Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
Eh drugari ,odoh odmarat...Pomolite se BOGU-ALLAHU ,svako na svoj nacin za pobjede ....
-
- Kontakt:
Znal iko kakva je situacija s kartonima..ko se mora cuvat sutra da ne pozuti i propusti Tursku 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Skoro citava ekipa.Prelistaj malo unazad i naci ces.Phill Jackson je napisao/la:Znal iko kakva je situacija s kartonima..ko se mora cuvat sutra da ne pozuti i propusti Tursku
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma moj karton je dolje u ambulanti, ne moram se brinuti neću požutjet od muke jer sam već imao žutilo kad sam bio beba, a Tursku sigurno neću propustiti, ako mi bude zlo, gledat ću i u bolniciPhill Jackson je napisao/la:Znal iko kakva je situacija s kartonima..ko se mora cuvat sutra da ne pozuti i propusti Tursku

Joooj pa kad ce vise.... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ja ću upaliti radio da slušam Marjana, a ugasit ću ton na TV-u. 

Zadnja izmjena: Jackie_Chan, dana/u 04 sep 2009, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma moj karton je dolje u ambulanti, ne moram se brinuti neću požutjet od muke jer sam već imao žutilo kad sam bio beba, a Tursku sigurno neću propustiti, ako mi bude zlo, gledat ću i u bolniciPhill Jackson je napisao/la:Znal iko kakva je situacija s kartonima..ko se mora cuvat sutra da ne pozuti i propusti Tursku![]()

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
svi ce igrat utakmicu sa maskama zbog svinjske gripe
Armen ću nadit dijetu ime ako nas ovi bogalji pobijede, živi bili pa vidjeli
Dobijemo li zvat će se Safet, tipa Safet Sušić.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
mrzim_ulizice je napisao/la:svi ce igrat utakmicu sa maskama zbog svinjske gripe
ozbiljno??

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
heehheehhehheh ma salaBIHfan je napisao/la:mrzim_ulizice je napisao/la:svi ce igrat utakmicu sa maskama zbog svinjske gripe
ozbiljno??
Sanjao sam da su Turska i Estonija odigrale 1:1 

-
- Kontakt:
ima na heprezentacija.net slika sa danasnjeg treninga,odradjenog na +30C......I bajramovic trenira,nije u papucama!
-
- Kontakt:
A ja sam sanjo da na Bilinom protiv Turaka nema zastava Pakistana,Irana,Turske,Saudijske Arabije i ostalih debilnih drzava koje nemaju veze s namaarmin je napisao/la:Sanjao sam da su Turska i Estonija odigrale 1:1

Ljudi nemojte vise sanjat
,strpite se jos malo i eto utakmice. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
- Kontakt:
evo sad primijetih igramo devetog devetog dvije hiljade devete protiv turske!!
kako simbolicno
kako simbolicno

kad mogu neki isticati zastave od hrvatske i srbije sto nebi mi od saudiske i iranaPhill Jackson je napisao/la:A ja sam sanjo da na Bilinom protiv Turaka nema zastava Pakistana,Irana,Turske,Saudijske Arabije i ostalih debilnih drzava koje nemaju veze s namaarmin je napisao/la:Sanjao sam da su Turska i Estonija odigrale 1:1![]()

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
i ja sam bosnjak,musliman il kako hocete al mi se smuci kad vidim te divlje zastave,,,zar nije ljepse vidit onih nasih 7 zvjezdica nego mjesec i zvjezduCRNI_SA je napisao/la:kad mogu neki isticati zastave od hrvatske i srbije sto nebi mi od saudiske i iranaPhill Jackson je napisao/la:A ja sam sanjo da na Bilinom protiv Turaka nema zastava Pakistana,Irana,Turske,Saudijske Arabije i ostalih debilnih drzava koje nemaju veze s namaarmin je napisao/la:Sanjao sam da su Turska i Estonija odigrale 1:1![]()
isti dzavo

Ako su bolidi, ne moras biti i ti ... ili moras ?CRNI_SA je napisao/la:kad mogu neki isticati zastave od hrvatske i srbije sto nebi mi od saudiske i iranaPhill Jackson je napisao/la:A ja sam sanjo da na Bilinom protiv Turaka nema zastava Pakistana,Irana,Turske,Saudijske Arabije i ostalih debilnih drzava koje nemaju veze s namaarmin je napisao/la:Sanjao sam da su Turska i Estonija odigrale 1:1![]()
isti dzavo

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
u pravu si ni ja ni sam primjećivao, a sutra ako nam to Allah dž.š. dopusti pobjeđujemo. A što se tiče Ibiševića za one koji ne znaju Ibišević posti uvijek, pa čak i kad igra pa stoga da neće se najest sutra za iftar pa jest punog stomaak šta mislite.deni_m1312 je napisao/la:evo sad primijetih igramo devetog devetog dvije hiljade devete protiv turske!!
kako simbolicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.