Daj ba budi malo realan !¨Neka su nam legende kluba po tebi Irfan,Tale,Dino selimovic,Rizvanovic a nijedan od njih fakat interesantno nije nikada ama bas nikada sutnuo loptu kako treba ... Mirza,Paja ... su slavno nosili Bordo dres !!!samosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.
Ovi kakvi god da su ne mogu biti gori od njih.Dati ljudima sansu do kraja sezone.Europa je cilj pa cemo vidjet dalje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Paja jeste legenda, mirza nije ni l od legende, ZAVRŠENO.
Ja se nadam da cemo u Vrapcicima dobro prvo odigrati probati se iskupiti za onaj porazz!!!(Brukaa)!Sarajlijc@ je napisao/la:Tekma s Velezom u nedjelju u 3![]()
Znaci 1-2(Matko,Vucina)

Brate Matko ima crveni a Comor 2 zuta a prognoza po trenutnoj formi realno 3-0 za Velez(Brkovic,H. Handzic Okic)SIR je napisao/la:Ja se nadam da cemo u Vrapcicima dobro prvo odigrati probati se iskupiti za onaj porazz!!!(Brukaa)!Sarajlijc@ je napisao/la:Tekma s Velezom u nedjelju u 3![]()
Znaci 1-2(Matko,Vucina)
Dobro si Matko neigra, Comora ko je***e!!!Iskren je napisao/la:Brate Matko ima crveni a Comor 2 zuta a prognoza po trenutnoj formi realno 3-0 za Velez(Brkovic,H. Handzic Okic)SIR je napisao/la:Ja se nadam da cemo u Vrapcicima dobro prvo odigrati probati se iskupiti za onaj porazz!!!(Brukaa)!Sarajlijc@ je napisao/la:Tekma s Velezom u nedjelju u 3![]()
Znaci 1-2(Matko,Vucina)
Ma nek izgube idioti i nek nedolaze kuci uopste!

koliko vremena su bordo prijatelji u klubu i sta su osvojili i koliko su para napravilisamosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.
Ovi kakvi god da su ne mogu biti gori od njih.Dati ljudima sansu do kraja sezone.Europa je cilj pa cemo vidjet dalje
Nisu oni u klubu, oni samo pružaju intelektualne uslugesreca je napisao/la:koliko vremena su bordo prijatelji u klubu i sta su osvojili i koliko su para napravilisamosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.

I sta sad? Ako su slavno nosili sveti dres, treba im se obezbjediti dozivotno mjesto predsjednika, direktora?Iskren je napisao/la:Daj ba budi malo realan !¨Neka su nam legende kluba po tebi Irfan,Tale,Dino selimovic,Rizvanovic a nijedan od njih fakat interesantno nije nikada ama bas nikada sutnuo loptu kako treba ... Mirza,Paja ... su slavno nosili Bordo dres !!!samosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.
Dragan Pixi Stojkovic je legenda Crvene Zvezde, pa pitaj navijace Crvene Zvezde sta misle o njemu kao predsjedniku, direktoru kluba sta li je vec bio.
Kao igrac legenda, kao uposlenik kluba napravio dug preko 10-15 miliona, mozda cak i vise.
Za istinske legende bi uvijek bilo mjesta u klubu, da se nisu spetljali sa likovima sumnjivog morala, trovacima kluba, koji su u klub usli 95, a napustili ga 2009-2012.
Reci mi ti zasto taj Hadzibegic nije gostovao po televizijama, i pricao o starim upravama, koje su samo krale i pravile dugove, koji su na kraju narasli na 6 miliona km.
Mirzi hvala sto je potpisao na reprogram dugova, ali i dalje se osjecaju posljedice onoga sta su uradili on i njegov punac i ostali mahalasi.
Za nas Dino, Irfan i ostatak uprave nisu legende, nikada to i nece biti, ali su ljudi koji pokusavaju izvuci klub iz govana u koje si uh uvalile "vase" legende.
A da je Mirza legenda kluba, samo cu reci.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Fala bogu da je tako..dime je napisao/la:Nisu oni u klubu, oni samo pružaju intelektualne uslugesreca je napisao/la:koliko vremena su bordo prijatelji u klubu i sta su osvojili i koliko su para napravilisamosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.
A znas kolko su u klubu ? Evo nepunih 13-14 mjeseci racunajuci znaci ovu upravu na celu sa Amirom Rizvanovicem.
BP postoje i malo prije ali kolko veze imaju sa ovom upravom tolko su imalii sa Blekicem i co.
Zapravo u UO ima samo jedan clan BP i jos jedan-dva kao zaposlenici...
Za ovog sto je napisao kako su Paja i Mirza slavno nosili bordo dres...Slazem se sa tim ali gdje su te legende od 1996 pa vamo? Imali su punih 15 godina da preuzmu klub i naprave nesto.Par puta su pokusavali a dug je svake godine bio veci i veci.Oni uz par ovih sto nikad nisu nosili dres (Baljak,Muco itd) su i zavukli klub u dugove od 6 miliona.Sad kad su poslje 15 godina dosli novi ljudi, OBRAZOVANI,mladi,zeljni posla, odjednom bi "legende" u klub? E NE MOZE.
Ovi su za 15 godina osvojili 2 titule prvaka.Znaci svako 7,5 godina jedna titula a ova uprava tu godinu dana...

