nisam previse upratio. kakvi su rafi protivnici..opet standardno u polufinalu FEd..sta je prije toga ? ?Admir_Sa je napisao/la:Fed se nece oznojit do polufinala.... rodick, monaco, monfils, almagro, verdasco, anderson i fish moguci protivnici sve do polufinala
nole bi mogao letiti i prije vremena ako Delpo bude maestralan
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
samosarajvo je napisao/la:nisam previse upratio. kakvi su rafi protivnici..opet standardno u polufinalu FEd..sta je prije toga ? ?Admir_Sa je napisao/la:Fed se nece oznojit do polufinala.... rodick, monaco, monfils, almagro, verdasco, anderson i fish moguci protivnici sve do polufinala
sa marejem je

tsonga/isner u 1/4 finalu, prije toga sve bash lagano
nema potpisa
-
- Kontakt:
Federer sa Djoletom ? mogli bi gledati finale najvecihAdmir_Sa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:nisam previse upratio. kakvi su rafi protivnici..opet standardno u polufinalu FEd..sta je prije toga ? ?Admir_Sa je napisao/la:Fed se nece oznojit do polufinala.... rodick, monaco, monfils, almagro, verdasco, anderson i fish moguci protivnici sve do polufinala
sa marejem je![]()
tsonga/isner u 1/4 finalu, prije toga sve bash lagano

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nimalo lagan ždrijeb za Federera, ne bi me čudilo da do polufinala izgubi koji set do polufinala kao na Indian Wellsu, najteže bi moglo biti protiv Mardi Fisha.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- VolimLiverpool
- Kontakt:
If Roger Federer wins the tournament in Miami and Rafael Nadal doesn’t make the final, Nadal will drop down to #3.
You'll never walk alone.
Bianconeri1988 je napisao/la:Nimalo lagan ždrijeb za Federera, ne bi me čudilo da do polufinala izgubi koji set do polufinala kao na Indian Wellsu, najteže bi moglo biti protiv Mardi Fisha.

Mardy Fish ako dodje do Rogera ja cu biti najsretniji, jedan od laksih mogucih protivnika u zrijebu, Harrison je nagazna mina, al' mislim da je Roger preiskusan da se opusti... Roddick je zavrsio svoje vec odavno...
Djokovic ima odmah na pocetku Bagdathisa, a ima i Del Potra u cetvfinalu, e sad da njega vidimo protiv Argentinca, mada ni tu ne dajem previse sansi Delpu, jer je preumoran...
A Nadal ko'da je sam sebi pravio zrijeb. Vec je u cetvrfinalu, a tamo Isner ili Tsonga, smijesni nosioci za njeg Stepanek

Eto postoji mogucnost da Roger prestigne Rafu vec na ovom turniru, al' to je bas tesko, no nije nemoguce.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pitanje je sad i kako je Federer "rasporedio snagu" u vezi "GS" i olimpijade.Čisto sumnjam da će i on zapinjati sve masterse redom.Ipak je ovo kalendarski hebena godina.Edin TM87 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Nimalo lagan ždrijeb za Federera, ne bi me čudilo da do polufinala izgubi koji set do polufinala kao na Indian Wellsu, najteže bi moglo biti protiv Mardi Fisha.![]()
![]()
Mardy Fish ako dodje do Rogera ja cu biti najsretniji, jedan od laksih mogucih protivnika u zrijebu, Harrison je nagazna mina, al' mislim da je Roger preiskusan da se opusti... Roddick je zavrsio svoje vec odavno...
Djokovic ima odmah na pocetku Bagdathisa, a ima i Del Potra u cetvfinalu, e sad da njega vidimo protiv Argentinca, mada ni tu ne dajem previse sansi Delpu, jer je preumoran...
A Nadal ko'da je sam sebi pravio zrijeb. Vec je u cetvrfinalu, a tamo Isner ili Tsonga, smijesni nosioci za njeg StepanekNishikori
![]()
Eto postoji mogucnost da Roger prestigne Rafu vec na ovom turniru, al' to je bas tesko, no nije nemoguce.
"Indija,Pakistan..."
Biće mu lakše u Majamiju, tamo je ipak brža podlogasoba 39 je napisao/la: Pitanje je sad i kako je Federer "rasporedio snagu" u vezi "GS" i olimpijade.Čisto sumnjam da će i on zapinjati sve masterse redom.Ipak je ovo kalendarski hebena godina.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi li izguglo,nađe li gdje je brža ? A lakše mu i hoće biti,nema mu Mareja do finalaVirtu4l je napisao/la:Biće mu lakše u Majamiju, tamo je ipak brža podlogasoba 39 je napisao/la: Pitanje je sad i kako je Federer "rasporedio snagu" u vezi "GS" i olimpijade.Čisto sumnjam da će i on zapinjati sve masterse redom.Ipak je ovo kalendarski hebena godina.![]()

usput:
http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/n ... /120320088" onclick="window.open(this.href);return false;

"Indija,Pakistan..."
To se obično dešava kad tenis počneš pratiti od 2011 godine
ali nema veze, oprošteno ti je
svakome se desi da ne zna

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isner je uzeo i Fedexa i Noleta ove godine, red je brate i Rafu da uzmeEdin TM87 je napisao/la:
A Nadal ko'da je sam sebi pravio zrijeb. Vec je u cetvrfinalu, a tamo Isner ili Tsonga, smijesni nosioci za njeg StepanekNishikori
![]()

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
Kubot je jedina prepreka do naslova.
-
- Kontakt:
Heard from a very reliable ****: Courts are playing much quicker this yr-not much grit-very unusual for MIAMI, big hitters will like that.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rafa mu i vise odgovara od ove dvojicehodža je napisao/la:Isner je uzeo i Fedexa i Noleta ove godine, red je brate i Rafu da uzmeEdin TM87 je napisao/la:
![]()

I to protiv Karlovica, pa da se neki uvjere kako je podloga brza

-
- Kontakt:
Nek ti je sretan rođendan i da ti se ostvari ta želja o finalu Karlović - Isner.Edin TM87 je napisao/la:Isner u finalu neminovnost!
- Giallorossi
- Kontakt:
Neku siguricu sutra za nas kockare? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
HvalaLomimGaUDzungli je napisao/la:Nek ti je sretan rođendan i da ti se ostvari ta želja o finalu Karlović - Isner.Edin TM87 je napisao/la:Isner u finalu neminovnost!

neka je sretan rođendan , puno zdravlja i sreće(van tenisaEdin TM87 je napisao/la:HvalaLomimGaUDzungli je napisao/la:Nek ti je sretan rođendan i da ti se ostvari ta želja o finalu Karlović - Isner.Edin TM87 je napisao/la:Isner u finalu neminovnost!

"Indija,Pakistan..."
Hvala i tebi 

Fernando Gonzalez se oprostio od tenisa kako je najavio nakon Miamia, sinoc je izgubio u prvom kolu od Mahuta 5-7 6-3 6-7.
[youtube][/youtube]
Sve najbolje Gonzo majstore!
[youtube][/youtube]
Sve najbolje Gonzo majstore!

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.