Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 21 mar 2012, 01:08

Ma bliži se kraj sezone,Boriella ćemo pustiti na miru,ionako neće biti otkupljen,izuzev ako ne zabije 6-7 golova do kraja sezone ili nam donese neki trofej golovima.

De Ceglie,nikada ni u snu nisam mislio da ću njega hvaliti,kako je samo napredovao za kratko vrijeme,nisam to očekivao.
Ako je on,od koga sam se tresao kada ima loptu,podigao tako nivo igre,onda to može i Bonnuci sigurno.

Inače,terminator pod imenom Antonio Conte je u potpunosti izgubio glas i nije mogao ni intervjue davati. :P :o
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 21 mar 2012, 01:14

Juventusu Kup, Milanu titula i svim dobro - mirna Italija :mrgreen: hajd šta se sad svađate oko tekme.
Mora i Juve nešto uzeti konacno, red bi bio , majka mu stara :mrgreen: ...nije odavno.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2012, 01:15

Mislim da smo na mjestu u odbrani i za sljedeću sezonu i da ta pozicija lijevog beka ili štopera više nije prioritet kao što se pričalo prije par mjeseci. S dolaskom Caceresa i ogromnim napretkom De Cegliea te dvije pozicije smo osigurali i za sljedeću sezonu.

Conte izgubio glas prije utakmice pa poslao Alessia da daje izjave trenerima, mora da ih je terorisao na treninzima. :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 mar 2012, 01:39

Prelijepo!

slika

slika

slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2012, 01:46

Večerašnji gol koji je postigao Del Piero je njegov 9. u utakmicama protiv Milana, a ujedno i 318. u zvaničnim utakmicama, što ga stavlja na 3. mjesto najboljih italijanskih strijelaca u zvaničnim utakmicama svih vremena, a najboljeg poslijed II svjetskog rata. Ispred njega su Silvio Piola sa 364 gola i Giuseppe Meazza sa 338 golova.

Sky navodi da je Marotta već obavjestio Romu kako Borriello neće biti otkupljen na kraju sezone.

A vi se nameračili na čovjeka. :mrgreen:

Još jedna bitna stvar je da će Conte ukoliko ne bude povreda moći računati na sve igrače jer nijedan nije suspendovan.
Ž '21!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 mar 2012, 07:39

Sve za pet, ali meni Giacherini ne ide u glavu, ali fakat. On u Želji nema mjesta vjerujte mi :)
Ne znam šta Conte misli sa njim, ali kao što neko reče ovo je njegov maksimum i on ne može više napredovati!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 21 mar 2012, 09:29

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 mar 2012, 09:50

:mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]

Najviše volim ove snimke sa tribina! :P
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 mar 2012, 10:17

Uranili naspavali braćo :mrgreen:

''Chuck Norris vodi loptu... a onda mu je uzme Vidal'' 8-) :D

King Artur je jedan od ratnika koji je na mene ostavio najjači utisak sinoć, trka, zalaganje, požrtvovanost ... :shock:

Vučinićev gol je remek djelo... huja balkanska... zategnu je sa zeničke petlje... :mrgreen: (Bianconerac će se smijati :mrgreen: )

Alexu fakat ne stoji onaj dres.. i moj stari koji više simpatiše Milan je rekao da mu ''čuči kao piletu sise'' :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 mar 2012, 10:35

Bianconeri1988 je napisao/la:
Još jedna bitna stvar je da će Conte ukoliko ne bude povreda moći računati na sve igrače jer nijedan nije suspendovan.
Jel' ovo misliš samo za kup ili ... Čini mi se da protiv Intera neće moći igrati Licht zbog kartona .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 mar 2012, 10:39

Licht neće igrati zbog kartona...
Prenijelo @Bianconerca... dok je sinoć dagle tekmu jedna gara mu bila pod rukom pa pogrešno otipkao :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2012, 10:59

Evo, Gazzetta je objavila da se racunaju produzeci i da Juventus sinoc nije porazen. Tako da... :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 21 mar 2012, 11:07

Ocekivao sam da cete malo lakse sinoc proci s obzirom da ste imali dobru prednost iz prve utakmice :D Ali ajde i ovako je dobro ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2012, 11:14

Mislio sam na finale kupa u kojoj će Conte imati čitavu ekipu na raspolaganju, a ne na nedjeljnu utkamicu protiv intera.

A i ovoga Caceresa, uvijek spusti šorc kao da igra u NBA. :mrgreen: :lol:

slika

Već ste pisali vidim, ali evo i slike u kojoj Gazzetta navodi da smo još uvijek neporaženi, samo im nije tačan ovaj niz utakmica, nije 29 već 32, jer smo u kupu odigrali 4 utakmici i ligi 28.

