FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2012, 20:45

Ja koliko znam žena mu je se trebala poroditi pa je možda dobio slobodne dane...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2012, 20:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja koliko znam žena mu je se trebala poroditi pa je možda dobio slobodne dane...
daj boze da je to u pitanju jer mi se nekako cini da bi i sa njim mogla biti ista sudbina kao i sa savicem...a dobar je on igrac i realno on moze dostojno da zamjeni benju na toj poziciji...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 21 mar 2012, 20:47

pintol_TM87 je napisao/la:Najavljuju za subotu kisu...ne bi nikako valjalo...
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic
Ja koliko sam čuo da je Marković napustio klub.
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2012, 20:48

E ne znam vala... :mrgreen:

A i Elvir Čolić može sasvim solidno odigrati na poziciji desnog beka...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 mar 2012, 20:54

evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic
Bešlija je za reprezentaciju BiH odigrao oko 35 utakmica i većinu je odigrao na poziciji koju kod nas igra mali Čola. :D Mene je čudilo da i do sada nije pokušao sa Bešlijom na desnom beku kada igramo na Grbavici. Tada se obično ekipe brane. To je činio sa Bučanom i Šimetom u šampionskoj generaciji 2010. godine. Također na pripremama je odigrao par utakmica na beku.
Bešlija može rahat da igra desno krilo, desnog beka i centralnog veznog. Po meni ništa čudno. Moguće je čak da Elvir Čolić i Bešlija igraju po desnoj strani, a ko će igrati naprijed najmanje je bitno, jer obojica se jako dobro snalaze na obje pozicije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2012, 20:57

Bianconeri1988 je napisao/la:E ne znam vala... :mrgreen:

A i Elvir Čolić može sasvim solidno odigrati na poziciji desnog beka...
to stoji i njega očekujem u prvoj jer kontam da besa ide umjesto smajketa a cola umjesto benje a zola umjesto patrise :D...uglavnom tek sad dolazi do izrazaja to ciljano dovodjenje pojacanja i duplanja svake pozicije sa kvalitetnom zamjenom...jedino za kvesu nemamo dovoljno dobru zamjenu jer stana zna nekad da odigra dobro a nekad ga zna ponijeti euforija ko sto mi kazemo nafura se covjek :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 mar 2012, 21:07

Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2012, 21:09

avlami97 je napisao/la:
Bešlija je za reprezentaciju BiH odigrao oko 35 utakmica i većinu je odigrao na poziciji koju kod nas igra mali Čola. :D Mene je čudilo da i do sada nije pokušao sa Bešlijom na desnom beku kada igramo na Grbavici. Tada se obično ekipe brane. To je činio sa Bučanom i Šimetom u šampionskoj generaciji 2010. godine. Također na pripremama je odigrao par utakmica na beku.
Bešlija može rahat da igra desno krilo, desnog beka i centralnog veznog. Po meni ništa čudno. Moguće je čak da Elvir Čolić i Bešlija igraju po desnoj strani, a ko će igrati naprijed najmanje je bitno, jer obojica se jako dobro snalaze na obje pozicije.
I u Prijedoru je Bešlija zamijenio Benju i igrao na desnom bočnom do kraja utakmice..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2012, 21:18

nime_tm87 je napisao/la:Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso :D
to je jedno od nasih najboljih oruzja da nam se bekovi pravovremeno ubacuju u slobodan prostor i ubacuju u sesnaest i to ce nam biti najbolje rjesenje protiv travnika tj protiv njegovog bunkera jer kroz sredinu tesko da moze ici i treba nam visak igraca a to ce bekovi da odrade...sad ne znam ko su stoperi u travnika tj da li su visoki...uglavnom sve su ovo slatke muke oko mjesta u timu...
i kad smo kod prijedora u zadnjim minutama kod 0:5 cutuk i kerla su se opustili i krenuli u napad da zabiju gol i cutuk je bio veoma blizu toga ali mu se nije dalo..u odbrani su djelovali veoma dobro na ono malo napada sto je imao prijedor :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2012, 21:22

