FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja koliko znam žena mu je se trebala poroditi pa je možda dobio slobodne dane...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
daj boze da je to u pitanju jer mi se nekako cini da bi i sa njim mogla biti ista sudbina kao i sa savicem...a dobar je on igrac i realno on moze dostojno da zamjeni benju na toj poziciji...Bianconeri1988 je napisao/la:Ja koliko znam žena mu je se trebala poroditi pa je možda dobio slobodne dane...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ja koliko sam čuo da je Marković napustio klub.pintol_TM87 je napisao/la:Najavljuju za subotu kisu...ne bi nikako valjalo...
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E ne znam vala...
A i Elvir Čolić može sasvim solidno odigrati na poziciji desnog beka...

Ž '21!
Bešlija je za reprezentaciju BiH odigrao oko 35 utakmica i većinu je odigrao na poziciji koju kod nas igra mali Čola.pintol_TM87 je napisao/la:Najavljuju za subotu kisu...ne bi nikako valjalo...
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic

Bešlija može rahat da igra desno krilo, desnog beka i centralnog veznog. Po meni ništa čudno. Moguće je čak da Elvir Čolić i Bešlija igraju po desnoj strani, a ko će igrati naprijed najmanje je bitno, jer obojica se jako dobro snalaze na obje pozicije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- pintol_TM87
- Kontakt:
to stoji i njega očekujem u prvoj jer kontam da besa ide umjesto smajketa a cola umjesto benje a zola umjesto patriseBianconeri1988 je napisao/la:E ne znam vala...![]()

Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso 

- spielführer_21
- Kontakt:
I u Prijedoru je Bešlija zamijenio Benju i igrao na desnom bočnom do kraja utakmice..avlami97 je napisao/la:Bešlija je za reprezentaciju BiH odigrao oko 35 utakmica i većinu je odigrao na poziciji koju kod nas igra mali Čola.pintol_TM87 je napisao/la:Najavljuju za subotu kisu...ne bi nikako valjalo...
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovicMene je čudilo da i do sada nije pokušao sa Bešlijom na desnom beku kada igramo na Grbavici. Tada se obično ekipe brane. To je činio sa Bučanom i Šimetom u šampionskoj generaciji 2010. godine. Također na pripremama je odigrao par utakmica na beku.
Bešlija može rahat da igra desno krilo, desnog beka i centralnog veznog. Po meni ništa čudno. Moguće je čak da Elvir Čolić i Bešlija igraju po desnoj strani, a ko će igrati naprijed najmanje je bitno, jer obojica se jako dobro snalaze na obje pozicije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- pintol_TM87
- Kontakt:
to je jedno od nasih najboljih oruzja da nam se bekovi pravovremeno ubacuju u slobodan prostor i ubacuju u sesnaest i to ce nam biti najbolje rjesenje protiv travnika tj protiv njegovog bunkera jer kroz sredinu tesko da moze ici i treba nam visak igraca a to ce bekovi da odrade...sad ne znam ko su stoperi u travnika tj da li su visoki...uglavnom sve su ovo slatke muke oko mjesta u timu...nime_tm87 je napisao/la:Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso
i kad smo kod prijedora u zadnjim minutama kod 0:5 cutuk i kerla su se opustili i krenuli u napad da zabiju gol i cutuk je bio veoma blizu toga ali mu se nije dalo..u odbrani su djelovali veoma dobro na ono malo napada sto je imao prijedor