P.S. Mirza Varesanovic nije legenda uopste!
-
- Kontakt:
ovo je najveci problem fk SARAJEVA nemamo ZAJEDNISTVA ,uvijek neko smeta nekom opstrukcije sa svih strana imam osjecaj da pola navijaca fks jedva ceka da izgubi da moze srat po druguima.mislim da nam trebaju i legende u klubu i bp i navijaci i svi koji vole bordo boju .al sve je ovo zatrovano oko kluba tesko ce ovo ici,tesko mi je ovo reci al nevidim svijetlu buducnost za fks
Samo je jedna legenda : Asim Ferhatović "Hase" !
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Naravno i niko vise samo on!!!VanBasten je napisao/la:Samo je jedna legenda : Asim Ferhatović "Hase" !

Sad u nedelju nek im ovo bude samo u glavi:SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!! R.I.P.VEDRAN PULJIC!!!
Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Je l' to znaci da su ovim mladim igracima uzeli otprilike 2 plate ?VanBasten je napisao/la:Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Suljic ima platu 5 joja.. Znaci jeste...Soni je napisao/la:Je l' to znaci da su ovim mladim igracima uzeli otprilike 2 plate ?VanBasten je napisao/la:Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Puno je. Znaci lik ce sad 2 mjeseca igrat dzaba, osim ako se ne pokrije premijama. Ne znam kakva je situacija pojedinim igracima, znam za neke da zive s roditeljima i da su im ovo iskljucivo pare sa strane...Baja_Zvjerka je napisao/la:Suljic ima platu 5 joja.. Znaci jeste...Soni je napisao/la:Je l' to znaci da su ovim mladim igracima uzeli otprilike 2 plate ?VanBasten je napisao/la:Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.
Ravnopravnije bi bilo da su ih sviju kaznili sa recimo 20% manje plate. Ovako nekom uzimaju 1 platu, nekom 2 plate, nekom trecinu plate

Vidjet cemo kakvog ce efekta imati ta kazna vec u sl. kolu, da li ce da lete po terenu...
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Nece igrati dzaba, nego ce kaznu otplatiti na rate, kao i ostali igraci koji imaju takva primanja.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nisam bas mislio da ce bukvalno igrati dzaba i da ce ga ostaviti bez marke. Ali nek mu razvuce na godinu opet mu je to stoja mjesecno. Ko ima vecu platu to mu je nista, dok ovim mladjim to realno vise znaci.retro je napisao/la:Nece igrati dzaba, nego ce kaznu otplatiti na rate, kao i ostali igraci koji imaju takva primanja.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
e pa drugi put ce razmisliti kako ce igrati...
po meni milja je malo ,al ne odlucujem ja ...na njihovu srecu..

po meni milja je malo ,al ne odlucujem ja ...na njihovu srecu..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, atomskaNavika, badboy, Edo1922, egocentrik, Fudo, Galantni, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, MaroonBjelave, mma_hz, mosarajvosa83, n0dix, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, rimljanin90, ristagrad, SamoDaKazeem, Serha, siroliver69, tajsamja, Tatamata1946, Vanja8, ZaZelju i 276 gostiju.