Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne budi smijesan cuj adilovic u repkusajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
pa dobro, treba dati sansu obuciSarajlijc@ je napisao/la:Ne budi smijesan cuj adilovic u repkusajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Obuca je premlad, izgorio bi u prevelikoj želji.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa dobro, treba dati sansu obuciSarajlijc@ je napisao/la:Ne budi smijesan cuj adilovic u repkusajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
nemoj zayebavati, lik je najbolji strijelac sarajeva i kao takav zasluzuje da se nadje na safetovom spiskuvoltron30 je napisao/la:Obuca je premlad, izgorio bi u prevelikoj želji.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa dobro, treba dati sansu obuciSarajlijc@ je napisao/la:
Ne budi smijesan cuj adilovic u repku
aleksandar_veliki je napisao/la:
Smajic je podlegao pritisku, jednostavno nije se znao nositi sa istim. Na samom pocetku sezone je odigrao sasvim solidno nekoliko tekmi, potom mu je loza otisla da bi pred kraj jeseni opet odigrao nesto. Medjutim to nije dovoljno, svjestan je i on toga i zelio je sto prije pokazati da nije zaboravio igrati fudbal. I nije, to se ne zaboravlja ali pokazalo se da je dres Zelje prevelik teret, odnosno da je jedno igrati u Zrinjskom, Denderu i Lokerenu, a sasvim nesto drugo u Zelji. Slicnu povredu, ako ne i goru imao je Bogi. Uspio se vratiti i to na koji nacin. Isto to moze i Smajic, ali sada je sve do njega. Dakle, operacija i onda zasukati i stisnuti zube, paziti na prehranu da ne bi dobio koju kilu, teretana, terapije i spreman je za pripreme naredne. Mozda ce ova pauza i dobro mu doci, da ocisti glavu, da shvati da su navijaci uz njega, da fa sef cijeni i da podje pruzati ono sto se od njega ocekuje. On to moze, sve je do njega, a po konstituciji, trebao bi se vratiti prije nego Bogi. U svakom slucaju steta, kako za njega tako i za klub. Istina, Zeljo je pokriven na toj poziciji, ali sezona je tek pocela, Selim je rovit kao i Smajke od samog dolaska i bilo bi problema kada bi se i on povrijedio.
cuj adilovica u repku majko moja svasta ce covjek ovdje procitati pa muslimovic bez jedne noge ce bolje odigrat od adilovicasajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Možda na igrici...bosnaaaaa je napisao/la:cuj adilovica u repku majko moja svasta ce covjek ovdje procitati pa muslimovic bez jedne noge ce bolje odigrat od adilovicasajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Po meni mislim da su više zaslužili Bekrić i Zeba da budu pozvani, pa tek onda Adilović.sajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Glupo je uopste rapravljati o ovome, ni jedan igrac PL nece dobiti poziv. Jos kad vidis koliko ima ovih "potencijalnih" u Europi ne bi nikada dosli na red.Aldinn1 je napisao/la:Po meni mislim da su više zaslužili Bekrić i Zeba da budu pozvani, pa tek onda Adilović.sajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Ma nema,repka nam je ko brazil,a mentalitet ko u pitara,vazda letimo visoko,a jos nize padamo,ako kontas sta hocu reci.bosnaaaaa je napisao/la:cuj adilovica u repku majko moja svasta ce covjek ovdje procitati pa muslimovic bez jedne noge ce bolje odigrat od adilovicasajo10 je napisao/la:Sta mislite imali sanse da Adilovic dobije poziv za repku? Mislim da je decko zasluzijo posle ove sezone. Takodjer moze se vidjet da je napredovao dosta otkad je doso u Zelju, nije smotan ko prije hehe.. Pozive davat Zecu koji nije dao gol od vremena u Sibeniku i Zlatanu koji odigro lopte nije 6 mjeseci mislim da je ko udarac na sveto mjesto Eldinu.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, mavi, Paromlinac i 37 gostiju.