LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 21 mar 2012, 03:42

Mi smo ekipa koja najgluplje gubi utakmice. Nevjerovatno kako se uvijek tacno zna sta ce da se desi. Uvijek na isti nacin izgubimo prakticno dobijenu utakmicu. Upadnemo u kanal, i primamo redom seriju trojki ili laganih suteva. A Kobe naravno briljira u napadu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 mar 2012, 03:45

Jajahahahahaha beat LA hahahhahah ROCKETS!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 mar 2012, 03:49

Ovo nevrijedi vise ni gledati dok nepocne PO e tek tada cemo vidjeti pravu sliku ove ekipe. Vidjeli smo protiv Miamia kako do samog kraja igraju punim intenzitetom dok u ovim normalnim tekmama igraju ozbiljno, naprave vodstvo a onda pocne igranje preko kurca, prije svega defanzivno. Rocketsi nam hvataju tri ofanzivna skoka zaredom, kod trojke Dragica nigdje nikoga itd.

I jos nesto, nadajte se da ce Kobe-a krenuti jer inace nam negine poraz za porazom, on ce nastaviti sa ovim soliranjem sve dok ga nekrene ponovo.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 mar 2012, 03:52

Sta je s Bynamom ??? 22 odigrane minute i 16 poena , povreda ili legendarni klovn ???
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2012, 03:55

Klupa predvodjena Sessionsom i Barnesom donosi prednost od +12, ulaskom Bryanta i MWP Rocketsi prave seriju 23:9.
Ima dosta krivaca za ovaj poraz, a oni su:

- Brown sa svojim pogresnim rotacijama
- dug jezik Bynuma zbog kojih je dobio dvije tehnicke greske i iskljucenje
- misljenje Bryanta da je on izmislio Lakerse i da su njegovo vlasnistvo
- klocevi Muprhy i McRoberts, koji prvo salju igraca Rocketsa na liniju slobodnih bacanja zbog 3 defenzivne sekunde, zatim prave prekrsaj nad Pattersonom i onda gledaju kako Scola postize dva poena nakon promasenog drugog slobodnog bacanja - kostali nas cetiri poena

Brown nakon ovoga mora dobiti otkaz jer je jednostavno GLUP i ne zna nauciti iz greski. Ovo nije prvi put da se desava da gubimo dobijenu utakmicu. Prvo Chicago, zatim Pistonsi, zatim Wizardsi i sada Rocketsi. To su 4 poraza koja se ne smiju dogoditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2012, 10:28

[youtube][/youtube]

Dovoljno je pogledati samo pocetak interviju-a i vidjeti a ovaj nema pojma. Jedno te isto dva puta ponvalja. Dobar kao Defense cordinator, ali ne kao glavni trener. Uz sav respket prema Cavsima, ali Cavsi i Lakersi su dva razlicita para cipela.

@ zeljovac

cestitke na pobjedi, a znas li mozda gdje bio mogao naci statistiku o tome koliko je dragic ima poena i asistencija kada je Sessions i kada je Blake bio na parketu.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 mar 2012, 10:36

pitanje s postavio Željovcu, a ne meni, ali ipak da probam pomoći. zaista ne znam gdje se može naći i da li uopće postoji takva statistika. al' možeš probati sam izračunati na "play-by-play" dijelu http://www.nba.com/games/20120320/LALHO ... GIboxscore" onclick="window.open(this.href);return false;
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 mar 2012, 11:14

elninho_resTO je napisao/la:Sta je s Bynamom ??? 22 odigrane minute i 16 poena , povreda ili legendarni klovn ???
Iskljucen na kraju 3/4 ;) imao jednu tehnicku i onda mu sviran faul i rekao nesto sudiji i iskljucenje :mrgreen:

Kobe u elementu :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 mar 2012, 16:16

Identicna prica sa gostovanja...velika prednost,veliki pad u drugom poluvremenu...Kobe-jevo forsiranje i na kraju poraz.

Na sve to bez Bynuma u 4/4...kontam da bi s njim i dobili ovo.

Sessions objasnio neke stvari Blake-u...samo da nastavi u ovom ritmu.

Dosta stvari ne izgleda lose ali nikako da se u potpunosti stabiliziraju...uvijek naprave dovoljno gluposti da si upropaste sve dobro sto naprave za vrijeme jedne utakmice.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2012, 17:36

Ne znam jeste li gledali reprizu sinocnje utakmice, ali samo pogledajte razliku u igri Sessionsa kada je Bryant u igri i kada je isti na klupi.
Ja sam imao osjecaj isto kao da je Sessions imao naredjenje da samo prenese loptu na polovinu protivnika i onda je preda Bryantu.

Bryant mora promjeniti svoj pristup jer ja mislim da je poraz najmanji problem, ali postoji mogucnost da okrene cijelu ekipu protiv sebe. Hebiga ostatak ekipe je imao 57 % procenat suta i opet izgubis utakmicu.