travnik ima visoke stopere, ali negdje sam čito da im neće igrati neki iskusni igrač možda onaj Varupa ili ovako nešto.A što se tiče ovih izmjena u ekipi izgleda da će Zola na Patrickovo mjesto, a ta pozicija desnog beka je otvorena i za kompletnu desnu stranu konkurišu Bešlija, E. Čolić, i možda Marković.pintol_TM87 je napisao/la:to je jedno od nasih najboljih oruzja da nam se bekovi pravovremeno ubacuju u slobodan prostor i ubacuju u sesnaest i to ce nam biti najbolje rjesenje protiv travnika tj protiv njegovog bunkera jer kroz sredinu tesko da moze ici i treba nam visak igraca a to ce bekovi da odrade...sad ne znam ko su stoperi u travnika tj da li su visoki...uglavnom sve su ovo slatke muke oko mjesta u timu...nime_tm87 je napisao/la:Sumnjan da bi ga Amar mogao obuzdati da previse ne ide prema gore tj. prema naprijed (govorim za Besliju na desnom beku) pa bi redovno ispadao i eto belaja. Ipak je to Beso
DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da Amar nije tip čovjeka koji bi otišao, a da ne završi posao u Želji. Kad će završiti posao? Onda kad bude siguran da će Željo i bez njega biti dominantan klub u BiH. Za to je potrebno možda i više od plasmana u grupnu fazu EL ili LP, a možda i manje. Mislim da Želji treba još jedno 2-3 godine Amarovog rada da dostigne nivo koji zaslužuje kao klub.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidi i stariji je vodio Zelju, pa Partizan, pa Sturm, a onda je koji put odbio Kraljeve. Sve ide svojim redom, ne mozes iz Zelje u Real. Amar ce u Sturm, pa odmah u Real, Partizan ce preskocitiGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma sigurno ce Amar jednog dana otici iz Zelje ali ja se nadam da to nece biti uskoro,a i kad bude trebo ic nek ide u Real Madrid![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Kao što je Švabo odbio Reala, tako i Amar može Sturm, a nije isključeno da ga budu tražili i regionalni giganti, možda baš Partizan ili Dinamo. Ako se Amaru žuri da proba novi posao mislim da mu je najbolje da sačeka do 2014. tad će reprezantaciji trebati selektor (početkom ili sredinom godine- svejedno), a uz repku bi mogao i Želju voditi i svi sretni..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- KB-TM87
- Kontakt:
Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ono sto je u prijedoru odigrao je bilo dobro...igrao je desno krilo umjesto smajica i zabiljezio je jednu asistenciju za adilovica...KB-TM87 je napisao/la:Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
- KB-TM87
- Kontakt:
danas je koliko sam zapazio imao 2 asistencije
Željezničar - kult glavnog grada
i jednu za Bekrića.pintol_TM87 je napisao/la:ono sto je u prijedoru odigrao je bilo dobro...igrao je desno krilo umjesto smajica i zabiljezio je jednu asistenciju za adilovica...KB-TM87 je napisao/la:Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
Na zadnjeg veznog bi mogao i Bekrić, a Jamak centralnog veznog. Amar i Selimovića ima u planovima. Dobro je kada ne znaš koga staviti u startnu postavu. Tu je i mali Zola. Ma sve je super, sve za pet.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- pintol_TM87
- Kontakt:
jesi siguran da je i bekricu onde loptu dao...nesto mi je u glavi da mu je adilovic ili zeba dao loptu pa je on fintu suta odradio i opalio ko u starim danimaavlami97 je napisao/la:i jednu za Bekrića.pintol_TM87 je napisao/la:ono sto je u prijedoru odigrao je bilo dobro...igrao je desno krilo umjesto smajica i zabiljezio je jednu asistenciju za adilovica...KB-TM87 je napisao/la:Izgleda da E. Čolić konačno probija led i počinje igrati onako kako se to očekuje, vidjećemo...
Na zadnjeg veznog bi mogao i Bekrić, a Jamak centralnog veznog. Amar i Selimovića ima u planovima. Dobro je kada ne znaš koga staviti u startnu postavu. Tu je i mali Zola. Ma sve je super, sve za pet.

valjda ga i u subotu zabije ako nista iz penala..mislim na bekrica
- inacefindecko
- Kontakt:
dao je Čolić asistenciju i Bekriji
kakvo je trenutno stanje terena na grbavici
I mene ovo interesuje, moze li neko sutra otici uslikati ko zivi blizu pa da vidimo ?nidi je napisao/la:kakvo je trenutno stanje terena na grbavici
1921
Teren ravan ko bilijarski sto, bez zezancije. U odličnom je stanju, drastična razlika u odnosu na utakmice sa Borcem i Širokim.kenant je napisao/la:I mene ovo interesuje, moze li neko sutra otici uslikati ko zivi blizu pa da vidimo ?nidi je napisao/la:kakvo je trenutno stanje terena na grbavici

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.