pintol_TM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso :D
to je jedno od nasih najboljih oruzja da nam se bekovi pravovremeno ubacuju u slobodan prostor i ubacuju u sesnaest i to ce nam biti najbolje rjesenje protiv travnika tj protiv njegovog bunkera jer kroz sredinu tesko da moze ici i treba nam visak igraca a to ce bekovi da odrade...sad ne znam ko su stoperi u travnika tj da li su visoki...uglavnom sve su ovo slatke muke oko mjesta u timu...
travnik ima visoke stopere, ali negdje sam čito da im neće igrati neki iskusni igrač možda onaj Varupa ili ovako nešto.A što se tiče ovih izmjena u ekipi izgleda da će Zola na Patrickovo mjesto, a ta pozicija desnog beka je otvorena i za kompletnu desnu stranu konkurišu Bešlija, E. Čolić, i možda Marković.
DRUG NEBI TI PUNCA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2012, 21:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sigurno ce Amar jednog dana otici iz Zelje ali ja se nadam da to nece biti uskoro,a i kad bude trebo ic nek ide u Real Madrid :lol:

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Vidi i stariji je vodio Zelju, pa Partizan, pa Sturm, a onda je koji put odbio Kraljeve. Sve ide svojim redom, ne mozes iz Zelje u Real. Amar ce u Sturm, pa odmah u Real, Partizan ce preskociti :lol:
Mislim da Amar nije tip čovjeka koji bi otišao, a da ne završi posao u Želji. Kad će završiti posao? Onda kad bude siguran da će Željo i bez njega biti dominantan klub u BiH. Za to je potrebno možda i više od plasmana u grupnu fazu EL ili LP, a možda i manje. Mislim da Želji treba još jedno 2-3 godine Amarovog rada da dostigne nivo koji zaslužuje kao klub.

Kao što je Švabo odbio Reala, tako i Amar može Sturm, a nije isključeno da ga budu tražili i regionalni giganti, možda baš Partizan ili Dinamo. Ako se Amaru žuri da proba novi posao mislim da mu je najbolje da sačeka do 2014. tad će reprezantaciji trebati selektor (početkom ili sredinom godine- svejedno), a uz repku bi mogao i Želju voditi i svi sretni..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 mar 2012, 21:24

Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2012, 21:37

KB-TM87 je napisao/la:Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
ono sto je u prijedoru odigrao je bilo dobro...igrao je desno krilo umjesto smajica i zabiljezio je jednu asistenciju za adilovica...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 mar 2012, 21:37

danas je koliko sam zapazio imao 2 asistencije
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 mar 2012, 21:44

KB-TM87 je napisao/la:Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
ono sto je u prijedoru odigrao je bilo dobro...igrao je desno krilo umjesto smajica i zabiljezio je jednu asistenciju za adilovica...
i jednu za Bekrića.
Na zadnjeg veznog bi mogao i Bekrić, a Jamak centralnog veznog. Amar i Selimovića ima u planovima. Dobro je kada ne znaš koga staviti u startnu postavu. Tu je i mali Zola. Ma sve je super, sve za pet.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2012, 21:45

avlami97 je napisao/la:
i jednu za Bekrića.
Na zadnjeg veznog bi mogao i Bekrić, a Jamak centralnog veznog. Amar i Selimovića ima u planovima. Dobro je kada ne znaš koga staviti u startnu postavu. Tu je i mali Zola. Ma sve je super, sve za pet.
jesi siguran da je i bekricu onde loptu dao...nesto mi je u glavi da mu je adilovic ili zeba dao loptu pa je on fintu suta odradio i opalio ko u starim danima :)
valjda ga i u subotu zabije ako nista iz penala..mislim na bekrica

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 mar 2012, 21:49

dao je Čolić asistenciju i Bekriji

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 mar 2012, 21:58

kakvo je trenutno stanje terena na grbavici

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 21 mar 2012, 22:40

nidi je napisao/la:kakvo je trenutno stanje terena na grbavici
I mene ovo interesuje, moze li neko sutra otici uslikati ko zivi blizu pa da vidimo ?
1921

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 mar 2012, 23:31

kenant je napisao/la:
nidi je napisao/la:kakvo je trenutno stanje terena na grbavici
I mene ovo interesuje, moze li neko sutra otici uslikati ko zivi blizu pa da vidimo ?
Teren ravan ko bilijarski sto, bez zezancije. U odličnom je stanju, drastična razlika u odnosu na utakmice sa Borcem i Širokim. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Levin i 37 gostiju.