Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 04 sep 2009, 21:52

reds_forever je napisao/la:ne svidja mi se logo ni jedne ni druge banke,previse jednostavno :roll: ali mislim da ljudi iz carlsberga zele da zadrze partnertsvo sa LFCom,mozda ponude i bolje uslove
ma zaboli me za carlsberg da izvinete primamo goldisnje od njih 10 (ili 15)000 000 funti koliko ja znam dok schum prima duplo :twisted: ili nek nam plate bar 20 000 000 ili naci nekog drugog
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 sep 2009, 22:00

igraci koji ce imati pravo nastupa u ligi prvaka
Goalkeepers: Diego Cavalieri, Pepe Reina, David Martin.
Defenders: Glen Johnson, Daniel Agger, Fábio Aurélio, Sotiris Kyrgiakos, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Stephen Darby, Martin Kelly, Martin Škrtel, Andrea Dossena.
Midfielders: Alberto Aquilani, Steven Gerrard, Yossi Benayoun, Javier Mascherano, Lucas Leiva, Jay Spearing, Damien Plessis, Nathan Eccleston.
Attackers: Fernando Torres, Andriy Voronin, Albert Riera, Dirk Kuyt, Ryan Babel, David N’Gog, David Amoo.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 22:27

YNWA je napisao/la:igraci koji ce imati pravo nastupa u ligi prvaka
Defenders: Glen Johnson, Daniel Agger, Fábio Aurélio, Sotiris Kyrgiakos, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Stephen Darby, Martin Kelly, Martin Škrtel, Andrea Dossena.
Midfielders: Alberto Aquilani, Steven Gerrard, Yossi Benayoun, Javier Mascherano, Lucas Leiva, Jay Spearing, Damien Plessis, Nathan Eccleston.
Attackers: Fernando Torres, Andriy Voronin, Albert Riera, Dirk Kuyt, Ryan Babel, David N’Gog, David Amoo.

Ko vam je ovaj zadnji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 22:28

Ko je?...pa i Wenger je prijavio 48 igrača za LP....48 :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 sep 2009, 22:30

ljudi ne kontam kako jedan klub koji ima 2 vlasnika opet nema dovoljno novca za iskusne igrace kupi, samo nemojete se svi dici sada na mene. samo pitam. Abramovic je jedan ko dva vlasnika L(oser)iverpoola kako vec.

samo pitam

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 sep 2009, 22:30

el-fighter je napisao/la:
YNWA je napisao/la:igraci koji ce imati pravo nastupa u ligi prvaka

Ko vam je ovaj zadnji.
Napadac,,a moze i desno krilo igrat,iz Millwalla doso 2007,napadac,,crnac,,glavno mu je oruzje brzina ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 sep 2009, 22:50

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi ne kontam kako jedan klub koji ima 2 vlasnika opet nema dovoljno novca za iskusne igrace kupi, samo nemojete se svi dici sada na mene. samo pitam. Abramovic je jedan ko dva vlasnika L(oser)iverpoola kako vec.

samo pitam
Nije fazon u broju vlasnika haveru,il' se pravis glup pa namjerno provociras il' si stvarno glup.To sto je vas vlasnik ruski milijarder koji je spreman za svoj hir dati dosta para(sto je za CSKA London odlicno)a nasa dva vlasnika u Liverpoolu gledaju biznis i dobitak(dva mala skrta idota),a ne razonodu i zabavu kao Abram.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 sep 2009, 22:55

the scouser je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi ne kontam kako jedan klub koji ima 2 vlasnika opet nema dovoljno novca za iskusne igrace kupi, samo nemojete se svi dici sada na mene. samo pitam. Abramovic je jedan ko dva vlasnika L(oser)iverpoola kako vec.