Mada ja mislim da je kljuc poraza bile tri defenzivne sekunde McRobertsa i gdje su iz tog napada Rocketsi postigli 4 poena, kada je dvojac Murphy-McRoberts mirno posmatrao kako Scola hvata loptu i postize dva poena.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2012, 19:56

amerosm je napisao/la:Ne znam jeste li gledali reprizu sinocnje utakmice, ali samo pogledajte razliku u igri Sessionsa kada je Bryant u igri i kada je isti na klupi.
Ja sam imao osjecaj isto kao da je Sessions imao naredjenje da samo prenese loptu na polovinu protivnika i onda je preda Bryantu.

Bryant mora promjeniti svoj pristup jer ja mislim da je poraz najmanji problem, ali postoji mogucnost da okrene cijelu ekipu protiv sebe. Hebiga ostatak ekipe je imao 57 % procenat suta i opet izgubis utakmicu.

Mada ja mislim da je kljuc poraza bile tri defenzivne sekunde McRobertsa i gdje su iz tog napada Rocketsi postigli 4 poena, kada je dvojac Murphy-McRoberts mirno posmatrao kako Scola hvata loptu i postize dva poena.
ma u gostima ste preslabi los omjer,a jos je tih nekoliko pobjeda bilo u produzetcima.Kobe se izivljava nad svojom ekipom kao da sabotira trenera da ga otjeraju

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 21 mar 2012, 20:46

dema je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ne znam jeste li gledali reprizu sinocnje utakmice, ali samo pogledajte razliku u igri Sessionsa kada je Bryant u igri i kada je isti na klupi.

ma u gostima ste preslabi los omjer,a jos je tih nekoliko pobjeda bilo u produzetcima.Kobe se izivljava nad svojom ekipom kao da sabotira trenera da ga otjeraju
ovo nije daleko od istine, dalo se to primjetiti u utakmici sa Bostonom kod onog idiotskog time outa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 00:51

Veceras ocekujem Bryanta da obori svoj licni rekord po broju suteva i statistiku 6/36 i genijalne rotacije Clowna na klupi i naravno ubjedljiv poraz.
Mogao sam ga razumjeti kada nije imao PG-a i kada je morao na vanjskim pozicijama sve sam raditi, ali sada ga nikako ne razumjem jer je Sessions odlican, a MWP i Barnes pogadjaju otvorene suteve i igraju racionalno.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 mar 2012, 01:43

Ma sta se tu ima razumjeti, Bryant ovo radi u inat svima to je jasno ko dan.
U inat onima koji govore da stare i da je popustio. Mozda i u inat treneru. I naravno u inat samom sebi jer hoce sebi da dokaze da je jos uvijek u stanju da unisti svakog protivnickog igraca.
On je trenutno prvi strijelac lige ali samo je u svojoj rookie sezoni imao losiji procenat suta. Lik forsira ko nikad a ima Bynuma u zivotnoj formi pa i sasvim solidnog Gasola. Meni ovo ponasanje i nebi toliko smetalo da on promasuje otvorene suteve, jbg tad bi covjek mogao reci hajd jbg vratiti ce se kad tad u suterski ritam ali pogledajte kakve idijotske suteve on uzima. Halo ba lik je ispalio vec 1095 suteva jbt pa neigra sa Scalabriniem i Curryem.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 02:00

@ balon

samo sto on mora shvatiti da Lakersi nece jos dugo trpiti njegove budalastinje.On mora konacno shvatiti da Lakersi nisu njegovo vlasnistvo i da si siti postojali prije njega i da ce to biti slucaj poslije njegove uspjesne karijere, ali isto mora znati da su i Lakersi prije imali zvijedze koje su trade-ovali kao npr. Goodrich ili O`Neal.

NIko ne moze biti iznad Lakersa pa tako ni Kobe Bean Bryant.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 mar 2012, 02:14

To je to amere. Meni je Kobe omiljeni igrac i ja ga izuzetno cijenim ali ja prije svega navijam za Lakerse a ne za Bryanta. Odom je bio miljenik navijaca, poceo sa cirkusom poslije onog propalog trade-a i Lakersi ga mrtvo hladno poslase u Dallas. Fishera su trpili u zadnje 2-3 godine ali dodje i njemu kraj u Lakersima. Ukoliko Kobe nastavi sa budalasanjem bice belaja itekako.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2012, 03:02

Ja bi bolje vodio ove Lakerse nego ovaj Clown, i nadam se da ce nas sutra ogrijati sunce i da ce konacno dobiti otkaz.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2012, 03:12

Izgleda da je samo pitanje vremena kada cemo veceras da se raspadnemo :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2012, 03:34

Ramon vec drugu noc igra odlicno. Pogotovo je veceras dobar sa cak sedam asistencija vec. Nadam se da ce nastaviti ovako da igraju.

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2012, 03:56

Izgleda navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju vecerasnji mec, niko se ne javlja :lol: :lol:

Zadnjih pet minuta smo odlicno igrali i napravili ovu prednost. Eh, da li cemo sada ponoviti greske koje radimo na gostovanjima, kada za dvije minute prospemo desetak razlike, vidjet cemo. Dallas uzasno lose sutira trice, i tu ih treba pripaziti. Oni zive i umiru sa sutem. Nowitzki los, ono sto radi Kobe kod nas, on u Dallasu.

Endi je veceras rezervisan, mora da ima doprinos u drugom poluvremenu.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.