Evo kako je Gazzetta ocjenila naše igrače za sinoćnju izvedbu (što bi susjedi Hrvati rekli :mrgreen:):

slika

Desni klik ----> Open image in new tab
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 mar 2012, 12:53

Čitam impresije naših navijača iz Italije,svi su se složili,a i ja tako mislim,da je Storari trebao izaći i pokupiti onu loptu kod gola mesbaha,centaršur mexesa koji je više balon bio,dosta visoka lopta i samo da je izašao ne bi bilo problema,ovako su svi spavali.

Inače,razmišljam nešto o našim igračima,većina ih je polivalentna,mogu igrati na raznim mjestima i to je i snaga ove ekipe.

Vidal - veza,znao je i trequartistu igrati u određenim utakmicama,odličan na stoperu.
Pepe- desno krilo,lijevo krilo,desni bek,vezni
Caceres - sve pozicije u odbrani,desno krilo,pa i zadnjeg veznog može odigrati.
Marcha - veza,a sjećate se da je i lijevo krilo igrao.
Giack - lijevo krilo,desno krilo,vezni
Esti - takođe veliki univerzalac.

Hoću da kažem, Conte iako nije doveo velike klase i skupe igrače,doveo je ono za šta on smatra da ima potencijal,iskoristio je taj potencijal koliko je mogao,izmislio je i pozicije nekim igračima i učinio ih boljim nego što su bili.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 mar 2012, 12:56

Znači statističari kažu ovo nije poraz :mrgreen: , ali to je najmanje bitno, bitan je prolaz u finale, još samo da vidimo koji nas tim čeka u finalu, iako do finala ima 2 mjeseca :roll: .

Najbitnije da se igrači odmore i spremni dočekaju nedjeljnu utakmicu, koja bi mogli biti itekako važna za plasman u LP naredne sezone, a ako se šansa ukaže i za nešto više. U tim se vraćaju Buffon, Barzaglie, Matri, dok će u prvi 11 biti i Marchisio i Caceres koji su ušli sa klupe. Pepe nikako da vrati formu iz prvog dijela sezone, ali samo da Vučinić ostane ovakav do kraja i pokaže klasu i u malim utakmicama i onda kako bude :).

Vjerovatno ovaj sastav igra u nedjelju:

Buffon - De Ceglie, Chiellini, Barzaglie, Caceres - Marchisio,Vidal,Pirlo - Vučinić,Matri,Pepe .

Nadam se da će Konte Del Piera ubaciti sa klupe, a da će Borriello na tribine, jer je to zaslužio svojim igrama, pa neka dobije šansu u utakmicama kao ona protiv Fiorentine (kad je sve gotovo). Mislim da treba dati više prostora Del Pieru i Eliju u nekoj manjoj utakmici pustiti od prve minute (jer i Pepe kako sam već pisao nije u nekoj formi), pa ukoliko ne pokaže ništa tražiti mu drugi klub na ljeto. A ako bi se pokazao mogao bi pomoci slijedeće sezone, jer će se igrati na tri fronta.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 mar 2012, 13:19

ovi sto govore majstor Chiellini za Ibrahimovica,mozda jeste za Ibru ali El Shaarawy je Chiellinia bacio sinoc jedno 2-3 puta i to da valja ;) :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 13:56

meho-medo je napisao/la:ovi sto govore majstor Chiellini za Ibrahimovica,mozda jeste za Ibru ali El Shaarawy je Chiellinia bacio sinoc jedno 2-3 puta i to da valja ;) :mrgreen:
Jednom ga je bas dobro izbacio, ono kad je Chiello uklizao, a Shaarawy prebacio loptu preko. Onako bio je lijep potez za vidjeti, Chiello je stizao loptu s druge strane, da izvadi nekog ko je ispao ranije. Shaarawy je dosta okretniji i brzi od Ibrahimovica, pa mu je to prednost u igri sa Chiellinijem, ali Chiello se uvijek dobro postavi tako da se ovi brzi u vecini slucajeva ne stigunu okrenuti :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 21 mar 2012, 14:27

Od kada pratim fudbal nisam se vise preznojio. Sto je najgore miran sam bio, a iz mene voda. Mokar do koze :mrgreen:

In Conte we trust !

[youtube][/youtube]
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 mar 2012, 15:17

Sinoć se vidjelo koliko Buffon znači kad je na golu, jer Storrari je mnogo lopti izbijao napamet, jer nije uigran i nema tu komunikaciju sa odbranom kao Buffon, jer ove sezone Konte preferira da svaki napad počinje od golmana i da golman samo u prinudnim situacijima nabija loptu prema naprijed, tako da Buffon mnogo više učestvuje u igri u ovoj sezoni. Ali izgleda da je Storari prespavao treninge kad se radilo na tome :D , ali kako god Storari je kralj, prosle godine je bio jedan od najbolji igrača Juventusa, a ove ostao biti rezerva Buffonu, iako je mogao ići negdje drugo biti prvi golman.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.