FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 16 mar 2012, 21:25

slika -[/bslika

BSK BORCA-CRVENA ZVEZDA
Subota,17.3,14:30
Stadion:Vizelj Park
Prenos:RTS,Arenasport 1

Novo kolo,nova zelja za pobedom crveno belih momaka.Ovaj put put ih vodi u obliznju Borcu,na Vizelj Park ili ti ga Vizelj njivu,gde sa pravim pristupom ne bi smelo da bude problema protiv ovih.
Robi je vec rekao pocetni sastav tako da ne bi puno da pametujem pa cemo se BSK-u suprostaviti sa timom:Bajkovic,Mikic,Mladenovic,Tosic,Maksimovic,Milivojevic,Mijailovic,Kadu,Lazovic,Miric,Borha
Stadion u Borci prima nesta preko 3000 a prema najavama i teren nije u nekom ekstra stanju tako da je to ono sto ne odgovara nasim momcima.

Sudija meca je Dejan Filipovic,cuveni Dejan Filipovic autor one nevidjene kradje od pre par sezona na Karaburmi,verovatno se vecina ljubitelja fudbala seca tog meca i Zvezde sa napadackim dvojcem Trickovski-Cleo kada je zavrseno 2:2 a po svemu prikazanom Zvezda zahvaljujuci sudijama nije dala jos 4-5 golova. ;)
Za nadati se da je dosao sebi i da mu nije naruceno jos jedno sudijsko mangupisanje..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 mar 2012, 16:57

Dobro smo se zagrijali za predstojeci derbi, pao je BSK u Borci sa 1-4, Lazovic 2x, Cadu i Borja. Posjed lopte cirka 80 % za nas... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 mar 2012, 19:57

1:4

Odlicno,odlicno.Rezultat sve govori koliko smo bili dominantni danas.Cak smem reci da je ovih 3 razlike i malo kada bi uzeli sve okolnosti u obzir.
Prelep fudbalski dan u Beogradu ili preciznije u Borci danas.Temperatura 21-22 stepena,lepo ispunjen stadion(doduse to i nije tesko jer veoma malo prima(oko 3500 danas),i jedini minus na svu tu idilu koja je stvorena bio je ocajan teren u Borci.Na oko lep ali kako je dzombast to je strasno,definitivno najlosi u ligi i FSS ce ozbiljno morati da se pozabavi pitanjem BSK-a i svega sto ide uz taj klub po pitanju infrastrukture jer mislim da ovaj stadion ne zasluzuje da se superligaski fudbal igra na njemu.

Mi smo igrali jedan izuzetno kvalitetan fudbal,stvarali sanse,promasivali,drzali loptu(cini mi se 68% na zvanicnoj statistici),i sto rece jedan lik na tribinama da smo ovako igrali na Marakani po "tepihu" BSK ne bi mogao da se spasi bez 7-8 golova u mrezi.

U pocetku smo bili u nekom grcu,stvorio je BSK u prvih 20-ak minuta tri itekako ozbiljne prilike.Jednu je skinuo lepo Bajkovic iako je na pocetku utakmice bilo strasno braniti tamo zbog sunca koji ide u lice,drugu je osujetio Micko nakon sto je lepo uklizao a Djukic cini mi se da bi to izbegao dao dugacak for,a jedna je zavrsila u golu sjajnim sutem Vignjevica.

Ipak mi smo stvarali mnogo vise prilike,sam Borha je masio jedno 4-5,doduse 80% ih je sam i stvorio,nisu to ni bili neki ziceri realno,jedino onaj pokusaj glavom bi se tako mogao nazvati ali nije ni on zicer tako da mogu reci da je odigrao strasnu utakmicao koju je na kraju krunisao prelepom kiflom u mrezi Arcabe.