samo pitam
Nije fazon u broju vlasnika haveru,il' se pravis glup pa namjerno provociras il' si stvarno glup.To sto je vas vlasnik ruski milijarder koji je spreman za svoj hir dati dosta para(sto je za CSKA London odlicno)a nasa dva vlasnika u Liverpoolu gledaju biznis i dobitak(dva mala skrta idota),a ne razonodu i zabavu kao Abram.
bolje da nam dokaze da je glup nego da nam krene postavljat slike i klipove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moracu istrazit kako se strucno zove taj poremecaj stavljanja slika i klipova..mozda neka vrsta sizofrenije :? :? :?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 sep 2009, 22:57

Phill Jackson je napisao/la:bolje da nam dokaze da je glup nego da nam krene postavljat slike i klipove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moracu istrazit kako se strucno zove taj poremecaj stavljanja slika i klipova..mozda neka vrsta sizofrenije :? :? :?
hahahhahahahha dobar,dobar :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 sep 2009, 00:18

Phill Jackson je napisao/la:

samo pitam
bolje da nam dokaze da je glup nego da nam krene postavljat slike i klipove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jos jedan dokaz o seljacima na forumu, konju ja lijepo pitam a degen o slikama videoima. pa vi niste uredu majemi.
covjece koji debil. lijepo sam ko covjek pitao a ovaj bolesnik o slikama cccc

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 sep 2009, 00:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:

jos jedan dokaz o seljacima na forumu, konju ja lijepo pitam a degen o slikama videoima. pa vi niste uredu majemi.
covjece koji debil. lijepo sam ko covjek pitao a ovaj bolesnik o slikama cccc
Lijepo sam ti odgovorio,a lik se samo salio.To sto si ti kompleksas....

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 sep 2009, 00:40

[/quote]
Nije fazon u broju vlasnika haveru,il' se pravis glup pa namjerno provociras il' si stvarno glup.To sto je vas vlasnik ruski milijarder koji je spreman za svoj hir dati dosta para(sto je za CSKA London odlicno)a nasa dva vlasnika u Liverpoolu gledaju biznis i dobitak(dva mala skrta idota),a ne razonodu i zabavu kao Abram.[/quote]bolje da nam dokaze da je glup nego da nam krene postavljat slike i klipove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moracu istrazit kako se strucno zove taj poremecaj stavljanja slika i klipova..mozda neka vrsta sizofrenije :? :? :?[/quote]

covjece koji debil. lijepo sam ko covjek pitao a ovaj bolesnik o slikama cccc[/quote]postedi nas price kako si "samo pito"...kako ti ne dosadi provaljivat se vise,,246 si puta ostavio neki naprosto zaglupljujuci provokatorski post na racun Liverpoola..dosadil ti ikad glumit morona s tim smjesnim komentarima..pa zivotinji kazes dobro je pa poslusa al ti se nikad naucit pameti...ugledaj se malo na kolegu Virtu4l..vidis kako je on smirio dozivljaj :roll: :roll: :roll:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 sep 2009, 08:32

samo pitam
idi na temu chelsea pa tamo pitaj ako je uopste ima :D
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 sep 2009, 09:06

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi ne kontam kako jedan klub koji ima 2 vlasnika opet nema dovoljno novca za iskusne igrace kupi, samo nemojete se svi dici sada na mene. samo pitam.
samo pitam
Njih dvojica zajedno imaju manje novca nego abramovich,na prethodnim stranicama sam vec napisala da je LFC mogao zapasti u ruke 9.najbogatijeg covjeka na svijetu,ali ljudima iz kluba je zapao za oci stadion kojeg su ameri planirali,a kako stoje stvari nece biti gotov do njihove smrti :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 sep 2009, 10:36

Ama nije to onaj Quaresma ljudi ! :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 sep 2009, 10:55

Valencia striker David Villa has confirmed that Liverpool boss Rafa Benitez wanted to take him to Anfield during the summer.

The highly-rated Spanish international was wanted along with team-mate David Silva but nothing materialised.

