero stvorio, tj prosao dvojicu i sutao.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 21 mar 2012, 23:13

jelle je napisao/la:Sti nebi izjavio ako je nezadovoljan....nebi bio ni prvi ni posljednji ...ne mora direktno izjavit ima mnogo nacina da se stavi doznanja da nije zadovoljan minutazom....ako je pametan bjezat ce iz shitija....realno imaju 4 prejaka napadaca.....jaca konkurencija nego u realu jbt....nek bjezi u Juve il Arsenal , Inter....takve klubove gdje nije toliko jaka konkurencija ako misli igrat
Apsolutno se slazem s tobom da treba promjeniti klub, ali pljuvati na njega radi izjave koja je ili iskrena ili nije, nije uredu. Normalna kritika, OK, ali ne onako.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 mar 2012, 23:13

Uradio bi on to da trenutno moze.....trenutno izgleda isto taraba...znam znam klupa samopouzdanje bla bla.....al takav je citavu sezonu....jednu odigra vrhunski , onda 3 tekme izgleda pogubljeno , smotano...ne kontam to.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2012, 23:19

jelle je napisao/la:Uradio bi on to da trenutno moze.....trenutno izgleda isto taraba...znam znam klupa samopouzdanje bla bla.....al takav je citavu sezonu....jednu odigra vrhunski , onda 3 tekme izgleda pogubljeno , smotano...ne kontam to.
Kad je to odigrao 4 za redom, pa cijelu sezonu ga sijecka, sve njegove utakmice u prvih nekoliko kola su bile dobre, onda je pocela klupa, pa onda poceo Edin i s klupe zabijati, al opet klupa, i to prednost ima Balo koji je grozan u nekoliko zadnjih utakmica

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 mar 2012, 23:22

ZOI84 je napisao/la:
jelle je napisao/la:Uradio bi on to da trenutno moze.....trenutno izgleda isto taraba...znam znam klupa samopouzdanje bla bla.....al takav je citavu sezonu....jednu odigra vrhunski , onda 3 tekme izgleda pogubljeno , smotano...ne kontam to.
Kad je to odigrao 4 za redom, pa cijelu sezonu ga sijecka, sve njegove utakmice u prvih nekoliko kola su bile dobre, onda je pocela klupa, pa onda poceo Edin i s klupe zabijati, al opet klupa, i to prednost ima Balo koji je grozan u nekoliko zadnjih utakmica
Prije 2 mj je igro skoro non stop....odigra jednu dobro pa tri loshe.....sad ti kazem ne kontam kako moze takvu promjenu imat....koda mu neko uzme talenat....jednu tekmu dribla skace trci ,,,,ukratko dere protivnike....i onda sljedecu tekmu izgleda u najmanju ruku ko neko ko je tu slucajno zaluto....aj mrsko mi vishe raspravljat.....ja nisam zadovoljan njegovom igrom ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 mar 2012, 23:28

Je*ote, udjem na ovaj forum da pročitam šta o sportu pa onda moram po 10x da provjeravam da li sam došao na pravo mjesto. Ponekad stvarno steknem utisak da sam na forumu nekog ekonomskog portala koliko pričate o tome koliko on zarađuje ili ne zarađuje. Mogu ja da otvorim temu o Hifi? Ili o nekom drugom, ekonomski uspješnom Bosancu pa ćemo da pratimo i to koliko oni zarađuju...

Ovdje valjda treba da pričamo o fudbalu i o tome kako Edin igra a ne koliko on zarađuje i na šta troši svoj novac. A što se tiče igre, noćas je ono malo odigrao kao mrtav konj. Zna on to puno bolje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2012, 23:30

jelle je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Prije 2 mj je igro skoro non stop....odigra jednu dobro pa tri loshe.....sad ti kazem ne kontam kako moze takvu promjenu imat....koda mu neko uzme talenat....jednu tekmu dribla skace trci ,,,,ukratko dere protivnike....i onda sljedecu tekmu izgleda u najmanju ruku ko neko ko je tu slucajno zaluto....aj mrsko mi vishe raspravljat.....ja nisam zadovoljan njegovom igrom ...
Ni tad nije igrao nonstop i kad je Balo bio pod kaznom opet je bio na klupi, svaki igrac ima loših utakmica, pa Kuna nije stavljao na klupi ni kad 5 zaredom ne zabije. Vidjeli smo kad ga je malo poceo stavljati na klupu da je i on bio zakazao. Mancini je kriv jer je uništio Džeu svojim rotiranjem, ali ne samo Džeku nego i dosta drugih igraca. Ni Nasri nije sjena onog iz Arsenala, odigrao je tek nekoliko dobrih utakmica

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 mar 2012, 23:38

Pošto se mi ovdje ne možemo dogovoriti kako je Džeko odograo, evo kako su to Englezi vodjeli goal. com 6, eurosport 6, skay sport 7...znaci solidno, manje ili iste ocjene su dobili igraci koji su igrali cijelu utakmicu i na boljem su glasu od Džeke kod nekih

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 mar 2012, 23:50

Odlucio sam da prestanem pratit sitauciju oko dzeke makar do ljeta ko ga **** ne da mi se vise trosit zivce nek sjedi ako mu se sjedi nemam hljeba od tog sto se nerviram za njega :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2012, 23:52

City zaista ima 4 odlicna napadaca..ali realno stil igre koju preferira Mancini najvise odgovaraju Agueru i Tevezu,dok su Dzeko i Baloteli slicni igraci i samo jedan od njih moze biti u igri..mene raduje recimo to sto je Mancini zadnjih 15 minuta igrao sa Tevezom,Aguerom i Dzekom,dok je Silva skroz van forme i po meni on bi mogao sad malo cesce biti na klupi,pogotovo jer je Nasri veceras odigrao maestralno....ali cim zakazu Y.Toure i Silva, to se itekako osjeti na igri gradjana,jer svaki protivnicki tener ima za cilj ustopati njih dvojicu i odmah si pola posla odradio! Dzeko je u ovoj sezoni postigao fantatsicnih 18 golova,mnogo je pridonjeo uspjeh Cityu,i ako osvoji titulu to ce biti velika stvar za njega,kao i za svakog igraca kojem to podje za rukom.... naravno da svi mi u BIH zelimo da Dzeko stalno igra i bude onaj stari,ali realno stil igre kojeg forsira Mancini njemu ne odgovara i tu je kraj price,bas kao sto ni Ibrahimovicu nije odgovarao stil igre Barcelone pa je presao u Milan i naravno nije pogrijesio,(i pored toga Edin je postigao 18 golova u ovoj sezoni,sto nije mala stvar)... to je dovoljan kapital da na ljeto moze preci u neki veliki klub,a realno najblizi je Interu ili Juventusu...ali otom potom,neka suti i radi i pokusa svaku minutu na terenu maximalno iskoristiti,pa na ljeto preci u klub gdje ce biti prvi napadac,i nadavat ce se on golova gdje god bude igrao,to je sigurno!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 mar 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra, Mostarska, ovisnik, riki46 i 23 gosta.