Od ostalih igraca moram prosto da izdvojim Mladenovica,ponovo sjajan,zatim Kadua koji je prvo poluvreme brutalno dobro odigrao,koliko je samo taj momak napredovao u karijeri to je strasno.Od igraca kome sam ja zeleo sto pre da ode iz Zvezde jer je bio sav mlitav dosao je do igraca za koga ja sada smatram da igra Zvezde moze da se osniva na njemu.Nazalost na poluvremenu utakmice je povracao tako da je Kasalica usao umesto njega.Treba izdvojiti i Dimitrijevica.Mnogo zivosti je uneo u igru nakon sto je usao umesto Mirica koji je bio ubedljivo najlosi igrac Zvezde,on je za back-upa trenutno i nista vise od toga.

Tosic takodje odigrao kvalitetnu partiju,bez izgubljenog duela,a tu je i Mikic koji se u pocetku trazio ali onda odlicno odradio posao i na kraju morao izaci jer vise nije imao snage.

Danas me razocarao Milivojevic,ali jbg moze i on imati los dan,jednostavno nista nije uspeo povezati,par decackih gresaka ali bolje i sada nego u sredu.

U odbrani jos moramo da radimo,vidi se iz meca u mec da je tandem Maksimovic-Tosic sve bolji ali mora to jos bolje.Mora da se radi na trouglu Micko-Maksimovic-Tosic koji je istina danas skoro bez greske funkcionisao ali treba tu jos bolje komunikacije i kome ce pomagati Mikic i Mladenovic.

U sustini odlicna utakmica u Borci dosta prilika brzog ritma i ko god je pogledao mislim da moze da bude zadovoljan.U isto to su se uklopile i sudije koje su dosta korektno odradile posao,uz par gresaka na obe strane,i cini mi se opet nepravedno ponisten gol Borhe zbog ofsajda,mada apsolutno nisam siguran u to misljenje ali na prvu mi se tako cini.Ne znam da li je bilo kakvih lepih uglova kamere da se to vidi na ponovljenom snimku.

ZVEZDA OOOOOO,ZVEZDA OOOOO ......

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 mar 2012, 04:34

Vrhunska partija naše ekipe zadnjih pola sata, sve prije toga ništa naročito. Imali smo posjed lopte, ali sa njim nismo napravili mnogo toga, pogotovo u prvom poluvremenu. bsk se dobro držao, u prvih dvadesetak minuta imali su i neke fine prilike za gol. Kadu je zabio sjajan gol za 0:1 sa nekih dvadesetak metara, nedugo zatim borča izjednačuje nakon što smo zaspali u odbrani. Poslije smo imali nekoliko šansi (u glavnoj ulozi, naravno, Borja), rezultat se nije mijenjao do kraja poluvremena.
Kasnije smo se opet mučili, robi se dolučuje da čavu ubaci u igru i to se pokazalo kao pun pogodak. Zvezda biva sve opasnija, raširili smo ih, više igramo po stranama, Nedugo nakon njegovog ulaska, Zvezda zabija za novo vođstvo. čava daje odličan pas za mikića na desnoj strani,ovaj vraća unutra na penal, tu je do tog momenta nevidljivi lazović i opet vodimo. Borja zabija sjajan gol za 1:3, a na kraju i lazović pogađa drugi put za visokih 1:4. Mladenović naš najbolji igrač, savremen bek, odlično je držao čitavu lijevu stranu, bilo ga je i naprijed i nazad. Svaka čast momku. Gledajući njegove igre počinje mi biti žao Petkovića. :mrgreen: Kadu takođe vrlo dobar.
Generalno gledano, zadovoljan sam rezultatom jer smo mi već bili glavom na polufinalu kupa i derbiju i još plus je robi odlučio da odmara evandra i milunovića za taj predstojeći meč u srijedu. Ono što me brine je odbrana. Gol koji smo primili... ne znam, neshvatljivo mi je da se lopta ubaci iz kornera na nekih deset metara od gola i tu nema baš nikoga od naših igrača da je pokupi, lopta dolazi do jednog igrača borče (čini mi se da se preziva vignjević), ni tu nema nikoga od naših da ga izblokira, ovaj sam i neometan šutira za izjednačenje. Ne sumnjam ja da će se tošić i maksimović vremenom uigrati, ali u srijedu je derbi. Nadam se da onakvih situacija neće biti pred našim golom bar u derbiju i nadam se da je onaj gol Borje nagovještaj još više njegovih golova u narednom periodu, možda već u srijedu. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 mar 2012, 10:03