Villa said: "I never wanted to leave Valencia but there was talk that the club would have to sell me and other players because of the financial problems.

"My agent was informed of Liverpool's interest and there was some dialogue but because of some problems in England, I never got to talk to Benitez.

"We (myself and Silva) are still Valencia players. All we want to do is continue to work hard for the club and supporters and finish high up the league."

Liverpool are already been tipped to make a fresh attempt to sign Spanish ace David Villa during the January transfer window.

Ironically the summer window has only just slammed shut and the football journalists are already looking at potential new year moves.

Peter Lansley, The Times Football Writer, says: "I would not be at all surprised to see Liverpool make their move for David Villa.

"They still lack quality in depth up front, although if Rafa Benitez could snare Villa, to team up with his Spain team-mate Fernando Torres, this might require the manager to go to 4-4-2 and drop Steven Gerrard back into a more orthodox central-midfield role.

Sounds great but where exactly is the money going to come from under the present owners?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 sep 2009, 12:49

Izgradnja novog Liverpoolovog stadiona na čekanju

Globalna ekonomska kriza razlog je što je izgradnja novog stadiona engleskog nogometnog giganta Liverpoola stavljena na čekanje.

Potvrdio je to i direktor menadžmenta u klubu s Anfielda Christian Purslow.

- Gradnja stadiona će započeti kada se stabilizira svjetsko finansijsko tržište – rekao je Purslow.

Anfield je izgrađen 1884. godine, dom je Liverpoolovih nogometaša od 1892. godine, a uz nadogradnju i obnovu tokom godina njegov je kapacitet danas oko 42.000 mjesta.

Izgradnja novog stadiona u Liverpoolu je tema koja se intenzivno spominje posljednje dvije godine, a već su napravljeni i planovi za izgradnju Stanley Parka koja bi koštala oko 490 miliona funti.

Stanley Park je zamišljen kao najmodernija sportska arena slična Arsenalovom Emiratesu s kapaciteta za nekih 60.000 gledatelja, ali navijači “redsa” će još barem nekoliko godina svoje ljubimce i dalje morati bodriti na starom stadionu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 sep 2009, 14:44

Aquilani: "Dokazat ću svoju vrijednost"

Novi vezni nogometaš Liverpoola Alberto Aquilani je uvjeren kako će u tom klubu dokazati svoju pravu vrijednost nakon što se u potpunosti oporavi od ozljede i operacije gležnja koju je imao još prošle sezone.

"Znam da je Liverpool potrošio puno novca na mene ali ja ću pokazati da se to isplatilo." rekao je Aquilani za službenu klupsku stranicu.

"Nogomet koji se igra u Premier ligi je jako zabavno gledati, većina utakmica je neizvjesna do samog kraja, pa čak i kad vodite dva ili tri gola razlike i dalje napadate. Ne mogu reći je li to najbolji nogomet u Europi, ali sigurno je najspektakularniji, najdinamičniji i najizazovniji. A stadioni su također predivni i atmosfera je uvijek sjajna." dodao je Talijan.

25-godišnji nogometaš vjeruje kako će i on napredovati uz nove suigrače: "U ovom klubu ima puno vrhunskih nogometaša, poput Stevena Gerrarda ili Fernanda Torresa, koji u svakom trenutku mogu stvoriti razliku na terenu i inspirirati suigrače. Sretan sam što ću igrati uz njih jer sam siguran da će na taj način i moja igra napredovati."

Cekamo te Aquaman protiv Hammersa :D

triple_X
Kontakt:

Post Postao/la triple_X » 05 sep 2009, 16:47

plz znali itko na netu gdje ima utakmica BOSNA............
Boja fesa boja dresa boja krvi uvijek prvi "LIVERPOOL"...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 sep 2009, 17:36

triple_X je napisao/la:plz znali itko na netu gdje ima utakmica BOSNA............
Ja sam gled'o do maloprije na atdhe.net,al' prekida...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.