U koliko je sati u srijedu ?
"Indija,Pakistan..."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 mar 2012, 13:06

u 19 sati počinje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 mar 2012, 21:55

Delije ako moze pomoc.Ako bih recimo zelio doci na jedan derbi na Marakani i volio posjetiti Sjever Marakane jel bi mogao uci bez problema ili imaju neke procedure da ne bi ulazili svakakvi stranic kao ja npr u ovom slucaju???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2012, 22:03

samocelik je napisao/la:Delije ako moze pomoc.Ako bih recimo zelio doci na jedan derbi na Marakani i volio posjetiti Sjever Marakane jel bi mogao uci bez problema ili imaju neke procedure da ne bi ulazili svakakvi stranic kao ja npr u ovom slucaju???
Samo kupis kartu i udjes.Po mogucnosti bez Celikovog sala. :mrgreen:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 19 mar 2012, 15:00

Devil je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Delije ako moze pomoc.Ako bih recimo zelio doci na jedan derbi na Marakani i volio posjetiti Sjever Marakane jel bi mogao uci bez problema ili imaju neke procedure da ne bi ulazili svakakvi stranic kao ja npr u ovom slucaju???
Samo kupis kartu i udjes.Po mogucnosti bez Celikovog sala. :mrgreen:
ehh super posto zelim posjetiti jedan derbi ako ne ove sezone onda sigurno slijedece i naravno bez Čelikovog šala :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 00:08

slika-[/bslika

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN
Sreda 21.mart 19:00
Stadion:Marakana
Prenos:Arena sport(verovatno i RTS)

Derbi je nema se sta pametovati,niti se meni da.Utakmica 1/2 finala kupa a jos derbi.Mec gde je sve moguce i gde nema favorita bez obzira na prethodnu formu.Zato gledajmo,uzivajmo u utakmici i nadajmo se pobedi Zvezde. ;)

IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 mar 2012, 00:14

Da vidimo je li Zvezda naucila sta iz prethodnih derbija...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 mar 2012, 01:57

Je li se igra jedna utkmica ili ima i revanš?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 02:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Je li se igra jedna utkmica ili ima i revanš?
Ima revans. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2012, 00:52

:lol: :lol: :lol:
Gde li ovo vodi da mi je znati samo.
Glavni delitelj (ne)pravde Milorad Mazic. :oops:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 mar 2012, 00:59

Pa cekaj makar posle tekme pa opleti po Mazicu :D
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2012, 01:02

don_burza je napisao/la:Pa cekaj makar posle tekme pa opleti po Mazicu :D
Ne kukam ja po njemu,nego po nakaradnom izboru koji dovodi do ovoga.Mazic iako najbolji sudija Srbije ne sme da sudi derbi jer ce da ga unisti samo tako.Partizanu ce da svira sve i svasta u pocetku,pa ce zatim hteti to da kompenzuje svirajuci smesne faulove Zvezdi i ode utakmica u 3 pm. :roll:

LomimGaUDzungli
Kontakt:

Post Postao/la LomimGaUDzungli » 21 mar 2012, 01:56

Kakav Robi ima omjer protiv Partizana?

kao igrač?

kao trener?

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 21 mar 2012, 08:53

Devil je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Gde li ovo vodi da mi je znati samo.
Glavni delitelj (ne)pravde Milorad Mazic. :oops:
A vidio sam juče :lol:
što bi rekao naš narod:"obraza nemaju a g u zici se ne boje" :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 21 mar 2012, 11:26

Imal na Areni 1 prenos ?

Sretno veceras,i pobijedit ce te 1000 % 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 21 mar 2012, 12:53

Emir ZENICA je napisao/la:Imal na Areni 1 prenos ?

Sretno veceras,i pobijedit ce te 1000 % 8-)
Hvala Emire,pozdrav
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.